Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Ούτε σήμερα Μπαράλες και Ουσέρο…!

Χωρίς τους Τζερόνιμο Μπαράλες και Φερνάντο Ουσέρο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Μάιντς για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Ούτε σήμερα Μπαράλες και Ουσέρο…
Χωρίς νεότερα προβλήματα σε σχέση με την Κυριακή, συνεχίστηκε την Δευτέρα (28/07) η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Μάιντς (Πέμπτη 31/07, 21:30) για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Τζερόνιμο Μπαράλες έμεινε εκτός προγράμματος, καθώς ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, το οποίο τον έχει θέσει νοκ άουτ, ενώ δεν προπονήθηκε ούτε ο Φερνάντο Ουσέρο που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί περισσότερο. Από την άλλη, κανονικά γυμνάστηκε ο Παντελιάδης που ξεπέρασε τις μικροενοχλήσεις που ένοιωθε τις τελευταίες μέρες.

Οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη προπονήθηκαν στο βοηθητικό γήπεδο της ΠΑΕ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά ένα χαλαρό ζέσταμα και στη συνέχεια ασκήσεις τακτικής και επιθετικής ανάπτυξης. Η εν Ελλάδι προετοιμασία των Αρκάδων ολοκληρώνεται με μια προπόνηση που θα γίνει το πρωί της Τρίτης και την Τετάρτη η αποστολή θα αναχωρήσει για την Γερμανία. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: