Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Ρικιάρντο: «Σαν την πρώτη μου φορά»

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο πανηγύρισε σαν την παρθενική του νίκη στη Formula 1, τη δεύτερη που πήρε στο Grand Prix της Ουγγαρίας.

Ρικιάρντο: «Σαν την πρώτη μου φορά»
Ενθουσιασμένος και… κάθιδρος από την υπερπροσπάθεια, ο Ντάνιελ Ρικιάρντο μίλησε για τη μεγάλη νίκη του στο Grand Prix της Ουγγαρίας, όπου με καλή στρατηγική και την απαραίτητη δόση τύχης άφησε πίσω του τα μεγάλα ονόματα της Formula 1.

«Αισθάνομαι τόσο υπέροχα όπως στην πρώτη μου νίκη, ειλικρινά. Το αυτοκίνητο ασφαλείας λειτούργησε υπέρ μας στην αρχή του αγώνα, αλλά όχι όταν έκανε τη δεύτερη εμφάνισή του. Καταφέραμε πάντως να είμαστε ψηλά μέχρι το τέλος και είχα την ευκαιρία να κάνω τις προσπεράσεις για να φτάσω στη νίκη. Σίγουρα θα το γιορτάσω απόψε, ίσως και για λίγες ακόμη μέρες. Θα έχω την ευκαιρία να ξεκουραστώ τώρα και μετά θα συνεχίσω για το δεύτερο μισό της σεζόν. Ανυπομονώ ήδη για το Σπα και θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στην ομάδα που έχουν κάνει ό,τι είναι δυνατό για να με βοηθήσουν στους πρώτους μου αγώνες με τη Red Bull», δήλωσε ο Αυστραλός πιλότος. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: