Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

«Δεν θα ήταν παράξενο αν νικούσαμε»

Δεν άξιζε να ηττηθεί ο Ολυμπιακός απ’ τη Λίβερπουλ, όπως είπε ο Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος απ’ την εν γένει εικόνα της ομάδας και έδωσε σύνθημα ενόψει Σίτι!

«Δεν θα ήταν παράξενο αν νικούσαμε»
Βάσει της εικόνας των δύο ομάδων και των χαμένων ευκαιριών, ο Ολυμπιακός δεν άξιζε να ηττηθεί απ’ τη Λίβερπουλ, όπως ανέφερε ο Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός έμεινε ευχαριστημένος απ’ την προσπάθεια των παικτών του και τη δουλειά που γίνεται και έδωσε σύνθημα για ανάλογη εμφάνιση κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

«Πιστεύω πως ναι αξίζαμε κάτι παραπάνω. Η αλήθεια είναι πως εάν σκεφτούμε τον αριθμό των ευκαιριών μας αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κοιτάξουμε ακόμα. Η ομάδα όμως έχει κάνει δουλειά και είμαστε ευχαριστημένοι. Αν νικούσε ο Ολυμπιακός σήμερα δεν θα ήταν παράξενο».

Για το κακό ξεκίνημα και την συνέχεια του τουρνουά: «Το κακό ξεκίνημα δεν έχει να κάνει με τα πρόσωπα. Θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει από το Α' μέρος. Πιστεύω πως θα δυσκολέψουμε την Σίτι. Ήρθαμε εδώ για να αγωνιστούμε. Θέλουμε να πάμε στο Μαϊάμι για τον τελικό». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: