Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Κασάμι: «Να αποδείξουμε ότι δεν ήταν τυχαίο»

Το ίδιο υψηλό επίπεδο που παρουσίασε κόντρα στη Μίλαν, περιμένει από τον Ολυμπιακό και απέναντι στη Λίβερπουλ ο Παϊτίμ Κασάμι. «Να αποδείξουμε ότι δεν ήταν τυχαίο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κασάμι: «Να αποδείξουμε ότι δεν ήταν τυχαίο»
Σε άλλη μία εμφάνιση υψηλού επίπεδου, που θα αποδείξει ότι το αποτέλεσμα με τη Μίλαν δεν ήταν τυχαίο, στοχεύουν οι παίκτες του Ολυμπιακού εν όψει Λίβερπουλ, όπως δήλωσε ο Παϊτίμ Κασάμι.

«Ήρθα στον Ολυμπιακό με μεγάλες απαιτήσεις και μεγάλες προσδοκίες, γνωρίζοντας πως το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος! Να αποδείξουμε ότι δεν ήταν τυχαίο το αποτέλεσμα με τη Μίλαν», ανέφερε ο Ελβετός μέσος.

Οι δηλώσεις των παικτών του Ολυμπιακού:


Παϊτίμ Κασάμι:


Οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα;

«Πολύ θετικές! Ήρθα στον Ολυμπιακό με μεγάλες απαιτήσεις και μεγάλες προσδοκίες, γνωρίζοντας πως το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος! Έχουμε σπουδαίο προπονητή, καλό σύνολο και όλα δουλεύουν σωστά».

Μετά το σημαντικό αποτέλεσμα κόντρα στη Μίλαν, μπορεί η ομάδα να συνεχίσει και κόντρα στη Λίβερπουλ έτσι;

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Καταφέραμε και κρατήσαμε την απόδοσή μας σε υψηλό επίπεδο και τώρα, απέναντι στη Λίβερπουλ θέλουμε να διατηρήσουμε το επίπεδό μας υψηλό και να αποδείξουμε ότι το αποτέλεσμα με τη Μίλαν δεν ήταν τυχαίο».

Ένα σχόλιο για τον κόσμο του Ολυμπιακού; Περίμενες να συναντήσεις φιλάθλους στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού;

«Σίγουρα! Έχω ακούσει και συνεχίζω να ακούω τα καλύτερα για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Είναι σημαντικό για ένα σύλλογο να έχει δυνατούς φιλάθλους να τον στηρίζουν, γιατί σίγουρα δίνει ώθηση».

Θανάσης Παπάζογλου:


Είναι σημαντική η συμμετοχή του Ολυμπιακού στο ICC;

«Βέβαια, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι συμμετέχουμε σε ένα τέτοιο μεγάλο τουρνουά. Δείχνει ότι ο Ολυμπιακός είναι υπολογίσιμο μέγεθος πρωτίστως στην Ευρώπη και εν συνεχεία και σε ολόκληρο τον κόσμο».

Το ματς με τη Μίλαν ήταν πολύ θετικό. Μπορείτε να συνεχίσετε έτσι και στη Λίβερπουλ;

«Στο χέρι μας είναι. Με τη Μίλαν δείξαμε ομοιογένεια και σημαντική πρόοδο. Είμαστε δεμένοι παρότι δεν είμαστε ούτε ένα μήνα μαζί. Ξέρουμε ότι η Λίβερπουλ είναι σπουδαίος αντίπαλος που προέρχεται από την Αγγλία όμως νομίζω ότι θα παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε, ει δυνατόν».

Σε προσωπικό επίπεδο; Πως κυλάει η προσαρμογή σου στην ομάδα;

«Δένομαι ολοένα και περισσότερο με την ομάδα, συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο. Νιώθω καλά, το κλίμα είναι υπέροχο και θέλω και εγώ να κάνω ότι μπορώ για να βοηθάω τον Ολυμπιακό».

Θα ήθελες να μας πεις δυο λόγια για τους ομογενείς;

«Όπου και αν έχουμε πάει έχουμε εισπράξει τεράστια αγάπη από τον κόσμο. Παντού υπάρχουν οι φίλαθλοί μας, οι οποίοι αγαπούν πάρα πολύ αυτή την ομάδα και το εισπράττουμε και εμείς! Θέλουμε να δώσουμε και εμείς στον κόσμο όση περισσότερη χαρά γίνεται!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: