Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Οδοστρωτήρας η Σίτι!!

Μόνο τυχαία δεν ήταν η τριάρα που έριξε ο Ολυμπιακός στη Μίλαν! Η Μάντσεστερ Σίτι πάτησε πάνω στο… πτώμα των «ροσονέρι» και τιμωρώντας τα κενά στην άμυνα τους, τους διέσυρε με σκορ 5-1.

Οδοστρωτήρας η Σίτι! (video)
Ποιος είδε τη Μάντσεστερ Σίτι και δεν φοβήθηκε; Και ποιος είδε την Μίλαν και δεν την… λυπήθηκε;

Οι «πολίτες» έκαναν… πλάκα στους «ροσονέρι» και τους διέλυσαν με σκορ 5-1, δίνοντας συνέχεια στον αμερικανικό «εφιάλτη» τους μετά και την τριάρα απ’ τον Ολυμπιακό.

Μόλις στα πρώτα 25’, οι Άγγλοι είχαν ήδη στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αγκάτσι! Κατά σειρά οι Γιόβετιτς, Σινκλέρ, Νάβας και Νάτσο είχαν… υπογράψει το μεγάλο προβάδισμα των πρωταθλητών Αγλίας, τιμωρώντας στο έπακρον την… παιδική χαρά της άμυνας των αντιπάλων τους.

Προς το τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους, η ομάδα του Ιντζάγκι προσπάθησε να συμμορφωθεί και κατάφερε μετά από 1-2 απόπειρες να πετύχει το γκολ της τιμής, χάρη σε κοντινή προβολή του Μουντάρι. Στο δεύτερο μέρος δεν είδαμε κάποια φοβερή μπάλα. Κάτι οι καιρικές συνθήκες (που οδήγησαν σε 30λεπτη καθυστέρηση), κάτι οι αλλαγές των προπονητών έκοψαν το ρυθμό, αλλά η Σίτι κατάφερε με τον Γιόβετιτς (δεύτερο προσωπικό γκολ) να σκοράρει ξανά και να δημιουργήσει το τελικό 5-1, με τον Καμπαγέρο να παρεμβαίνει όποτε χρειάστηκε (1-2 φορές δηλαδή).

Μίλαν: Αγκάτσι, Ντε Σίλιο, Άλεξ (46’ Μπονέρα), Ραμί, Κονστάν (46’ Αμπάτε), Πόλι (46’ Εσιέν), Κριστάντε, Μουντάρι, Χόντα, Νιανγκ (85’ Μαστούρ), Ελ Σαραουΐ (46’ Μπαλοτέλι)

Μάντσεστερ Σίτι: Καμπαγέρο, Κλισί, Νάστασιτς, Μπογιατά, Κολάροφ (70’ Ρίτσαρντς)+, Σινκλέρ, Φερνάντο (62’ Γκαρθία), Ζουκουλίνι, Νάβας, Γιόβετιτς (69’ Γκουϊντέτι), Νάτσο (62’ Χους) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: