Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Τρίποντο από το... σπίτι του ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ!! (video)


Δείτε το μακρινό τρίποντο του Σέρχιο Ροντρίγκεθ στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Φενερμπαχτσέ για την Ευρωλίγκα.

Τρίποντο από το... σπίτι του ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ (video)













 


*Πηγή: sport-fm.gr*

Τρίποντο με… κουτσό!! (video)

Ένα άκρως εντυπωσιακό τρίποντο σημείωσε στην αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με τη Χίμκι ο Στέφαν Γιόβιτς, καθώς πιεζόμενος από το χρόνο σούταρε ενώ ήταν στο ένα πόδι!

Τρίποντο με… κουτσό (video)

Δείτε το βίντεο:




*Πηγή: sport-fm.gr*

«Κάποιους ενόχλησε ότι νικήσαμε τον ΠΑΟΚ»

Την έντονη δυσαρέσκεια των ανθρώπων της Κηφισιάς με αφορμή την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή στο ματς με το Λαύριο, εξέφρασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Ντιγριντάκης.

«Κάποιους ενόχλησε ότι νικήσαμε τον ΠΑΟΚ»
«Πυρ και μανία» είναι άπαντες στην Κηφισιά, ύστερα από την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, ο οποίος κατακύρωσε την αναμέτρηση στο Λαύριο.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Χάρης Ντιγριντάκης έκανε λόγο για «απόφαση-έκτρωμα», με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ να συμπληρώνει πως ενδεχομένως να ενοχλήθηκαν κάποιοι μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Χάρης Ντιγριντάκης:

Για την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή: «Αυτή είναι η λογική του παραλόγου και τέτοιες αποφάσεις κάνουν τους υγιείς σκεπτόμενους ανθρώπους να θέλουν να φύγουν από τον αθλητισμό και το μπάσκετ. Βέβαια, η απόφαση θα προσβληθεί στο ΑΣΕΑΔ. Είναι δυνατόν να μετρά το καλάθι και το ματς να κατακυρώνεται στον αντίπαλο; Θα αποφασίσει η δικαιοσύνη που έχουμε της απόλυτη εμπιστοσύνη. Η γραμματεία έχει έγγραφο που δεν αναφέρεται πουθενά ότι ο κύριος Φούφης είπε πως δεν μετράει το καλάθι του Μαυροειδή. Διαμαρτυρηθήκαμε και στην ΚΕΔ, γιατί δεν ήμασταν ευχαριστημένοι από τη διαιτησία γενικά, ενώ στείλαμε 20 φάσεις που είναι εμφανώς αντίθετες οι αποφάσεις. Αυτή τη φορά θα πάμε με δικηγόρο να μας εκπροσωπήσει, γιατί το θεωρούσαμε αυτονόητο στην αρχή. Ένας είχε την αντιδικία με τον διαιτητή και εκείνος έβαλε τρεις στο φύλλο αγώνα. Μάλιστα, ο πρόεδρος προσπάθησε να απομακρύνει τόσο στον προπονητή, όσο και τον γενικό αρχηγό. Είναι μία απόφαση έκτρωμα και πραγματικά είναι αστεία. Κάποιους ενόχλησε ότι νικήσαμε τον ΠΑΟΚ, ενώ το Λαύριο εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκης Μπαλτάκος. Δεν ξέρω γιατί έγιναν αυτά τα πράγματα».

Με απουσίες στην Ξάνθη!


Χωρίς τον Ουαρντά που ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς θα ταξιδέψει στην Ξάνθη για το ματς απέναντι στη SKODA ο Παναιτωλικός.

Με απουσίες στην Ξάνθη
Στην Ξάνθη κόντρα στη SKODA δοκιμάζεται ο Παναιτωλικός σε ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που έχουν 8 βαθμούς και θέλουν τη νίκη για να πάνε πιο ψηλά στη βαθμολογία αφού μέχρι τώρα δεν έχουν δικαιώσει στο έπακρο εκείνους που τις πίστευαν στην αρχή της σεζόν.

Σε αυτό το ματς ο τεχνικός της αγρινιώτικης ομάδας, Γιάννης Μαντζουράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ουαρντού αφού ο ποδοσφαιριστής ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και έμεινε εκτός αποστολής.

Αντίθετα, σε αυτήν συμπεριλήφθηκαν οι Κυριακίδης, Στεφανάκος, Ντιέγκο Μπεχαράνο, Ντάνι Μπεχαράνο, Κάπελ, Κέβιν, Κούσας, Κουτρομάνος, Παπάζογλου, Μύγας, Μήλιος, Ρουμπουλάκου, Ρουσκουσέδα, Βασιλείου, Βιγιαφάνιες, Ρομέρο, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Μάκος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Θα σου κόψει την ανάσα ο Κολάροφ. 100%!! (video)


Αν έχεις πρόβλημα με την καρδιά σου, καλύτερα να το αποφύγεις. Αν όχι, προχώρα κανονικά κι αν δεν τρομάξεις με την... ευχή του Αλεξάντερ Κολάροφ, τότε να μην μας λένε sport-fm.gr!

Θα σου κόψει την ανάσα ο Κολάροφ. 100% (video)

Γιατί και πρόβλημα στην καρδιά να μην έχεις, μετά απ' αυτό... ίσως αποκτήσεις.

Διότι εκεί που χαζεύεις αμέριμνος την προπόνηση της Μάντσεστερ Σίτι, ξαφνικά... πετάγεται ο Αλεξάντερ Κολάροφ να ευχηθεί για το Halloween και σου κόβει την ανάσα!







*Πηγή: sport-fm.gr*

Με κόσμο ο Ολυμπιακός στη Βέροια!


Μαζί με τον 12ο παίκτη του θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στη Βέροια, αφού αναμένεται να έχει 2.000 φίλους στο πλευρό του.

Με κόσμο ο Ολυμπιακός στη Βέροια
Με την θερμή συμπαράσταση του κόσμου του θα δώσει ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν και φέτος δυναμική υποστήριξη στην πόλη της Ημαθίας.

Συγκεκριμένα πάνω από 2.000 φίλοι της ομάδας αναμένεται να πάρουν θέση στο γήπεδο στην αυριανή αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοίνωσε... φορείο η Λάρισα!! (pics)

Μετά το σάλο που προκλήθηκε με τους τραυματιοφορείς απ' την Λάρισα, η ΑΕΛ ανακοίνωσε την αγορά νέου οχήματος για την μεταφορά των τραυματιών, που θα παρουσιάσει το Σάββατο (31/10) στους δημοσιογράφους

Ανακοίνωσε... φορείο η Λάρισα (pics)

Η λαρισινή ΠΑΕ ανακοίνωσε την παρουσίαση του νέου φορείου σε εκδήλωση που θα γίνει το Σάββατο (31/10) στις 16.00, προκειμένου να αποφύγει νέα έκτροπα στο μέλλον.

inner

inner

Η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΑΕΛ σε συνεργασία με τη χορηγό εταιρία AUTO GAS SYSTEMS ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ θα παρουσιάσουν στα ΜΜΕ το ηλεκτροκίνητο όχημα μεταφοράς τραυματιών ποδοσφαιριστών το Σάββατο 31/10 και ώρα 16:00 στο γήπεδο AEL FC ARENA».

«Θετική η ανταπόκριση του Σχορτσανίτη, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτε»


Μερικές ημέρες, ώστε να πάρει την τελική του απόφαση, ζήτησε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, όπως αποκάλυψε ο τιμ μάνατζερ του «Δικεφάλου του Βορρά», Τέλης Ζουρνατσίδης.

«Θετική η ανταπόκριση του Σχορτσανίτη, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτε»
Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η συνάντηση του ΠΑΟΚ με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, όπως επιβεβαίωσε ο Τέλης Ζουρνατσίδης.

Ωστόσο, ο τιμ μάνατζερ του «Δικέφαλου του Βορρά» ξεκαθάρισε πως τίποτε δεν είναι οριστικό, ενώ δήλωσε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα περιμένει 1-2 ημέρες για να πάρει ο «Σόφο» την οριστική του απόφαση.

«Απλώς, έρχονται κάποιες φορές οι συγκυρίες έτσι, όπως τώρα, που ο Σοφοκλής έμεινε εκτός Ερυθρού Αστέρα. Ψάχναμε έναν παίκτη που θα γέμιζε τη ρακέτα και θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Τίποτα δεν είναι οριστικό και δεν είναι τίποτα εύκολο. Έγινε πολύ θετική συζήτηση χθες (29/10) στην Αθήνα παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς, με το Σοφοκλή. Συζητήσαμε όλο το σχέδιο που έχουμε στο μυαλό μας και πώς βλέπουμε το Σοφοκλή μέσα σε αυτό. Έγινε σε πολύ καλό κλίμα η κουβέντα και η ανταπόκριση του Σοφοκλή ήταν πολύ θετική. Υπάρχει μια οψιόν να ενισχύσουμε την ομάδα μας. Περιμένουμε… Βρισκόμαστε σε συνεχή συζήτηση και θα περιμένουμε τις επόμενες 1-2 ημέρες για να πάρει την απόφασή του και να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση», δήλωσε αρχικά στην ΕΤ3 ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατσίδης.

Για το ενδεχόμενο να ενσωματωθεί στην ομάδα πριν από το δύσκολο εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Άλλο είναι το επείγον και άλλο το σημαντικό. Προτεραιότητα έχει το σημαντικό. Προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ είναι να φέρει έναν από τους κορυφαίους σέντερ της Ευρώπης, έναν παίκτη που ήταν πάντα στο πρώτο επίπεδο κι έναν καταπληκτικό άνθρωπο. Το σημαντικό είναι να έρθει στον ΠΑΟΚ. Το επείγον είναι το παιχνίδι της Δευτέρας (02/11). Σαφώς και θέλουμε να κερδίσουμε και να δώσουμε όπλα στον προπονητή μας, αλλά δεν το συζητάμε αυτή τη στιγμή. Πρέπει να δώσουμε το χώρο και το χρόνο στο Σοφοκλή. Να καταλάβει ότι ο ΠΑΟΚ είναι το καλύτερο δυνατό και θα βγει ωφελημένος. Εάν πάρει 2-3 ημέρες μας ενδιαφέρει, αλλά δεν είναι κάτι που μας πιέζει».

Τέλος, αναφέρθηκε στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας τους με το Σοφοκλή Σχορτσανίτη, εφόσον αυτή επιτευχθεί: «Δεν υπάρχει περίπτωση να διαταραχθεί το σχέδιο που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια. Προς τιμήν του παίκτη, το οικονομικό μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Θέλει να κάνει την καλύτερη μπασκετική επιλογή. Εμείς είμαστε σίγουροι, στο μπασκετικό κλίμα του ΠΑΟΚ, με τον προπονητή αυτόν, που είναι ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη στη δουλειά με τους ψηλούς, αλλά και με τους παίκτες και το ωραίο κλίμα που έχουμε, ότι διασφαλίζουμε ένα εξαιρετικό περιβάλλον όχι μόνο για το Σοφοκλή, αλλά για οποιονδήποτε. Ο ΠΑΟΚ που δεν είναι στην καλύτερη οικονομική κατάσταση. Χωρίς ιδιοκτήτη το να έχει τρεις παίκτες που έχουν περάσει από την Ευρωλίγκα δείχνει τη δουλειά και τις προσπάθειες που έχουν γίνει».

«Κολπατζής» ο Κλοπ!! (pics)


Σαν... normal one που είναι, ο Γιούργκεν Κλοπ παραμένει χαλαρός και άνετος μια μέρα πριν το ντέρμπι με την Τσέλσι, κάνοντας κολπάκια με την μπάλα στα πόδια.

«Κολπατζής» ο Κλοπ (pics)
inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Επίσημη επιστροφή για Ηρακλή!!


Το πρώτο του επίσημο ματς στην Volleyleague μετά από δύο χρόνια απουσίας θα δώσει το Σάββατο (31/10) ο Ηρακλής στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Εθνικό.

Επίσημη επιστροφή για Ηρακλή
Την επιστροφή του στη Volleyleague θα κάνει και επίσημα ο Ηρακλής μετά από δύο χρόνια απουσίας.

Ο γηραιός θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη το Σάββατο (31/10) στις 18.00, θέλοντας να συνδυάσει την μεγάλη επιστροφή του με νίκη. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, για μια καλή αρχή στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο κεντρικός του Εθνικού Χρήστος Κιόσης είπε για το ματς: «Δεν τον γνωρίζουμε τον Ηρακλή. Εμείς είμαστε καλά και πιστεύω έτοιμοι για την πρεμιέρα. Θέλουμε νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια και ειδικά με τις ομάδες που είμαστε σε ίδιο επίπεδο. Μία από αυτές είναι ο Ηρακλής. Είναι καλό που επέστρεψε ο Ηρακλής, έχει ιστορία, κόσμο και είναι μεγάλο σωματείο αρκεί να καταφέρει να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος».

Από την άλλη, ο προπονητής του Ηρακλή Χρήστος Πάτρας τόνισε: «Όλοι οι αγώνες είναι ντέρμπι για την ομάδα μου. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε να αξιοποιήσουμε το αβαντάζ του αιφνιδιασμού. Θέλουμε ένα καλό ξεκίνημα σε μία δύσκολη έδρα όπως αυτή του Εθνικού». *Πηγή: sport-fm.gr*

Με την παράδοση στην πρεμιέρα ο Ολυμπιακός

Την πρώτη μάχη για το πρωτάθλημα της Volleyleague θα δώσει ο Ολυμπιακός, που θα υποδεχτεί στο κλειστό του Ρέντη την Ορεστιάδα, το Σάββατο (31/10) στις 18.00, έχοντας στο πλευρό του κόσμο και παράδοση.

Με την παράδοση στην πρεμιέρα ο Ολυμπιακός
Διατηρώντας το αήττητο κόντρα στην Ορεστιάδα στις εντός έδρας αναμετρήσεις θα την υποδεχτεί ο Ολυμπιακός για το πρώτο ματς της Volleyleague, που θα γίνει το Σάββατο (31/10) στις 18.00.

Η Ορεστιάδα ταξίδεψε στον Πειραιά με στόχο να σπάσει την παράδοση που έχει χτίσει ο Ολυμπιακός, ενώ από την άλλη οι ερυθρόλευκοι θέλουν να μπουν θετικά στην κούρσα της διεκδίκησης του φετινού πρωταθλήματος.

Για το ματς της επιστροφής του στον Ολυμπιακό μετά από δύο χρόνια μίλησε ο πασαδόρος Ντίμα Φιλίποφ, τονίζοντας: «Δεν έχω δει όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος για να έχω ολοκληρωμένη εικόνα. Μην γελιόμαστε. Εμείς έχουμε στόχο τον τίτλο και κυριότερος αντίπαλος μας θα είναι ο ΠΑΟΚ. Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να υποτιμήσουμε τις άλλες ομάδες. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Ο καλός Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί κανέναν. Είμαστε παντού καλοί, στηριζόμαστε στη δύναμη της ομάδας και όσο θα δίνουμε δυνατούς αγώνες αυτό θα μας βοηθάει να βρούμε και ρυθμό. Θα είναι καλό να έρθει ο κόσμος για να μας υποστηρίξει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

Από τη μεριά του, το λίμπερο της Ορεστιάδας Δημήτρης Κωνσταντινίδης είπε: «Στην ομάδα μου έγιναν πολλές αλλαγές το καλοκαίρι, ήρθαν νέοι ξένοι και νέος προπονητής. Χρειαζόμαστε χρόνο και αγώνες για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Ξεκινάμε κάτι νέο και πιστεύω πως θα είναι ποιοτικό και καλό. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή και μετά να πάμε για τη μεγάλη υπέρβαση της 6αδας. Έχουμε δύσκολη αρχή στην έδρα του Ολυμπιακού. Έχουμε αναλύσει το παιχνίδι του αντιπάλου μας από τους αγώνες του Λιγκ Καπ. Μπορούμε να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό παρότι με την είσοδο και του Όγκουρτσακ έχει πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα με στόχο τον τίτλο».

«Έδωσε» Ρούνεϊ ο Ντάουνινγκ!

Ο Γουέιν Ρούνεϊ αστόχησε από την άσπρη βούλα στον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Μίντλεσμπρο στο Λιγκ Καπ και γι’ αυτό είναι υπαίτιος… και ο Στιούαρτ Ντάουνινγκ.

«Έδωσε» Ρούνεϊ ο Ντάουνινγκ
Ο Γουέιν Ρούνεϊ έμοιαζε απαρηγόρητος μετά το χαμένο πέναλτι στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μίντλεσμπρο για το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Μπορεί να τα βάζει με την τύχη του, αλλά και με τον Στιούαρτ Ντάουνινγκ, ο οποίος υπέδειξε στον Τόμας Μεχίας σε ποια γωνία να πέσει στην εκτέλεσή του.

«Αλήθεια, δεν κάθομαι να μελετήσω πώς χτυπούν τα πέναλτι οι αντίπαλοι, αν και την εβδομάδα που προηγήθηκε είχαμε προπονηθεί στα πέναλτι... Ο Ντάουνινγκ μου είχε πει ότι συνήθως ο Ρούνεϊ το εκτελεί δεξιά και μου το έδειξε κι εκείνη τη στιγμή με το χέρι. Τον πίστεψα, έπεσα και το έπιασα», ανέφερε ο τερματοφύλακας της Μίντλεσμπρο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Κουπάτη… προπόνηση για τον Αστέρα!!


H παρουσία του τροπαίου του Europa League στις εγκαταστάσεις του Αστέρα Τρίπολης έκλεψε τις εντυπώσεις στην σημερινή προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης.

Κουπάτη… προπόνηση για τον Αστέρα!
Το βαρύτιμο τρόπαιο βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Τρίπολη, καθώς η UEFA θέλησε να τιμήσει τους «Αρκάδες» για την τέταρτη συνεχή παρουσία τους στη δεύτερη της τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Έτσι, οι ποδοσφαιριστές του Στάικου Βεργέτη είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο πριν αυτό μεταφερθεί στο επίσημο κατάστημα της ομάδας τις επόμενες μέρες για το θαυμάσουν από κοντά όλοι οι φίλαθλοι των γύρω περιοχών.

Στα καθαρά αγωνιστικά η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, ενώ στη συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού με επιτάχυνση κι έπειτα ασκήσεις κατοχής μπάλας καθώς και συνδυαστικά παιχνίδια με ντρίμπλα και πάσα. Το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Γκοϊάν, Κοσίσκι.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (01/11, 15:00) θα συνεχιστεί το Σάββατο με προπόνηση στις 16:00.Για τον ίδιο αγώνα η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης εξέδωσε ανακοίνωση για την διάθεση των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης:
«Οι φίλαθλοι που επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα πρέπει να φροντίζουν αρκετά έγκαιρα για την προμήθεια του, προς αποφυγή καθυστερήσεων στα εκδοτήρια και τις θύρες του γηπέδου.

Εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΟΚ, Κυριακή 1 Νοεμβρίου 15:00, θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) το Σάββατο 31 Οκτωβρίου από τις 9:00 έως τις 14:30.

Την ημέρα του αγώνα, εισιτήρια θα διατίθενται στα εκδοτήρια του γηπέδου "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ" από τις 10:30 έως και τις 15:00.

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 20€ στη Θύρα 2 και 25€ στις θύρες 1 και 3.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας οι οποίοι έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1, ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων - πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 13:00
Ώρα έναρξης αγώνα: 15:00
»

Ένα μήνα έξω ο Βασιλακάκης!!

Επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές εκτιμήσεις των ανθρώπων της SKODA Ξάνθης σχετικά με τον Θοδωρή Βασιλακάκη που θα μείνει ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης. Καλά νέα για Καρυπίδη.

Ένα μήνα έξω ο Βασιλακάκης
Για ένα μήνα δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Θοδωρή Βασιλακάκη ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε πως οι πρώτες εκτιμήσεις ήταν ακριβείς και ότι ο ποδοσφαιριστής της SKODA έχει υποστεί ζημιά στον έσω πλάγιο χιαστό.

Η επάνοδός του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται πλέον τέλη Νοεμβρίου-αρχές Δεκεμβρίου, κάτι που δεν ισχύει για τον Καρυπίδη που δεν έχει κάτι πολύ σοβαρό και αναμένεται σύντομα να τεθεί ξανά στη διάθεση του προπονητή του. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Μαυρία, Μπρίντκατ και Γκόμεζ για την ΑΕΚ του Πογέτ»

Τρεις παίκτες της Σάντερλαντ (μεταξύ των οποίων και ο Μαυρίας) που -υπό προϋποθέσεις- θα μπορούσαν να απασχολήσουν τον Γκουστάβο Πογιέτ για λογαριασμό ΑΕΚ παρουσιάζει αγγλικό δημοσίευμα.

«Μαυρία, Μπρίντκατ και Γκόμεζ για την ΑΕΚ του Πογέτ»
Θα εξετάσει παίκτες της πρώην ομάδας του ο Γκουστάβο Πογέτ;

Αυτό το ενδεχόμενο εξετάζει αγγλική ιστοσελίδα (hitc.com) αναφέροντας τρεις ποδοσφαιριστές της Σάντερλαντ που θα μπορούσαν να απασχολήσουν την «Ένωση» μετά από υπόδειξη του Ουρουγουανού τεχνικού.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον δικό μας Χάρη Μαυρία (που βρίσκεται εκτός πλάνων), τον διεθνή Σκωτσέζο αμυντικό χαφ, Λίαμ Μπρίντκατ και τον Ισπανό κεντρικό μέσο, Ζόρντι Γκόμεζ.

Αφού γίνεται μια σύντομη αναφορά στη συμφωνία Πογέτ-ΑΕΚ και όσα προηγήθηκαν με την αποχώρηση του Τραϊανού Δέλλα επισημαίνονται -κατά σειρά- για κάθε περίπτωση τα εξής:

Λίαμ Μπρίντκατ

«Ο δυναμικός μέσος αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Πογέτ και στην Μπράιτον, αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα γι’ αυτόν στην Premier League. Δεν έχει αγωνιστεί καθόλου τη φετινή σεζόν και το ελληνικό πρωτάθλημα προσφέρεται για ένα νέο ξεκίνημα».

Χάρης Μαυρίας

«Είναι αλήθεια ότι δεν έτυχε μεγάλης προσοχής όσο ήταν στη Σάντερλαντ ο Πογέτ. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ο Ουρουγουανός δεν θα μπει στον πειρασμό να τον επαναπατρίσει».

Ζόρντι Γκόμεζ

«Ήταν μια από τις μεταγραφές του Πογέτ στη Σάντερλαντ και σίγουρα θα απολάμβανε μια νέα συνεργασία με τον Ουρουγουανό. Η ΑΕΚ έχει τρεις Ισπανούς στο ρόστερ της, συνεπώς θα είχε καλή παρέα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Νέα… εποχή στην Δόξα Λευκάδας!!

Ο Φώτης Τακιανός είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Δόξας Λευκάδας, αναλαμβάνοντας στη θέση του Βαγγέλη Ζιάγκου.

Νέα… εποχή στην Δόξα Λευκάδας
Σχεδόν μία ημέρα μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Ζιάγκο, η Δόξα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Φώτη Τακιανού. Ο 49χρονος κόουτς, ο οποίος την περσινή σεζόν ήταν στον ΟΦΗ, θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας από τη Λευκάδα στο ματς κόντρα στη Λιβαδειά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Φώτης Τακιανός είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας. Έχει δουλέψει στο παρελθόν στο Πανόραμα, τον ΚΑΟ Δράμας, το Ρέθυμνο και τον ΟΦΗ».

Βασιλόπουλος: «Βρίσκει τη χημεία της η ΑΕΚ»

Μετ’ εμποδίων πραγματοποίησε ο Κόροιβος Αμαλιάδας την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, όπως είπε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Βασιλόπουλος: «Βρίσκει τη χημεία της η ΑΕΚ»
Σε αγωνιστική άνοδο βρίσκεται η ΑΕΚ και αυτό φάνηκε από τη νίκη επί της Νίζνι Νόβγκοροντ, σύμφωνα με όσα έγραψε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ενόψει του ματς με τον Κόροιβο.

Μάλιστα, ο έμπειρος φόργουορντ αποκάλυψε πως η προετοιμασία της ομάδας από την Αμαλιάδα έγινε μετ’ εμποδίων λόγω διάφορων μικροτραυματισμών, ωστόσο το θετικό ήταν πως το γεγονός αυτό δεν την επηρέασε.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος στο blog του ΕΣΑΚΕ:

«Μετράμε δυο συνεχόμενες νίκες και μάλιστα εκτός έδρας, με Απόλλωνα και Καβάλα. Είναι ακόμα πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα για να βγουν συμπεράσματα. Το παιχνίδι στην Καβάλα έκρυβε παγίδες. Πέρα από την δυναμική της αντίπαλης ομάδας, είχαμε να διαχειριστούμε και ένα πολύ κουραστικό ταξίδι. Το αποτέλεσμα γνωστό.

Τώρα στο μυαλό μας είναι μόνο η ΑΕΚ. Η προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν ήταν ιδανική, καθώς ήταν μια περίεργη εβδομάδα για εμάς στο να δουλέψουμε σωστά, γιατί είχαμε κάτι μικροτραυματισμούς που δεν μας επέτρεψαν να είμαστε όλοι μαζί όλες τις μέρες, αλλά δεν μας επηρέασε.

Έχουμε έναν αρκετά δύσκολο αγώνα το Σάββατο κόντρα στην ΑΕΚ που προέρχεται από μια καλή νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα μέσα στην έδρα της για το Eurocup.

Δείχνει ότι σιγά σιγά, παιχνίδι με παιχνίδι βρίσκει την χημεία της οπότε θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Να μην τους δώσουμε εύκολα καλάθια που θα τους φτιάξουν την ψυχολογία.

Τέλος θέλω να ευχηθούμε χρόνια πολλά στον αδερφό Δημήτρη Χαριτόπουλο, που είχε την γιορτή του την Δευτέρα
».

Μαυροειδής: «Δουλέψαμε στα λάθη μας»

Η Κηφισιά είναι αναγκασμένη να ξεχάσει την ήττα –και με τον τρόπο που ήρθε- από το Λαύριο και να επικεντρωθεί στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα, σύμφωνα με τον Δημήτρη Μαυροειδή.

Μαυροειδής: «Δουλέψαμε στα λάθη μας»
Χρόνος για απογοήτευση, ύστερα από την ήττα κόντρα στο Λαύριο, δεν υπάρχει για την Κηφισιά, σύμφωνα με τον Δημήτρη Μαυροειδή και ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας παιχνιδιού με τα Τρίκαλα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog που έχει στον ΕΣΑΚΕ ο Δημήτρης Μαυροειδής:

«Είχα πει ότι το ματς με το Λαύριο θα είναι δύσκολο ειδικά πνευματικά λόγω της νίκης επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία κι έτσι έγινε. Μπήκαμε χαλαρά χωρίς συγκέντρωση και αφήσαμε το Λαύριο να τρέξει. Σούταραν πολλά σουτ και τα έβαλαν και πήραν ψυχολογία με αποτέλεσμα στο ημίχρονο να έχουμε φάει 50 πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και περάσαμε μπροστά στο σκορ.

Βελτιωθήκαμε στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο αλλά τελικά το ματς κρίθηκε σε ένα αμφισβητούμενο καλάθι και ηττηθήκαμε. Δεν έπρεπε να αφήσουμε το παιχνίδι να φτάσει εκεί αλλά δυστυχώς έγινε.

Μέσα στην εβδομάδα δουλέψαμε τα λάθη μας ειδικά στο κομμάτι της άμυνας. Ευτυχώς, δεν είχαμε θέμα τραυματισμών και όλα κύλησαν ομαλά. Επίσης, δουλέψαμε στο κομμάτι της τακτικής και των συστημάτων. Αύριο παίζουμε με μια ομάδα που είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και παίρνει ψυχολογία από τον κόσμο της. Στα Τρίκαλα αρέσει το γρήγορο παιχνίδι και το ελεύθερο μπάσκετ με πολλά περιφερειακά σουτ. Πρέπει να καταφέρουμε να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό για να πάρουμε τη νίκη. Στο σετ παιχνίδι και στο 5 εναντίον 5 αν είμαστε συγκεντρωμένοι νομίζω δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Εισιτήρια και το Σάββατο για το Ολυμπιακός-Ντιναμό!!

Ανακοίνωση–υπενθύμιση για τα εισιτήρια του αγώνα με την Ντιναμό, η διάθεση των οποίων θα συνεχιστεί και το Σάββατο, εξέδωσε ο Ολυμπιακός

Εισιτήρια και το Σάββατο για το Ολυμπιακός-Ντιναμό
Νέα ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ εξέδωσε ο Ολυμπιακός. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους ότι θα συνεχιστεί η διάθεση των εισιτηρίων για τον κρίσιμο αγώνα της 4ης αγωνιστικής και το Σάββατο εξάλλου κάθε φίλαθλος θα έχει τη δυνατότητα να προμηθευτεί μέχρι δύο εισιτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
«H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 4ης Αγωνιστικής του UEFA Champions League απέναντι στην DINAMO ZAGREB που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Τετάρτη 4/11/15 και ώρα 21:45, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, το Σάββατο 31/10 (10.00 – 15.00) και τη Δευτέρα 2/11 (10.00 – 18.00).

Επίσης εισιτήρια διατίθενται και μέσω Internet ( www.olympiacos.org ). Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται ή με την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, της «κάρτας φιλάθλου Ολυμπιακού» και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, στις ανωτέρω ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων.

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί ΜΟΝΟ μέχρι 2 εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου και βάσει του νέου αθλητικού νόμου να έχει υποχρεωτικά και το ΑΜΚΑ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 35€, 45€, 50€, 80€ & 250€ (VVIP).

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο το τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet ( www.osfp.gr )

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902-4 και 2111007060.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
».

Απόφαση-σκάνδαλο για το Λαύριο!!

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ δέχθηκε εν μέρει την ένσταση της Κηφισιάς, καθώς επικύρωσε το καλάθι του Μαυροειδή, ωστόσο κατακύρωσε τη νίκη στο Λαύριο με σκορ 81-82!

Απόφαση-σκάνδαλο για το Λαύριο!
Δεκτή η… μισή ένσταση της Κηφισιάς!

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ δικαίωσε κατά το ήμισυ την ομάδα των βορείων προαστίων και παράλληλα… δικαίωσε το Λαύριο, καθώς του κατακύρωσε τη νίκη με τελικό σκορ 81-82! Χρηματικά πρόστιμα, επίσης, θα πληρώσουν οι Βαγενάς, Παπαθεοδώρου και Καρβέλας.

Συγκεκριμένα, η Κηφισιά είχε καταθέσει ένσταση για ένα καλάθι του Δημήτρη Μαυροειδή, το οποίο –κακώς όπως αποδείχθηκε- δεν μέτρησε από τον διαιτητή Φούφη και ενώ το σκορ ήταν στο υπέρ της 79-78, στα 27,5'' πριν το τέλος. Έκτοτε, οι νεοφώτιστοι, που εκπροσωπήθηκαν από τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Τάκη Μπαλτάκο, σκόραραν με τους Νίξον και Μπάρλο και διαμόρφωσαν το 79-82.

Ωστόσο, στην ομάδα των βορείων προαστίων δεν πρόκειται να αφήσουν την υπόθεση, καθώς αναμένεται να καταθέσουν έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή για την 3η αγωνιστική της Α1:

«Γίνεται εν μέρει δεκτή η ένσταση που υπέβαλε η Α.Ε. Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ, κατά του κύρους του αγώνα πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας επαγγελματικής καλαθοσφαίρισης, περιόδου 2015-2016, μεταξύ των ομάδων “Α.Ε. Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ - Γ.Σ. ΛΑΥΡΙΟΥ”, ο οποίος διεξήχθη στις 24-10-2015. Επικυρώνεται το καλάθι δύο (2) πόντων που πέτυχε η ενιστάμενη ομάδα 27,5΄΄ πριν τη λήξη του αγώνα και κατακυρώνεται υπέρ της. Το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα διαμορφώνεται σε 81-82, με νικήτρια ομάδα τη Γ.Σ. ΛΑΥΡΙΟΥ ΚΑΕ. Απορρίπτεται η ένσταση κατά τα λοιπά».

Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ
1) Επιβάλλεται στην Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ: α) για ενέργειες του προέδρου της κ. Γ. Βαγενά που δυσφημούν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης (ύβρεις σε βάρος των ανωτέρω διαιτητών), αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 2.000,00€, β) για ενέργειες του προπονητή της κ. Η. Παπαθεοδώρου που δυσφημούν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης (ύβρεις σε βάρος των ανωτέρω διαιτητών), αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 2.000,00€ και γ) για ενέργειες του μάνατζέρ της κ. Δ. Καρβέλα που δυσφημούν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης (ύβρεις σε βάρος των ανωτέρω διαιτητών), αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 2.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με το ΛΑΥΡΙΟ της 24-10-2015.

2) Επιβάλλεται στον κ. Γ. Βαγενά Πρόεδρο της Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ για ενέργειες που δυσφημούν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης (ύβρεις σε βάρος των ανωτέρω διαιτητών), αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 2.000,00€, για τον ως άνω αγώνα.

3) Επιβάλλεται στον κ. Ηλ. Παπαθεοδώρου Προπονητή της Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ για ενέργειες που δυσφημούν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης (ύβρεις σε βάρος των ανωτέρω διαιτητών), αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 2.000,00€, για τον ως άνω αγώνα.

4) Επιβάλλεται στον κ. Δ. Καρβέλα Μάνατζερ της Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ για ενέργειες που δυσφημούν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης (ύβρεις σε βάρος των ανωτέρω διαιτητών), αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 2.000,00€, για τον ως άνω αγώνα.

ΑΕΚ
Επιβάλλεται στην AEK ΚΑΕ για παράπτωμα που δε χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας και σε καμία περίπτωση δεν είναι δυσφημιστικό για το άθλημα, έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΑΙΟΛΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ της 24-10-2015.

ΑΡΗΣ
Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΕ για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτη μη φυσικό πρόσωπο, που δεν συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 1.200,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ της 24-10-2015
».

Το σύνθημα του Τούντορ!!

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να 'χει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο ο Ίγκορ Τούντορ δεν πτοείται και στέλνει σύνθημα νίκης απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, τον οποίο εγκωμίασε.

Το σύνθημα του Τούντορ
Ξέρει πως ο Αστέρας ανέκαθεν δυσκολεύει τον ΠΑΟΚ και πως πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα -της οποίας έπλεξε το εγκώμιο-, ξέρει πως έχει μπροστά του «βουνό» από προβλήματα, ωστόσο ο Ιγκόρ Τούντορ... δεν μασάει και στέλνει μήνυμα νίκης!

Οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA

Για την προετοιμασία ενόψει Αστέρα αλλά και τις απουσίες λόγω τραυματισμών:

«Έχουμε λίγες μέρες να προετοιμαστούμε και αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Ξέρουμε ότι ο Μπερμπάτοφ θα απουσιάσει για δύο εβδομάδες, ο Κάτσε είναι εκτός επίσης, αλλά θεωρώ ότι έχουμε αρκετούς καλούς παίκτες. Θα είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή κόντρα στον Αστέρα, ο οποίος είναι μία πολύ καλή ομάδα».

Για τους Τσίμιροτ, Κωνσταντινίδη και Κίτσιου:

«Έχουν αρχίσει να προπονούνται με την ομάδα, αλλά πιστεύω ότι δεν θα μας βοηθήσουν την Κυριακή καθώς χρειάζονται χρόνο για να φτάσουν σε καλή κατάσταση. Είμαι πολύ χαρούμενος όμως που προπονούνται κανονικά και πάλι μαζί μας».

Για τον Αστέρα και το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει την νίκη:

«Είναι μία πολύ καλή ομάδα, η οποία ποτέ δεν είναι εύκολος αντίπαλος για τον ΠΑΟΚ. Θα πάμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να συγκεντρωθούμε στην δική μας ομάδα, σε αυτά που πρέπει εμείς να κάνουμε. Πηγαίνουμε εκεί για μία καλή εμφάνιση και να παλέψουμε για την νίκη«.*Πηγή: sport-fm.gr*

Πογέτ: «Νίκη στη Λεωφόρο»

Σύνθημα νίκης στο ερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο έδωσε ο Γκουστάβο Πογέτ, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, τονίζοντας την νοοτροπία νικητή που πρέπει να έχει η ΑΕΚ.

Πογέτ: «Νίκη στη Λεωφόρο»








Αναλυτικά:
Για το γεγονός ότι θέλησε να αναλάβει αμέσως την ομάδα παρά το γεγονός ότι ακολουθεί ντέρμπι:
«Μου αρέσει να αρέσει να έχω ευθύνες και έτσι θέλω να λειτουργώ στο ποδόσφαιρο».

Για τι θέλει να περάσει στους παίκτες:
«Όσα περισσότερα καταλάβουν οι παίκτες από το σκεπτικό μου τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα. Θέλω μια ΑΕΚ που να νικάει».

Για την πορεία της ομάδας και τους στόχους του μέχρι το τέλος της σεζόν
«Θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τα λάθη μέχρι το τέλος της σεζόν και ελπίζουμε οι αντίπαλοί μας να κάνουν κάποια ώστε να μπορέσουμε να πλησιάσουμε. Δεν μου αρέσει να υπόσχομαι πράγματα, αλλά θέλω να πω στους φίλους της ΑΕΚ ότι εμείς είμαστε εδώ για να κερδίζουμε».

Για το ποια είναι η φιλοσοφία του:
«Αυτό που θέλω να κάνω είναι να προσαρμόσω σους παίκτες στο δικό μου στυλ. Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με το πώς ήταν ο Πογιέτ σαν παίκτης αλλά το πώς είναι ο Πογιέτ σαν προπονητής. Φυσικά αυτό δεν θα το δούμε άμεσα. Δεν είναι ανάγκη να πιέζουμε καταστάσεις. Τις αλλαγές στην ομάδα θα τις δούμε κυρίως μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που πρέπει να κερδίζει και έμενα αυτό με ευχαριστεί και θέλω να τα καταφέρουμε. Αυτό που θέλω τώρα είναι να κερδίσουμε την Κυριακή+ ».

*Πηγή: sport-fm.gr*

Στις Σέρρες ο Ντούνγκα!

Ελεύθερος από τον Άρη έμεινε ο Γιάννης Ντούνγκα και πλέον θα είναι αντίπαλος των «κίτρινων» αφού θα συνεχίσει στις Σέρρες (πρώην Εθνικός Γαζώρου).

Στις Σέρρες ο Ντούνγκα
Τέλος από τον Άρη ο Γιάννης Ντούνγκα, μιας και δεν βρισκόταν στα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου.

Ο 20χρονος μέσος αποδεσμεύτηκε από τους «κίτρινους», αλλά σύντομα θα τους ξανασυναντήσει ως αντίπαλος αυτή τη φορά.

Κι αυτό διότι ήρθε σε συμφωνία με τις Σέρρες (πρώην Εθνικός Γαζώρου) που επίσης συμμετέχουν στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. *Πηγή: sport-fm.gr*

Φυσική κατάσταση για Ναπολεόνι, Κοντοέ!

Με πρόγραμμα φυσικής κατάστασης για τους Ναπολεόνι και Κοντοέ συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για τον αγώνα της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Ηρακλή.

Φυσική κατάσταση για Ναπολεόνι, Κοντοέ
Το γεγονός ότι ο Ατρόμητος έχει μια έξτρα μέρα προετοιμασίας, καθώς το παιχνίδι με τον Ηρακλή θα διεξαχθεί Δευτέρα, έδωσε τη δυνατότητα στον Μιχάλη Γρηγορίου να δουλέψει πέρα από το κομμάτι της τακτικής και στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Πιο συγκεκριμένα οι δύο παίκτες που ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης ήταν οι Ναπολέονι και Κοντοές.

Στον αντίποδα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα οι Μπάλλας, Φυτανίδης ενώ θεραπεία η Ούμπιντες και Εμπόου.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα, ενώ το μεσημέρι είναι προγραμματισμένοι οι αγώνες της ομάδας Κ-20 απέναντι στον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη και της Κ-17 η οποία υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανέτοιμη… πρεμιέρα στη Μίκρα!!

Δεν έχουν κάνει… μαραθώνια προετοιμασία Άρης και Λαμία, με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος να τους «πιάνει» απροετοίμαστους, στο ματς που θα γίνει το Σάββατο (31/10) στη Μίκρα.

Ανέτοιμη… πρεμιέρα στη Μίκρα
Με αγωνία για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται, αφού ξεκίνησαν αργά την προετοιμασία τους, θα αναμετρηθούν Άρης και Λαμία το Σάββατο (31/10) στις 18.00 στη Μίκρα

Οι δύο ομάδες δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα, ενώ «βλέπουν» τον ίδιο στόχο. Αυτόν την παραμονής στην Volleyleague, όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Την αισιοδοξία του για την απόδοση του Άρη εξέφρασε ο νεοαποκτηθείς κεντρικός των κιτρινόμαυρων, Ανδρέας Ανδρεάδης, τονίζοντας: «Οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν εκπλήξεις. Η Λαμία θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα. Όλη η ομάδα μας βρέθηκε σχετικά αργά. Εδώ και τρεις εβδομάδες μπήκε ο Σωτηρίου. Έχουμε έμπειρους παίκτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε δυσκολίες. Η ομάδα μας όταν κορυφώσει την απόδοση της θα κάνει πολλές ζημιές σε ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ και ξένους. Θέλουμε να έχουμε διάρκεια στην απόδοση μας ώστε να περάσουμε άλλες ομάδες που θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες και προβλήματα. Πρώτος στόχος είναι η παραμονή και μετά η 8αδα».

Από τη μεριά του ο πασαδόρος της Λαμίας, Νίκος Αγγελόπουλος, ανέφερε: «Θα έχει ενδιαφέρον το νέο πρωτάθλημα. Είναι λογικό να μην υπολογίζουν την ομάδα μας και να μας θεωρούν υποψήφιους για υποβιβασμό γιατί δεν μας έχουν δει, ούτε έχουμε παίξει πολλά φιλικά. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και όχι αγώνας ταχύτητας. Δεν πάμε για τίτλο, αλλά για την παραμονή. Μέσα από το πρωτάθλημα θα προσπαθήσουμε να φορμαριστούμε. Όλες οι ομάδες έχουν δυσκολίες. Δεν έχω εικόνα απ΄ όλες τις ομάδες αλλά από τη μέση της βαθμολογίας και κάτω όλα θα είναι ρευστά και θα κριθούν στην αντοχή και στην συνοχή των ομάδων».

Ανέλαβε το Μαυροβούνιο ο Τάνιεβιτς!!

Τον πάγκο της εθνικής ομάδας του Μαυροβουνίου ανέλαβε ο Μπόγκνταν Τάνιεβιτς, ο οποίος ήταν προπονητής της Τουρκίας μέχρι το 2013.

Ανέλαβε το Μαυροβούνιο ο Τάνιεβιτς
Σε μία πολύ έμπειρη λύση στράφηκαν οι άνθρωποι του Μαυροβουνίου για τον πάγκο της εθνικής τους ομάδας, καθώς ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Μπόγκνταν Τάνιεβιτς.

Ο 68χρονος κόουτς μέχρι το 2013 ήταν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Τουρκίας, με την οποία είχε πανηγυρίσει το 2010 το ασημένιο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ που είχε διοργανώσει. *Πηγή: sport-fm.gr*

Χωρίς Μητρόπουλο στη Λιβαδειά!!

Χωρίς τον Παύλο Μητρόπουλο, αλλά με τον Σπύρο Ρισβάνη στην αποστολή θα παραταχθεί ο Πανιώνιος στο εκτός έδρας ματς της ένατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Λεβαδειακό.

Χωρίς Μητρόπουλο στη Λιβαδειά
Πρόβλημα με τον Παύλο Μητρόπουλο προέκυψε στον Πανιώνιο ενόψει τους εκτός έδρας ματς κόντρα στον Λεβαδειακό για την ένατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα τον έχει στην διάθεσή του, καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Αντίθετα, κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Σπύρος Ρισβάνης, παρότι αποχώρησε αναγκαστικά απ’ το ματς του Κυπέλλου κόντρα στον Παναιτωλικό.

Η αποστολή που επέλεξε ο τεχνικός των κυανέρυθρων αποτελείται από τους: Παπαδόπουλο, Διούδη, Τασουλή, Οικονόμου, Ρισβάνη, Χατζηισαΐα, Αργυρόπουλο, Μπλέτσα, Σιώπη, Κόρμπο, Μπακασέτα, Καραμάνο, Μασούρα, Μπουμάλ, Ανσαριφάρντ, Καθάριο, Βαλ. Βλάχο, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκη και Πατσατζόγλου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Πογέτ και επίσημα!!


Πάει και το τυπικό σκέλος! Ο Γκουστάβο Πογέτ είναι και με τη… βούλα ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι, με οψιόν ανανέωσης για ακόμη δύο χρόνια.

Πογέτ και επίσημα
Ήρθε, προπόνησε και… υπέγραψε. Ο Γκουστάβο Πογέτ είναι και τυπικά ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και με την προοπτική επέκτασης για άλλα δύο χρόνια.

Στον πάγκο, ο Ουρουγουανός τεχνικός θα έχει βοηθούς τους Μαουρίσιο Ταρίκο και Τσάρλι Ότγουεϊ, ενώ ο ίδιος στη συνέχεια δήλωσε στην ιστοσελίδα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ έκπληκτος από την υποδοχή που του έγινε.

inner

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο Γκουστάβο Πογιέτ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι με προοπτική επέκτασης για δύο ακόμα χρόνια. Μαζί του υπέγραψαν οι δύο συνεργάτες του Μαουρίσιο Ταρίκο και Τσάρλι Ότγουεϊ».

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Γκουστάβο Πογιέτ δήλωσε στο aekfc.gr:

«Γνωρίζω ότι ήρθα σε έναν τεράστιο σύλλογο και έχω μείνει έκπληκτος από την υποδοχή που μου έχει γίνει. Στόχος μας είναι να παίζουμε σε κάθε αγώνα για τη νίκη, αρχής γενομένης από το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, και να διατηρήσουμε την επαφή με τις πρώτες θέσεις».

«Ο Σχορτσανίτης είναι τσίρκο και όχι παίκτης»!

Με άκρως υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη αναφέρθηκε ο Βλάντε Τζούροβιτς, μιλώντας στον Τύπο της Σερβίας. Ούτε ο Σάσα Ομπράντοβιτς έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον «Σόφο».

«Ο Σχορτσανίτης είναι τσίρκο και όχι παίκτης»!

Ο Βλάντε Τζούροβιτς, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό μπάσκετ έχοντας περάσει από τον πάγκο διαφόρων ομάδων στο παρελθόν, μιλώντας στην ιστοσελίδα «informer.rs» χαρακτήρισε «τσίρκο» τον «Σόφο», ενώ σχεδόν στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του προπονητή της Άλμπα Βερολίνου, Σάσα Ομπράντοβιτς.

«Φαινόταν από την αρχή πως η έλευση του Σχορτσανίτη ήταν κακή κίνηση. Δεν τον χρειαζόταν καν ο Ερυθρός Αστέρας. Είναι ένα τσίρκο και όχι παίκτης. Ενδεχομένως να είναι καλός για θέμα μάρκετινγκ και τίποτε παραπάνω. Είναι βαρύς και αργός και σίγουρα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Τον έφεραν για αντικαταστάτη του Μαριάνοβιτς; Ούτε καν δεν πλησιάζει τον Μαριάνοβιτς. Απλά δείτε την καριέρα του. Σε ποια ομάδα πέτυχε ο Σχορτσανίτης; Αν το δούμε ρεαλιστικά, σε καμία», ήταν τα λόγια του Βλάντε Τζούροβιτς, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Βλάντιμιρ Στίματς:

«Καλά έκαναν και τον απέκτησαν. Πιστεύω ότι ο Βλάντιμιρ Στίματς θα είναι πιο αποτελεσματικός. Είναι ένα είδος παίκτη που δίνει την ψυχή του στο παρκέ, αντίθετα με τον Σχορτσανίτη. Ήταν στην ομάδα στο παρελθόν, την ξέρει πολύ καλά και έτσι δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να προσαρμοστεί».

Σχεδόν στο ίδιο μήκος κύματος με τον πρώην προπονητή Άρη, ΑΕΚ, Πανιωνίου και Δάφνης αλλά σε πιο… κόσμιο ύφος, είναι και ο Σάσα Ομπράντοβιτς, αναφορικά με τον «Σόφο:

«Δεν μπορώ να σχολιάσω γιατί αποκτήθηκε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης. Ο προπονητής ξέρει καλύτερα. Αλλά, ήταν πολύ κακή μεταγραφή από την αρχή και σε καμία περίπτωση δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Επίσης, ούτε τα προηγούμενα χρόνια ήταν καλύτερος ο Σχορτσανίτης. Στην τελευταία του σεζόν στην Μακάμπι δεν έκανε τίποτα. Προσωπικά, ο συγκεκριμένος παίκτης δεν μου άρεσε ποτέ». *Πηγή: sport-fm.gr*

«Γλέντησε» Πέπε ο Σέρχιο Ράμος!! (video)

Δεν είναι η πιο σοφή κίνηση να ντριμπλάρεις τον Πέπε (ακόμη και στην προπόνηση της Ρεάλ), αλλά ο Σέρχιο Ράμος πήρε το... ρίσκο, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον Πορτογάλο.

«Γλέντησε» Πέπε ο Σέρχιο Ράμος (video)














*Πηγή: sport-fm.gr*

Βρήκε χορηγό η Βέροια!!

Το νέο της χορηγό παρουσίασε η Βέροια, καθώς ήρθε σε συμφωνία με γνωστή στοιχηματική εταιρία

Βρήκε χορηγό η Βέροια!

Η Βέροια έγινε η πέμπτη ομάδα μετά τους Ολυμπιακό, Αστέρα Τρίπολης, Πανθρακικό και Πλατανιά, η οποία συνεργάζεται με την εν λόγω εταιρία, μετά την αποτυχία της Σούπερ Λιγκ να έρθει σε συμφωνία για κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος.

Στην παρουσίαση έδωσαν το παρών ο Γιάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ της stoiximan.gr όπως και ο τεχνικός διευθυντής της Βέροιας Ζήσης Βρύζας ο οποίος δήλωσε :

«Και οι δυο πλευρές έχουμε κοινές ιδέες για τις αξίες του ποδοσφαίρου που συμβάλλουν στη δημιουργία μιας αθλητικής παιδείας. Στόχος είναι η Βέροια να αποκτήσει μια οντότητα στο ποδόσφαιρο, μέσα από την επένδυση στους σωστούς τομείς του ποδοσφαίρου και σε αυτή τη δύσκολή οικονομικά συγκυρία, χρειαζόμαστε ανθρώπους και εταιρείες όπως η δική σας». *Πηγή: sport-fm.gr*

«Πάει» ντέρμπι και Ολυμπιακό ο Σκίμπε!!

Με τα... μούτρα στη δουλειά πέφτει ο Μίχαελ Σκίμπε. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής θα πάρει μια πρώτη γεύση απ' τους Έλληνες παίκτες Παναθηναϊκού-ΑΕΚ και μετέπειτα απ' αυτούς του Ολυμπιακού.

«Πάει» ντέρμπι και Ολυμπιακό ο Σκίμπε
Δεν χάνει χρόνο ο Μίχαελ Σκίμπε. Ο νέος προπονητής της Εθνικής (και με τη... βούλα από σήμερα) σηκώνει μανίκια και γρήγορα-γρήγορα θέτει σε εφαρμογή τις υποχρεώσεις του.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Γερμανός κόουτς θα δώσει το «παρών» στα επίσημα της Λεωφόρου την Κυριακή και θα πάρει μια γεύση από τους Έλληνες παίκτες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Τρεις μέρες αργότερα, θα παρευρεθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης», προκειμένου να περάσει απ' το μικροσκόπιό του κι αυτούς του Ολυμπιακού, ούτως ώστε να αποκτήσει μια πρώτη εικόνα για τους διεθνείς μας.

Την προσεχή Τετάρτη, στη Βουλιαγμένη (13:30) έχει προγραμματιστεί η επίσημη παρουσίασή του. Υπενθυμίζεται πως υπέγραψε σήμερα διετές συμβόλαιο και το ντεμπούτο του θα γίνει στις 13 Νοεμβρίου, σε φιλικό με το Λουξεμβούργο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Κατηγορείται για βιασμό ο Πιασόν της Τσέλσι!!

Για τις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης σε 21χρονη κοπέλα στο Τορόντο καταζητεί η αστυνομία του Καναδά τον Λούκας Πιασόν και τον συμπαίκτη του στην Εθνική Βραζιλίας, Άντρεϊ Ντα Σίλβα Βεντούρα.

Κατηγορείται για βιασμό ο Πιασόν της Τσέλσι
Η αστυνομία του Καναδά καταζητεί τον Λούκας Πιασόν και τον Άντρεί Ντα Σίλβα Βεντούρα, μετά από κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε 21χρονη σε κλαμπ του Τορόντο.

Ο 21χρονος παίκτης της Ρέντινγκ (δανεικός απ’ την Τσέλσι) μαζί με τον 22χρονο συμπαίκτη του στην Εθνική Βραζιλίας κατηγορούνται ότι ανάγκασαν την 21χρονη σε «ανεπιθύμητη σεξουαλική επαφή», μετά από συνάντησή τους σε κλαμπ, όπου βρισκόταν με μια φίλη της.






Όπως καταγγέλθηκε, οι δύο ποδοσφαιριστές ακολούθησαν την κοπέλα στο σπίτι της και ενώ είχε αποκοιμηθεί, μπήκαν στο δωμάτιό της και την ανάγκασαν σε σεξουαλική επαφή.

Μάλιστα, όλα αυτά λέγεται πως έγιναν την περίοδο που οι δύο παίκτες βρισκόταν στον Καναδά με την Βραζιλία για τους Παναμερικανικούς αγώνες την ημέρα του μικρού τελικού, όπου σκόραρε στην παράταση ο Πιασόν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Φιλικό Τουρκία-Ελλάδα στην Κωνσταντινούπολη!

Ένα φιλικό με ιδιαίτερο χαρακτήρα έκλεισε για την Εθνική ομάδα, η οποία θα αντιμετωπίσει την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη στις 17 Νοεμβρίου, με τον Μίχαελ Σκίμπε στον πάγκο.

Φιλικό Τουρκία-Ελλάδα στην Κωνσταντινούπολη
Οκτώ χρόνια μετά το ιστορικό διπλό (0-1) με γκολ του Αμανατίδη και την πρόκριση στο Euro, η Εθνική ομάδα θα αγωνιστεί ξανά σε τουρκικό έδαφος.

Η ελληνική ομοσπονδία έκλεισε ένα πολύ δυνατό, αλλά και με ιδιαίτερο χαρακτήρα φιλικό με την αντίστοιχη ομάδα της γειτονικής χώρας.

Αυτό θα διεξαχθεί στις 17 Νοεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη, λίγες ημέρες μετά το έτερο φιλικό με το Λουξεμβούργο (13 του μηνός) στο οποίο θα ντεμπουτάρει στον πάγκο ο Μίχαελ Σκίμπε.

Η ανακοίνωση:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται η διεξαγωγή εκτός έδρας φιλικού αγώνα της Εθνικής Ανδρών με την Τουρκία την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Basaksehir Fatih Terim» της Κωνσταντινούπολης».


inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Μέλι» Αναστασίου για Μέντες!! (video)

Με τα πλέον κολακευτικά λόγια μίλησε για το νέο βοηθό του, Νταβίντ Μέντες ο Γιάννης Αναστασίου. Ο κόουτς του Παναθηναϊκού δήλωσε χαρούμενος που θα έχει στο πλάι του έναν άνθρωπο που τον σέβονται όλοι.

«Μέλι» Αναστασίου για Μέντες (video)
Το στόρι πίσω από την απόφαση-έκπληξη του Νταβίντ Μέντες να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να γίνει βοηθός του Γιάννη Αναστασίου σχολίασε ο δεύτερος. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έπλεξε το εγκώμιο του Ολλανδού, τόσο για τις γνώσεις, όσο και για τον χαρακτήρα του, τονίζοντας πως άπαντες στην πράσινη οικογένεια τον σέβονται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Αναστασίου στη NOVA

«Για κάθε πράγμα υπάρχει εξήγηση. Ο Μέντες είναι ένα παιδί που σκόπευε να ασχοληθεί με την προπονητική σταματώντας την ποδοσφαιρική του καριέρα. Ξέρει τη φιλοσοφία της ομάδας, τρομερός επαγγελματίας και το κυριότερο ξέρει πάρα πολύ καλά το γκρουπ. Κάναμε μια συζήτηση, γιατί αναλαμβάνοντας αυτή τη θέση, θα έπρεπε να απαρνηθεί κάποια πράγματα που σαν ποδοσφαιριστής είναι λίγο δύσκολο να το κάνεις, έχοντας αρχικά στο μυαλό σου να παίξεις μπάλα για ακόμα ένα χρόνο.

Όταν όμως σου δίνεται μια δυνατότητα να ξεκινήσεις την προπονητική σου καριέρα από ένα τέτοιο κλαμπ και σε μια θέση που τουλάχιστον μπορείς να μάθεις πολλά και να εξελιχθείς, ήταν καθαρά δικής του απόφασης και προτεραιοτήτων για το τι ήθελε. Το σκέφτηκε και νομίζω ότι πήρε την πιο σωστή απόφαση. Είναι ένα παιδί που τον σέβονται όλοι στην ομάδα και το κυριότερο ξέρει και βλέπει ποδόσφαιρο. Ήταν ανέκαθεν ένας... προπονητής στο γήπεδο, γιατί πάντα μιλούσε, τώρα πια θα τον έχουμε στην άλλη πλευρά.

Εγώ τον Ντάβιντ τον ήξερα προσωπικά και από την Ολλανδία. Πάντα είχε μια ισχυρή και έντονη προσωπικότητα στο γήπεδο, προσπαθούσε να βοηθήσει τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του. Τα στοιχεία τα έχει, το σημαντικό είναι σιγά-σιγά να μάθει, να μπει και με τη βοήθεια μας σε ένα πρόγραμμα, αλλά και την καθημερινή τριβή στο γήπεδο, τότε θα γίνει ένας προπονητής με δυνατότητες για το μέλλον. Το κλαμπ χτίζει με νέους ανθρώπους, με παιδιά που έχουν εξέλιξη και μπορεί πλέον να κοιτάζει διαφορετικά το μέλλον. Ο Μέντες είναι αποδεκτός από όλους εδώ και είναι θετικό που θα τον έχουμε μαζί μας».


Δείτε πλάνα απ' τη χθεσινή προπόνηση με τον Μέντες επί τω έργω:







*Πηγή: sport-fm.gr*

Κοντά στην Νταρουσάφακα ο Ουίλμπεκιν!!

Στην Τουρκία και την Νταρουσάφακα είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο Σκότι Ουίλμπεκιν, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, ενώ το όνομά του είχε ακουστεί και φέτος για την «Ένωση».

Κοντά στην Νταρουσάφακα ο Ουίλμπεκιν!
Μία… ανάσα από την επιστροφή του στην Ευρώπη βρίσκεται ο Σκότι Ουίλμπεκιν. Ο Αμερικανός γκαρντ «κόπηκε» πρόσφατα από τους Σίξερς και σύμφωνα με τον Σέρβο δημοσιογράφο Τζόρτζε Μάτιτς είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο με την τουρκική Νταρουσάφακα.

Την περσινή σεζόν, ο Ουίλμπεκιν αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, ενώ το όνομά του είχε «παίξει» και το τελευταίο διάστημα για την «Ένωση», ωστόσο ύστερα από αυτή την εξέλιξη πολύ δύσκολα θα υλοποιηθεί η επιστροφή του.










*Πηγή: sport-fm.gr*

«Πριβέ» ντέρμπι στην Κυψέλη!!

Πρεμιέρα με ντέρμπι στη Volleyleague. Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν στο πρώτο φετινό μεγάλο ματς στο κλειστό της Κυψέλης, με άρωμα… περσινών ημιτελικών, σε άδειες εξέδρες λόγω τιμωρίας.

«Πριβέ» ντέρμπι στην Κυψέλη
Το μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Volleyleague, με την οποία θα ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα, λόγω αναβολή της πρεμιέρας.

Οι «πράσινοι» θα ξεκινήσουν με ντέρμπι στο γήπεδό τους, αλλά χωρίς κόσμο στις εξέδρες, λόγω της τιμωρίας που κουβαλούν απ’ τους περσινούς ημιτελικούς, ενώ οι νταμπλούχοι θέλουν να ξεκινήσουν ιδανικά άλλη μια χρόνια που έχουν στόχο να πρωταγωνιστήσουν.

Το πρώτο σερβίς του ματς θα γίνει το Σάββατο (21/10) στις 18.00 (δείτε εδώ το πρόγραμμα της αγωνιστικής ) και θα μεταδοθεί απ’ το Novasports 7

Για το δύσκολο ματς ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων, σχολίασε: «Πάντα οι πρεμιέρες είναι ξεχωριστές διότι όλες οι ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη στο νέο πρωτάθλημα. Για μας είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουνε με νίκη, για να τονωθεί η ψυχολογία μας. Η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ αποτελεί ένα ντέρμπι, ωστόσο είναι τέτοιο το χρονικό σημείο που δεν καθορίζει την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Μπορεί οι δύο ομάδες να μονομάχησαν πέρυσι στην ημιτελική φάση, αλλά αμφότερες έχουν προχωρήσει σε πολλές αλλαγές και στο αυριανό παιχνίδι μάλλον θα... ξανασυστηθούμε. Η ομάδα είναι πολύ καλά προετοιμασμένη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Από τη μεριά του, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Νικολάι Ζελιάσκοφ δήλωσε για το πρώτο του ματς στη Volleyleague: «Ξεκινάμε επιτέλους. Για μένα είναι ένα ματς όπως όλα τα υπόλοιπα. Η φιλοσοφία μας είναι νίκη σε κάθε αγώνα. Η αναβολή της 1ης αγωνιστικής δεν προκάλεσε πρόβλημα στην παρούσα φάση αλλά θα μας πιέσει το Νοέμβριο που θα είναι και η εμβόλιμη αγωνιστική αλλά και οι υποχρεώσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα θέλαμε πρεμιέρα μπροστά στον κόσμο μας. Παίζουμε εκτός έδρας και η ομάδα χρειάζεται να πάρει ρυθμό. Ο Παναθηναϊκός ενισχύθηκε σε σχέση με πέρυσι και έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Σημασία δεν έχει το τι κάνει ο αντίπαλος αλλά το τι κάνουμε εμείς». *Πηγή: sport-fm.gr*

Επέστρεψε… φουριόζος ο Ριμπερί!!

Στις προπονήσεις της Μπάγερν Μονάχου επέστρεψε ο Φρανκ Ριμπερί και όπως φαίνεται από βίντεο που ανέβασαν οι Βαυαροί, είναι έτοιμος να μαγέψει ξανά.

Επέστρεψε… φουριόζος ο Ριμπερί

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό εκτός γηπέδων, αλλά όπως φανερώνει το βίντεο από τον επίσημο λογαριασμό του συλλόγου στο YouTube, ακόμα «μιλάει» στην μπάλα και δεν βλέπει την ώρα να κάνει τα κόλπα του και σε επίσημο ματς.




*Πηγή: sport-fm.gr*

«Κοντή» ενίσχυση για Αρκαδικό!

Μετά τον Καββαδά, ο Αρκαδικός απέκτησε και τον βραχύσωμο (1,75 ύψους γκαρντ) Άντονι Άιρλαντ, προκειμένου να βοηθήσει στον στόχο της παραμονής στην Α1.

«Κοντή» ενίσχυση για Αρκαδικό
Ακόμα μια μεταγραφή για τον Αρκαδικό, προκειμένου να αλλάξει η εικόνα του και να διεκδικήσει την παραμονή του στην Α1. Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Άντονι Άιρλαντ, του 24χρονου Αμερικανού γκαρντ, με ύψος 1,75.

Ο βραχύσωμος πλέι μέικερ έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο της Λογιόλα Μεριμάουντ και την περασμένη σεζόν έπαιξε στο πρωτάθλημα της Γαλλίας με τη φανέλα της Σαλόν, μετρώντας κατά μέσο όρο 9.3 πόντους και 3.4 ασίστ. Ο νεοαποκτηθείς των νεοφώτιστων έχει ήδη κάνει δύο προπονήσεις και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κατάθεση ποιότητας, αλλά και ψυχής!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr την παρουσία του Τζίμι Ντουρμάζ στο φετινό Ολυμπιακό!

Κατάθεση ποιότητας, αλλά και ψυχής!
• Δεν μπορεί κάποιος να μην σταθεί στην παρουσία του Ντουρμάζ φέτος στον Ολυμπιακό-κι όχι μόνο σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο.

• Ο Σουηδός δείχνει με την όλη του στάση ότι υπάρχουν και παίκτες, και δη ξένοι, που δεν έχουν πρόβλημα να παίξουν και με πόνο.

• Το παιδί υπέστη θλάση (πρώτου βαθμού) σε παιχνίδι της εθνικής Σουηδίας και έσπασε τα κοντέρ για να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Κι έπαιξε μετά από ακριβώς 7 ημέρες από τον τραυματισμό του. Έμεινε στο ματς για 64 λεπτά, μέχρι που αναπόφευκτα επιδεινώθηκε η κατάστασή του.

• Ο Τζίμι έχοντας ουσιαστικά νέα θλάση, στρώθηκε κάτω στη δουλειά στο Ρέντη, έκανε τις θεραπείες του και κατάφερε να δηλώσει το παρών και ενόψει του αυριανού αγώνα στη Βέροια, χάνοντας ουσιαστικά μόνο το ματς στο Περιστέρι την προηγούμενη Κυριακή.

• Ο διεθνής άσος συμπεριφέρεται επαγγελματικά, βγάζει ένα πάθος και μία ψυχή για να βοηθήσει και δίνει κι ένα παράδειγμα σε αρκετούς παίκτες-κι Έλληνες μάλιστα- που με το που έχουν μία ενόχληση αμέσως...τραβιούνται πίσω και χάνουν έτσι παιχνίδια για ψύλλου πήδημα.

• Κι επειδή κάποιοι πονηροί μπορεί να πουν ότι «σκίζεται» για να προλάβει τα μπαράζ της εθνικής Σουηδίας για τα τελικά του EURO, να θυμίσω πως ίσα ίσα ο Τζίμι ρίσκαρε νέο τραυματισμό για να παίξει σε χρόνο ρεκόρ με την ΑΕΚ, μόλις μία εβδομάδα μετά από τις υποχρεώσεις του με την εθνική του…

• Μπορεί να μην του…φαίνεται του Ντουρμάζ, αλλά η εικόνα που έχει φέτος στον Ολυμπιακό είναι ενός παίκτη που κάνει κατάθεση και ποιότητας, αλλά και ψυχής. Με καλή μπάλα, αλλά και τσαμπουκά! *Πηγή: sport-fm.gr*