Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

«Κάποιους ενόχλησε ότι νικήσαμε τον ΠΑΟΚ»

Την έντονη δυσαρέσκεια των ανθρώπων της Κηφισιάς με αφορμή την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή στο ματς με το Λαύριο, εξέφρασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Ντιγριντάκης.

«Κάποιους ενόχλησε ότι νικήσαμε τον ΠΑΟΚ»
«Πυρ και μανία» είναι άπαντες στην Κηφισιά, ύστερα από την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, ο οποίος κατακύρωσε την αναμέτρηση στο Λαύριο.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Χάρης Ντιγριντάκης έκανε λόγο για «απόφαση-έκτρωμα», με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ να συμπληρώνει πως ενδεχομένως να ενοχλήθηκαν κάποιοι μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Χάρης Ντιγριντάκης:

Για την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή: «Αυτή είναι η λογική του παραλόγου και τέτοιες αποφάσεις κάνουν τους υγιείς σκεπτόμενους ανθρώπους να θέλουν να φύγουν από τον αθλητισμό και το μπάσκετ. Βέβαια, η απόφαση θα προσβληθεί στο ΑΣΕΑΔ. Είναι δυνατόν να μετρά το καλάθι και το ματς να κατακυρώνεται στον αντίπαλο; Θα αποφασίσει η δικαιοσύνη που έχουμε της απόλυτη εμπιστοσύνη. Η γραμματεία έχει έγγραφο που δεν αναφέρεται πουθενά ότι ο κύριος Φούφης είπε πως δεν μετράει το καλάθι του Μαυροειδή. Διαμαρτυρηθήκαμε και στην ΚΕΔ, γιατί δεν ήμασταν ευχαριστημένοι από τη διαιτησία γενικά, ενώ στείλαμε 20 φάσεις που είναι εμφανώς αντίθετες οι αποφάσεις. Αυτή τη φορά θα πάμε με δικηγόρο να μας εκπροσωπήσει, γιατί το θεωρούσαμε αυτονόητο στην αρχή. Ένας είχε την αντιδικία με τον διαιτητή και εκείνος έβαλε τρεις στο φύλλο αγώνα. Μάλιστα, ο πρόεδρος προσπάθησε να απομακρύνει τόσο στον προπονητή, όσο και τον γενικό αρχηγό. Είναι μία απόφαση έκτρωμα και πραγματικά είναι αστεία. Κάποιους ενόχλησε ότι νικήσαμε τον ΠΑΟΚ, ενώ το Λαύριο εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκης Μπαλτάκος. Δεν ξέρω γιατί έγιναν αυτά τα πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: