Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Δεν αποζημιώνει τον Σκίμπε αν αποκλειστεί η Εθνική!!


Το πάθημα έγινε μάθημα στην ΕΠΟ, αφού ο νέος προπονητής της Εθνικής, Μίχαελ Σκίμπε, δεν θα λάβει αποζημίωση σε περίπτωση που απολυθεί μετά από πρόωρο αποκλεισμό της ομάδας.

Δεν αποζημιώνει τον Σκίμπε αν αποκλειστεί η Εθνική
Στην εποχή Σκίμπε περνάει η εθνική ομάδα, με τον Γερμανό τεχνικό να αναλαμβάνει τα ηνία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο Γερμανός που έφτασε στην Αθήνα χθες το μεσημέρι και αναμένεται να ανακοινωθεί και να παρουσιαστεί επίσημα σήμερα, θα υπογράψει συμβόλαιο οι ετήσιες απολαβές του οποίου, θα φτάνουν τις 560.000 ευρώ ετησίως.

Σύμφωνα όμως με την εφημερίδα «Sportday», στην ΕΠΟ έχουν μεριμνήσει και έχουν λάβει τα μέτρα τους, σε περίπτωση που υπάρξει πρόωρος αποκλεισμό της ομάδας, όπως συνέβη με τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Σε αυτή την περίπτωση η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία θα έχει τη δυνατότητα να λύσει τη συνεργασία της με τον προπονητή, χωρίς να πρέπει να του καταβάλει αποζημίωση.

Αντίθετα, αν ο Σκίμπε, που θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το πέρας της προκριματική φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, καταφέρει και οδηγήσει την ομάδα σε πρόκριση στην τελική φάση, θα ανανεώσει το συμβόλαιο αυτόματα ως την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας, στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Επίσης μια τυχόν πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα επιφέρει στον Γερμανό επιπλέον 500.000 ευρώ από τα πριμ.

Πάντως σύμφωνα με τη «Live Sport» οι άνθρωποι της ΕΠΟ, πρότειναν στον Γερμάνο μπόνους ύψους 850.000 ευρώ, αλλά ο ίδιος τους εξέπληξε, λέγοντας πως καλύπτεται με μπόνους ύψους 500.000 ευρώ, κάτι που μετέφερε στους συμβούλους του, ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΟ. «Του είπα ότι μπορούμε να του δώσουμε 850.000 ευρώ σε περίπτωση που προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο και η απάντηση του ήταν ότι είναι καλυμμένος με 500.000 ευρώ» φαίνεται να είπε στους συνεργάτες του, ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

Όσον αφορά το ξεκίνημα του Σκίμπε στη «γαλανόλευκη», αξίζει να αναφερθεί πως σήμερα θα ξεναγηθεί στον Άγιο Κοσμά και θα έχει συνάντηση με τα μέλη του τεχνικού επιτελείου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: