Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Ανέτοιμη… πρεμιέρα στη Μίκρα!!

Δεν έχουν κάνει… μαραθώνια προετοιμασία Άρης και Λαμία, με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος να τους «πιάνει» απροετοίμαστους, στο ματς που θα γίνει το Σάββατο (31/10) στη Μίκρα.

Ανέτοιμη… πρεμιέρα στη Μίκρα
Με αγωνία για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται, αφού ξεκίνησαν αργά την προετοιμασία τους, θα αναμετρηθούν Άρης και Λαμία το Σάββατο (31/10) στις 18.00 στη Μίκρα

Οι δύο ομάδες δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα, ενώ «βλέπουν» τον ίδιο στόχο. Αυτόν την παραμονής στην Volleyleague, όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Την αισιοδοξία του για την απόδοση του Άρη εξέφρασε ο νεοαποκτηθείς κεντρικός των κιτρινόμαυρων, Ανδρέας Ανδρεάδης, τονίζοντας: «Οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν εκπλήξεις. Η Λαμία θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα. Όλη η ομάδα μας βρέθηκε σχετικά αργά. Εδώ και τρεις εβδομάδες μπήκε ο Σωτηρίου. Έχουμε έμπειρους παίκτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε δυσκολίες. Η ομάδα μας όταν κορυφώσει την απόδοση της θα κάνει πολλές ζημιές σε ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ και ξένους. Θέλουμε να έχουμε διάρκεια στην απόδοση μας ώστε να περάσουμε άλλες ομάδες που θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες και προβλήματα. Πρώτος στόχος είναι η παραμονή και μετά η 8αδα».

Από τη μεριά του ο πασαδόρος της Λαμίας, Νίκος Αγγελόπουλος, ανέφερε: «Θα έχει ενδιαφέρον το νέο πρωτάθλημα. Είναι λογικό να μην υπολογίζουν την ομάδα μας και να μας θεωρούν υποψήφιους για υποβιβασμό γιατί δεν μας έχουν δει, ούτε έχουμε παίξει πολλά φιλικά. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και όχι αγώνας ταχύτητας. Δεν πάμε για τίτλο, αλλά για την παραμονή. Μέσα από το πρωτάθλημα θα προσπαθήσουμε να φορμαριστούμε. Όλες οι ομάδες έχουν δυσκολίες. Δεν έχω εικόνα απ΄ όλες τις ομάδες αλλά από τη μέση της βαθμολογίας και κάτω όλα θα είναι ρευστά και θα κριθούν στην αντοχή και στην συνοχή των ομάδων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: