Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Πογέτ: «Νίκη στη Λεωφόρο»

Σύνθημα νίκης στο ερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο έδωσε ο Γκουστάβο Πογέτ, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, τονίζοντας την νοοτροπία νικητή που πρέπει να έχει η ΑΕΚ.

Πογέτ: «Νίκη στη Λεωφόρο»








Αναλυτικά:
Για το γεγονός ότι θέλησε να αναλάβει αμέσως την ομάδα παρά το γεγονός ότι ακολουθεί ντέρμπι:
«Μου αρέσει να αρέσει να έχω ευθύνες και έτσι θέλω να λειτουργώ στο ποδόσφαιρο».

Για τι θέλει να περάσει στους παίκτες:
«Όσα περισσότερα καταλάβουν οι παίκτες από το σκεπτικό μου τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα. Θέλω μια ΑΕΚ που να νικάει».

Για την πορεία της ομάδας και τους στόχους του μέχρι το τέλος της σεζόν
«Θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τα λάθη μέχρι το τέλος της σεζόν και ελπίζουμε οι αντίπαλοί μας να κάνουν κάποια ώστε να μπορέσουμε να πλησιάσουμε. Δεν μου αρέσει να υπόσχομαι πράγματα, αλλά θέλω να πω στους φίλους της ΑΕΚ ότι εμείς είμαστε εδώ για να κερδίζουμε».

Για το ποια είναι η φιλοσοφία του:
«Αυτό που θέλω να κάνω είναι να προσαρμόσω σους παίκτες στο δικό μου στυλ. Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με το πώς ήταν ο Πογιέτ σαν παίκτης αλλά το πώς είναι ο Πογιέτ σαν προπονητής. Φυσικά αυτό δεν θα το δούμε άμεσα. Δεν είναι ανάγκη να πιέζουμε καταστάσεις. Τις αλλαγές στην ομάδα θα τις δούμε κυρίως μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που πρέπει να κερδίζει και έμενα αυτό με ευχαριστεί και θέλω να τα καταφέρουμε. Αυτό που θέλω τώρα είναι να κερδίσουμε την Κυριακή+ ».

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: