Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Συνελήφθη ο Μπενζεμά για... δίπλωμα!!

Νέα μπλεξίματα με την αστυνομία φαίνεται πως έχει ο Καρίμ Μπενζεμά, αφού αυτή τη φορά ο Γάλλος φορ της Ρεάλ Μαδρίτης, συνελήφθη γιατί οδηγούσε χωρίς... δίπλωμα.

Συνελήφθη ο Μπενζεμά για... δίπλωμα
Οι οδηγικές περιπέτειες του Καρίμ Μπενζεμά συνεχίζονται, με τον Γάλλο επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης να έχει νέα μπλεξίματα με την αστυνομία.

Ο Γάλλος, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, συνελήφθη ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του μετά από έξοδο με την παρέα του, στην περιοχή της Ατότσα, κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό της Μαδρίτης, μετά από «μπλόκο» της Δημοτικής Αστυνομίας.

Ο λόγος; Ο Μπενζεμά οδηγούσε με προσωρινή άδεια οδήγησης που του είχε εκδώσει ο δικηγόρος του, η οποία πάντως δεν έγινε δεκτή από τους αστυνομικούς που διεξήγαγαν τον έλεγχο.

Ωστόσο, ο Γάλλος επιθετικός αφέθηκε ελεύθερος σχεδόν αμέσως μετά την ακινητοποίηση του οχήματος του, με το περιστατικό να καταγράφεται στο αρχείο της αστυνομίας, όπως είχει γίνει και στις 20 Μαΐου που συνελήφθη για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Μπενζεμά έχει μπλεξίματα με την αστυνομία, αφού στις 18 Μαρτίου είχε κληθεί να πληρώσει 18.000 πρόστιμο, επειδή οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα, ενώ του είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα για 8 μήνες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: