Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Το ερωτηματικό για την άμυνα, το δίλημμα για το κέντρο!!

Σήμερα θα ξεκαθαρίσει εάν ο Ράσμους Τελάντερ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. Οι άλλες δύο επιλογές του Αναστασίου. Δίλημμα Ατζαγκούν ή Νίνης έχει ο 42χρονος τεχνικός.

Το ερωτηματικό για την άμυνα, το δίλημμα για το κέντρο
Για τους στόπερ που θα χρησιμοποιήσει στο ματς της Κυριακής (1/11, 19:30) κόντρα στην ΑΕΚ συνεχίζει να προβληματίζεται κατά βάση ο Γιάννης Αναστασίου, καταστρώνοντας τα πλάνα του. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού περιμένει τη σημερινή προπόνηση για να κρίνει σε τι κατάσταση είναι ο Ράσμους Τελάντερ. Και χθες ο Δανός αμυντικός έκανε ατομικό, ενώ θα δοκιμάσει σήμερα να μπει με την υπόλοιπη ομάδα.

Αν τα καταφέρει θα παίξεις αυτός δίπλα στον Στάθη Ταυλαρίδη, σε διαφορετική περίπτωση θα προτιμηθεί ένας εκ των Σάντσεθ (που είναι πλέον εντάξει) και Κουτρουμπή. Από εκεί και πέρα η παρουσία του Σωτήρη Νίνη στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο έκανε χαρούμενο τον Γιάννη Αναστασίου που είδε ότι παρά το γεγονός ότι έλειψε αρκετό καιρό είναι σε θέση να προσφέρει. Ο προπονητής των «πρασινών» προβληματίζεται για το αν θα τον χρησιμοποιήσει από την αρχή και ο 25χρονος μεσοεπιθετικός διεκδικεί τη θέση μαζί με τον Ατζαγκούν.

Παράλληλα, παίζεται το ποιος θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας, καθώς είναι απολύτως καλά ο Γιένς Βέμερ και είναι πιθανό να προτιμηθεί αντί του Μαρινάκη. Επιπλέον, ο Γιάννης Αναστασίου σκοπεύει να επιστρέψει στο σχήμα 4-4-2 με ρόμβο και να εγκαταλείψει το 4-2-3-1 που είχε εφαρμόσει στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: