Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

«Κόκκινο» για μετακίνηση οπαδών στη Λιβαδειά!!

Αρνητική στην μεμονωμένη ή οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του Πανιωνίου στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς για το παιχνίδι με την τοπική ομάδα είναι η Αστυνομία. Διαβάστε την ανακοίνωση.

«Κόκκινο» για μετακίνηση οπαδών στη Λιβαδειά
Μόνο με φιλάθλους του Λεβαδειακού θα διεξαχθεί η αυριανή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (15:00), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Η Πολιτεία έκανε δεκτό το αίτημα της Αστυνομίας για απαγόρευση μεμονωμένης ή οργανωμένης μετακίνησης οπαδών των «κυανέρυθρων».

Αναλυτικά:

«Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνει ότι, έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδόθηκε χθες, Απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, σχετικά με τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων «ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE , περιόδου 2015 – 2016, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Σύμφωνα με την Απόφαση αυτή, απαγορεύτηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, «για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: