Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Ο Λεβαντόφσκι προειδοποιεί: «Μπορώ και καλύτερα!»

Πολλοί θεωρούν ότι ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου διανύει την πιο δυνατή περίοδο της καριέρας του, όμως ο ίδιος θεωρεί ότι αυτό είναι μόνο η αρχή.

Ο Λεβαντόφσκι προειδοποιεί: «Μπορώ και καλύτερα!»
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, σε σχεδόν 3 μήνες, έχει ήδη πετύχει 24 γκολ, αριθμό που δεν φτάνουν σε ολόκληρη ποδοσφαιρική σεζόν άλλοι επιθετικοί. Σύμφωνα με τον ίδιο πάντως, δεν έχει πιάσει ακόμα «ταβάνι» στην απόδοσή του: «Ο κόσμος με ρωτάει αν αυτή είναι η καλύτερη εποχή της καριέρας μου. Μπορεί και να είναι, αλλά νομίζω πως μπορώ να τα πάω ακόμα καλύτερα. Ξέρω ότι μπορώ».

Αφού λοιπόν ο Πολωνός ποδοσφαιριστής… προειδοποίησε τους αντιπάλους τους ότι ακόμα δεν έχουν δει τίποτα, αποκάλυψε το μυστικό της ευστοχίας του: «Στην Μπάγερν κάνουμε συγκεκριμένες ασκήσεις που αφορούν μόνο τους επιθετικούς και πάντα δίνω μεγάλο βάρος σε αυτές».

Ο λαός λέει πως: «τρώγοντας ανοίγει η όρεξη» και προφανώς η όρεξη του 27χρονου ποδοσφαιριστή για σκοράρισμα μεγαλώνει όλο και περισσότερο: «Όταν μπαίνουν τα γκολ, το μόνο που θες είναι να βάλεις κι άλλα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσεις την σκληρή δουλειά, γιατί ο,τι κάνεις στην προπόνηση, αντικατοπτρίζεται στο παιχνίδι». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: