Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

«Μαυρία, Μπρίντκατ και Γκόμεζ για την ΑΕΚ του Πογέτ»

Τρεις παίκτες της Σάντερλαντ (μεταξύ των οποίων και ο Μαυρίας) που -υπό προϋποθέσεις- θα μπορούσαν να απασχολήσουν τον Γκουστάβο Πογιέτ για λογαριασμό ΑΕΚ παρουσιάζει αγγλικό δημοσίευμα.

«Μαυρία, Μπρίντκατ και Γκόμεζ για την ΑΕΚ του Πογέτ»
Θα εξετάσει παίκτες της πρώην ομάδας του ο Γκουστάβο Πογέτ;

Αυτό το ενδεχόμενο εξετάζει αγγλική ιστοσελίδα (hitc.com) αναφέροντας τρεις ποδοσφαιριστές της Σάντερλαντ που θα μπορούσαν να απασχολήσουν την «Ένωση» μετά από υπόδειξη του Ουρουγουανού τεχνικού.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον δικό μας Χάρη Μαυρία (που βρίσκεται εκτός πλάνων), τον διεθνή Σκωτσέζο αμυντικό χαφ, Λίαμ Μπρίντκατ και τον Ισπανό κεντρικό μέσο, Ζόρντι Γκόμεζ.

Αφού γίνεται μια σύντομη αναφορά στη συμφωνία Πογέτ-ΑΕΚ και όσα προηγήθηκαν με την αποχώρηση του Τραϊανού Δέλλα επισημαίνονται -κατά σειρά- για κάθε περίπτωση τα εξής:

Λίαμ Μπρίντκατ

«Ο δυναμικός μέσος αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Πογέτ και στην Μπράιτον, αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα γι’ αυτόν στην Premier League. Δεν έχει αγωνιστεί καθόλου τη φετινή σεζόν και το ελληνικό πρωτάθλημα προσφέρεται για ένα νέο ξεκίνημα».

Χάρης Μαυρίας

«Είναι αλήθεια ότι δεν έτυχε μεγάλης προσοχής όσο ήταν στη Σάντερλαντ ο Πογέτ. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ο Ουρουγουανός δεν θα μπει στον πειρασμό να τον επαναπατρίσει».

Ζόρντι Γκόμεζ

«Ήταν μια από τις μεταγραφές του Πογέτ στη Σάντερλαντ και σίγουρα θα απολάμβανε μια νέα συνεργασία με τον Ουρουγουανό. Η ΑΕΚ έχει τρεις Ισπανούς στο ρόστερ της, συνεπώς θα είχε καλή παρέα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: