Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Ένα βήμα πιο κοντά στο «clasico»!!

Δύο αγωνιστικές πριν από το «clasico» Ρεάλ και Μπαρτσελόνα καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Λας Πάλμας και Χετάφε αντίστοιχα, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην κορυφή της Λα Λίγκα.

Ένα βήμα πιο κοντά στο «clasico»
Σχεδόν 20 μέρες έμειναν μέχρι το πρώτο «clasico» της σεζόν, με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα να θέλουν να μη χάσουν έδαφος στη μάχη για την κορυφή, μέχρι την μεταξύ τους συνάντηση.

Λίγες μέρες πριν υποδεχτεί την Παρί Σεν Ζερμέν για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ρεάλ καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λας Πάλμας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα. Οι «μερένχες» παραμένουν αήττητοι φέτος, μετρώντας έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες και σίγουρα θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο και ταυτόχρονα την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Άλλωστε είναι δύσκολο να φύγει άλλη ομάδα νικήτρια από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» που παραμένει απόρθητο στο πρωτάθλημα για περισσότερο από ένα χρόνο, με την τελευταία ήττα να καταγράφεται τον περασμένο Σεπτέμβρη, στο 2-1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στο «Αλφόνσο Πέρεθ», το βράδυ του Σαββάτου, η Μπαρτσελόνα που ισοβαθμεί στην κορυφή με τη Ρεάλ, αντιμετωπίζει τη Χετάφε, με τα προβλήματα να είναι πολλά για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε. Ο Μασεράνο είναι τιμωρημένος από το ματς με την Έϊμπαρ, ενώ «νοκ – άουτ» έχει τεθεί και ο Ντάγκλας, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για σχεδόν δύο μήνες.

Η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα θα ανοίξει με το ματς που ξεχωρίζει από το κυρίως πρόγραμμα, με τη Λα Κορούνια να υποδέχεται στο «Ριαθόρ» την Ατλέτικο Μαδρίτης, που βρίσκεται στο κατόπι των Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

Παρασκευή (30/10)

Λα Κορούνια – Αθλέτικο Μαδρίτης (21.30)

Σάββατο (31/10)

Ρεάλ Μαδρίτης – Λας Πάλμας (17.00)
Βαλένθια – Λεβάντε (19.15)
Βιγιαρεάλ – Σεβίλλη (19.15)
Χετάφε – Μπαρτσελόνα (21.30)
Ρεάλ Σοσιεδάδ – Θέλτα Βίγο (23.05)

Κυριακή (1/11)

Έϊμπαρ – Ράγιο Βαγιεκάνο (13.00)
Εσπανιόλ – Γρανάδα (17.00)
Χιχόν – Μάλαγα (19.15)
Μπέτις – Μπιλμπάο (21.30)

Η επόμενη αγωνιστική (11η)

Παρασκευή (6/11)

Λας Πάλμας – Ρεάλ Σοσιεδάδ

Σάββατο (7/11)

Θέλτα Βίγο – Βαλένθια
Λεβάντε – Λα Κορούνια
Βαγιεκάνο – Γρανάδα
Έϊμπαρ – Χετάφε
Μάλαγα – Μπέτις

Κυριακή (8/11)

Μπιλμπάο – Εσπανιόλ
Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ
Αθλέτικο Μαδρίτης – Χιχόν
Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: