Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

«Πριβέ» ντέρμπι στην Κυψέλη!!

Πρεμιέρα με ντέρμπι στη Volleyleague. Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν στο πρώτο φετινό μεγάλο ματς στο κλειστό της Κυψέλης, με άρωμα… περσινών ημιτελικών, σε άδειες εξέδρες λόγω τιμωρίας.

«Πριβέ» ντέρμπι στην Κυψέλη
Το μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Volleyleague, με την οποία θα ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα, λόγω αναβολή της πρεμιέρας.

Οι «πράσινοι» θα ξεκινήσουν με ντέρμπι στο γήπεδό τους, αλλά χωρίς κόσμο στις εξέδρες, λόγω της τιμωρίας που κουβαλούν απ’ τους περσινούς ημιτελικούς, ενώ οι νταμπλούχοι θέλουν να ξεκινήσουν ιδανικά άλλη μια χρόνια που έχουν στόχο να πρωταγωνιστήσουν.

Το πρώτο σερβίς του ματς θα γίνει το Σάββατο (21/10) στις 18.00 (δείτε εδώ το πρόγραμμα της αγωνιστικής ) και θα μεταδοθεί απ’ το Novasports 7

Για το δύσκολο ματς ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων, σχολίασε: «Πάντα οι πρεμιέρες είναι ξεχωριστές διότι όλες οι ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη στο νέο πρωτάθλημα. Για μας είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουνε με νίκη, για να τονωθεί η ψυχολογία μας. Η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ αποτελεί ένα ντέρμπι, ωστόσο είναι τέτοιο το χρονικό σημείο που δεν καθορίζει την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Μπορεί οι δύο ομάδες να μονομάχησαν πέρυσι στην ημιτελική φάση, αλλά αμφότερες έχουν προχωρήσει σε πολλές αλλαγές και στο αυριανό παιχνίδι μάλλον θα... ξανασυστηθούμε. Η ομάδα είναι πολύ καλά προετοιμασμένη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Από τη μεριά του, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Νικολάι Ζελιάσκοφ δήλωσε για το πρώτο του ματς στη Volleyleague: «Ξεκινάμε επιτέλους. Για μένα είναι ένα ματς όπως όλα τα υπόλοιπα. Η φιλοσοφία μας είναι νίκη σε κάθε αγώνα. Η αναβολή της 1ης αγωνιστικής δεν προκάλεσε πρόβλημα στην παρούσα φάση αλλά θα μας πιέσει το Νοέμβριο που θα είναι και η εμβόλιμη αγωνιστική αλλά και οι υποχρεώσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα θέλαμε πρεμιέρα μπροστά στον κόσμο μας. Παίζουμε εκτός έδρας και η ομάδα χρειάζεται να πάρει ρυθμό. Ο Παναθηναϊκός ενισχύθηκε σε σχέση με πέρυσι και έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Σημασία δεν έχει το τι κάνει ο αντίπαλος αλλά το τι κάνουμε εμείς». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: