Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

«Είναι προσωπικότητα ο Σκίμπε, δεν τον ενδιέφερε το οικονομικό»

Θετική εντύπωση έχει κάνει (αν και λίγος ο χρόνος) στο μέλος της ΕΠΟ, Γιώργο Βούρβαχη ο Μίκαελ Σκίμπε όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Δεν παίζει ρόλο μόνο ο προπονητής», σχολίασε.

«Είναι προσωπικότητα ο Σκίμπε, δεν τον ενδιέφερε το οικονομικό»
Δεν τον γνώριζε, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις απ’ αυτόν είναι θετικές. Το μέλος της ΕΠΟ, και πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τον νέο τεχνικό της Εθνικής, Μίκαελ Σκίμπε και ανέφερε ότι είναι σημαντική προσωπικότητα και πως δεν έδειξε να τον ενδιαφέρει τόσο το οικονομικό κομμάτι.

Αναλυτικά μίλησε στην εκπομπή «Αντεπίθεση» των Βασίλη Βέργη, Σάββα Λιβάνιου για:

-τον Μίκαελ Σκίμπε: «Εγώ δεν τον ξέρω, αλλά κοίταξα το βιογραφικό του και είναι πλουσιότατο και απ’ ότι μας είπε ο πρόεδρος είναι προσωπικότητα. Δεν τον ενδιέφερε τόσο το οικονομικό. Του είπαν 850.000 ευρώ για πριμ και αντιπρότεινε 550.000. Είναι άνθρωπος καλοπροαίρετος και σημαντική προσωπικότητα. Απ’ ότι κατάλαβα έπεσε το όνομα του στο τραπέζι από τον Φάνη Γκέκα, ενώ στην αρχή έγιναν συζητήσεις με τον Σούστερ. Υπήρξε επικοινωνία και με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας της Γερμανίας και τώρα μένει να τον δούμε επί τω έργω. Δεν παίζει ρόλο μόνο ο προπονητής και ο Ρανιέρι δεν είναι κακός προπονητής, δεν το χειρίστηκε καλά και η ΕΠΟ».

-το αν έπαιξαν ρόλο τα… τριγύρω στην εποχή Ρανιέρι, όπως το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος του στην Ελλάδα ήταν κοντά στην ομάδα: «Τα είπατε όλα. Μια φορά πήγα στο ξενοδοχείο και μαλώσαμε. Τι ζητάς εδώ του είπα. Ήταν η αρχή του κακού αυτή. Ελπίζω το πάθημα να γίνει μάθημα και να περιφρουρήσουν αυτήν την κατάσταση».

-το αν θεωρούν στην ΕΠΟ ότι θα επιστρέψει η πειθαρχία με τον Σκίμπε στο τιμόνι: «Θεωρεί ότι αυτό θα υπάρχει, θα επικρατεί πειθαρχία στα αποδυτήρια. Επί Ρανιέρι δεν ήταν παιδική χαρά. Νομίζω ότι οι ποδοσφαιριστές το έκαναν αυτό. Ο ποδοσφαιριστής πρέπει να είναι παράδειγμα προς μίμηση όταν παίζει στην Εθνική».

Δεν υπάρχουν σχόλια: