Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Μέσα ο Ντουρμάζ, επιβράβευση σε Γιαννιώτα!!

Με τον Ντουρμάζ θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός για τη Βέροια. Μέσα κι ο Γιαννιώτας που εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του έδωσε ο Σίλβα με Πλατανιά. Εκτός ο Καμπιάσο.

Μέσα ο Ντουρμάζ, επιβράβευση σε Γιαννιώτα!
Στη διάθεση του θα έχει ο Μάρκο Σίλβα τον Τζίμι Ντουρμάζ για το εκτός έδρας ματς (31/10, 19:30) του Ολυμπιακού με τη Βέροια στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Σουηδός εξτρέμ προπονήθηκε κανονικά τις προηγούμενες δύο ημέρες, αλλά και σήμερα και ο Πορτογάλος τεχνικός θα τον πάρει μαζί του στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Αντιθέτως, ο Εστεμπάν Καμπιάσο που έχει μπει σε φουλ ρυθμούς, επίσης από προχθές, δεν είναι στην αποστολή.

Ο 38χρονος τεχνικός δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή του ενόψει του παιχνιδιού (4/11) με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Καραϊσκάκη για την τέταρτη αγωνιστική του Champions League, ενώ ως γνωστόν ο Ντουρμάζ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη (τουλάχιστον στην πρώτη φάση), καθώς δεν έχει δηλωθεί.

Επιπλέον, ο τεχνικός των Πειραιωτών συμπεριέλαβε τον Γιάννη Γιαννιώτα στην αποστολή, καθώς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Πλατανιά (2-2), στο οποίο αγωνίστηκε από το 69’ και μετά (πέρασε στη θέση του τραυματία Κολοβού) και ήταν πολύ δραστήριος.

Θεραπεία έκανε ο Τσόρι (που τρέχει για Παναθηναϊκό), πρόγραμμα αποκατάστασης συνεχίζει ο Μανιάτης. Εκτός προγράμματος έμεινε ο Κολοβός, κάνοντας θεραπεία και ατομικό, ενώ ανεβάζει ρυθμό ο Νταβίντ Φουστέρ.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς στη Βέροια: Μποτία, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Γιαννιώτας, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβτις, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Ζντιέλαρ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: