Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Βασιλόπουλος: «Βρίσκει τη χημεία της η ΑΕΚ»

Μετ’ εμποδίων πραγματοποίησε ο Κόροιβος Αμαλιάδας την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, όπως είπε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Βασιλόπουλος: «Βρίσκει τη χημεία της η ΑΕΚ»
Σε αγωνιστική άνοδο βρίσκεται η ΑΕΚ και αυτό φάνηκε από τη νίκη επί της Νίζνι Νόβγκοροντ, σύμφωνα με όσα έγραψε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ενόψει του ματς με τον Κόροιβο.

Μάλιστα, ο έμπειρος φόργουορντ αποκάλυψε πως η προετοιμασία της ομάδας από την Αμαλιάδα έγινε μετ’ εμποδίων λόγω διάφορων μικροτραυματισμών, ωστόσο το θετικό ήταν πως το γεγονός αυτό δεν την επηρέασε.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος στο blog του ΕΣΑΚΕ:

«Μετράμε δυο συνεχόμενες νίκες και μάλιστα εκτός έδρας, με Απόλλωνα και Καβάλα. Είναι ακόμα πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα για να βγουν συμπεράσματα. Το παιχνίδι στην Καβάλα έκρυβε παγίδες. Πέρα από την δυναμική της αντίπαλης ομάδας, είχαμε να διαχειριστούμε και ένα πολύ κουραστικό ταξίδι. Το αποτέλεσμα γνωστό.

Τώρα στο μυαλό μας είναι μόνο η ΑΕΚ. Η προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν ήταν ιδανική, καθώς ήταν μια περίεργη εβδομάδα για εμάς στο να δουλέψουμε σωστά, γιατί είχαμε κάτι μικροτραυματισμούς που δεν μας επέτρεψαν να είμαστε όλοι μαζί όλες τις μέρες, αλλά δεν μας επηρέασε.

Έχουμε έναν αρκετά δύσκολο αγώνα το Σάββατο κόντρα στην ΑΕΚ που προέρχεται από μια καλή νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα μέσα στην έδρα της για το Eurocup.

Δείχνει ότι σιγά σιγά, παιχνίδι με παιχνίδι βρίσκει την χημεία της οπότε θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Να μην τους δώσουμε εύκολα καλάθια που θα τους φτιάξουν την ψυχολογία.

Τέλος θέλω να ευχηθούμε χρόνια πολλά στον αδερφό Δημήτρη Χαριτόπουλο, που είχε την γιορτή του την Δευτέρα
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: