Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Τι ισχύει με Εσιέν!!

Ούτε νέα θλάση έχει υποστεί (όπως υπήρχε φημολογία τις προηγούμενες ημέρες), ούτε είναι ακόμα έτοιμος ο Μάικλ Εσιέν. Τι λένε στον Παναθηναϊκό για την κατάσταση του Γκανέζου.

Τι ισχύει με Εσιέν
Είναι ένα θέμα που... φυσιολογικά έχει κουράσει μετά από τόσο καιρό, ωστόσο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προσέχουν και την... λεπτομέρεια όσον αφορά την υπόθεση του Μάικλ Εσιέν, προκειμένου προσεχώς ο Γκανέζος μέσος να βοηθήσει το τριφύλλι.

Οι πράσινοι επανέλαβαν εκ νέου πως δεν έχει υποστεί καμία θλάση και κανέναν νέο τραυματισμό, λόγω της σχετικής φημολογίας που 'χει ξεσπάσει και που είχε διαψευστεί και τότε (μάλιστα είχαν βγει και κύκλοι της ΠΑΕ κατά του Ολυμπιακού).

Ο 32χρονος άσος, λοιπόν, του οποίου αναμένουμε ακόμα το ντεμπούτο, σήμερα έκανε το ίδιο πρόγραμμα προπόνησης που κάνει τις τελευταίες μέρες, υπό την επιτήρηση του Φος.

Μπήκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα στο πρώτο κομμάτι και στη συνέχεια ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα. Αυτό λογικά θα συνεχιστεί για κάποιες μέρες ακόμα, με το ιατρικό τιμ να είναι από πάνω... 24 ώρες το 24ώρο, ούτως ώστε να παρακολουθεί την πορεία και την εξέλιξή του και αναλόγως να δώσει κάποια στιγμή το πράσινο φως στο τεχνικό επιτελείο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: