Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Πογέτ «με τα μπούνια» στην ΑΕΚ!!

«Ντου» με το… καλημέρα κάνει στην ΑΕΚ ο Γκουστάβο Πογέτ! Δεν κρατιέται ο Ουρουγουανός, που σηκώνει αμέσως μανίκια και κάνοντας την πρώτη του προπόνηση, ετοιμάζεται να πάει στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Πογέτ «με τα μπούνια» στην ΑΕΚ
Το τσαγανό και τον ποδοσφαιρικό «τσαμπουκά» που ελπίζεται ότι θα περάσει στην ΑΕΚ δείχνει… πριν καν την αναλάβει ο Γκουστάβο Πογέτ.

Μετά τη συνάντηση και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη (όπου σφράγισε τη συμφωνία του με την «Ένωση») ο Ουρουγουανός ενέτεινε ακόμα περισσότερο τις εξαιρετικές εντυπώσεις που είχε αφήσει, ζητώντας να πέσει με το καλημέρα στα βαθιά. Ήτοι να κοουτσάρει την ομάδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Όχι μόνο το είπε λοιπόν (δείχνοντας την αυτοπεποίθησή του και την άγνοια του ρίσκου να ξεκινήσει μ’ ένα αρνητικό αποτέλεσμα) αλλά το δρομολογεί από σήμερα κιόλας. Γι’ αυτό το λόγο εξάλλου οι δυο άμεσοι συνεργάτες του, Άντονι Ότγουεϊ και Μαουρίτσιο Ταρίκο, έφτασαν τα ξημερώματα στην Ελλάδα, ώστε να βρίσκονται μαζί με τον Πογιέτ στην προπόνηση της ΑΕΚ που είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 στα Σπάτα.

Εκεί όπου οι Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς θα παρουσιάσουν τον Ουρουγουανό στους παίκτες, ενώ θα βρίσκεται φυσικά και ο Στέλιος Μανωλάς, για να κατατοπίσει τον νέο τεχνικό, όπως και οι Βούλγαρης-Καμπόλης (που θα συνεχίσουν να εργάζονται ως υπεύθυνος φυσικής κατάστασης και γυμναστής τερματοφυλάκων αντίστοιχα).

Εφόσον δεν υπάρξει λοιπόν κάποιο τυπικό κώλυμα (στα απαραίτητα έγγραφα που πρέπει να προσκομιστούν στην ΕΠΟ και την Εφορία) ο Πογέτ θα πάει κανονικά με την ομάδα στη Λεωφόρο. Άλλωστε έχει σχηματίσει ήδη άποψη για το ρόστερ και τους παίκτες, ενώ έχει συλλέξει στοιχεία και για τον Παναθηναϊκό (το παιχνίδι του οποίου με τον Λεβαδειακό παρακολούθησε μετά απ’ αυτό της ΑΕΚ στην Ξάνθη).

Το θετικό είναι, δε, ότι θα πάει χωρίς πολλά αγωνιστικά προβλήματα, μιας και η συμμετοχή του Αραβίδη είναι μεν αμφίβολη (και θα ξεκαθαρίσει μέσα στη μέρα), ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι θα δώσουν κανονικά το «παρών» οι Σιμόες, Μπαρόχα και Ντίντακ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: