GOAL ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ
Καλημέρα σε όλη την παρέα!Πόλλοί αγώνες σήμερα όμως πρέπει να ξεχωρίσουμε τα σημεία που θα μας απασχολήσουνε.Ας αρχίσουμε από την Γερμανία και πιο συγκεκριμένα από το ΜΠΟΧΟΥΜ-ΜΠΑΓΕΡΝ.Η ΜΠΑΓΕΡΝ έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία από την μεγάλη νίκη-πρόκριση μέσα στην ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ.Στο πρωτάθλημα έχει μείνει πίσω και δεν χωράνε άλλα στραβοπατήματα.Προβάδισμα στο διπλό.Συνεχίζουμε με Γερμανία και πάμε στην Βρέμη όπου η ΒΕΡΝΤΕΡ αντιμετωπίζει την ισόβαθμη Σάλκε .Η Σάλκε θα στερηθεί των υπηρεσιών του βασικού της κεντρικού αμυντικού Μπόρντον.Η ΒΕΡΝΤΕΡ δεν έχει ηττηθεί για 23 συνεχόμενους αγώνες και αν θέλει να μείνει μόνη στην δεύτερη θέση αλλά το σημαντικότερο να μειώσει την διαφορά από την κορυφή στους δύο βαθμούς από την ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ πρέπει να πάρει αυτόν τον αγώνα.
Μεταφερόμαστε στην Αγγλία στον αγώνα ΜΠΟΛΤΟΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ όπου έχουμε τους ‘’ΠΟΛΙΤΕΣ΄΄ να προέρχονται από μια μεγάλη νίκη απέναντι στην ΤΣΕΛΣΙ μετά από έξι συνεχόμενες ισοπαλίες.Από την άλλη η ΜΠΟΛΤΟΝ βρίσκεται σε κακή κατάσταση και σε δέκα αγώνες έχει μια μόλις νίκη εντός έδρας ,θα πάω με το διπλό.
Συνεχίζουμε και ερχόμαστε στην Ελλάδα και ξεκινάμε με το ΑΡΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.Στον ΑΡΗ έχουμε την πρώτη νίκη με το Κ.ΚΟΥΠΕΡ στον πάγκο του απέναντι στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ και έχει και τις επιστροφές του Αράνο και Νασούτι,θα πάμε με τον ασσο.Στον άλλο αγώνα που γίνεται την ίδια ώρα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ έχουμε δυο ομάδες που παίζουν ανοιχτά και καλό ποδόσφαιρο over λοιπόν.
Ισπανία ο επόμενος μας σταθμός με τον αγώνα ΚΑΣΤΕΓΙΟΝ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ .Η ΣΟΣΙΕΔΑΔ βρίσκεται στην πρώτη θέση παίζει με την ουραγό του πρωταθλήματος και είναι ευκαιρία της για το πρώτο διπλό μετά από δυο μήνες. ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ μεγάλος αγώνας θα γίνει στο ΜΕΣΤΑΓΙΑ.Η ΡΕΑΛ πήρε το διπλό στη ΜΑΡΣΕΙΓ αλλά εκεί είχε τον εκπληκτικό ΡΟΝΑΛΝΤΟ τον οποίο θα στερηθεί λόγο της αποβολής του στον προηγούμενο αγώνα ενώ έξω παραμένει ο τραυματίας ΚΑΚΑ. Οι ΄΄ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ΄΄ βρίσκονται σε καλή κατάσταση έχουν δυνατή έδρα που δυσκολεύει τους ΜΑΔΡΙΛΕΝΟΥΣ και με βάση τις απουσίες θα ρισκάρουμε στον άσο.
Τελευταίος αγώνας μας έρχεται από την Γαλλία ΜΑΡΣΕΙΓ-ΜΠΟΥΛΟΝ.Η ΜΑΡΣΕΙΓ που έχει τη τρίτη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 26 γκολ αντιμετωπίζει την χειρότερη άμυνα με 29 γκολ της νεοφώτιστης ΜΠΟΥΛΟΝ.ΤΟ over φένεται σίγουρο ελπίζουμε να μας δικαιώσουνε.Αυτές ήταν οι επιλογές μας για σήμερα ελπίζω να κάνετε καλή ΄χημεία΄ στα δελτία σας και να πάμε ταμείο.
Επιμελεια ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΚΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ