Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Λούα Λούα η επιστροφή!


Ο Λούα Λούα παηγυρίζει το γκολ επί του ΟΦΗ Προ των πυλών του Ολυμπιακού βρίσκεται για δεύτερη φορά στην καριέρα του ο Λούα Λούα ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει την μια από τις δύο μεταγραφές που θα κάνουν οι πρωταθλητές Ελλάδας στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Κονγκολέζος άσος που πλέον είναι ελεύθερος έχοντας σπάσει το συμβόλαιο που είχε με την Αλ Αράμπι του Κατάρ είναι σε συνομιλίες με τον Ολυμπιακό και αναμένεται να έρθει στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες για να περάσει πρώτα από "κόσκινο" από τους "ερυθρόλευκους" και αν μείνουν ευχαριστημένοι από αυτά που θα δουν να ολοκληρωθεί η απόκτηση του.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα τσεκάρουν ιατρικά αλλά και την αγωνιστική κατάσταση του Λούα Λούα και αν όλα πάνε καλά θα τον αποκτήσουν. Με την προσθήκη του Λούα Λούα το βάρος θα πέσει στην δεύτερη μεταγραφή που θα είναι ο μεσοεπιθετικός με τις πληροφορίες να θέλουν τους πρωταθλητές να ασχολούνται με δύο πολύ δυνατές περιπτώσεις από την αγορά της Λατινικής Αμερικής και της Πορτογαλίας. Πρόθεση των «ερυθρολεύκων» είναι να κλείσουν μέσα στις γιορτές, το αργότερο μέχρι το τέλος του χρόνου και τις δύο μεταγραφές ώστε η ομάδα να είναι πανέτοιμη για τον δύσκολο και κρίσιμο Ιανουάριο.

Με τους Ντιόγο, Στολτίδη να μπαίνουν από την ερχόμενη Δευτέρα στις προπονησεις και τους Λεντέσμα, Ντάρμπισαιρ να υπολογίζονται πριν από το ματς με την ΑΕΚ, ο Ζίκο αν όλα πάνε καλά θα έχει όλο το ρόστερ στην διάθεση του συν τις δύο μεταγραφές για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε τον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά τώρα τον Γιοβάνοβιτς παραμένει ο μεγάλος στόχος της ομάδας όμως είναι δύσκολο να γίνει η μεταγραφή τον Ιανουάριο και όλη η προσπάθεια θα πέσει για το καλοκαίρι όπου είναι ελεύθερος. Επίσης στο θέμα του Τζιοβάνι Ντος Σάντος υπάρχει πάντα "ζεστός" ο Ολυμπιακός με τον Μεξικανό να είναι μια από τις πρώτες επιλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: