Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Ματσάρες και εκπλήξεις στην Αγγλία!


Ο Ντρογκμπά μονομαχεί με τον Πίεναρ Οι αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ του Σαββάτου
  • Μπέρμιγχαμ - Γουέστ Χαμ 1-0
    Με τον... συνήθη ύποπτο σαν σκόρερ, τον Λι Μπόιερ, η Μπέρμιγχαμ επικράτησε 2-1 της Γουϊγκαν και πλέον βλέπει ακόμα και έξοδο στην Ευρώπη! Ο βετεράνος μέσος, που είναι πρώτος σκόρερ των μπλε σκόραρε στο 52' από πάσα του Μπενίτες.
    Στο 78' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Νομπλ της Γουέστ Χαμ.

  • Μπόλτον - Μάντσεστερ Σίτι

    Στο 11' ο Ιβάν Κλάσνιτς με σουτ από σέντρα του Λι έκανε το 1-0, αλλά ο Κάρλος Τέβες ισοφάρισε με σουτ στο 28'. Ο κεντρικός αμυντικός Γκάρι Κέιχιλ στο 43' έβαλε πάλι τη Μπόλτον Μπροστά στο 43' μετά από σέντρα του Στάινσον, αλλά στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Μίκα Ρίτσαρντς με σουτ ισοφάρισε πάλι, με δημιουργό τον Μπέλαμι.
    Στο 53' ο Κλάσνιτς πέτυχε και τρίτο γκολ για την ομάδα του, αλλά ο Τέβες τον μιμήθηκε στο 77' και ισοφάρισε για τρίτη φορά! Μάλιστα η Μάντσεστερ Σίτι είχε μείνει με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του μπέλαμι στο 65' με 2η κίτρινη.

  • Μπέρνλι - Φούλαμ 1-1
    Δεν κατάφερε να συνεχίσει τις επιτυχίες στην έδρα της η Μπέρνλι, αντίθετα με τη Φούλαμ που εξακολουθεί να μην χάνει παιχνίδια! Στο 50' ο Μπόμπι Ζαμόρα με σουτ από μπαλιά του Μπερντ έκανε το 0-1, σκοράροντας για δεύτερο παιχνίδι. Η Μπέρνλι ισοφάρισε με τον δεξιό της μέσο, Γουέιντ Ελιοτ, δέκα λεπτά αργότερα.

  • Τσέλσι - Εβερτον 3-3
    Ο ΑΠΟΕΛ την Τρίτη πέτυχε δύο γκολ στο Στάμφορντ Μπριτζ, με την τσέλσι να μην έχει δεχτεί γκολ από τις 15 Αυγούστου, και μέσα σε πέντε μέρες η Εβερτον πέτυχε άλλα τρία, για να πάρει ισοπαλία μετά από δραματικό αγώνα!
    Μόλις στο 12' ο Λέιτον Μπέινς εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα ξεγέλασε τον Πίτερ Τσεχ, που την έστειλε στα δίχτυα του. Η Τσέλσι απάντησε γρήγορα με δύο γκολ, στο 18' σουτ του Ντρογκμπά από πάσα του Λάμπαρντ και στο 23' σιυτ του Ανελκά από μπαλιά του Ιβάνοβιτς.
    Ωστόσο στο 45' ο Αγιεγκμπένι πήρε τη θέση του Τζο και αμέσως ισοφαρίσει με σουτ σε 2-2!
    Στο 59' ο Ντρογκμπά από νέα σέντρα του Ιβάνοβιτς έκανε το 3-2, αλλά η μαχητική Εβερτον με τον Λουϊ Σαχά ισοφάρισε με κεφαλιά στο 63' και στη συνέχεια άντεξε στο σφυροκόπημα!

  • Χαλ - Μπλάκμπερν 0-0
    Χωρίς γκολ τελείωσε το παιχνίδι των δύο ομάδων που κινδυνεύουν, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και την Μπλάκμπερν να ανεβαίνει στο δεύτερο.

  • Σάντερλαντ - Πόρτσμουθ 1-1
    Ενα σουτ του Γιουνές Καμπούλ στο 93', που αμέσως μετά αποβλήθηκε για τους πανηγυρισμούς του, χάρισε ένα βαθμό στην Πόρτσμουθ, σε ένα παιχνίδι που φαινόταν ότι θα το κέρδιζε η Σάντερλαντ!
    Ο Ντάρεν Μπεντ επέστρεψε στα γκολ, καθώς στο 13' με σουτ από πάσα του Ριντ έκανε το 1-0, αλλά δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του Στιβ Μπρους!

  • Τότεναμ - Γουλβς 0-1
    Μετά τη Στόουκ Σίτι, άλλη μια ομάδα θεωρητικά κατώτερη υποχρέωσε την Τότεναμ σε ήττα μέσα στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν.
    Μόλις στο 3' ο Μίλιγιας εκτέλεσε φάουλ και ο Κέβιν Ντόιλ με κεφαλιά έκανε το 0-1 για τη Γουλβς.
    Ο Ρέντναπ έριξε όλα τα όπλα του στο παιχνίδι, ακόμα και τον Μόντριτς, που γύρισε από τραυματισμό, αλλά η άμυνα της Γουλβς άντεξε.

  • Στόουκ Σίτι - Γουϊγκαν 2-2

    Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο Μπριτάνια, όπου Η Γουίγκαν προηγήθηκε δύο φορές, ενώ στο 92' δεν την άφησε να νικήσει ο Τόμας Σόρενσεν. Ο Δανός απέκρουσε το πέναλτι του Ρονταλέγκα, για να φτάσει τα πέντε αποκρουσμένα στα έξι που του έχουν χτυπήσει φέτος! Ωστόσο ο Γκόμεθ, πριν ανατραπεί από τον Χουτ ήταν σε θέση οφσάιντ!
    Στο 15' ο Εμερσον Μπόις με κεφαλιά από απόκρουση του Σόρενσεν έκανε το 0-1. Στο 37' ο Τουντσάι, που ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός μπροστά στο κοινό της, με διαγώνιο σουτ ισοφάρισε.
    Στο 72' ο Μέινορ Φιγκουερόα εκτέλεσε γρήγορα φάουλ πίσω από τη σέντρα, βλέποντας τον Σόρενσεν εκτός θέσης, και πέτυχε ένα σπάνιο γκολ. Δύο λεπτά αργότερα ο Ράιαν Σόουκρος με κεφαλιά από κόρνερ του Εθέρινγκτον, έκανε το 2-2.
  • Δεν υπάρχουν σχόλια: