Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Πανέτοιμος για ΠΑΟ!

http://admin.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/e10ea38c48f4cd1fd91bd05e12d8a045_L.jpg?1260603151?1260603151?1260603151

Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή στο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Χωρίς φόβο ...αλλά με πάθος θα παραταχθούν σήμερα οι παίχτες του Ηρακλή στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, με στόχο την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών.
Ο «Γηραιός» θέλει το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να «ανασάνει» ακόμα περισσότερο και να «αναρριχηθεί» κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα της Superleague.

Ο τεχνικός του Ηρακλή Σάββας Κωφίδης έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του, ώστε να μπουν δυνατά στον αγωνιστικό χώροι και να τα δώσουν όλα για το θετικό απότέλεσμα.
Αυτό που θέλει κυρίως από τους παίκτες είναι να κατορθώσουν να είναι προσηλωμένοι καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και να αποφύγουν τα λάθη. Στόχος της ομάδας είναι να προσπαθεί να πιέζει ψηλά τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού ώστε να μπορεί να εκμεταλλευτεί τυχόν λάθη τους και να βγαίνει στην επίθεση.

Από το αρχικό σχήμα των «κυανόλευκων» θα απουσιάζει ο Σερζ Ντιέ, λόγω της τιμωρίας του για το επεισόδιο που είχε μέσα στην εβδομάδα με τον Νικουλάε Ντίκα.
Αντίθετα ο Ρουμάνος θα δώσει το παρών στη σημερινή δύσκολη αναμέτρηση με το «τριφύλλι».

0ι 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Σάββας Κωφίδης είναι οι εξής.
Κοβαλέφσκι , Μπαντής, Κατσαμπής, Σαρακατσάνος, Παπαζαχαρίας, Γιαννούλης, Ιωαννίδης, Περπερίδης, Μάρτος, Τούμα Επστάιν, Παπαστεριανός, Ηλιάδης, Βουτσιάς, Κονέ, Γιάντσης, Βέλλιος, Μπόσνιακ , Ντίκα, Γιάκομπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: