Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Ρεκόρ για την Μπουντεσλίγκα τα 41εκ. ευρώ του Φιρμίνο!!


Με την μεταγραφή του στην Λίβερπουλ, ο Φιρμίνο, έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη μεταγραφή που έγινε από ή προς γερμανική ομάδα.Το sport-fm.gr θυμάται τις πιο hot μεταγραφές από και προς την Μπουντεσλίγκα.

Ρεκόρ για την Μπουντεσλίγκα τα 41εκ. ευρώ του Φιρμίνο
Η Χόφενχαϊμ έκανε χρυσές δουλειές με τον Βραζιλιάνο διεθνή, αφού σύμφωνα με το Kicker που έκανε και το σχετικό αφιέρωμα ο παίκτης έγινε η πιο πολυδάπανη μεταγραφή από ή προς ομάδα της Μπουντεσλίγκα. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν τα 40εκ ευρώ που είχε δώσει η Μπάγερν Μονάχου, για τον Χάβι Μαρτίνες. Θυμίζουμε το top-ten στα χρονικά του «πάρε-δώσε» στην Μπουντεσλίγκα.

Του Κώστα Μιαούλη

1. Ρομπέρτο Φιρμίνο (από Χόφενχαϊμ σε Λίβερπουλ, καλοκαίρι 2015)
inner

Ο Βραζιλιάνος εν ενεργεία διεθνής, που βρίσκεται στην αποστολή της «σελεσάο» για το Κόπα Αμέρικα, έγινε ο παίκτης για τον οποίο ξοδεύτηκαν τα περισσότερα χρήματα σε πάρε-δώσε στο οποίο εμπλέκεται ομάδα της Μπουντεσλίγκα. Η Λίβερπουλ ξόδεψε 41εκ. ευρώ για να τον πάρει από την Χόφενχαϊμ.

2. Χάβι Μαρτίνες (από Αθλέτικ Μπιλμπάο σε Μπάγερν, καλοκαίρι 2012)
inner

Ακόμα κρατά το ρεκόρ μεταγραφής από ξένη ομάδα, σε σύλλογο της Μπουντεσλίγκα, αφού ο Βάσκος, είχε μετακομίσει από το «Σαν Μαμές» στο Μόναχο αντί 40 εκ. ευρώ.

3. Μάριο Γκέτσε (από Ντόρτμουντ σε Μπάγερν, καλοκαίρι του 2013)
inner

Ο χρυσός σκόρερ της Γερμανίας στο πρόσφατο Μουντιάλ, είχε μετακομίσει στο Μόναχο από την Ντόρτμουντ, με το ποσό των 37εκ ευρώ που είναι ρεκόρ για μετακίνηση Γερμανού ποδοσφαιριστή.

4. Μάριο Γκόμεζ (από Στουτγάρδη σε Μπάγερν, καλοκαίρι του 2009)
inner

Η Μπάγερν είχε ξοδέψει το καλοκαίρι του 2009, το ποσό των 35 εκ ευρώ για να τον πάρει από την ομάδα της Στουτγάρδης. Σε 115 παιχνίδια,με την φανέλα της Μπάγερν στην Μπουντεσλίγκα, σημείωσε 75 γκολ.

5. Έντιν Τζέκο (από Βόλφσμπουργκ σε Μάντσεστερ Σίτι, καλοκαίρι του 2011)
inner

Οι «σίτιζενς» είχαν δαπανήσει το ποσό των 33εκ. ευρώ για να πάρουν από την Βόλφσμπουργκ τον υψηλόσωμο Βόσνιο στράικερ, αφού πρώτα αυτός βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του τίτλου το 2009.

6. Αντρέ Σίρλε (από Τσέλσι σε Βόλφσμπουργκ, χειμώνας του 2014)
inner

Στα τέλη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου του 2014, η Βόλφσμπουργκ δαπάνησε το ποσό των 32εκ ευρώ, για να τον φέρει ξανά στην Μπουντεσλίγκα.Κατέκτησε φέτος το Κύπελλο με τους "Λύκους".

7. Τόνι Κροος (από Μπάγερν σε Ρεάλ, καλοκαίρι του 2014)
inner

Όντας παγκόσμιος πρωταθλητής, έχοντας καταλυτική συμβολή στην κατάκτηση του Μουντιάλ από τα «πάντσερ» ο Κροος πήγε στο «Μπερναμπέου» αντί του ποσού των 30 εκ. ευρώ.

8. Μεχντί Μπενάτια (από Ρόμα σε Μπάγερν, καλοκαίρι του 2014)
inner

Ο Μαροκινός αμυντικός, μετακόμισε από την Ρώμη στο Μόναχο, προς το φινάλε της περσινής μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, αντί του ποσού των 26εκ. ευρώ.

9. Χένρικ Μικχταριάν (από Σαχτάρ σε Ντόρτμουντ, καλοκαίρι του 2013)
inner

Ο Αρμένιος ποδοσφαιριστής, μετακινήθηκε από την Σαχτάρ Ντόνετσκ στην Ντόρτμουντ, το καλοκαίρι του 2013 αντί του ποσού των 26εκ. ευρώ.

10. Όουεν Χάργκριβς (από Μπάγερν σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καλοκαίρι του 2007)
inner

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δαπάνησαν 25εκ. ευρώ για να εντάξουν στο δυναμικό τους, τον Άγγλο μέσο το καλοκαίρι του 2007, για να παίξει μόλις 27 ματς σε 4 χρόνια! *Πηγή: sport-fm.gr*

Πάβλοβιτς: «Η Σερβία είναι μία μεγάλη αλάνα»

Ως μία χώρα που ασχολείται όλη μέρα με το ποδόσφαιρο χαρακτήρισε την Σερβία ο Μίλαν Πάβλοβιτς, μιλώντας στο ΣΠΟΡ FM 94,6 για την κατάκτηση του Μουντιάλ Κ-20 από τη Σερβία.

Πάβλοβιτς: «Η Σερβία είναι μία μεγάλη αλάνα»
Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών και προπονητής της Κ-20 του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Πάβλοβιτς, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την επιτυχία της Σερβίας να κατακτήσει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Κ-20.

Ο Σέρβος τεχνικός, επίσης, αναφέρθηκε στο γεγονός πως η Σερβία παράγει… ασταμάτητα ταλέντα, ενώ ανάφερε πως και στην Ελλάδα υπάρχει πολύ καλό υλικό.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μίλαν Πάβλοβιτς στην εκπομπή Σελιάνα-Περθώρι 2-0 με τον Γιώργο Χελάκη, για

-Την κατάκτηση του Μουντιάλ Κ-20 από την Σερβία:

«Πάντα υπάρχει μια φουρνιά ποδοσφαιριστών στη Σερβία, παραδοσιακά. Έτσι και τώρα υπάρχουν παιδιά εξαιρετικά με πολύ καλό προπονητή, ήταν μία γροθιά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κατακτήσουν το Παγκόσμιο κύπελλο. Υπήρχε συνοχή και το καλό… δεν άργησε να γίνει».

-Το γεγονός πως η Σερβία παράγει αρκετά καλούς ποδοσφαιριστές:

«Βγαίνουν ταλέντα, επειδή η Σερβία είναι μία μεγάλη αλάνα. Βλέπεις παιδιά στα σχολεία, με την ομάδα και είναι σχεδόν όλη μέρα στο γήπεδο. Γίνονται επιλογές από ομάδες τοπικές και μετά φτάνεις σε έναν καλύτερο σύλλογο και έπειτα στην Εθνική. Φανταστείτε πόσα πολλά στάδια πρέπει να περάσει ένας παίκτης για να φτάσει στην Εθνική, οπότε αυτό μπορεί να αποτελέσει μία φυσική εξήγηση».

-Το αν υπάρχει ταλέντο στην Ελλάδα:

«Πιστεύω ότι υπάρχουν ταλέντα στην Ελλάδα. Το θέμα είναι όταν βγαίνουν από τις μικρές κατηγορίες και πάνε κάπου ψηλά, να παίρνουν χρόνο και να γίνεται μία σωστή προσαρμογή, η οποία θα είναι ομαλή ώστε να μπορεί ο εκάστοτε παίκτης να μπορεί να βελτιωθεί. Αυτή είναι όλη η ουσία για να αναδειχθεί ένα ταλέντο».

Από το πάνω-πάνω ράφι…!!


Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει στο sport-fm.gr για τη διάθεση του Ολυμπιακού να κάνει μεταγραφές φέτος το καλοκαίρι από το «πάνω-πάνω ράφι».

Από το πάνω-πάνω ράφι…

Φυσικά και δεν έχει να κάνει με τον αριθμό των γραμμάτων του επωνύμου, αλλά από την ποιότητα και την εγνωσμένη αξία τους. Είναι παίκτες που τους συναντάς στα ψηλά ράφια…

Όταν οι ρεπόρτερ της ομάδας γράφουν για Ροναλντίνιο, Μιραλάς, Μπερμπάτοφ, Μεξές, φυσικά και το πράττουν, λόγω πληροφόρησης. Δεν τα βγάζουν από την κοιλιά τους τα θέματα, ούτε είναι μυθομανείς…

Το ποιοι τελικά θα έρθουν στο λιμάνι, θα το δείξει ο χρόνος. Το συμπέρασμα πάντως που βγαίνει, είναι ότι στον Ολυμπιακό έχουν ανεβάσει αρκετά τον πήχη. Προσπαθούν όντως να φέρουν παίκτες που θα αλλάξουν επίπεδο την ομάδα και θα την κάνουν πιο ανταγωνιστική στην Ευρώπη.

Τα ονόματα που έχουν βγει στο προσκήνιο, δείχνουν μια διοίκηση αποφασισμένη για μεγάλα πράγματα και για την δημιουργία μιας ομάδας που θα γεμίσει ακόμα και τους πλέον απαιτητικούς φίλους της.

Στο λιμάνι λοιπόν, πατάνε γκάζι (γιατί κακά τα ψέματα, έχει χαθεί χρόνος) για να φτιάξουν τον Ολυμπιακό της νέα σεζόν, την ώρα που οι αντίπαλοί τους κυνηγούν συνέχεια ανεμόμυλους! Οι επόμενες μέρες παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρουν και ο κόσμος του Θρύλου περιμένει με αγωνία τις πρώτες κινήσεις.

Υ.Γ. Δεν τίθεται θέμα, ότι με το που ακούστηκε το όνομα του Κέβιν Μιραλάς ξύπνησαν ευχάριστες μνήμες. Γιατί το πέρασμα του Βέλγου από το λιμάνι συνοδεύτηκε με μοναδικές παραστάσεις και τον έχει πάντα στην καρδιά του. Κι για να τα λέμε όλα, αν ο Βέλγος παικταράς αποκτηθεί, αυτή αν μη τι άλλο είναι μεταγραφή αεροδρομίου… *Πηγή: sport-fm.gr*

Και η Νάπολι ασχολείται με Μήτρογλου!

Για μια ακόμη ημέρα το όνομα του Κώστα Μήτρογλου βρίσκεται στο επίκεντρο μεταγραφικών σεναρίων. Τελευταία ενδιαφερόμενη η Νάπολι, όπως αναφέρουν στην Ιταλία.

Και η Νάπολι ασχολείται με Μήτρογλου
Στο στόχαστρο της Νάπολι φέρεται να βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου. Σύμφωνα με την “Gazzetta dello Sport” ο διεθνής επιθετικός είναι μια από τις περιπτώσεις που τσεκάρουν οι «παρτενοπέι».

Στο δημοσίευμα, όμως, επισημαίνονται οι δυσκολίες για να πραγματοποιηθεί μια τέτοια κίνηση λόγω των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων της Φούλαμ που αξιώνει 10 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως και να 'χει μέρα με τη μέρα μεγαλώνει η λίστα των ομάδων που ασχολούνται ζεστά ή έστω σε φιλολογικό επίπεδο με την περίπτωση του Μήτρογλου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Λίγη αναμονή ακόμη για Σίλβα!

Την έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί λόγω πορτογαλικών δημοσιευμάτων και ήθελε τον Σίλβα να έρχεται στην Ελλάδα διέψευσε ο Ολυμπιακός.

Λίγη αναμονή ακόμη για Σίλβα

Μάλιστα, όπως διευκρινίζουν στο Λιμάνι οι εκκρεμότητες θα τακτοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. «Θα πάρει κάποιες ημέρες ακόμη», υποστηρίζουν άτομα της διοίκησης της τον Πορτογάλο τεχνικό.

Στον Ολυμπιακό είναι ξεκάθαρο ότι σήμερα η προσοχή όλων είναι στραμμένη στην παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας για την αγωνιστική σεζόν 2015-16. Θυμίζουμε ότι η παρουσίασή της είναι προγραμματισμένη για τις 19:30. *Πηγή: sport-fm.gr*

Προτάθηκε ο Τόρες στην ΑΕΚ!!

Μια γνώριμη λύση για την επίθεση τέθηκε στα υπόψη της ΑΕΚ. Ο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Ρούμπεν Ράγιος πρότεινε στην «Ένωση» τον Ισπανό, Νταβίντ Τόρες, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Πλατανιά.

Προτάθηκε ο Τόρες στην ΑΕΚ
Ένα γνωστό όνομα προστέθηκε στα πολλά που έχουν προταθεί στην ΑΕΚ για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής.

Παρά την απόκτηση του Τζεμπούρ, είναι δεδομένο ότι η «Ένωση» θα κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον ενός επιθετικού ακόμα.

Ανάμεσα λοιπόν στις περιπτώσεις που έχουν τεθεί στα υπόψη της βρίσκεται (χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι εξετάζεται) και αυτή του Νταβίντ Τόρες. Ο Ισπανός επιθετικός μένει ελεύθερος από τον Πλατανιά, με τη φανέλα του οποίου έκανε 60 συμμετοχές και σημείωσε 17 γκολ σε δυο σεζόν.

Ο μάνατζέρ του λοιπόν (που είναι ίδιος με αυτόν του Ρούμπεν Ράγιος) τον έχει προτείνει στην ΑΕΚ, προβάλλοντας μάλιστα μικρότερες οικονομικές απαιτήσεις απ’ αυτές που γνωστοποιούνται σε άλλες ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ανέλαβε τον ΠΑΟΚ ο Ζελιάσκοφ!!

Νέος προπονητής στον ΠΑΟΚ ο Νικολάι Ζελιάσκοφ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επισημοποίησε το «διαζύγιο» με τον Γιάννη Καλμαζίδη και παράλληλα την έναρξη της συνεργασίας με τον Βούλγαρο τεχνικό.

Ανέλαβε τον ΠΑΟΚ ο Ζελιάσκοφ

«To ΤΑΠ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον Γιάννη Καλμαζίδη για τη συνεργασία και τις επιτυχίες που έφερε στην ομάδα μας. Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε στον ΠΑΟΚ και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του», ανέφερε ο ΠΑΟΚ αρχικά και λίγη ώρα μετά ενημέρωσε:

«Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 θα είναι ο Βούλγαρος Ομοσπονδιακός Νικολάι Ζελιάσκοφ.

Ο 45χρονος τεχνικός είναι ιδιαίτερα γνωστός στην Ελλάδα χάρη στην πολυετή του θητεία ως αθλητής σε πολλούς ελληνικούς συλλόγους , μεταξύ των οποίων και του ΠΑΟΚ την σεζόν 2000-2001.

Ο Νικολάι Ζελιάσκοφ είναι ένας ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος προπονητής που έρχεται στον ΠΑΟΚ για να τον κρατήσει ψηλά.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Νικολάι Ζελιάσκοφ γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου το 1970 και θεωρείται ένας από τους καλύτερους κεντρικούς που πέρασαν από το Βουλγαρικό βόλεϊ. Ως αθλητής ξεκίνησε την καριέρα του από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας με την οποία αναδείχτηκε τρεις φορές πρωταθλητής Βουλγαρίας και 4 φορές Κυπελλούχους. Εξίσου, σημαντική ήταν και η πορεία του στην Ελλάδα με τον Ζελιάσκοφ να στέφεται 3 φορές πρωταθλητής και 4 φορές Κυπελλούχος Ελλάδας.

Ως προπονητής το καλοκαίρι του 2009 ανέλαβε την Εθνική ομάδα των Εφήβων της Βουλγαρίας την οποία το 2010 οδήγησε στη 2η θέση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Παράλληλα διατέλεσε και υπηρεσιακός προπονητής στην Εθνική Γυναικών. Τη σεζόν 2010-2011 ανέλαβε προπονητής στη Λέφκσι Σόφιας για να μετακομίσει το 2012 στην Ιταλική Κοριλιάνο Καλάμπρο. Στο τέλος του χρόνου ανέλαβε την Ιταλική Βικτόρια.

Το καλοκαίρι του 2013 υπέγραψε με τη Ρωσική Γιάροσλαβ από όπου και αποχώρησε λίγους μήνες μετά λόγω οικονομικών προβλημάτων. Τον Απρίλιο του 2013 ανέλαβε Ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική ομάδα των Σκοπιών και στη συνέχεια στην Β΄ Εθνική ομάδα της Βουλγαρίας. Τη σεζόν 2014-2015 διατέλεσε προπονητής στην Βουλγαρική Μπουργκάς

Αυτή τη στιγμή ο Νικολάι Ζελιάσκοφ βρίσκεται στο Μπακού για τους 1ους Ευρωπαϊκούς αγώνες με τη Β΄Εθνική Βουλγαρίας».

Ο Ζελιάσκοφ δήλωσε στο site του συλλόγου: «Χαίρομαι πολύ που επιστρέφω στην Ελλάδα για να εργαστώ ως προπονητής σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να πιάσω δουλειά. Ξέρω ότι το έργο που αναλαμβάνω είναι πολύ δύσκολο γιατί πέρυσι η ομάδα και ο Γιάννης Καλμαζίδης έκαναν φανταστική δουλειά και πέτυχαν σπουδαία πράγματα. Φέτος οι υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες λόγω και της συμμετοχής της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και των επιτυχιών που σημείωσε η ομάδα την χρονιά που ολοκληρώθηκε. Ωστόσο, είμαι αισιόδοξος ότι με συλλογική δουλειά θα καταφέρουμε να κρατήσουμε τα κεκτημένα. Έχω πολύ όρεξη δουλειά και πολλές φιλοδοξίες και έρχομαι για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στον ΠΑΟΚ για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Όσο για το αν η κατάκτηση του νταμπλ και το όνομα του ΠΑΟΚ προκαλούν μια επιπλέον πίεση: «Η πίεση είναι κομμάτι της δουλειάς μας. Και σαν πρώην αθλητής και σαν προπονητής έχω μάθει να δουλεύω κάτω από πίεση και αυτό φέρνει και καλύτερα αποτελέσματα».

Τέλος ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ έστειλε και μήνυμα προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα είναι ο έβδομος παίκτης μας. Τους θέλουμε όλους στο πλευρό μας όπως ήταν και στο ματς του τελικού. Η ομάδα το αξίζει και θα κάνουμε όλοι μαζί προσπάθεια για να διατηρήσουμε τα κεκτημένα
».

Μπέος: «Είμαι προκλητικός, ίσως αντιπαθητικός, αλλά…»


Επιστολή στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου έστειλε ο Αχιλλέας Μπέος, συγκρίνοντας τους χειρισμούς στη δική του υπόθεση με αυτή της εγκληματικής οργάνωσης. «Ελπίζω η αδικία να αποκατασταθεί», αναφέρει.

Μπέος: «Είμαι προκλητικός, ίσως αντιπαθητικός, αλλά…»
Για τη μεγαλύτερη αδικία στην Ελλάδα της Δημοκρατίας κάνει λόγο ο Αχιλλέας Μπέος, αναφερόμενος στην προφυλάκιση του για την υπόθεση «Koriopolis», τονίζοντας ότι ο ενδεδειγμένος τρόπος είναι αυτός που ακολουθεί τώρα η δικαιοσύνη, ενεργώντας για την εγκληματική οργάνωση του 2014. «Θα συμφωνήσω ότι ο Αχιλλέας Μπέος είναι προκλητικός, ίσως και αντιπαθητικός. Αρκεί όμως αυτό ώστε να σιωπά η Δικαιοσύνη στην μεγαλύτερη αδικία που έγινε ποτέ στην Ελλάδα της Δημοκρατίας»; αναφέρει ο Δήμαρχος Βόλου σε επιστολή του στην Εισαγγελέα Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Αναλυτικά

Επιστολή Μπέου σε Εισαγγελέα Αρείου Πάγου

Αξιότιμη κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου,

Λυπάμαι που γίνομαι κουραστικός αλλά νιώθω την ανάγκη για μία ακόμη φορά να απευθυνθώ σ' εσάς θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αναδείξω τις αδικίες που βίωσα τα τελευταία χρόνια εγώ και η οικογένεια μου και εξακολουθούμε να βιώνουμε καθημερινά.

Παρακολουθώντας κανείς τις εξελίξεις στην υπόθεση της “εγκληματικής οργάνωσης” του 2014 την οποία χειρίζεται ο Ανακριτής κ. Ανδρεάδης, θα συμφωνούσε με τις όποιες επιφυλάξεις εκφράζω, αλλά και με το αίσθημα αδικίας που με διακατέχει. Κι αυτό διότι παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μία παρόμοια με τη δική μου υπόθεση (αυτή του 2011) η Δικαιοσύνη λειτουργεί με εντελώς διαφορετικό τρόπο, ο οποίος κατά κοινή ομολογία νομικών κύκλων είναι και ο ενδεδειγμένος.

Σας υπενθυμίζω ότι στη σημερινή υπόθεση υπάρχουν μάρτυρες κατηγορίας, εν αντιθέσει με την υπόθεση του 2011 όπου κανένα φυσικό πρόσωπο δεν έχει καταθέσει το παραμικρό εις βάρος μου.

Παρόλα αυτά, κανείς μέχρι και σήμερα δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει γιατί ο κ. Ανδρεάδης σεβάστηκε τους κατηγορούμενους και ακολούθησε πιστά τον Ποινικό Κώδικα, σε αντίθεση με την υπόθεση του 2011 όπου έγινε καταστρατήγηση των Νόμων και καταργήθηκε κάθε έννοια δικαίου, δικονομικών και συνταγματικών δικαιωμάτων.

Αλήθεια, πόσο θα ήθελα να μου είχε δοθεί η ευκαιρία και εμένα να απολογηθώ ενώπιον ανεπηρέαστων Δικαστών ώστε να αποδείξω την αθωότητά μου; Όπως άλλωστε συνέβη με όλους τους κατηγορούμενους στους υπόθεση της “εγκληματικής οργάνωσης” του 2014.

Αντίθετα οδηγήθηκα στην φυλακή όπως τα “πρόβατα στο σφαγείο”, με αυτόφωρη διαδικασία το 2011 για δήθεν αδικήματα του 2008.

Βέβαια όλοι πλέον γνωρίζουν σε τι αποσκοπούσε και τι ακριβώς εξυπηρετούσε αυτή η τεράστια αδικία προς το πρόσωπό μου, που εξέθεσε ανεπανόρθωτα την Ελληνική Δικαιοσύνη. Όπως επίσης όλοι γνωρίζουν ότι σε όλη αυτή την ιστορία
χρησιμοποιήθηκαν και εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται “εργαλεία”, τα οποία αναλαμβάνουν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη και όχι μόνο.

Κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθώ στην επιστολή της ΟΥΕΦΑ προς την ΕΠΟ, η οποία και αναδημοσιεύτηκε στον Τύπο, σύμφωνα με την οποία δεν συντρέχει κίνδυνος συμμετοχής στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τις ομάδες που εμπλέκονται στην υπόθεση, αφού δεν έχει τελεσιδικήσει καμία υπόθεση στην Δικαιοσύνη.

Αλήθεια. Μέχρι και σήμερα υπάρχει κάποια καταδικαστική απόφαση, όχι τελεσίδικη, έστω και πρωτόδικη για εμένα προσωπικά ή την ομάδα μου, τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου σε μια νύχτα την καταδίκασαν οι “λειτουργοί” της δημοσιογραφίας και τη διέλυσαν οι “υπηρέτες” της Δικαιοσύνης;

Και αναρωτιέμαι. Πως είναι δυνατόν να μην αντιδρούν έντιμοι Δικαστές στην αδικία; Πως είναι δυνατόν το άδικο να υπερτερεί του δικαίου;

Θα συμφωνήσω ότι ο Αχιλλέας Μπέος είναι προκλητικός, ίσως και αντιπαθητικός. Αρκεί όμως αυτό ώστε να σιωπά η Δικαιοσύνη στην μεγαλύτερη αδικία που έγινε ποτέ στην Ελλάδα της Δημοκρατίας;

Έστω και καθυστερημένα, ελπίζω αυτή η αδικία να αποκατασταθεί και να τύχω δίκαιης κρίσης.

Άρχισε η «επιστροφή» στην ΑΕΚ!! (pics)


Τα πρώτα εισιτήρια διαρκείας της επιστροφής στη Σούπερ Λίγκα διαθέτει η ΑΕΚ. Από το πρωί της Τετάρτης ξεκίνησε η διαδικασία στο ΟΑΚΑ, χωρίς προβλήματα και με ικανοποιητικούς ρυθμούς πωλήσεων.

Άρχισε η «επιστροφή» στην ΑΕΚ (pics)
Οι πρώτες θέσεις στην πορεία της ΑΕΚ προς τη μεγάλη επιστροφή άρχισαν να κλείνονται την Τετάρτη.

Μετά την επίσημη παρουσίαση τη Δευτέρα (όταν ανακοινώθηκε ότι οι τιμές τους θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα με πέρυσι) τα εισιτήρια διαρκείας της «Ένωσης» για την προσεχή σεζόν άρχισαν να διατίθενται στο ΟΑΚΑ.

Όπως ενημέρωσε λοιπόν η ΠΑΕ, η σχετική διαδικασία έχει ξεκινήσει χωρίς προβλήματα από το πρωί της Τετάρτης, ενώ και οι ρυθμοί πωλήσεων (για πρώτη μέρα και τέλη Ιουνίου) κρίνονται ικανοποιητικοί.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανοίγει ο δρόμος για Λάσμε στον Παναθηναϊκό!!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, η Αναντολού Εφές αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την οψιόν στο δεύτερο χρόνο συμβολαίου του Στεφάν Λάσμε. Ελεύθερος για Παναθηναϊκό ο Γκαμπονέζος σέντερ.

Ανοίγει ο δρόμος για Λάσμε στον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την επανένταξη του παίκτη στο δυναμικό του και πλέον ο δρόμος είναι ανοικτός. Ο τουρκικός Τύπος, πάντως, δεν αποκλείει η Εφές να επιδιώξει να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αλλά με χαμηλότερες αποδοχές με τον παίκτη.

Φέτος ο Λάσμε είχε 6,8 πόντους και 3,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα με την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενώ κατέκτησε μαζί της το Κύπελλο Τουρκίας κι έφτασε στους τελικούς του πρωταθλήματος, όπου είχε 9,6 πόντους και 5,3 ριμπάουντ ανά αγώνα. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Πάντα εμείς φταίμε»

Για προσβλητική ανακοίνωση της ΕΟΚ έκανε λόγο η Όλγα Χατζηνικολάου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6 για την κόντρα της Ομοσπονδίας με τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ. «Δεν μας ενημέρωσαν για την αλλαγή».

«Πάντα εμείς φταίμε»
«Καμία κοπέλα δεν έχει συνέλθει ακόμη», ανέφερε η Όλγα Χατζηνικολάου, αναφερόμενη στο κλίμα που υπάρχει στην Εθνική μπάσκετ γυναικών μετά τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός από τα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ. Η διεθνής γκαρντ τόνισε ότι έχουν αλλάξει οι κανονισμοί και πως δεν υπήρξε η σχετική ενημέρωση από την ΕΟΚ, σχολιάζοντας πως είναι προσβλητική η χθεσινή της ανακοίνωση. Ωστόσο, ανέφερε ότι δεν υπάρχει διάθεση να δοθεί συνέχεια στο θέμα.

Αναλυτικά μίλησε στους Βασίλη Βέργη, Σάββα Λιβάνιο για:

-το ποια είναι η κατάσταση των αθλητριών της ομάδας μετά την επιστροφή τους:
«Έχει γίνει χαμός από προχτές δεν έχει συνέλθει καμία κοπέλα μετά από αυτό που συνέβη. Αυτή είναι η κατάσταση όμως στη χώρα μας και στο γυναικείο μπάσκετ, οπότε δεν μας προκάλεσε έκπληξη».

-το τι ακριβώς συνέβη τελικά: «Μετά το παιχνίδι με την Τσεχία έγινε ένας χαμός στον όμιλο μας καθώς ήρθαν αποτελέσματα τα οποία δεν περίμενε κανένας, όλες οι ομάδες αναρωτιόντουσαν υπό ποιες προϋποθέσεις περνάνε στην επόμενη φάση. Υπήρχε θέμα με τις ισοβαθμίες και κανείς δεν ήξερε τι ισχύει.

Για αυτό το λόγο έστειλε η FIBA οκτώ σενάρια και εξηγούσε πως περνάει η Εθνική ομάδα στην επόμενη φάση. Το πέμπτο σενάριο λοιπόν, έλεγε ότι αν κερδίζαμε με 15 πόντους το Μαυροβούνιο θα περνούσαμε. Η αλήθεια είναι ότι επειδή η ομάδα του Μαυροβούνιου είναι μια πολύ καλή ομάδα δεν πιστεύαμε ούτε εμείς ότι έχουμε πιθανότητες πρόκρισης.

Όταν όμως είδαμε πως πηγαίνει το παιχνίδι κοιτάξαμε να πάρουμε την πρόκριση. Τότε ακούστηκε ο αριθμός 16. Εμείς προσπαθήσαμε και κερδίσαμε το παιχνίδι, αλλά όχι με 16 πόντους. Όταν επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο διαβάσαμε σε διάφορα site, όπως και στο site της διοργάνωσης να αναρωτιούνται για ποιο λόγο στην τελευταία επίθεση επιχειρήσαμε τρίποντο και όχι δίποντο. Καταλάβαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Οι κανονισμοί είχαν αλλάξει και από την ομοσπονδία δεν μας είχε ενημερώσει κανείς. Μάλιστα μας είχαν πει να κερδίσουμε με 17 για να είμαστε σίγουροι. Πάλι καλά που δεν πήραν τηλέφωνο κανέναν περιπτερά να τους πούνε πόσους πόντους έπρεπε να κερδίσουμε».

-την ανακοίνωση της ομοσπονδίας πάνω σε αυτό το θέμα: «Διάβασα χθες το βραδύ την ανακοίνωση της ομοσπονδίας και εντάξει είναι άκρως προσβλητικός ο τρόπος τους. Μια φορά δεν έχουν βγει να πούνε ότι έχουν κάνει λάθος και ότι φταίνε για κάτι. Πάντα φταίμε εμείς οι αθλητές. Στο αεροδρόμιο ήρθαν δύο άνθρωποι από την ομοσπονδία να μας υποδεχτούν και τους εξηγήσαμε ότι δε θέλουμε ούτε φωτογραφία μαζί τους γιατί ότι πετύχαμε το πετύχαμε μόνες μας και χωρίς καμία απολύτως βοήθεια. Έχουν το θράσος ενώ δεν ασχολήθηκαν καθόλου με την Εθνική ομάδα και αντί να απολογούνται ή να πούνε μια συγγνώμη, βγάλανε μια ανακοίνωση καταπέλτης».

-το αν η ομοσπονδία ήταν παρούσα στην προετοιμασία της ομάδας: «Στους δυο μήνες προετοιμασίας η ομοσπονδία εμφανίστηκε μόνο για δέκα λεπτά για τη φωτογράφηση και κάποιες χειραψίες, αυτό ήταν όλο. Έχουμε το κακό εμείς οι γυναίκες ότι όταν φοράμε αυτή τη φανέλα είμαστε ρομαντικές . Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την Εθνική ομάδα με τίποτα άλλο και με καμιά άλλη ομάδα. Τα Νησιά Φερόε θα είχαν καλύτερη αντιμετώπιση από την ομοσπονδία τους, ενώ εμείς τόσα χρόνια παλεύουμε μόνες μας».

-το αν θα δώσουνε συνέχεια στο θέμα:«Όχι δε νομίζω, δεν υπάρχει λόγος. Ακόμα και να μιλήσουμε στην ομοσπονδία δεν θα μας δώσει κανένας σημασία. Δεν θα το προχωρήσουμε γιατί στο τέλος θα βγει σε κακό δικό μας».

Τα «χώνουν» στην UEFA οι Τούρκοι!!


Γερό κράξιμο στην UEFA, με αφορμή τη συμμετοχή του Αστέρα Τρ. στην Ευρώπη, ρίχνουν οι Τούρκοι. Η «Milliyet» μιλά για διαφορετική αντιμετώπιση σε σχέση με τη Φενέρ, ενώ αναφέρεται και στον Ολυμπιακό.

Τα «χώνουν» στην UEFA οι Τούρκοι

Σε δημοσίευμά της η εφημερίδα κάνει λόγο για ευνοϊκή αντιμετώπιση της ελληνικής ομάδας από την ομοσπονδία, σε σύγκριση με αύτη που είχε επιφυλαχθεί στη Φενέρμπαχτσε όταν είχε τιμωρηθεί (με τριετή αποκλεισμό) για την εμπλοκή σε στημένους αγώνες.

Όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, «τότε είχε επιδειχθεί μηδενική ανοχή, ενώ τώρα επιτρέπεται η ομάδα του Αστέρα να παίξει χωρίς κανέναν όρο στην Ευρώπη».

Είναι χαρακτηριστικό, δε, ότι η υπόθεση των Αρκάδων παρουσιάζεται ως σοβαρότερη από της Φενέρ, με την εφημερίδα να σημειώνει ότι «ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Μποροβήλος και ο εκ των ιδιοκτητών, Δημήτρης Μπάκος αντιμετώπισαν κατηγορίες για συμμετοχή σε υπόθεση στημένων αγώνων (σ.σ. Koriopolis)».

Εξάλλου, το δημοσίευμα στέκεται στο ρόλο που έπαιξε σ’ αυτό ο επιθεωρητής της επιτροπής ελέγχου και ηθικής της UEFA, Μιγκέλ Λίταρντ Φερνάντεθ-Παλάσιος, ο οποίος -παρά τις αποκαλύψεις- ενέκρινε τη συμμετοχή του Αστέρα στο Europa League, βασισμένος σε στοιχεία που προσκόμισε ο integrity officer της ΕΠΟ, Δημήτρης Δαβάκης.

Κατά τ’ άλλα, η «Milliyet» αναφέρεται εκτενώς στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σημειώνοντας ότι οι πολλοί εμπλεκόμενοι (παράγοντες, παίκτες, προπονητές, διαιτητές κλπ) περιμένουν την απόφαση της Δικαιοσύνης.

Δεν παραλείπεται, δε, η αναφορά και στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ σημειώνεται χαρακτηριστικά ότι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, είναι πατέρας του άμεσου συνεργάτη του Μισέλ Πλατινί, Θόδωρου Θεοδωρίδη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Επετειακή φανέλα η Ατλέτικο Μαδρίτης!

Με την προ εικοσαετίας φανέλα της ομάδας που έφθασε σε ιστορικό νταμπλ μοιάζει η νέα εμφάνιση της Ατλέτικο Μαδρίτης. Συνδετικός κρίκος ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

Επετειακή φανέλα η Ατλέτικο Μαδρίτης
Επετειακή είναι η νέα φανέλα της Ατλέτικο, την οποία οι «ροχιμπλάνκος» θα φορέσουν τη σεζόν 2015-16. Ο λόγος είναι πως συμπληρώνονται 20 χρόνια από το νταμπλ. Τη μοναδική φορά που οι Μαδριλένοι πήραν το πρωτάθλημα και το Κύπελλο της Ισπανίας την ίδια χρονιά, έχοντας στις τάξεις του τον Μίλίνκο Πάντιτς, που αγωνίστηκε στον Πανιώνιο από το 1991 έως το 1995 και από το 1999 έως το 2001, ενώ αργότερα πέρασε και από τη δεύτερη ομάδα των Ισπανών.

Συνδετικός κρίκος της τότε ομάδας με την τωρινή είναι ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος τότε φορούσε σορτσάκι και ποδοσφαιρικά παπούτσια, αλλά τώρα κάθεται στην άκρη του πάγκου.

Η διαφορά είναι ότι είχε δύο λιγότερες κόκκινες ρίγες η φανέλα της σεζόν 1995-96.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Στο δρόμο για την Ελλάδα ο Μάρκο Σίλβα»

Θέμα ωρών παρουσιάζεται πλέον η ανακοίνωση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Μάρκο Σίλβα. Πορτογάλος αναλυτής αναφέρει ότι ο 37χρονος είναι ήδη στο δρόμο για την Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει.

«Στο δρόμο για την Ελλάδα ο Μάρκο Σίλβα»

Μετά τα δημοσιεύματα που επιβεβαίωναν τη συμφωνία του 37χρονου τεχνικού με τους «ερυθρόλευκους» (κι έθεταν ως μόνη εκκρεμότητα τη διευθέτηση των διαφορών του με τη Σπόρτινγκ), συμπατριώτης του ποδοσφαιρικός αναλυτής, πάει ένα βήμα παραπέρα την υπόθεση.

Με ανάρτησή του λοιπόν στο twitter και προλογίζοντάς την ως είδηση της τελευταίας στιγμής, ο Νταβίντ Αμπρέου Μπαράτα αναφέρει: «Ο Μάρκο Σίλβα βρίσκεται στο δρόμο για την Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει στον Ολυμπιακό».  




*Πηγή: sport-fm.gr*

Από το MLS, στην Καλλονή!!

Στην απόκτηση του Πολωνού ποδοσφαιριστή, Κριστόφ Κρολ που προέρχεται από το πρωτάθλημα των ΗΠΑ, προέβη η Καλλονή.

Από το MLS, στην Καλλονή
Τον παίκτη που έψαχνε για το αριστερό άκρο της άμυνας βρήκε η Καλλονή, καθώς ανακοίνωσε τον 28χρονο, Κριστόφ Κρολ. Έχει συμμετοχές μόνο στην Κ-20 της Εθνικής Πολωνίας και πολλές παραστάσεις στο πρωτάθλημα της πατρίδας του και σε αυτό των ΗΠΑ.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Πολωνού ποδοσφαιριστή Κριστόφ Κρολ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Κρολ γεννήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου του 1987 στην πόλη Rydultowy της Πολωνίας. Ο ύψους 1.85 αριστερός οπισθοφύλακας της Καλλονής μας έχει πάνω από 100 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της Πολωνίας με τις Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ, Πολόνια Μπίτομ, Ποντμπεσκίντζιε Μπιέλσκο-Μπιάλα και πιο πρόσφατα με την Πιαστ Γκλίβιτσε. To 2010 o αριστεροπόδαρος Kρολ πήγε δανεικός στους Σικάγο Φάιαρ συμπληρώνοντας 19 συμμετοχές στο MLS.

Την περίοδο 2012-2013 βοήθησε την Σερίφ Τιράσπολ της Μολδαβίας να κερδίσει το πρωτάθλημα και το εγχώριο supercup. Τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε και πάλι στο MLS για λογαριασμό της Μόντρεαλ Ίμπακτ. Ο Κρολ έχει σημειώσει τρεις συμμετοχές με την U20 του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Πολωνίας παίρνοντας μέρος μάλιστα και στο αντίστοιχο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2007 στον Καναδά.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

«Με πλησίασαν για να στήσω αγώνα»

Πόσο μαγεμένος έμεινε απ’ τις «ομορφιές» του ελληνικού ποδοσφαίρου περιέγραψε ο Κάρλο Βαντεκέρκοφ. Ο πρώην ιδιοκτήτης του Φωστήρα μίλησε για τα στημένα ματς και για σχετική πρόταση που είχε ο ίδιος.

«Με πλησίασαν για να στήσω αγώνα»

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «sport/voetbalmagazine», ο πρώην ιδιοκτήτης του Φωστήρα μίλησε για την διοικητική εμπειρία του στη χώρα μας και τα κρούσματα διαφθοράς που συνάντησε.

Ανάμεσα σε άλλα, στον Βαντερκέρκοφ τέθηκαν υπόψη οι δηλώσεις που έκανε προ ημερών το στέλεχος της UEFA, Καρλ Ντοντ, στις οποίες εκείνος ανέφερε: «Η Ελλάδα είναι μια ντροπή. Η δεύτερη κατηγορία είναι καταστροφή. Δε νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να πληρώνουν εκεί για να πάνε σε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Δεν είναι όλα τα παιχνίδια στημένα, αλλά σε κάποια Σαβ/κα είμαστε κοντά σε αυτό».

Παρόλο λοιπόν που τόνισε ότι υπάρχει υπερβολή σ’ αυτούς τους ισχυρισμούς, επιβεβαίωσε ότι ισχύουν κατά βάση, επικαλούμενος κρούση που έγινε και στον ίδιο: «Με πλησίασαν μια φορά, αλλά δεν μπήκα σε αυτή τη διαδικασία, διότι όταν κάνεις κάτι τέτοιο, μετά δεν μπορείς να απεμπλακείς. Μια φορά αφήσαμε έναν παίκτη μας έξω. Δεν μπορούσαμε να αποδείξουμε τίποτα, αλλά θέλαμε να τον κάνουμε να νιώσει ότι τον παρακολουθούμε. Ξέρετε, στην Ελλάδα διαβάζεις καθημερινά για στημένους αγώνες. Μερικές φορές φαίνεται σαν αυτό να είναι στην κουλτούρα τους». *Πηγή: sport-fm.gr*

Οριστικά στη Φενέρμπαχτσε ο Ντίξον!

Στη Φενέρμπαχτσε ανήκει πλέον ο Μπόμπι Ντίξον, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας και αποχωρεί από την πρωταθλήτρια Τουρκίας, Πινάρ Καρσίγιακα.

Οριστικά στη Φενέρμπαχτσε ο Ντίξον
Από την πρωταθλήτρια, Πινάρ Καρσίγιακα στην Φενέρμπαχτσε.

Ο MVP του πρωταθλήματος Τουρκίας, Μπόμπι Ντίξον υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όπως ενημέρωσε ο μάνατζερ του μέσω twitter. Πρόκειται για αναμενόμενη εξέλιξη, καθώς ο ίδιος είχε αποχαιρετήσει μέσω Facebook την ομάδα του και είχε γίνει γνωστό μέσω ξένων ΜΜΕ ότι έχει συμφωνήσει με τη «Φενέρ».

Σε 40 παιχνίδια φέτος στο πρωτάθλημα, o έμπειρος γκαρντ είχε κατά μέσο όρο 17,3 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 4,6 ασίστ.

O 32χρονος είναι Αμερικανός, αλλά δεν πιάνει πλέον θέση ξένου, καθώς πήρε τουρκικό διαβατήριο.

*Πηγή: sport-fm.gr*

Τον Ιούλιο η κλήρωση της Σούπερ Λίγκας!!

Στα μέσα του προσεχούς μήνα θα γίνει η κλήρωση του επόμενου πρωταθλήματος. Στο Μέγαρο Μουσικής θα φιλοξενηθεί η διαδικασία, απ’ την οποία θα προκύψει στις 15 Ιουλίου το πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας.

Τον Ιούλιο η κλήρωση της Σούπερ Λίγκας
Σε διάστημα τριών εβδομάδων από τώρα θα γίνει γνωστό το πρόγραμμα της επόμενης Σούπερ Λίγκας.

Όπως δημοσιοποιήθηκε, η κλήρωση του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί με κάθε… επισημότητα την Τετάρτη, 15 Ιουλίου, στο Μέγαρο Μουσικής.

Από ‘κει θα προκύψει το καλεντάρι της επόμενης σεζόν, η σέντρα για την οποία έχει οριστεί να γίνει το Σαβ/κο 22 και 23 Αυγούστου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Σπύρο Παπαθανασάκη, δεν φτάνει ο ενθουσιασμός!!


Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει για τον Ηρακλή που δυστοκεί στις μεταγραφές και θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από τον ενθουσιασμό των νεαρότερων ποδοσφαιριστών του για να αποκτήσει διάρκεια μέσα στη χρονιά

Σπύρο Παπαθανασάκη, δεν φτάνει ο ενθουσιασμός

Αν στηριχθεί μόνο στο υλικό της Football League θα περάσει δύσκολες μέρες. Αυτό το αντιλαμβάνεται κι ο πιο αδαής. Μπορεί να υπάρχει ο ενθουσιασμός ορισμένων ποδοσφαιριστών, μπορεί να υπάρχει αρκετό ταλέντο, αλλά, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και τα παραπάνω, ως εφόδια, δεν φτάνουν για μια ομάδα με προοπτικές και φιλοδοξίες.

Τέτοια ομάδα επιθυμούν όλοι στη χρονιά που επαναπροσδιορίζεται η θέση του στο χάρτη της μεγάλης κατηγορίας.

Για ορισμένους, η φιλοδοξία φτάνει ακόμη και στην Ευρώπη, αλλά, καλύτερα ας μην το αγγίζουμε αυτό το θέμα. Ας περιοριστούμε σε μια αγωνιστική καταξίωση, μια ευπρεπή παρουσία και μια συμμετοχή για την οποία όλοι θα είναι ικανοποιημένοι, χωρίς να μπλέξει η ομάδα σε περιπέτειες.

Το τελευταίο το φοβάμαι πολύ. Όχι γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη στον Ηρακλή, όσο γιατί το πρωτάθλημα που έρχεται μου φαίνεται πιο δύσκολο από το προηγούμενο και δεν μπορώ να προσδιορίσω τη μορφή που θα έχει ειδικά για ομάδες μεσαίου ή λίγο καλύτερου –αγωνιστικού- αναστήματος.

Ο Ηρακλής θα χρησιμοποιήσει τον ενθουσιασμό του, ο οποίος προέρχεται από ορισμένους νέους και ορεξάτους ποδοσφαιριστές και πραγματικά ικανούς. Αλλά, δεν είναι αυτό που θα τον βοηθήσει να έχει διάρκεια. Η εμπειρία, η ωριμότητα και η συνέπεια των μεγαλύτερων θα υποστηρίξει το πλάνο για να παρουσιάσει την εικόνα ομάδας με υψηλό ανταγωνιστικό δείκτη, από την αρχή μέχρι το τέλος.

Όλοι οι φίλοι της ομάδας θα απαιτούν το ποδόσφαιρο να είναι ελκυστικό. Γνωρίζουν ότι όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους. Ο Ηρακλής βάζει στοίχημα και με τον κόσμο που θα έρθει, έστω κι από περιέργεια για να τον παρακολουθήσει στο νέο του ξεκίνημα, θα πρέπει να υπογράψει ένα συμβόλαιο μόνιμης συνεργασίας. Να αυξάνει το κοινό του σε κάθε επόμενο αγώνα.

Από την άλλη, βέβαια, υπάρχουν σε εξέλιξη οι μεταγραφές. Ο Ηρακλής δείχνει να διατηρεί χαμηλά τον πήχη. Οι προτάσεις του δεν είναι δα τόσο ικανοποιητικές που να πείσουν τους πρώτους μεταγραφικούς στόχους του Νίκου Παπαδόπουλου, ο οποίος δείχνει μια αδυναμία στην αγορά της Κύπρου, την οποία γνωρίζει αρκετά καλά.

Η διοίκηση καθορίζει με τις επιλογές της το μέλλον της ομάδας. Η ενίσχυση είναι απαραίτητη και όσο πιο νωρίς ολοκληρωθεί τόσο πλεονεκτική θα είναι η θέση της ομάδας που θα είναι κατάλληλα προετοιμασμένη.

Ενδεχομένως να ακολουθείται μια συντηρητική λογική, με προτάσεις που κινούνται σε χαμηλά επίπεδα για να μην διαταραχθεί η ισορροπία στο ρόστερ της ομάδας. Ωστόσο, μέχρι τώρα δεν έχει αποδώσει. Ίσως η διοίκηση θα πρέπει να προσεγγίσει διαφορετικά την αγορά. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Ευτυχισμένος που θα παίξω στην ΑΕΚ»

Ενθουσιασμένος που θα φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Ροντρίγκο Γκάλο. Μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ο Βραζιλιάνος δήλωσε έτοιμος για δυναμικό come back στην Ελλάδα με την «Ένωση».

«Ευτυχισμένος που θα παίξω στην ΑΕΚ»
Πόσο ικανοποιημένος αισθάνεται με τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ δηλώνει σε κάθε ευκαιρία ο Ροντρίγκο Γκάλο.

Σε συνέντευξή του στην «Globo Esporte», ο Βραζιλιάνος εμφανίστηκε χαρούμενος που επιστρέφει στη χώρα μας για λογαριασμό της «Ένωσης» και τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα για τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της.

«Είχα μια πολύ καλή χρονιά στην Ελλάδα με τον Παναιτωλικό. Ήμουν ευτυχισμένος στην Ελλάδα, όπως είμαι και τώρα που θα επιστρέψω για να αγωνιστώ εκεί με την ΑΕΚ. Θέλω να κάνω μια καλή προετοιμασία, κάτι που δεν συνέβη πέρυσι, ώστε να έχω καλή φυσική κατάσταση και να μείνω μακριά από τραυματισμούς.

Έχω στόχο να βοηθήσω την ΑΕΚ και μαζί με τους συμπαίκτες μου να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Με όλο τον σεβασμό στην Πάσος Φερέιρα, αλλά η παρουσία μου εκεί ήταν για μένα ένα σκαλοπάτι που ήθελα να με οδηγήσει σε μια μεγαλύτερη ομάδα, με καλύτερο συμβόλαιο και συνθήκες εργασίας, κι αυτό έγινε»
, είπε χαρακτηριστικά ο Γκάλο.

Όσο για το αν σκέφτεται την εθνική ομάδα της χώρας του, ο Γκάλο έδειξε προσγειωμένος και σημείωσε: «Το όνομά μου είχε συζητηθεί για την εθνική στο ξεκίνημα της καριέρας μου, όταν ήμουν στην Αβαΐ. Από τότε έχουν περάσει αρκετά χρόνια, οπότε δεν το έχω πια στο μυαλό μου. Οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο είναι ελάχιστες. Άλλωστε στη Βραζιλία υπάρχει η προκατάληψη πως όταν ένας παίκτης πλησιάζει τα 30, δεν είναι πια τόσο χρήσιμος». *Πηγή: sport-fm.gr*

Η υπόσχεση του Λεμπρόν!!

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έδωσε την υπόσχεση να επιστρέψει την επόμενη σεζόν ακόμη καλύτερος για να πετύχει ό,τι δεν κατάφερε φέτος.

Η υπόσχεση του Λεμπρόν
Με ένα μήνυμα στο Facebook ο Λεμπρόν Τζέιμς δηλώνει ευτυχής για την αγάπη που νιώθει από την οικογένειά του και τους θαυμαστές του και υπόσχεται πως την επόμενη σεζόν θα επιστρέψει δριμύτερος, αφήνοντας να εννοηθεί πως έχει πεισμώσει που δεν έφτασε ως το τέλος της διαδρομής (δηλαδή την κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ) με τους Καβαλίερς.

«Πονά να χάνεις. Ένιωθα απογοητευμένος τις τελευταίες μέρες, όμως αυτό είναι που μου δίνει κίνητρο να κάνω ό,τι κάνω. Πώς να πέσω κάτω όταν ξέρω πως τα παιδιά μου και οι fans μου με στηρίζουν; Το να έχω γυρίσει πίσω στο σπίτι μου και στους fans μου είναι ό,τι ονειρευόμουν. Σας ευχαριστώ για μια εκπληκτική σεζόν. Δεν είμαι ικανοποιημένος, δεν είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα, αλλά ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ να γίνω καλύτερος», έγραψε ο «βασιλιάς».

It hurt to lose. I’ve been in a funk lately, but this… this is what motivates me to do what I do. How can I ever be down...
Posted by LeBron James on Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015



*Πηγή: sport-fm.gr*

«Όχι» και από Μπίκα για αρχιδιαιτητής!!


«Ευχαριστώ, δεν θα πάρω» ήταν η απάντηση (και) του Γιώργου Μπίκα στην πρόταση για το πόστο του αρχιδιαιτητή. Μετά τον Κύρο Βασάρα, και ο διεθνής παρατηρητής εμφανίστηκε αρνητικός στην κρούση της ΚΕΔ.

«Όχι» και από Μπίκα για αρχιδιαιτητής
Μια ακόμα «χυλόπιτα» για το πόστο του αρχιδιαιτητή εισέπραξε η ΚΕΔ.

Έπειτα από την άρνηση του Κύρου Βασάρα (που δε θέλησε ν’ αναλάβει το συγκεκριμένο βάρος) και ο Γιώργος Μπίκας απάντησε αρνητικά σε πρόταση που του έγινε.

Ο διεθνής παρατηρητής θεωρείται πρόσωπο κοινής αποδοχής κι έχει προϋπηρεσία στη θέση αλλά, σύμφωνα με το «Goal», επικαλέστηκε προσωπικό πρόβλημα και είπε όχι στην επιτροπή.

Έτσι, εξακολουθεί να παίζει δυνατά η υποψηφιότητα του Τάσου Κάκου, που επίσης θεωρείται άνθρωπος ο οποίος δεν είναι ευάλωτος σε πιέσεις (κάτι που θεωρείται απαραίτητο προσόν για τη θέση του αρχιδιαιτητή. *Πηγή: sport-fm.gr*

Έπιασε… λιμάνι ο Φιρμίνο!!


Ντύθηκε στα κόκκινα ο Ρομπέρτο Φιρμίνο. Η Λίβερπουλ γνωστοποίησε ότι έκανε δικός της τον Βραζιλιάνο επιθετικό και το κόστος της μεταγραφής ξεπερνάει τα 40 εκατ. ευρώ.

Έπιασε… λιμάνι ο Φιρμίνο!

Το μόνο που απομένει είναι να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα στο Κόπα Αμέρικα, ώστε να περάσει στη συνέχεια από ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει το συμβόλαιο του. Πάντως, δεν έχει γίνει γνωστή η χρονική διάρκεια που θα έχει.





Συνολικά, στον γερμανικό σύλλογο έκανε 151 συμμετοχές, τις οποίες συνδύασε με 47 γκολ από το 2010. Στη φετινή σεζόν έκανε 36 εμφανίσεις (33 στο πρωτάθλημα, τρεις στο Κύπελλο), πέτυχε επτά γκολ και έβγαλε 10 ασίστ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από Αγγλία, το κόστος της μεταγραφής ξεπερνάει τα 40 εκατ. ευρώ.




\






*Πηγή: sport-fm.gr*

«Χτυπάει» Ντι Μαρία η Μπαρτσελόνα!!

Μεταγραφική «βόμβα» προσπαθεί να πυροδοτήσει (και) φέτος η Μπαρτσελόνα! Σύμφωνα με τη «Sport», οι Καταλανοί προσέγγισαν -βρίσκοντας κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική ανταπόκριση- τον Άνχελ Ντι Μαρία.

«Χτυπάει» Ντι Μαρία η Μπαρτσελόνα!
Αποφασισμένη για μεταγραφικό «μπαμ» παρουσιάζεται και το φετινό καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα.

Μετά την κάτι παραπάνω από εύστοχη κίνηση πέρυσι με τον Λουίς Σουάρες, οι «μπλαουγκράνα» φέρονται να γλυκοκοιτάζουν φέτος έναν ακόμα Λατινοαμερικανό σταρ: Τον Άνχελ Ντι Μαρία.

Όπως αναφέρει η «Sport», οι Καταλανοί προσέγγισαν τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βρίσκοντας κάτι παραπάνω από θετική ανταπόκριση απ’ την πλευρά του.

Παρόλο λοιπόν που είχε δηλώσει ότι θέλει να μείνει στην Premier League για ν’ αντιστρέψει τις εντυπώσεις απ’ την (κακή) πρώτη χρονιά του, το δέλεαρ μιας μεταγραφής στην πρωταθλήτρια Ευρώπης μοιάζει πολύ ισχυρό.

Άλλωστε και οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν θα έλεγαν απαραίτητα όχι σε ενδεχόμενη πρόταση, δεδομένου ότι θα μπορούσαν να βγάλουν μέρος των πολλών χρημάτων που δαπάνησαν να τον αποκτήσουν, ενώ και ο Λούις Φαν Χάαλ δε φαίνεται να… ξετρελαίνεται με τον τρόπο παιχνιδιού του Ντι Μαρία. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μηδένα προ των… Αγγελόπουλων μακάριζε!!

Η υπόθεση Σλούκα μοιάζει δύσκολη -αλλά όχι και μη αναστρέψιμη- για τον Ολυμπιακό. Οι προτάσεις Φενέρ-ΤΣΣΚΑ είναι ανώτερες, αλλά επίκειται ραντεβού με τους Αγγελόπουλους, όπου μπορεί να γίνει ανατροπή.

Μηδένα προ των… Αγγελόπουλων μακάριζε
Δύσκολο αλλά ορθάνοιχτο παραμένει το θέμα της παραμονής του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό.

Μετά τις εξελίξεις της Τρίτης -και ειδικά τη «σφήνα» της Φενέρμπαχτσε- η υπόθεση έγινε περίπλοκη για τους «ερυθρόλευκους», αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί μη αναστρέψιμη.

Κι αυτό διότι ο Σλούκας απέρριψε μεν την πρόταση ανανέωσης που του έγινε (για τριετές συμβόλαιο με 2 εκατ. ευρώ), ωστόσο δεν έχει κάνει ακόμα αποδεκτή εκείνη των Τούρκων, που του προσφέρουν 3 εκατ. ευρώ για 2+1 χρόνια.

Όπως έγινε γνωστό μάλιστα το βράδυ της Τρίτης, ζήτησε προθεσμία από τη Φενέρ για να σκεφτεί. Εκτός αυτού, όμως, θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει άμεσα νέο ραντεβού ανάμεσα στον ίδιο και τους αδερφούς Αγγελόπουλους. Και δεδομένων των χειρισμών που έχουν κάνει οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν, μόνο απίθανη δεν μπορεί να θεωρηθεί μια ρελάνς που θα φέρει ανατροπή.

Προς το παρόν πάντως, η πρόταση του Ολυμπιακού παραμένει η μικρότερη που έχει στα χέρια του ο Σλούκας αφού (εκτός της Φενέρ) o Παναθηναϊκός προσφέρει 4 εκατ. ευρώ για τέσσερα χρόνια, ενώ η ΤΣΣΚΑ έχει μπει επίσης στο κόλπο, δίνοντας 3 εκατ. ευρώ για τριετή συνεργασία. *Πηγή: sport-fm.gr*

Φουλάρει για Άρθο η ΑΕΚ!!

Περίπτωση που έχει όλες τις προδιαγραφές να εξελιχθεί σε «λαχείο» δουλεύει για την άμυνα η ΑΕΚ. Η «Ένωση» βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον «μπαρουτοκαπνισμένο» Ισπανό στόπερ, Θέσαρ Άρθο.

Φουλάρει για Άρθο η ΑΕΚ (video)

Σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ», η «Ένωση» βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον έμπειρο Ισπανό, Θέσαρ Άρθο.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση στόπερ, καθώς ξεκίνησε την καριέρα του στη Βιγιαρεάλ (όπου έμεινε μια πενταετία), έχει παίξει σε τρεις ακόμα ισπανικούς συλλόγους (Ουέλβα, Μούρθια, Σαραγόσα), ενώ έχει αγωνιστεί με επιτυχία και στο εξωτερικό (στις Γάνδη και Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ).

Έχοντας εκτιμήσει δεόντως λοιπόν ότι σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε μετά τα «κίτρινα υποβρύχια» είχε γεμάτες σεζόν, οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν στη γωνία για να λύσει το συμβόλαιό του με τους Ισραηλινούς. Κάτι που δε σημαίνει βέβαια ότι θα είναι εύκολη η περίπτωση του (διεθνούς με όλες τις μικρές εθνικές της Ισπανίας) Άρθο, καθώς προτάσεις για εκείνον υπάρχουν ήδη από Γαλλία και Βέλγιο.



Κατά τ’ άλλα στο θέμα του τερματοφύλακα, ο Χάβι Βάρας παραμένει προτεραιότητα, αλλά όχι και μοναδική επιλογή για την ΑΕΚ. Γνωρίζοντας ότι υπάρχει ανταγωνισμός για τον Ισπανό (κυρίως από τη Λας Πάλμας), στην «Ένωση» κρατούν ζεστή και την περίπτωση του Ντούσαν Κούτσιακ, ενώ φέρεται να έχουν επαφές και με τρίτο γκολκίπερ, το όνομα του οποίου είναι μεγαλύτερο και θα προκαλέσει έκπληξη όταν γίνει γνωστό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Focus στον Σάντσεθ!!

Παλεύει για την απόκτηση του Σέρχιο Σάντσεθ ο Παναθηναϊκός και του έκανε νέα πρόταση. Ανοιχτό του Σιανί, στη λίστα και ο Αμάγια. «Παίζει» και όνομα έκπληξη.

Focus στον Σάντσεθ
Έντονη προσπάθεια για να τελειώσουν το θέμα του κεντρικού αμυντικού έκαναν κατά τη διάρκεια της Τρίτης στον Παναθηναϊκό και υπάρχει αισιοδοξία ότι σύντομα, πιθανόν έως το Σάββατο, θα υπάρξει οριστική κατάληξη στην υπόθεση.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε επαφή με την πλευρά του Σέρχιο Σάντσεθ και του Μικαέλ Σιανί. Με τον δεύτερο είναι σε ανοιχτή γραμμή, αλλά ουσιαστικά δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, θετική η αρνητική τις τελευταίες ημέρες.

Για τον μέχρι πρόσφατα στόπερ της Μάλαγα γίνεται «μάχη» από το «τριφύλλι», που έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του, ενώ του έγινε βελτιωμένη πρόταση, σύμφωνα με την «Πράσινη». Παράλληλα, έχει προσφορά από Εσπανιόλ και Μπεσίκτας. Ύστατη προσπάθεια για τον Αλκαράθ, που έχει μείνει ελεύθερος από την Έβερτον, αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες.

Το τελευταίο όνομα που έπεσε στο τραπέζι για το κέντρο της άμυνας είναι ο Αντόνιο Αμάγια. Πρόκειται για 32χρόνο ποδοσφαιριστή που ανήκει στη Ράγιο Βαγεκάνο και δεσμεύεται μαζί της για έναν ακόμη χρόνο. Έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, εξετάζεται σοβαρά. Είτε για μονοετή δανεισμό ή για αγορά έναντι ενός μικρού αντίτιμου, καθώς η ισπανική ομάδα κινδυνεύει να τον χάσει του χρόνου χωρίς να πάρει κάτι. Στη φετινή σεζόν έκανε 19 συμμετοχές στην Primera Division (σκόραρε μια φορά) και μια στο Κύπελλο.

Παράλληλα, είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να καταλήξει ο Παναθηναϊκός σε κάποιον παίκτη που θα αποτελέσει έκπληξη. Υπό την έννοια ότι δεν θα έχει ακουστεί το όνομα του. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Φλερτάρει» με Ελαμπντελαουί η Μπενφίκα!!

Ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον δεξιό μπακ του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί, αποκαλύπτει η έγκυρη, «Abola».

«Φλερτάρει» με Ελαμπντελαουί η Μπενφίκα
«Σειρήνες» και πάλι για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Η πολύ καλή πρώτη σεζόν που έκανε ο 23χρονος ποδοσφαιριστής με τον Ολυμπιακό δεν περνάει απαρατήρητη από αρκετές ομάδες του εξωτερικού.

Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, που ολοκληρώθηκε, «έπαιξε» αρκετά το όνομα του για συλλόγους του εξωτερικού και στο σημερινό φύλλο της «Abola» αναφέρεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Μπενφίκα.

Το μέλλον του βασικού μπακ των νταμπλούχων Πορτογαλίας, Μάξι Περέιρα, παραμένει αμφίβολο, καθώς έχουν δείξει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες, όπως η Σπόρτινγκ Λισαβώνας του Ζοσέ Ζέσους, που συνεργάστηκε μαζί του από το 2009 μέχρι και φέτος.

Ο Νοβγηγός (με καταγωγή από Μαρόκο) έκανε συμμετοχές φέτος στη Super League, σκοράροντας στο 4-0 στην Κέρκυρα, ενώ ήταν βασικός σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των «ερυθρόλευκων». Στα έξι δηλαδή στο Champions League και δύο στο Europa League. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τον θέλουν, το σκέφτεται!!


Σχέδια για να ντύσουν (και πάλι) στα ερυθρόλευκα τον Κέβιν Μιραλάς κάνουν στον Ολυμπιακό. Δεν τους κλείνει την πόρτα ο Βέλγος επιθετικός, αλλά σίγουρα η περίπτωση του είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Τον θέλουν, το σκέφτεται
Προσπάθεια για να κάνει το «μπαμ» με την επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς μετά από τρία χρόνια παρουσίας στην Έβερτον καταβάλλει ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιδιώκουν να κάνουν -τουλάχιστον μια- μεταγραφή που θα προκαλέσει ντόρο και ο 28χρονος επιθετικός είναι μια τέτοια περίπτωση. Μάλιστα, έχει όλο το… πακέτο, καθώς πέρα από μια κίνηση εντυπωσιασμού θα αποτελέσει και προσθήκη ουσίας, όντας σε πολύ καλή κατάσταση ο διεθνής ποδοσφαιριστής.

Ωστόσο, μόνο εύκολη περίπτωση δεν είναι. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2016, αλλά θα το συζητούσε η Έβερτον, η οποία έδωσε προ τριετίας κάτι λιγότερο από 8 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό, να τον πουλήσει. Ωστόσο, ο Μιραλάς έχει δείξει με τις δηλώσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν ότι σκέφτεται να φύγει και κινδυνεύοντας να τον χάσει τσάμπα, δύσκολα θα ζητήσει πολλά χρήματα.

Από την άλλη, όπως αναφέρει και ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Γαύρο», ο Βέλγος αναζητά κάτι καλύτερο από την Έβερτον. Εξάλλου, προέρχεται από καλές σεζόν.

Την πρώτη του χρονιά στα «ζαχαρωτά» έκανε 33 εμφανίσεις, τις οποίες συνδύασε με εννέα γκολ. Τη δεύτερη, 37 συμμετοχές και οκτώ γκολ (όλα στην Premier League), ενώ η φετινή του είναι η πιο παραγωγική, με 11 γκολ σε 36 παιχνίδια.

Πάντως, από την πλευρά του ο Μιραλάς, κάνοντας δηλώσεις στην «Goal News» άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συζητήσει με τους Πειραιώτες, στους οποίους αγωνίστηκε δύο σεζόν και σε 71 ματς, σκόραρε 34 φορές. «Είμαι πάντα θετικός σε οποιαδήποτε συζήτηση για την επιστροφή μου στον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα που είναι άλλωστε η δεύτερη πατρίδα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Σλούκας, μάλλον, ξέρει τι πρέπει να κάνει! Μπορεί όμως;

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης γράφει στο sport-fm.gr για την, αγωνιστικά, καλύτερη προοπτική για το μέλλον του Κώστα Σλούκα, η οποία, όμως, μοιάζει και είναι παράλογη για τα ελληνικά δεδομένα.

Ο Σλούκας, μάλλον, ξέρει τι πρέπει να κάνει! Μπορεί όμως;

Ο χρόνος συμμετοχής, αν δεν αλλάξει δραματικά η σύνθεση των Μοσχοβιτών στους κοντούς, με Τεόντοσιτς, Ντε Κολό και Τζάκσον και δευτερευόντως της παρουσίας του πολύτιμου Φριτζόν τού εγγυάται κανείς πώς θα είναι μεγαλύτερος απ΄ ό,τι στον Ολυμπιακό; Τα χρήματα είναι ακριβώς επάνω στην πρόταση του Παναθηναϊκού (ένα εκατομμύριο ετησίως), αλλά τον Σλούκα στην παρούσα φάση μοιάζει να μην τον ενδιαφέρει αποκλειστικά αυτό. Η Φενέρμπαχτσε από τη μία έχει το δέλεαρ του κάθε παίκτη Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Η Τουρκία είναι χώρα που επενδύει στο μπάσκετ, αλλά δεν είναι το ιδανικό περιβάλλον για τον Σλούκα ώστε να γίνει καλύτερος παίκτης. Αφήνοντας πίσω τα πιτσιρίκια Σιπάχι και Μαχμούτογλου, που κάποια στιγμή θα ξεπεταχτούν, κι εκεί το rotation θα είναι σκληρό για τον Θεσσαλονικιό. Ο Χίκμαν θα γυρίσει από τραυματισμό, αλλά δεν είναι ο νούμερο ένα κίνδυνος για τα λεπτά του Σλούκα.

Η προσθήκη του 32χρονου Ντίξον από την Πρωταθλήτρια Καρσίγιακα, που αποκτήθηκε για να παίξει, και κυρίως η παραμονή του Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς δεν αποτελούν αγωνιστικές παράμετροι υπέρ του. Ιδανική, με λίγα λόγια, είναι η παραμονή στην Ελλάδα για το «καυτό» όνομα του καλοκαιριού στο εγχώριο μπάσκετ. Στον Ολυμπιακό ένα εμπόδιο μοιάζει η αναμονή πρωταγωνιστικού ρόλου, όσο ο Σπανούλης είναι ακμαίος. Η σχέση των δύο είναι άριστη, όμως συναισθηματισμοί δεν υπάρχουν σε τόσο κρίσιμες αποφάσεις. Ο πρεσβύτερος συμπαίκτης του τη δική του δύσκολη… ζαριά την έριξε, με γνώμονα την τσέπη δευτερευόντως και την προσωπική πορεία του κι εξέλιξη πρωτίστως.

Παραμονή στον Ολυμπιακό για τον Σλούκα σημαίνει λιγότερα χρήματα απ΄ αυτά που μπορεί να βρει στην πιάτσα και με τον ρόλο του να παραμένει ως του καλύτερου έκτου παίκτη για δύο χρόνια τουλάχιστον. Σε γνώριμο, βέβαια, περιβάλλον και με οικεία πρόσωπα τριγύρω. Ο Παναθηναϊκός, του οποίου η πρόταση εξ αρχής παρεξηγήθηκε κακώς και από τον υπογράφοντα, δίνει ένα συμβόλαιο μακρόπνοο – αν και ο Σλούκας προτιμά διετές – με χρήματα επάνω των προσδοκιών του. Κυρίως, όμως, χαρίζει απλόχερα ρόλο, με τον Διαμαντίδη ν΄ απέχει μία σεζόν από το φινάλε. Οι «πράσινοι», βέβαια, δεν έχουν προπονητή κι αυτό επηρεάζει, αν και η αυτομόληση για τον αιώνιο αντίπαλο είναι το κύριο εμπόδιο για μία τέτοια μεταγραφή.

Μπορεί ο Σλούκας ν΄ αντέξει την πίεση, την οποία βίωσε και διαχειρίστηκε πρόσφατα ο Βασίλης Σπανούλης; Δεν είναι για όλους τέτοια κόλπα… Το ζήτημα εστιάζεται πώς λίγο μετά την ολοκλήρωση της σεζόν, ο παίκτης τις δύο καλύτερες επιλογές του τις έχει αντιμετωπίσει ελαφρώς περίεργα! Την επομένη του τίτλου σε δημόσια τοποθέτηση απαξίωσε ως αστεία την, τελικά, υπαρκτή πρώτη πρόταση του «τριφυλλιού». Λίγες ημέρες μετά η πλευρά του, λόγω προσωπικού προβλήματος, δεν παρευρέθηκε σε κανονισμένο ραντεβού με τον Ολυμπιακό. Το μπάσκετ και καμία ομάδα δεν τελειώνει σ΄ έναν παίκτη. Αυτή τη στιγμή το μέλλον κανενός συλλόγου δεν εξαρτάται από τον Κώστα Σλούκα. Αντίθετα, η καριέρα του θα επηρεαστεί πολύ από την τελική απόφαση που θα λάβει αυτό το καλοκαίρι… *Πηγή: sport-fm.gr*

«Φαίνεται σοβαρός ο τραυματισμός του Χαραλαμπόπουλου»

Μάλλον απαισιόδοξος για την κατάσταση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου εμφανίστηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά τη φιλική ήττα των Εφήβων από τις ΗΠΑ.

«Φαίνεται σοβαρός ο τραυματισμός του Χαραλαμπόπουλου»
Τη στιγμή που αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Εφήβων, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

«Περιμένουμε τα αποτελέσματα της μαγνητικής. Φάνηκε να πονά αρκετά. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι κάτι τόσο σοβαρό, αν και φαίνεται να είναι αρκετά σοβαρός», τόνισε.

Όσο για την εικόνα της ομάδας του; «Σε γενικές γραμμές είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε δύο θέματα: Το πρώτο έχει να κάνει με το ότι οι ΗΠΑ είναι μια πάρα πολύ καλή και αθλητική ομάδα, με πολύ καλά ατομικά στοιχεία και πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά, τα οποία στην μεγαλύτερη διάρκεια τα αντιμετωπίσαμε σωστά με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο. Στο διάστημα αυτό είχαμε πολλά προβλήματα στην άμυνά μας. Από κει και πέρα είχαμε το ψυχολογικό μας θέμα με τον τραυματισμό του Βασίλη. Είναι ένας παίκτης πάρα πολύ σημαντικός για εμάς και ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους συμπαίκτες του. Είναι πολύ δυνατή παρουσία στις μικρές Εθνικές ομάδες. Γενικά υπήρξε ένα μικρό σοκ στο ημίχρονο, αλλά σε γενικές γραμμές θεωρώ πως τα παιδιά έκαναν πολύ καλή προσπάθεια. Μου άρεσε που υπήρχε πολύς κόσμος στο γήπεδο και περιμένουμε και άλλο κόσμο να ενισχύσει την προσπάθεια των παιδιών».

Σχετικά με τον βαθμό ετοιμότητας της Εθνικής είπε: «Αν αναλογιστούμε ότι η προετοιμασία μας δεν εξελίχθηκε με τον τρόπο που θέλαμε λόγω των πολλών απουσιών θα έλεγα ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Μας βοηθάει το γεγονός ότι αυτή η ομάδα παίζει πολλά χρόνια μαζί, υπάρχει καλή χημεία μεταξύ των παιδιών και υπάρχει αλληλοεκτίμηση. Δείχνουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο και θέλω να πιστεύω πως παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Θεωρώ πως αν ξεπεράσουμε τα προβλήματα, δεν έχουμε άλλους τραυματισμούς και επανέλθει ο Βασίλης, τότε θα παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα».

Κληθείς να σχολιάσει την εμφάνιση του Δημήτρη Σταμάτη (29π.) τόνισε: «Δεν θέλω να μιλώ για κάθε παιδί ξεχωριστά. Με τα παιδιά αυτά είμαστε τρία χρόνια μαζί και πρέπει να πω πως υπάρχει ταλέντο, υπάρχει προσωπικότητα. Αφού όμως μου έγινε η ερώτηση να πω πως ο Σταμάτης είναι ένας παίκτης που έχει την μεγαλύτερη προσωπικότητα στην ομάδα. Είναι εξαιρετικός αθλητής, είναι αρχηγός της ομάδας και νομίζω ότι ο χαρακτήρας που έχει ως παίκτης είναι μεγαλύτερος από το μπασκετικό του ταλέντο και για αυτό δεν διστάζει να βάλει τριάντα πόντους στις ΗΠΑ».

Τέλος, για το τι πρέπει να διορθώσει η ομάδα: «Το ριμπάουντ είναι ένα θέμα που μας έχει απασχολήσει στα φιλικά μας παιχνίδια. Απλά θα πρέπει να κάνουμε μια αξιολόγηση γενική. Παίζαμε με μια ομάδα που οι αθλητικές της ικανότητες είναι πολύ μεγαλύτερες από τις δικές μας. Όσο κυλούσε το παιχνίδι η πίεσή τους γινόταν πιο μεγάλη και έτσι σε εμάς επήλθε κούραση με αποτέλεσμα να κάνουμε πολλά λάθη, να χάσουμε ριμπάουντ και στην τελευταία περίοδο να δεχθούμε 32 πόντους. Είναι κάτι που μας προβληματίζει. Αν και επαναλαμβάνω πως παίζαμε απέναντι στην ίσως καλύτερη ομάδα του τουρνουά.

Ο Δημήτρης Σταμάτης στάθηκε στον τραυματισμό του Χαραλαμπόπουλου: «Το μυαλό μας είναι στον Βασίλη. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό και πάνω από όλα να είναι καλά στην υγεία του».

Για το φιλικό με τις ΗΠΑ είπε: «Πιέσαμε πολύ, ήμασταν ανταγωνιστικοί, αλλά κάναμε και αρκετά κάναμε αρκετά λάθη και αυτό σε συνδυασμό με την κούραση είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που πρέπει να διορθώσουμε ειδικά στην άμυνα, ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια».

Τέλος, ο Κώστας Μήτογλου ανέφερε: «Είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση. Κόντρα στις ΗΠΑ ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί. Οι ΗΠΑ είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες στο παιχνίδι μας και πιστεύω πως αν είμαστε και υγιείς θα κάνουμε κάτι καλό».

Φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον λαβωμένο συμπαίκτη του: «Δυστυχώς έτσι είναι ο αθλητισμός. Τραυματισμοί υπάρχουν πάντοτε. Πρέπει να συνεχίσουμε και να προσαρμοστούμε σε αυτή την κατάσταση. Εύχομαι στον Βασίλη να είναι πάντα καλά και να έρθει στην ομάδα γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για αυτή».





*Πηγή: sport-fm.gr*

Τετραετής «καμπάνα» στην Ντιναμό Μόσχας!!

Τελικά, μεγαλύτερη είναι η ποινή αποκλεισμού της Ντιναμό Μόσχας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από τον ένα χρόνο που ανακοίνωσε τη Δευτέρα η UEFA.

Τετραετής «καμπάνα» στην Ντιναμό Μόσχας
Η ίδια η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία γνωστοποίησε την Τρίτη πως η ρωσική ομάδα αποκλείεται για τα τέσσερα επόμενα χρόνια από τις διοργανώσεις που βρίσκονται υπό την αιγίδα της, λόγω των παραβιάσεων του κανονισμού του FFP.

Πιο συγκεκριμένα, η τιμωρία αφορά τα άρθρα 58 και 63 του λογαριασμού αδειών της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Στον Εθνικό ο Μάντζαρης!


Την απόκτηση του Αντώνη Μάντζαρη ανακοίνωσε ο Εθνικός.

Στον Εθνικό ο Μάντζαρης
Ο Αντώνης Μάντζαρης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Εθνικό. Ο 29χρονος γκαρντ υπέγραψε για ένα χρόνο στην ομάδα του Πειραιά και θα συνεχίσει να παίζει στην Α2. Ο Αντώνης Μάντζαρης έχει αγωνιστεί, επίσης, στο Περιστέρι, την ΑΕΚ, τον Πανελευσινιακό και πέρυσι στο Ψυχικό.

Ο Εθνικός έχει ήδη αποκτήσει Φώτη Βασιλόπουλο, Άλεξ Βουγιούκα, Νίκο Στυλιανού, Σπύρο Μαγκουνή και Αλέξη Ράπτη.

Η ανακοίνωση: «Η ομάδα Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Αντώνη Μάντζαρη. Ο 29χρονος παίκτης συναντήθηκε την Τρίτη 23/06 με τον ισχυρό άνδρα του τμήματος Βασίλη Δέρβο και τον πρόεδρο Δημήτρη Καραφαντή και συμφώνησε ο επόμενος σταθμός της καριέρας του να είναι ο Εθνικός.

Ο έμπειρος σούτινγκ γκαρντ γεννημένος στις 20/06/1986 και με ύψος 1,90 έχει περάσει σχεδόν όλη του την καριέρα στο Περιστέρι τόσο στην Α2 (2005-2008) όσο και στην Α1 (2009-2011) όπου σε 26 παιχνίδια είχε 8,7 πόντους με 2,5 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ ανά αγώνα, με διάλειμμα μίας σεζόν (2011-2012) που έπαιξε με τη φανέλα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Α2. Αμέσως μετά μετακόμισε στο Θριάσιο Πεδίο αγωνιζόμενο με τα χρώματα του Πανελευσινιακού, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο Ψυχικό με την ομώνυμη ομάδα όπου σε 22 αγώνες που πήρε μέρος είχε κατά μέσο όρο 22,7 λεπτά συμμετοχής και 9,4 πόντους ανά αγώνα».

Δύσκολα στο Παγκόσμιο ο Χαραλαμπόπουλος!!

Διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο έδειξαν οι εξετάσεις στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Σε δύο μέρες θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το Παγκόσμιο U19.

Δύσκολα στο Παγκόσμιο ο Χαραλαμπόπουλος
Χωρίς ίσως τον καλύτερο παίκτη της είναι πιθανό να παραταχθεί η Εθνική Εφήβων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ηρακλείου που αρχίζει το Σάββατο.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος τραυματίστηκε στα μισά της δεύτερης περιόδου του τελευταίου φιλικού της Εθνικής Εφήβων, με αντίπαλο τις ΗΠΑ, όταν στραβοπάτησε μετά από διεκδίκηση του ριμπάουντ. Η μαγνητική που έβγαλε σε νοσοκομείο του Ηρακλείου έδειξε διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη, αλλά οι πιθανότητες να προλάβει τη διοργάνωση δεν είναι με το μέρος του. Πάντως ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Παπαθεοδώρου, θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να έχει τον 18χρονο φόργουορντ του Παναθηναϊκού διαθέσιμο, προτού δηλώσει την τελική δωδεκάδα.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του παίκτη είναι οι γονείς του, το ιατρικό τιμ της Εθνικής και ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ενώ οι συμπαίκτες του τον περίμεναν στη ρεσεψιόν για να επιστρέψει από το νοσοκομείο, προκειμένου να του δώσουν κουράγιο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Ναι» σε όλα από Κούγια για την ΑΕΛ!!

Προϋποθέσεις συμφωνίας για την πώληση της ΠΑΕ ΑΕΛ φαίνονται να δημιουργούνται μεταξύ Βαγγέλη Πλεξίδα και Αλέξη Κούγια. Ο ποινικολόγος ενημέρωσε ότι κάνει δεκτές όλες τις απαιτήσεις του νυν ιδιοκτήτη.

«Ναι» σε όλα από Κούγια για την ΑΕΛ

Μετά τις «αιχμές» που είχε αφήσει ο γνωστός ποινικολόγος, ο ιδιοκτήτης της λαρισινής ΠΑΕ εμφανίστηκε και δημοσιοποίησε τις απαιτήσεις του για να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο, οι οποίες ανέρχονται σε 600.000 ευρώ.

Ο Κούγιας, από την πλευρά του, απάντησε ότι τις κάνει όλες αποδεκτές, με την υποσημείωση ότι τυχόν οφειλές σε Εφορία, ΙΚΑ, παίκτες, προπονητές και τρίτους θα συμψηφιστούν με το υπόλοιπο αντίτιμο από τις 360.000 ευρώ της προκαταβολής.


Η δήλωση Πλεξίδα

«Καλησπέρα Κύριε Κούγια,

Η συμπεριφορά σας και οι δηλώσεις σας όσον αφορά το πρόσωπο μου είναι απερίγραπτα. Εγώ σε καμία περίπτωση δεν σας φέρθηκα κατά αυτό τον τρόπο. Όσον αφορά την αγορά της ΠΑΕ AEΛ, του προπονητικού κέντρου των Δένδρων, των γραφείων της ομάδας και του 30% της μπουτίκ, το ποσό το οποίο έχουμε πει είναι 600.000 Ευρώ.

Από αυτά το ποσό των 360.000 Ευρώ, όσο είναι το μετοχικό κεφάλαιο, θα δοθεί με την μεταβίβαση. Το υπόλοιπο ποσό θα δοθεί μέσα σε ένα χρόνο με εγγυητική τραπέζης. Αν η ομάδα ανέβει φέτος στην Super League το ποσό ανεβαίνει κατά 400.000 Ευρώ. Όλα τα έξοδα μεταβίβασης βαραίνουν τον αγοραστή. Παρακαλώ όπως απαντήσετε μέχρι την Παρασκευή 26/06/2015»
.


Η απάντηση Κούγια

«Σε απάντηση του αποσταλέντος σήμερα την 23/6/2015 και ώρα 14:33 e-mail, σας απαντώ τα εξής: Καλησπέρα κ. Πλεξίδα, Δεν σχολιάζω καθόλου το μέρος του e-mail, το οποίο μου αποστείλατε και το οποίο αναφερόταν σε συμπεριφορά και δηλώσεις μου. Για τη δική μου αγωγή το να με αγνοούν επί 24 ώρες και να μην επικοινωνούν μαζί μου για κάτι το οποίο έχει συμφωνηθεί μεταξύ κυρίων είναι απαράδεκτο. Δεν είχα καμία πρόθεση να δημιουργήσω το οποιοδήποτε πρόβλημα στη μεταξύ μας σχέση.

Όσον αφορά την ουσία της αγοραπωλησίας, στο περιεχόμενο του mail το οποίο μου στείλατε και αφορά την αγορά του πακέτου μετοχών της ΑΕΛ, το οποίο κατέχει η εταιρεία της οποίας είστε ιδιοκτήτης, την αγορά του προπονητικού κέντρου των Δένδρων με όλες τις εγκαταστάσεις και τα μηχανήματα, τα οποία είναι απαραίτητα για τη λειτουργία και συντήρησή του, τον εξοπλισμό των γραφείων της ομάδας και της εταιρικής συμμετοχής στην μπουτίκ, η οποία πωλεί κατ’ αποκλειστικότητα τις ποδοσφαιρικές εμφανίσεις και τα αξεσουάρ της ΠΑΕ ΑΕΛ, σας απαντώ κατηγορηματικά ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ όλες σας τις απαιτήσεις.

Το μόνο για το οποίο επιφυλάσσομαι είναι τυχόν υποχρεώσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ στο ΙΚΑ, στην εφορία, σε ποδοσφαιριστές, σε προπονητές, σε υπαλλήλους και τρίτους, ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, για τις οποίες θα υπάρχει ρητός όρος ότι θα συμψηφιστούν στο εναπομείναν από την προκαταβολή των 360.000,00 τίμημα.

Στο σημείο αυτό προτείνω και είμαι βέβαιος ότι θα συμφωνήσει και ο νομικός σας σύμβουλος κ. Αλεξίου να δοθούν επιταγές με εμπράγματη ασφάλεια σε ακίνητο ή ακίνητα της περιουσίας μου, τα οποία περιλαμβάνονται στην προσωπική φορολογική μου δήλωση.

Συμφωνώ για την καταβολή σε εσάς ποσού 400.000,00 ευρώ, εφόσον η ομάδα ανέβει στην Super League, το οποίο σας προτείνω να σας καταβληθεί μέσα σε τέσσερα χρόνια από τον χρόνο της ανόδου και προτείνω όπως τα έξοδα μεταβίβασης τα αναλάβουμε 50-50%, όπως είναι και το δεοντολογικά σωστό.

Αυτονόητο είναι ότι από αύριο θα τεθούν στην διάθεσή μου το καταστατικό συστάσεως της ΠΑΕ ΑΕΛ με όλα τα έγγραφα, τα οποία είναι απαραίτητα, όλα τα στοιχεία για τη σχέση σας με το ΙΚΑ και την εφορία και όλα τα στοιχεία που αφορούν στη σχέση σας με ποδοσφαιριστές, προπονητές, υπαλλήλους και όλους τους συναλλασσόμενους με την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Αθήνα, 23/06/2015

Αλέξιος Χ. Κούγιας».