Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Μηδένα προ των… Αγγελόπουλων μακάριζε!!

Η υπόθεση Σλούκα μοιάζει δύσκολη -αλλά όχι και μη αναστρέψιμη- για τον Ολυμπιακό. Οι προτάσεις Φενέρ-ΤΣΣΚΑ είναι ανώτερες, αλλά επίκειται ραντεβού με τους Αγγελόπουλους, όπου μπορεί να γίνει ανατροπή.

Μηδένα προ των… Αγγελόπουλων μακάριζε
Δύσκολο αλλά ορθάνοιχτο παραμένει το θέμα της παραμονής του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό.

Μετά τις εξελίξεις της Τρίτης -και ειδικά τη «σφήνα» της Φενέρμπαχτσε- η υπόθεση έγινε περίπλοκη για τους «ερυθρόλευκους», αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί μη αναστρέψιμη.

Κι αυτό διότι ο Σλούκας απέρριψε μεν την πρόταση ανανέωσης που του έγινε (για τριετές συμβόλαιο με 2 εκατ. ευρώ), ωστόσο δεν έχει κάνει ακόμα αποδεκτή εκείνη των Τούρκων, που του προσφέρουν 3 εκατ. ευρώ για 2+1 χρόνια.

Όπως έγινε γνωστό μάλιστα το βράδυ της Τρίτης, ζήτησε προθεσμία από τη Φενέρ για να σκεφτεί. Εκτός αυτού, όμως, θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει άμεσα νέο ραντεβού ανάμεσα στον ίδιο και τους αδερφούς Αγγελόπουλους. Και δεδομένων των χειρισμών που έχουν κάνει οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν, μόνο απίθανη δεν μπορεί να θεωρηθεί μια ρελάνς που θα φέρει ανατροπή.

Προς το παρόν πάντως, η πρόταση του Ολυμπιακού παραμένει η μικρότερη που έχει στα χέρια του ο Σλούκας αφού (εκτός της Φενέρ) o Παναθηναϊκός προσφέρει 4 εκατ. ευρώ για τέσσερα χρόνια, ενώ η ΤΣΣΚΑ έχει μπει επίσης στο κόλπο, δίνοντας 3 εκατ. ευρώ για τριετή συνεργασία. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: