Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Focus στον Σάντσεθ!!

Παλεύει για την απόκτηση του Σέρχιο Σάντσεθ ο Παναθηναϊκός και του έκανε νέα πρόταση. Ανοιχτό του Σιανί, στη λίστα και ο Αμάγια. «Παίζει» και όνομα έκπληξη.

Focus στον Σάντσεθ
Έντονη προσπάθεια για να τελειώσουν το θέμα του κεντρικού αμυντικού έκαναν κατά τη διάρκεια της Τρίτης στον Παναθηναϊκό και υπάρχει αισιοδοξία ότι σύντομα, πιθανόν έως το Σάββατο, θα υπάρξει οριστική κατάληξη στην υπόθεση.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε επαφή με την πλευρά του Σέρχιο Σάντσεθ και του Μικαέλ Σιανί. Με τον δεύτερο είναι σε ανοιχτή γραμμή, αλλά ουσιαστικά δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, θετική η αρνητική τις τελευταίες ημέρες.

Για τον μέχρι πρόσφατα στόπερ της Μάλαγα γίνεται «μάχη» από το «τριφύλλι», που έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του, ενώ του έγινε βελτιωμένη πρόταση, σύμφωνα με την «Πράσινη». Παράλληλα, έχει προσφορά από Εσπανιόλ και Μπεσίκτας. Ύστατη προσπάθεια για τον Αλκαράθ, που έχει μείνει ελεύθερος από την Έβερτον, αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες.

Το τελευταίο όνομα που έπεσε στο τραπέζι για το κέντρο της άμυνας είναι ο Αντόνιο Αμάγια. Πρόκειται για 32χρόνο ποδοσφαιριστή που ανήκει στη Ράγιο Βαγεκάνο και δεσμεύεται μαζί της για έναν ακόμη χρόνο. Έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, εξετάζεται σοβαρά. Είτε για μονοετή δανεισμό ή για αγορά έναντι ενός μικρού αντίτιμου, καθώς η ισπανική ομάδα κινδυνεύει να τον χάσει του χρόνου χωρίς να πάρει κάτι. Στη φετινή σεζόν έκανε 19 συμμετοχές στην Primera Division (σκόραρε μια φορά) και μια στο Κύπελλο.

Παράλληλα, είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να καταλήξει ο Παναθηναϊκός σε κάποιον παίκτη που θα αποτελέσει έκπληξη. Υπό την έννοια ότι δεν θα έχει ακουστεί το όνομα του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: