Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Νο 1 της Σουηδίας και του ΠΑΟΚ;

Οι Σουηδοί «στέλνουν» τον Ρόμπιν Όλσεν στον ΠΑΟΚ, ποια είναι όμως τα δεδομένα στην προκειμένη περίπτωση; Το συμβόλαιό του, οι ενδιαφερόμενοι και τα προχωρημένα δημοσιεύματα για το μέλλον του.

Νο 1 της Σουηδίας και του ΠΑΟΚ;
Σύσσωμος ο σουηδικός Τύπος «στέλνει» τον Ρόμπιν Όλσεν στον ΠΑΟΚ. Από τον «Δικέφαλο» όπως συνηθίζεται δεν επιβεβαιώνεται τίποτα προς το παρόν, υπάρχει όμως η αίσθηση πως πράγματι ο 25χρονος τερματοφύλακας της Μάλμε οδεύει προς Θεσσαλονίκη. Πώς έχουν τα δεδομένα.

Η αποκάλυψη

Το όνομά του δεν είχε συνδεθεί μέχρι τώρα με τον ΠΑΟΚ. Γράφτηκε για πρώτη φορά από τους συμπατριώτες του, που με αρκετά είναι αλήθεια στοιχεία, τον παρουσιάζουν να συζητά και να βρίσκεται κοντά στους «ασπρόμαυρους». «Έχει αποχαιρετήσει ήδη τους συμπαίκτες του. Θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Τα δεδομένα

Αρκετά προχωρημένα τα δημοσιεύματα για το μέλλον του συμπατριώτη τους που αναμένεται να αποχωρήσει από την Μάλμε. Κάτι που θεωρείται δεδομένο, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν (το ερχόμενο φθινόπωρο). Συνεπώς θα χρειαστεί να καταβληθεί ένα ποσό -όχι πάντως μεγάλο- και στη Μάλμε αν τελικώς αποδειχθεί πως εκτός από καπνός υπάρχει και φωτιά στην υπόθεση.

Τι έχει κάνει φέτος

Ο Όλσεν δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό, μιας και υπερασπίστηκε την εστία της Μάλμε στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν βασικός και στα έξι ματς των Σουηδών στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Στο εν εξελίξει πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει και στα 13 ματς της ομάδας.

Το επόμενο Νο1

Μολονότι μετρά δύο συμμετοχές με το εθνόσημο, στη Σουηδία βασίζουν πολλά πάνω του και θεωρείται το επόμενο Νο1 της εθνικής τους ομάδας. Έχει ήδη αρκετές παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο και είναι βασικός την τελευταία τριετία (απ’ όταν έκανε το ντεμπούτο του) στη Μάλμε με την οποία έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ισάριθμα Σούπερ Καπ.

Τα χαρακτηριστικά του

Ο Όλσεν βλέπει τον κόσμο σχεδόν από τα δύο μέτρα (1,98). Με την κορμοστασιά του «κρύβει» την εστία του, έχει καλά αντανακλαστικά και εναέριες εξόδους. Έχει επίσης και… χρόνο για να βελτιωθεί στα χαμηλά σουτ που αποτελούν «πονοκέφαλο» για πολλούς συναδέλφους του με τέτοιο μπόι.

Η προοπτική του εξωτερικού

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που ομάδες του εξωτερικού, συνδέονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με τον Όλσεν. Στο παρελθόν έχουν ακουστεί «σειρήνες» από την Ιταλία, όπου προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Σαμπντόρια και της Αταλάντα. Ζεστό ενδιαφέρον είχε εκφράσει και η Χαλ από την Αγγλία. Μένει να φανεί λοιπόν αν τελικά θα κάνει το βήμα στο εξωτερικό για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: