Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Τι «παίζει» με Σλούκα!

Ραντεβού που έγινε χθες, ραντεβού που… δεν έγινε σήμερα, διαφωνία στο συμβόλαιο και Φενέρ! Δείτε όλο το χρονικό της υπόθεσης Σλούκα στον Ολυμπιακό και ποια τα δεδομένα ενόψει των τελικών εξελίξεων.

Τι «παίζει» με Σλούκα
Σε μια περίπλοκη υπόθεση -με συγκεκριμένα ωστόσο στοιχεία- εξελίσσεται το θέμα της παραμονής του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό.

Οι εξελίξεις που σημειώθηκαν (ή δε σημειώθηκαν) την Τρίτη περιέπλεξαν την ιστορία και -με μια πρώτη ανάγνωση- φαίνεται να ‘χουν μειώσει τις πιθανότητες ανανέωσης του συμβολαίου του Έλληνα γκαρντ με τους «ερυθρόλευκους».

Επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ του ΣΠΟΡ FM 94,6, οι δυο πλευρές είχαν όντως ραντεβού τη Δευτέρα, στο οποίοι κατατέθηκε η πρόταση του Ολυμπιακού.

Παρουσία λοιπόν και των αδερφών Αγγελόπουλων, ο εκπρόσωπος του παίκτη, Πάνος Καπάζογλου άκουσε τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλια να μεταφέρει την προσφορά 2 εκατ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο.

Η συγκεκριμένη πρόταση δεν ικανοποίησε την πλευρά του Σλούκα, όχι μόνο σε οικονομικό επίπεδο, αλλά κυρίως όσον αφορά στη χρονική διάρκεια (αφού επιθυμεί διετές). Όταν προτάθηκε, δε, συμβόλαιο για δυο χρόνια, ο εκπρόσωπος του Σλούκα θεώρησε μικρές τις απολαβές που προβλέπονταν σε αυτή την περίπτωση.

Κατόπιν όλων αυτών, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι θέλησαν να μιλήσουν απευθείας με τον παίκτη, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Στο αίτημα ωστόσο να κατέβει στην Αθήνα για να συζητήσουν απευθείας, ο Σλούκας αρνήθηκε επικαλούμενος προσωπικό πρόβλημα. Κάτι που δεν τελειώνει ωστόσο το θέμα, καθώς μοιάζει πολύ πιθανό να υπάρξει νέα επικοινωνία (ίσως και ραντεβού) των δυο πλευρών.

Μπορεί λοιπόν να συνεχίζεται η φημολογία στην Τουρκία ότι η Φενέρμπαχτσε προσφέρει 3 εκατ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο στον Σλούκα κι ότι είναι θέμα χρόνου ν’ ανακοινώσει την απόκτησή του, ωστόσο τίποτα δε θα πρέπει να θεωρείται προς το παρόν τελειωμένο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: