Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Η υπόσχεση του Λεμπρόν!!

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έδωσε την υπόσχεση να επιστρέψει την επόμενη σεζόν ακόμη καλύτερος για να πετύχει ό,τι δεν κατάφερε φέτος.

Η υπόσχεση του Λεμπρόν
Με ένα μήνυμα στο Facebook ο Λεμπρόν Τζέιμς δηλώνει ευτυχής για την αγάπη που νιώθει από την οικογένειά του και τους θαυμαστές του και υπόσχεται πως την επόμενη σεζόν θα επιστρέψει δριμύτερος, αφήνοντας να εννοηθεί πως έχει πεισμώσει που δεν έφτασε ως το τέλος της διαδρομής (δηλαδή την κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ) με τους Καβαλίερς.

«Πονά να χάνεις. Ένιωθα απογοητευμένος τις τελευταίες μέρες, όμως αυτό είναι που μου δίνει κίνητρο να κάνω ό,τι κάνω. Πώς να πέσω κάτω όταν ξέρω πως τα παιδιά μου και οι fans μου με στηρίζουν; Το να έχω γυρίσει πίσω στο σπίτι μου και στους fans μου είναι ό,τι ονειρευόμουν. Σας ευχαριστώ για μια εκπληκτική σεζόν. Δεν είμαι ικανοποιημένος, δεν είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα, αλλά ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ να γίνω καλύτερος», έγραψε ο «βασιλιάς».

It hurt to lose. I’ve been in a funk lately, but this… this is what motivates me to do what I do. How can I ever be down...
Posted by LeBron James on Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015



*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: