Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Μαρκόπουλος: «Γιατί όχι σε μια καλή πρόταση»;


Αινιγματικός για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ –που δεσμεύεται με συμβόλαιο- έδειξε ο Σούλης Μαρκόπουλος, που πρόσφατα «ακούστηκε» και για Παναθηναϊκό.

Μαρκόπουλος: «Γιατί όχι σε μια καλή πρόταση»;
Τα πάντα… ανοιχτά άφησε ο Σούλης Μαρκόπουλος όσον αφορά το μέλλον του. Αν και ο 66χρονος κόουτς του ΠΑΟΚ δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2019, έδειξε έτοιμος να αλλάξει παραστάσεις, εφόσον έρθει μια «καλή» πρόταση που θα ικανοποιεί τα θέλω του, δημιουργώντας παράλληλα μια μίνι… «αναστάτωση», δεδομένου πως το όνομά του «έπαιξε» πρόσφατα και για τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Απόσπασμα των όσων είπε στην κάμερα του OTE ο Σούλης Μαρκόπουλος

Για την διαφορά από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και την τρίτη θέση: «Δε νομίζω πως έχουμε συμβιβαστεί ούτε εμείς ούτε ο Άρης. Οι οικονομικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν. Και οι δύο ομάδες θέλουν το κάτι παραπάνω. Αν έρθει ένας επιχειρηματίας θα είναι ένα θετικό σημείο καθώς θα δώσει ώθηση».

Για την πιθανή είσοδο Σαββίδη: «Αυτά τα ξέρουν οι διοικούντες, εγώ λέω τι θα μπορούσε να γίνει…».

Για τη μικρή παρουσία του κόσμου στο Παλατάκι: «Δε θέλω να αδικήσω εκείνους που έρχονται στο γήπεδο. Ξέρω ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ θέλει η ομάδα να πρωταγωνιστεί όπως είδαμε στο βόλεϊ και στο χάντμπολ. Όπως γινόταν στο παρελθόν και πρωταγωνιστούσε… Οι φίλαθλοι δίνουν ώθηση στην ομάδα και κάθε ομάδα είναι το σπίτι των φιλάθλων».

Για το εάν θα μείνει στον ΠΑΟΚ: «Θα φανεί…»

Για το αν θα έλεγε ναι ή όχι σε μια καλή πρόταση: «Όλα είναι στο παιχνίδι γιατί να πω όχι σε μια καλή πρόταση; Πολλές φορές βέβαια το timing και οι περιστάσεις παίζουν ρόλο».

Για τον τραυματισμό του Χαραλαμπίδη: «Όταν χτύπησε ο Κώστας άλλαξε όλη η φιλοσοφία μας. Δεν ήταν μόνο το σκοράρισμα, ο Κώστας έπαιρνε πάνω του όλες τις δύσκολες καταστάσεις. Είχαμε νέους παίκτες που έπαιζαν για πρώτη φορά σε τέτοιους καταστάσεις. Και ο Κακαρούδης όμως, μόλις είχε μπει στη φιλοσοφία της ομάδας, τραυματίστηκε και αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε για να βρούμε πάλι τις ισορροπίες μας».

Για τις… «διπλοβάρδιες» του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Eurocup: «Η συμμετοχή είναι δέλεαρ για τους παίκτες που φέρνουμε. Αποκτούν αυτοπεποίθηση, έχουν εμπιστοσύνη στα πόδια και στους συμπαίκτες τους. Από την άλλη μεριά, είναι και ένα τόσο μικρό ρόστερ, χωρίς βάθος και τα προβλήματα είναι πολλά, με μεγάλη πίεση και καθημερινούς τραυματισμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: