Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Επιτέθηκε σε οπαδούς ο Σχορτσανίτης!! (pics/video)

Ποιος είδε τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη και δεν φοβήθηκε! Ο «Σόφο» ανέβηκε στις κερκίδες για να «βουτήξει» φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας που τον αποδοκίμαζαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Επιτέθηκε σε οπαδούς ο Σχορτσανίτης (pics/video)

Προσπάθησε να «σκαρφαλώσει» στις κερκίδες όντας εκτός εαυτού, ωστόσο την τελευταία στιγμή συμπαίκτες, αντίπαλοι και άνθρωποι της ασφαλείας τον συγκράτησαν, προτού τα πράγματα γίνουν χειρότερα.

Δυστυχώς πάνω στην… φασαρία υπήρξαν και απρόοπτα, καθώς στην προσπάθειά του να «βουτήξει» τους οπαδούς των γηπεδούχων, φέρεται να χτύπησε καταλάθος τον 4χρονο γιο του προέδρου της Χάποελ και την μητέρα ενός παίκτη.

Μετά το ματς ο διεθνής σέντερ αρκέστηκε να πει: «Στο λεξιλόγιο των οπαδών της Χάποελ δεν υπάρχει η λέξη συμπαράσταση για την ομάδα τους. Το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να βρίζουν».

«Θα είναι ντροπή αν δεν τιμωρηθεί ως το τέλος της σεζόν και δεν του απαγορευτεί να παίξει ξανά στο Ισραήλ», δήλωσε για το συμβάν ο πρόεδρος των ηττημένων.

inner

inner

inner

inner

inner



sofo_epithesi από martelis

Πηγή: sport-fm.gr

Γιορέντε, ο… γρήγορος!! (video)

Τρία λεπτά του αρκούσαν για να δώσει το «τρίποντο» στην Γιουβέντους! Τα δύο τέρματα του Φερνάντο Γιορέντε (32’,35’) ήταν αρκετά στην Κυρία για να επανέλθει στις νίκες κόντρα στην Λιβόρνο (2-0).

Γιορέντε, ο… γρήγορος! (video)
Αποκτήθηκε γι’ αυτό ακριβώς το λόγο: Για να καθαρίζει τα σχετικά… εύκολα παιχνίδια κόντρα στις κλειστές άμυνες.

Μέσα σε ένα τρίλεπτο, ο Φερνάντο Γιορέντε έκανε τα πράγματα πολύ απλά για την Γιουβέντους (2-0) κόντρα στην Λιβόρνο.

Παράλληλα της επέτρεψε να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τη Νάπολι την προηγούμενη αγωνιστική στο «Σαν Πάολο», ενώ ισοφάρισε το ρεκόρ σε εντός έδρας νίκες (16/16) που κατείχε η... συμπολίτισσα Τορίνο από τη σεζόν 1947-1948.

Λίγο μετά τη συμπλήρωση της μισής ώρας στην αναμέτρηση, ο Ισπανός υποδέχθηκε την μπάλα, με πλάτη προς το τέρμα. Και αφού έκανε ένα… «μπασκετικό πίβοτ» έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ με δυνατό σουτ από την μεγάλη περιοχή του Φραντσέσκο Μπάρντι.

Και πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από το πρώτο τέρμα, ήρθε και το δεύτερο: Κόρνερ του, μαέστρο, Αντρέα Πίρλο και ο άλλοτε παίκτης της Ατλέτικ Μπιλμπάο με κεφαλιά θα φτάσει τα 13 γκολ στη φετινή Serie A και θα γράψει το τελικό 2-0 για τους «μπιανκονέρι» στην εξ αναβολής αναμέτρηση με την Λιβόρνο.


Πηγή: sport-fm.gr

Τρίτος και… συνεχίζει! (video)

Ιστορία έγραψε κόντρα στον Ατρόμητο ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος είναι πλέον τρίτος σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Με αφορμή αυτό η ΠΑΕ ανέβασε ένα βίντεο με γκολ του 32χρονου επιθετικού.

Τρίτος και… συνεχίζει (video)
Δίπλα σε ονόματα σαν και αυτό του Γιώργου Κούδα και Σταύρου Σαράφη φιγουράρει πλέον αυτό του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Ο έμπειρος επιθετικός με το τέρμα που πέτυχε κόντρα στον Ατρόμητο έφτασε τα 85 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και ξεπέρασε τον Γιώργο Σκαρτάδο. Επιπλέον, είναι πίσω από τον «Μεγαλέξανδρο», που σταμάτησε στα 134 και ο πρώην «μπομπέρ» βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας με 136 γκολ.

Ο «Σάλπι» έστειλε για πρώτη φορά στα δίχτυα, όντας παίκτης του ΠΑΟΚ, τον Σεπτέμβριο 2002 σε ματς κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.



Πηγή: sport-fm.gr

«Μπάχαλο» στον Ηρακλή!!

Απ’ την μία ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Θόδωρος Παπαδόπουλος δηλώνει αδυναμία να διοικήσει. Απ’ την άλλη, ο Γιώργος Γαλανός τονίζει εκ νέου πως θέλει να βάλει χρήματα, πάντα, υπό προϋποθέσεις!

«Μπάχαλο» στον Ηρακλή
Την Τετάρτη ξεκινούν τα πλέι οφ για τον Ηρακλή. Κι αγωνιστικά η προσοχή όλων είναι εκεί. Ωστόσο, στα διοικητικά επικρατεί ένα... μπάχαλο!

Ο Θόδωρος Παπαδόπουλος σε δηλώσεις που έκανε ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί άλλο να διοικεί την ομάδα, ουσιαστικά... ζήτησε να φύγει απ' την προεδρία της ΠΑΕ και έκανε έκκληση σε όποιον μπορεί να βάλει χρήματα και να αναλάβει το βαρύ φορτίο του συλλόγου, που αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα.

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Γαλανός εμφανίστηκε εκ νέου θετικός να γίνει ο «καπετάνιος» του Γηραιού, βάζοντας δηλαδή χρήματα, ωστόσο για να συμβεί αυτό έθεσε εκ νέου προϋποθέσεις, όπως τη συσπείρωση από όλους, αλλά και την οριστική αποχώρηση του Θ. Παπαδόπουλου.

Οι δηλώσεις του Παπαδόπουλου (προέδρου Ηρακλή) στον Arena FM:

«Δεν δίστασα ούτε στιγμή και δεν ζήτησα κανένα αντάλλαγμα την στιγμή που όλοι οι Ηρακλειδείς αδιαφορούσαν, όταν η ομάδα βρισκονταν σε δύσκολη θέση. Δέχτηκα τα πάντα και δέχτηκα συνεργάτες όσους μου είχαν προτείνει. Αγωνίστηκα και έκανα λάθη. Πλήρωσα και πληρώνω. Πλέον δεν μπορώ και δεν έχω την δυνατότητα. Η ομάδα είναι στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας του και χρειάζονται χρήματα. Πρέπει να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα συνδράμει. Η προσπάθεια που έγινε από την «Ημίθεος» ήταν σημαντική και τους ευχαριστώ, αλλά δεν μπορεί να βοηθήσει περισσότερο . Θέλω να είμαι ειλικρινής. Βρέθηκε ένας άνθρωπος που μπορούσε να ανταποκριθεί σε αυτά τα δεδομένα και αναφέρομαι στον Γιώργο Γαλανό. Ομολογώ ότι αδυνατώ να διοικήσω τον Ηρακλή. Άλλωστε απέχω εδώ και καιρό όπως μου είχε ζητηθεί. Γιατί όλοι μαζί δεν στηρίζουν την διάθεση ενός ανθρώπου που θέλει να βοηθήσει τον Ηρακλή; Υπάρχει μια τελευταία ελπίδα και η λύση υπάρχει χωρίς τον Παπαδόπουλο. Καλώ όλους τους Ηρακλειδείς να συσπειρωθούν και να στηρίξουν τον Ηρακλή»

Για την δική του παρουσία και τυχόν λάθη στα οποία υπέπεσε: «Αυτό θα το κρίνει ο κόσμος. Αλλά θα πρέπει να αξιολογήσουν το γεγονός ότι πήρα την ομάδα από την Δ΄ Εθνική. Είμαι πολύ μικρός μπροστά στην ιδέα και στο μεγαλείο που λέγεται Ηρακλής. Έκανα λάθη, αλλά λάθη δεν κάνουν αυτοί που δεν δουλεύουν. Με τους Ιρανούς υπάρχει ακόμα η επικοινωνία και μου συστήσουν υπομονή. Προέχει όμως το αύριο της ομάδας και θα πρέπει να βρεθεί λύση. Έχουμε κτίσει μια ομάδα με το καλύτερο μπατζετ της κατηγορίας. Πλέον οι πρωταγωνιστές θα είναι οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές μας. Έχουμε παίκτες με εμπειρία και αλίμονο, τώρα που είναι να δείξει ο καθένας την αξία του , να μην το αποδείξουν. Οι αξίες ως προσωπικότητες που υπάρχουν δεν συγκρίνονται με καμία άλλη ομάδα».

... Και οι δηλώσεις του Γιώργου Γαλανού:

«Δεν υπήρξε κάποια συσπείρωση και προσωπικά δεν θέλω να διχάσω τον κόσμο του Ηρακλή. Θέλω να φέρω μια ηρεμία στην ομάδα και να πετύχουμε τον στόχο, αλλά αυτό θα πρέπει να γίνει προχωρώντας όλοι μαζί… Δεν μπορώ να κάνω περισσότερα και αυτό ήθελα να πετύχω. Δεν μπορώ αν δεν ήμασταν συσπειρωμένοι να αναλάβω τον Ηρακλή. Να ξεκινήσουμε και να έχουμε θέματα;».

Για τις σχέσεις που έχει με τον κ.Παπαδόπουλο: «Μόλις 20 μέρες τον γνωρίζω και βρεθήκαμε 4-5 φορές. Έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλω τον Παπαδόπουλο. Δεν θέλω να κανέναν και αυτό το έχω ξεκαθαρίσει. Θα είναι τιμή μου να πετύχω τον στόχο της ανόδου. Δεν υπάρχει κάτι άλλο, την στιγμή που κάποιοι έχουν ξεχάσει εντελώς τον Ηρακλή. Θέλω να πάω να βάλω λεφτά και να ανεβάσω τον Ηρακλή, εκεί δηλαδή που ανήκει και έχουν ξεχάσει οι Ηρακλειδείς τι ομάδα και τι φανέλα έχουν. Είμαι έτοιμος, αλλά μόνο από την στιγμή που θα είμαστε όλοι μαζί».

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Μαρινάκης!!

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη θα είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο δήμο Πειραιά. Αναμένεται η δήλωσή του.

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Μαρινάκης
Διπλή... Ολυμπιακή εκπροσώπηση στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Μετά τον Γιάννη Μώραλη που κατεβαίνει υποψήφιος για Δήμαρχος στον Πειραιά, και ο Βαγγέλης Μαρινάκης πολιτεύεται. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα βάλει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του προέδρου της Σούπερ Λίγκα.

Η απόφασή του είναι οριστική και τις προσεχείς ώρες αναμένεται η επίσημη δήλωσή του για το θέμα.

Πηγή: Parapolitika.gr

«Δεν θα αποφασίσουμε εμείς, αλλά ο κόσμος του Άρη»

Ταπεινωμένος αισθάνεται για τον υποβιβασμού του Άρη ο αντιπρόεδρος του, Θανάσης Κώνστας, όπως δήλωσε και τόνισε ότι ο κόσμος της ομάδας θα κρίνει σε ποια κατηγορία θα παίξουν του χρόνου οι «κίτρινοι».

«Δεν θα αποφασίσουμε εμείς, αλλά ο κόσμος του Άρη»
Οι οπαδοί του Άρη θα αποφασίσουν αν η ομάδα θα συμμετάσχει στη Football League ή αν θα ακολουθηθεί πλάνο εκκαθάρισης σαν αυτό της ΑΕΚ, που θα έχει αποτέλεσμα να παίξει στη Football League 2, σύμφωνα με τον Θανάση Κώνστα.

Ο αντιπρόεδρος των «κίτρινων» μίλησε στο «Metropolis» και τόνισε πως η νυν διοίκηση δεν έχει δικαίωμα να ρίξει την ομάδα στη Γ’ Εθνική. Επιπλέον, δήλώσε ταπεινωμένος για τον υποβιβασμό της ομάδας και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της.

Αναλυτικά όσα είπε

Για την επόμενη μέρα του Άρη: «Η επόμενη μέρα του Άρη περνά κατ’ αρχάς μέσα από νομικές διαδικασίες. Εκκρεμεί ένας έλεγχος των φακέλων αδειοδότησης από την ΕΕΑ και από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Είναι δύσκολο να πετύχουμε κάτι, ωστόσο, οφείλουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες και θα παλέψουμε πάνω σε αυτό».

Για την κατηγορία που θα συμμετάσχει ο Άρης την επόμενη περίοδο: «Δεν έχει δικαίωμα η διοίκηση να πάρει απόφαση επί του συγκεκριμένου ζητήματος. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να σεβαστεί την απόφαση του λαού του Άρη».

Για τα συναισθήματά του την δεδομένη στιγμή: «Είμαι πολύ στενοχωρημένος όπως και κάθε Αρειανός. Η ιστορία γράφει και γράφει τις ευθύνες όλων μας. Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο του Άρη. Αισθάνομαι ταπεινωμένος».

Πρόταση-μαμούθ για τη Μίλαν!!

Το μυθικό ποσό των 300.000.000 ευρώ προτίθεται να προσφέρει «Κροίσος» από την Σιγκαπούρη προκειμένου να αγοράσει το 51% των μετοχών της Μίλαν σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Πρόταση-μαμούθ για τη Μίλαν!
Ετοιμάζει πρόταση που θα τινάξει την μπάνκα στον αέρα!

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα και πιο συγκεκριμένα της «ΑS», «Κροίσος» από τη Σιγκαπούρη προτίθεται να προσφέρει το αστρονομικό ποσό των 300.000.000 ευρώ προκειμένου να κάνει δικό του το 51% των μετοχών της Μίλαν.

Βάσει των ίδιων πηγών ωστόσο, οι ιθύνοντες των «ροσονέρι» δεν επιθυμούν να δώσουν αυτό το νούμερο των μετοχών και έκαναν την αντιπρότασή τους που αφορά το 20%-30%.

Κάποια επιβεβαίωση ή επίσημη τοποθέτηση δεν υπάρχει για την ώρα, ούτε από τη μία, αλλά ούτε και από την άλλη πλευρά και τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να υπάρξουν ενημερώσεις σχετικά με το θέμα. Πηγή: sport-fm.gr

«Καμίνι» η Τούμπα!!

Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε! Οι φίλοι του ΠΑΟΚ εξάντλησαν τα εισιτήρια που είχαν τεθεί προς διάθεση για τον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και η Τούμπα θα… βράζει!

«Καμίνι» η Τούμπα
Ήταν αναμενόμενο πως θα υπάρξει sold out κι έτσι έγινε!

Απ’ την πρώτη κιόλας μέρας διάθεσής τους, οι φίλοι του ΠΑΟΚ εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και η Τούμπα θα είναι κατάμεστη την προσεχή Τετάρτη.

Οι φίλαθλοι των Θεσσαλονικέων θα στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους για να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ απ’ το ματς του Γ. Καραϊσκάκης (2-1) και να πάρει την πρόκριση στον τελικό του θεσμού, που αποτελεί τον έναν εκ των δύο μεγάλων φετινών στόχων.
PAOK FC / Π.Α.Ο.Κ. @PAOK_FC
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως τα εισιτήρια για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό εξαντλήθηκαν


Πηγή: sport-fm.gr

Μώραλης και Μαρινάκης στο δήμο Πειραιά!!

Υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM ο Γιάννης Μώραλης, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη να κατεβαίνει για δημοτικός σύμβουλος!

Μώραλης και Μαρινάκης στο δήμο Πειραιά!
Τελικά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα διεκδικήσει στις προσεχείς εκλογές τη δημαρχία Πειραιά. Αυτό όμως, δεν σημαίνει πως οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου δεν θα έχουν… Ολυμπιακό χρώμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Μώραλης θα κατέβει στον εκλογικό στίβο ως υποψήφιος δήμαρχος στον Πειραιά.

Μάλιστα, ο κ. Μώραλης, ο οποίος σε ανύποπτο χρόνο είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να μην ανανεώσει τη θητεία του στην προεδρία του συνεταιρισμού, θα έχει την απόλυτη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο αρχικά είχαν προσεγγίσει παράγοντες της πόλης.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα είναι και ο ίδιος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συγκεκριμένο συνδυασμό!

Πλέον αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις αλλά και οι λεπτομέρειες σχετικά με την υποψηφιότητα Μώραλη τις επόμενες ώρες.Πηγή: sport-fm.gr

«Βλέπουν» Παπαπέτρου οι Νάγκετς!!

Ο σκάουτερ των Νάγκετς στην Ευρώπη, Ραφάλ Τζουκ, θα παρακολουθήσει στον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΚΑΟΔ τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

«Βλέπουν» Παπαπέτρου οι Νάγκετς
Το ταλέντο και οι προοπτικές εξέλιξης του Ιωάννη Παπαπέτρου δεν έχουν περάσει απαρατήρητες ούτε από το ΝΒΑ. Άλλωστε τον νεαρό φόργουορντ είχαν την ευκαιρία να τον δουν και όσο αγωνιζόταν στο κολέγιο του Τέξας.

Ο σκάουτερ των Νάγκετς, Ραφάλ Τζουκ, θα παρακολουθήσει τον 20χρονο άσο του Ολυμπιακού στη σημερινή αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ στο ΣΕΦ. Ο… ανιχνευτής ταλέντων της ομάδας του Ντένβερ είχε παρακολουθήσει το Σάββατο και τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ στον αγώνα του Άρη με τον Ίκαρο στη Χαλκίδα.

Υπενθυμίζεται πως ο Παπαπέτρου είχε υπογράψει το καλοκαίρι πενταετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό εγκαταλείποντας το κολέγιο, ωστόσο δεν αποκλείεται να δηλώσει μελλοντικά συμμετοχή στο ντραφτ, αφού φαίνεται πως υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από το ΝΒΑ. Πηγή: sport-fm.gr

Πιστόριους: «Ξυπνάω και μυρίζω το αίμα»

Συγκλονίζει η κατάθεση του Όσκαρ Πιστόριους στη δίκη για τη δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ. Συγγνώμη στους γονείς του θύματος από τον παραολυμπιονίκη που μετά βίας μπορεί να αρθρώσει λέξεις.

Πιστόριους: «Ξυπνάω και μυρίζω το αίμα»
Ένα ανθρώπινο ράκος είναι ο Όσκαρ Πιστόριους. Ο Νοτιοαφρικανός παραολυμπιονίκης εμφανίστηκε συντετριμμένος στην κατάθεσή του στη δίκη για τη δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ. Ο ίδιος κατηγορείται για ανθρωποκτονία της συντρόφου του εκ προθέσεως στις 14 Φεβρουαρίου του 2013, αλλά ισχυρίζεται πως επρόκειτο για ατύχημα.

Τη Δευτέρα στάθηκε ενώπιον του δικαστηρίου και άρχισε απολογούμενος προς τους γονείς του θύματος. Οι λέξεις ίσα-ίσα που έβγαιναν από το στόμα του και χρειάστηκε αρκετές φορές να κάνει μεγάλες παύσεις, αλλά και να του γίνουν συστάσεις να ανεβάσει τον τόνο της φωνής του. «Θα ήθελα με την ευκαιρία να απολογηθώ στον κύριο και την κυρία Στίνκαμπ. Κάθε μέρα που ξυπνώ είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι και δεν μπορώ καν να φανταστώ τον πόνο και τη θλίψη που σας προκάλεσα. Δεν έχει περάσει στιγμή που να μη σας σκέφτομαι και προσεύχομαι διαρκώς για σας. Απλώς προσπαθούσα να προστατέψω τη Ρίβα. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως η Ρίβα πήγε εκείνο το βράδυ για ύπνο και ένιωθε την αγάπη μου», τόνισε.

Στη συνέχεια περιέγραψε την άθλια ψυχολογική του κατάσταση. «Από πέρσι παίρνω αντικαταθλιπτικά και υπνωτικά. Για αρκετές εβδομάδες δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Φοβάμαι να κοιμηθώ. Προτιμώ να μην κοιμηθώ. Με τρομάζει ο παραμικρός θόρυβος και ξυπνάω τρομοκρατημένος. Έχω φοβερούς εφιάλτες και όταν ξυπνάω μυρίζω το αίμα. Δεν θέλω να ξαναπιάσω όπλο στα χέρια μου», ανέφερε ο Πιστόριους, την ώρα που η οικογένεια της Ρίβα Στίνκαμπ άκουγε βουρκωμένη στο ακροατήριο κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου.

Στη συνέχεια κι εμφανώς πιο ήρεμος, άρχισε να εξιστορεί τη ζωή του, το πρόβλημα υγείας που οδήγησε στον ακρωτηριασμό του, τη σχέση με τη μητέρα του και το πώς ζει με τα πρόσθετα μέλη. Παράλληλα αναφλερθηκε στο φιλανθρωπικό του έργο και την πορεία του στον αθλητισμό, σε μία προφανή προσπάθεια να κερδίσει τη συμπάθεια και την επιείκεια του δικαστηρίου.Πηγή: sport-fm.gr

«Βγήκαν» και… εξαφανίζονται!

Από σήμερα άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων για τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και ΟΦΗ τη Μεγάλη Τετάρτη. Κατάμεστη αναμένεται η Λεωφόρος.

«Βγήκαν» και… εξαφανίζονται
Το Κύπελλο είναι ένας από τους δύο μεγάλους στόχους της σεζόν για τον Παναθηναϊκό. Η διεκδίκηση του τροπαίου περνά από τον επαναληπτικό της Μεγάλης Τετάρτης απέναντι στον ΟΦΗ (17:00), όπου οι «πράσινοι» καλούνται να ανατρέψουν το 1-0 του Παγκρητίου. Τα εισιτήρια για τον αγώνα κυκλοφόρησαν τη Δευτέρα και αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα.

Τα εισιτήρια έχουν διαφορετικές τιμές για τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και μία για τους απλούς φιλάθλους, θα διατεθούν 250 σε ανέργους, ενώ ένα μέρος των χρημάτων θα συγκεντρωθεί για την ανακαίνιση του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού τίθενται από σήμερα, Δευτέρα 7 Απριλίου, τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΦΗ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης", την Μ. Τετάρτη 16 Απριλίου και ώρα 17:00.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται στα εκδοτήρια της ΘΥΡΑΣ 4 του γηπέδου επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Με πρόθεση να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους για τη συμμετοχή τους στη βιωσιμότητα του Συλλόγου και σε ανταπόδοση της στήριξής τους, τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται σε μειωμένη τιμή για τα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, για τα οποία θα ισχύσει επιπλέον και αποκλειστική διάθεση για τις δύο πρώτες ημέρες (07/4 & 08/4).

Από την Τετάρτη, 09/04 η διάθεση θα γίνεται ελεύθερα για όλους τους φιλάθλους.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των εισιτηρίων, όπως γινόταν και μέχρι σήμερα θα ενισχύουν την προσπάθεια ανάπλασης της ιστορικής μας έδρας, έως ότου η Λεωφόρος ανανεωθεί όπως αρμόζει στη μεγάλη ιστορία και στον υπερήφανο κόσμο του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, αναγνωρίζοντας τις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που επικρατούν, ο Παναθηναϊκός και η adidas συνεργάζονται στο πρόγραμμα "all in for leoforos", με το οποίο διατίθενται δωρεάν εισιτήρια σε ανέργους φιλάθλους για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

Σε κάθε αγώνα στη Λεωφόρο για τα ματς της αγωνιστικής περιόδου 2013/14, σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Play-offs, θα διατίθενται δωρεάν, 250 εισιτήρια σε ανέργους φιλάθλους.

Κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα για ένα αποκλειστικά εισιτήριο, το οποίο θα λαμβάνει με την επίδειξη της Κάρτας Ανεργίας του ΟΑΕΔ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια από την πρώτη ημέρα διάθεσης, τις ημέρες και ώρες που ανακοινώνονται .

Τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο από το εκδοτήριο της Θύρας 4, ενώ την ημέρα του αγώνα η διάθεσή τους θα ολοκληρώνεται 3 ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης και μέχρι εξάντλησής τους.

Το πρόγραμμα “all in for leoforos” είναι συνέχεια της κοινωνικής παράδοσης του Παναθηναϊκού, αλλά και της φιλοσοφίας της adidas για τη συμμετοχή όλων στη χαρά του αθλητισμού.

Οι ημερομηνίες και οι ώρες διάθεσης είναι από σήμερα, Δευτέρα 7 Απριλίου μέχρι και τη Μ. Τετάρτη 16/4 από τις 10:00 έως τις 17:00, εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Οι Σύμμαχοι θα προσέρχονται στο σημείο διάθεσης για ν' αγοράσουν το εισιτήριό τους με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και της Αστυνομικής Ταυτότητας.

Όλοι οι φίλαθλοι ανεξαιρέτως έχουν δικαίωμα να προμηθευτούν μέχρι 4 εισιτήρια στο όνομά τους.

Την ημέρα του αγώνα, Μ. Τετάρτη 16/4 η διάθεση θα ξεκινήσει στις 10:00 και θα συνεχιστεί μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΦΗ:

ΘΥΡΕΣ 6, 7, 13 και 14: Σύμμαχοι 10 Ευρώ, λοιποί φίλαθλοι 15 Ευρώ.

ΘΥΡΕΣ 1, 5Β, 8 και 12: Σύμμαχοι 15 Ευρώ, λοιποί φίλαθλοι 20 Ευρώ

ΘΥΡΕΣ 2, 4, 5Α, 9 και 11: Σύμμαχοι 25 Ευρώ, λοιποί φίλαθλοι 30 Ευρώ.

ΘΥΡΑ 10: Σύμμαχοι 35 Ευρώ, λοιποί φίλαθλοι 45 Ευρώ.

ΘΥΡΑ 3: Σύμμαχοι 50 Ευρώ, λοιποί φίλαθλοι 60 Ευρώ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (από σταθερό: 801 111 1908, από κινητό: 2106870700), καθημερινές 09:30 - 17:30.

Για την αγορά των εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης
».

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το επόμενο της ΑΕΚ!

Στη διάθεση των φίλων της ΑΕΚ τέθηκαν τη Δευτέρα τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Αστέρα Βάρης.

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το επόμενο της ΑΕΚ
Μπορεί η ΑΕΚ να δίνει σήμερα τον αγώνα για την 24η αγωνιστική απέναντι στον ΠΑΟ Κρουσσώνα στο Παγκρήτιο, αλλά ήδη κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για την επόμενη αναμέτρησή της, το Σάββατο με τον Αστέρα Βάρης στο ΟΑΚΑ (17:00).

Λεπτομέρειες φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Οι φίλαθλοί μας θα μπορούν να τα προμηθευτούν από τη Δευτέρα έως και την Πέμπτη από τις 10:00 έως τις 17:00 από το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων στο ΟΑΚΑ (κάτω από τη θύρα των επισήμων), ενώ την Παρασκευή θα λειτουργήσει το εκδοτήριο στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως τις 17:00.

Το Σάββατο 12/04, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:

• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 11:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• Λ. Κύμης από τις 15:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο μπάσκετ από τις 15:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο έναντι θύρας 12 από τις 15:00 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:

ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Θύρες 1, 17, 35 : 5€
Θύρες 3, 5, 7, 11, 13 : 10€ (Παιδικά 5€)
Θύρα 9 : 15€ (Παιδικά 5€)
Θύρα 29 : 20€ (Παιδικά 10€)
Θύρες Ρ1, Ρ2 : 50€ (Παιδικά 20€)

Τα παιδικά εισιτήρια θα προπωλούνται από τη Δευτέρα έως και την Πέμπτη στο τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων στο ΟΑΚΑ (κάτω από τη θύρα των επισήμων), την Παρασκευή στο εκδοτήριο ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται ΜΟΝΟ στο εκδοτήριο έναντι της θύρας 12.

Τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια θα πρέπει να προμηθεύονται τα παιδιά από 13 έως και 17 ετών.

Υπενθυμίζουμε ότι η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2002), με μόνη προϋπόθεση οι συνοδοί των παιδιών άνω των 10 ετών να έχουν μαζί τους οποιοδήποτε πιστοποιητικό που αποδεικνύει την ηλικία του παιδιού
».

Το’ βαλε από το κέντρο και… πληρώθηκε!! (video)

Δείτε έναν φίλο του ΠΑΟΚ να ευστοχεί από το κέντρο του γηπέδου και να φεύγει από το κλειστό της Πυλαίας με ένα ευσεβές ποσό.

Το’ βαλε από το κέντρο και… πληρώθηκε (video)
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην τα κατάφερε απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά ένας φίλος του «Δικεφάλου του Βορρά» έφυγε πλουσιότερος από το κλειστό της Πυλαίας.

Ο Θανάσης Γκόγκας ευστόχησε σε σχετικό διαγωνισμό από το κέντρο του γηπέδου στο ημίχρονο του αγώνα και εισέπραξε 1.200 ευρώ. Είχαν προηγηθεί σε προηγούμενα ματς έντεκα αποτυχημένες προσπάθειες, με το τζακ ποτ να αυξάνει διαρκώς το έπαθλο.



Πηγή: sport-fm.gr

Ώρα… ετυμηγορίας για Ψωμιάδη!!

Το πρωί της Τρίτης αναμένεται η απόφαση για την υπόθεση υπεξαίρεσης εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ από τον Μάκη Ψωμιάδη.

Ώρα… ετυμηγορίας για Ψωμιάδη
Προς την τέλος της, τουλάχιστον σε πρώτο βαθμό, οδεύει η υπόθεση Ψωμιάδη. Η ακροαματική διαδικασία στην πολύκροτη δίκη, όπου ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ κατηγορείται για υπεξαίρεση χρημάτων από τα ταμεία της, ολοκληρώθηκε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων και η απόφαση αναμένεται πιθανότατα το πρωί της Τρίτης.

Υπενθυμίζεται πως ο εισαγγελέας έχει εισηγηθεί την καταδίκη του Μάκη Ψωμιάδη, που μεταξύ άλλων κατηγορείται για υπεξαίρεση 21,5 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Το Δημόσιο μετά την απόφαση θα επιδιώξει να εισπράξει τα χρήματα που θα επιδικαστούν, μετά την απόφαση εκχώρησης των απαιτήσεων της ΠΑΕ προς το κράτος. Πηγή: sport-fm.gr

Κοντά σε Γκραν Κανάρια ο Μπέγκιτς!

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Μίρζα Μπέγκιτς είναι η Γκραν Κανάρια, σύμφωνα με εφημερίδα του Λας Πάλμας. Ίσως και σήμερα το deal.

Κοντά σε Γκραν Κανάρια ο Μπέγκιτς
Ο Μίρζα Μπέγκιτς είναι εκτός πλάνων του Γιώργου Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Γκιόργκι Σερμαντίνι. Όλα δείχνουν πως σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν για τους «ερυθρόλευκους».

Εφημερίδα του Λας Πάλμας αναφέρει πως η Γκραν Κανάρια είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους πρωταθλητές Ευρώπης για την απόκτηση του Σλοβένου σέντερ. Η ισπανική ομάδα αναζητεί έναν ψηλό μετά τον τραυματισμό του Τσάβι Ρέι (κάταγμα στο τέταρτο μετατάρσιο), που θα τον κρατήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν και δεδομένου ότι βρίσκεται στην πέμπτη θέση της ACB έχει φιλοδοξίες εν όψει του φινάλε της σεζόν. Έτσι στράφηκε στον Μπέγκιτς και μάλιστα οι Ισπανοί αναφέρουν πως ίσως και σήμερα να υπογράψει.

Ο 28χρονος σέντερ, που έχει εμπειρία από την Ισπανία από τη διετή θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης (2011-2013), είχε φέτος με τον Ολυμπιακό 5,4 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 1,1 τάπες σε 11,9 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στην Α1, ενώ στην Ευρωλίγκα είχε 3,6 πόντους και 2 ριμπάουντ σε 8,1 λεπτά ανά αγώνα.

Σημειώνεται πως ο Μπέγκιτς έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν με τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούν οψιόν να λύσουν τη συνεργασία τους μετά τον πρώτο χρόνο. Πηγή: sport-fm.gr

Διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ…! (video/pics)

Διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ… (video/pics) Καλά τα γκολ. Καλές οι κούπες. Και όποιος λέει το αντίθετο (θέλει να) έχει ψευδαισθήσεις. Κινήσεις που μοιάζουν με τέτοιες, όμως, μόνο αληθινά διαφορετικοί μπορούν να κάνουν πραγματικότητα!

Βελιγράδι, 7 Απριλίου 1999:

Δεκαπέντε χρόνια από τότε που μια ομάδα ταξίδεψε στην καρδιά του πολέμου -για να δώσει το χέρι στους Σέρβους και δικαίωμα στους φίλους της να ισχυρίζονται ότι «είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ»…

Γράφει ο Γιώργος Μαραθιανός

Η ιδέα του Δημήτρη Μελισσανίδη φάνηκε στην αρχή τρελή. Και αλήθεια είναι πως… ήταν λίγο.

Μια ποδοσφαιρική ομάδα, καταμεσής του Πάσχα (Μεγάλη Τετάρτη) να ταξιδέψει οδικώς εκεί όπου κανένας δεν σκεφτόταν -ή και μόλις το σκεφτόταν, ερχόταν στα λογικά του: Στο ρημαγμένο από τους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, Βελιγράδι.

Χωρίς… αντιαρματικά στο πούλμαν. Χωρίς εγγυήσεις (παρά τη συνεχή παρακολούθηση από τους δορυφόρους) ότι κάτι τραγικό αποκλείεται να της συνέβαινε. Αλλά με ψυχή να σταθεί στο πλάι ενός δοκιμαζόμενου λαού και να αποδείξει δεν σφυρίζει αδιάφορα για τη «φωτιά που άρπαξε η αυλή του γείτονα»!

Και πόσο γρήγορα κατάλαβε τι μεγάλη υπόθεση ήταν αυτό… Από τις στάσεις που «αναγκαζόταν» να κάνει συνεχώς το πούλμαν της αποστολής -μόλις πέρασε τα σύνορα- προκειμένου να αποθεωθεί από Σέρβους που το περίμεναν. Από το ψωμί και το αλάτι που της προσφέρονταν -όπως ορίζει το σερβικό έθιμο για την υποδοχή των φίλων. Από τα δάκρυα στα μάτια και τα «ευχαριστώ», ανθρώπων που έβλεπαν ότι ένας φίλος τους θυμήθηκε στα δύσκολα.

Και μετά τη «θερμή» υποδοχή του προέδρου Μίλαν Μιλουτίνοβιτς, το γήπεδο. Οι περίπου 15.000 Σέρβοι (αν και είχαν πωληθεί 40.000 εισιτήρια, μόνο τόσοι κατάφεραν λόγω της έλλειψης καυσίμων, να φτάσουν στο γήπεδο) υποδέχθηκαν όσους ηρωικούς ταξίδεψαν από την Αθήνα.

Και όλοι μαζί παρακολούθησαν τον Κέζμαν, τον Ίβιτς και τον Μπιέκοβιτς να «μάχονται» (τι τραγική ειρωνεία, δίπλα στα κατεστραμμένα από τους πυραύλους, κτίρια) με τον Ντέμη Νικολαΐδη, τον Τόνι Σαβέφσκι, τον Ηλία Ατματσίδη και τον συγκινημένο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Κι αφότου τα γκολ των Κέζμαν (13’) και Πάρη Ζουμπούλη (26’) πανηγυρίστηκαν το ίδιο από την εξέδρα, εκείνη δεν άντεξε περισσότερα από 61 λεπτά να μην μπει μέσα και να τους αγκαλιάσει όλους. Το ειρηνικότερο «ντου» που έγινε ποτέ σε γήπεδο έριξε την αυλαία του πιο συναισθηματικού αγώνα στα χρονικά και μιας «χρυσής» σελίδας που θα συναγωνίζεται πάντα εκείνες με τα αγωνιστικά κατορθώματα της ΑΕΚ.

Αντί επιλόγου, οι τότε δηλώσεις του αρχηγού της αποστολής, Δημήτρη Μελισσανίδη και του μπροστάρη της πρωτοβουλίας, Ντέμη Νικολαΐδη:

Δημήτρης Μελισσανίδης: «Είμαι συγκινημένος. Αυτά που ζω είναι δύσκολο να περιγραφούν με ακρίβεια. Όλη η Γιουγκοσλαβία άνοιξε την αγκαλιά της και μας υποδέχθηκε με τη φράση "Είσαστε αδέλφια μας". Έκλαιγαν στους δρόμους ανεμίζοντας ελληνικές σημαίες. Μου έκαναν εντύπωση τα παιδιά. Βγήκαν από τα καταφύγια και ήρθαν στο γήπεδο. Μας ζητούσαν σημαίες της ΑΕΚ, μας έσφιγγαν τα χέρια, έκλαιγαν, μας έλεγαν ότι έγιναν οπαδοί της ΑΕΚ. Σίγουρα η ΑΕΚ έδωσε την ψυχή της, ένωσε τους χτύπους της καρδιάς της με τους δοκιμαζόμενους φίλους μας Γιουγκοσλάβους. Ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε».

Ντέμης Νικολαΐδης: «Δεν περιγράφονται τα συναισθήματα. Κάναμε αυτό που θέλαμε. Δώσαμε χαρά και ελπίδα σε αυτούς τους ανθρώπους που υποφέρουν από τις 24 Μαρτίου. Μακάρι να έρθει η ειρήνη, αυτό είναι το ζητούμενο. Αυτό που ζήσαμε δεν το συγκρίνω με κανέναν τίτλο, είναι διαφορετικό σαν εμπειρία από όλα τα άλλα. Όσους τίτλους κι αν πάρω, δεν γίνεται σύγκριση. Ήταν ανεπανάληπτο».

Οι παίκτες που συμμετείχαν στο ματς

ΠΑΡΤΙΖΑΝ (Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς): Νταμιάνοβιτς, Κράσοβιτς, Σάβιτς, Σανόγεβιτς, Στογιάνοβιτς, Βούκοβιτς, Ίλιτς, Ίβιτς, Μπιέκοβιτς, Τόμιτς, Κέζμαν

ΑΕΚ (Όλεγκ Μπλαχίν): Ατματσίδης (29’ Μιχαηλίδης - 40’ Κουρκούνας), Κοπιτσής (40’ Κωστένογλου), Μπαμπούνσκι, Μιλοβάνοβιτς (42’ Καψής), Τσέκολι (45’ Ζήκος), Κατσαβός, Σαβέφσκι (32’ Κασάπης), Μαλαδένης, Καλιτζάκης, Ζουμπούλης, Νικολαΐδης



Πηγή: sport-fm.gr

Ξεκαθαρίζει για Ταρντέλι!

Την ώρα που η ΕΠΟ συζητά με τον Μάρκο Ταρντέλι για να αναλάβει την Εθνική Ελλάδας μετά το Μουντιάλ, στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι ο πρωθυπουργός της χώρας τον θέλει για τις επικείμενες Ευρωεκλογές.

Ξεκαθαρίζει για Ταρντέλι
Ένα από τα τελευταία ονόματα που προστέθηκε στη λίστα των υποψήφιων προπονητών να διαδεχθούν τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας ήταν και εκείνο του Μάρκο Ταρντέλι.

Από χθες σας είχαμε ενημερώσει για τις λεπτομέρειες για τον Ιταλό τεχνικό και τις επαφές που είχε μαζί του ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής.

Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει απασχολήσει και τον Τύπο της γειτονικής χώρας, αναφέροντας ότι ο 59χρονος προπονητής είναι σε συζητήσεις με την Ελληνική Ομοσπονδία για το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της «γαλανόλευκης».

Την ίδια ώρα, τα πολιτικά Μέσα της χώρας υποστηρίζουν ότι ο Ταρντέλι έχει δεχθεί πρόταση από το Δημοκρατικό Κόμμα της Ιταλίας, προκειμένου να κατεβεί υποψήφιος στις Ευρωεκλογές!

Επικεφαλής της συγκεκριμένης παράταξης είναι ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας, Ματέο Ρέντσι. Ο Ταρντέλι θεωρείται ήρωας για τους Ιταλούς, αφού είχε πετύχει το δεύτερο γκολ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1982 και δεν έχει ξεχαστεί ο πανηγυρισμός του.

Για αυτό τον λόγο ο Ρέντσι προτίθεται να κάνει ένα προεκλογικό «τρικ», έχοντας στο πλευρό του έναν επιφανή άνθρωπο του ιταλικού ποδοσφαίρου, ο οποίος παραμένει ιδιαίτερα αγαπητός στο φίλαθλο κοινό της χώρας.

Εν τω μεταξύ, στις επαφές που είχε ο 59χρονος προπονητής με την ΕΠΟ φάνηκε ότι οι δύο πλευρές, αλλά ο Ιταλός παρουσίασε αυξημένες απαιτήσεις, οι οποίες φτάνουν τις 800.000 ευρώ ετησίως συν 200.000 ευρώ για τους συνεργάτες του. Η συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προσεχείς ημέρες.Πηγή: sport-fm.gr

Αδιάφορος; Ποτέ!!

Ικανοποίηση στον Παναθηναϊκό για τη νίκη και την εμφάνιση απέναντι στον Λεβαδειακό. Υψηλό το κίνητρο εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής στην Ξάνθη. Με απουσίες οι «πράσινοι», που βλέπουν και… ΟΦΗ.

Αδιάφορος; Ποτέ!
Ο Παναθηναϊκός συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και προσφέροντας όμορφο θέαμα στους φίλους του επικράτησε 3-1 του Λεβαδειακού στη Λεωφόρο. Το «τριφύλλι» έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο κι έχασε πολλές ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ, ενώ στα «συν» καταγράφεται και η επιστροφή του Πέτριτς, που αν και ακόμη ανέτοιμος, έδειξε κάποια δείγματα της ποιότητάς του και… φορτσάρει εν όψει play offs.

Οι «πράσινοι» θέλουν νίκη και την τελευταία αγωνιστική στην Ξάνθη απέναντι στην τοπική ομάδα που «καίγεται» για τη νίκη για να μην υποβιβαστεί. Με «διπλό» η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα μπει στα play offs στα… ίσα με τον ΠΑΟΚ και έχοντας προβάδισμα ενός και δύο πόντων από Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα. Εκτός μάχης θα είναι σίγουρα οι Ζέκα, Σίλντενφελντ και Μπεργκ, που θα εκτίσουν τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας τους, αλλά επανέρχεται ο Μέντες.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού πιθανώς να προφυλάξει κάποιους παίκτες, αφού τρεις μέρες μετά το παιχνίδι της Κυριακής ακολουθεί ο επαναληπτικός ημιτελικός Κυπέλλου με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο και δεν θέλει να έχει απώλειες.

Τσέκαρε παίκτες ο Νταμπίζας

Ο Νίκος Νταμπίζας βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στο εξωτερικό. Εκεί συναντήθηκε μεταξύ άλλων και με τον ατζέντη Ντάριους Κούντνι, όπως έκανε γνωστό ο τελευταίος μέσω Twitter. Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» είναι πιθανό να βρέθηκε στην Πολωνία, ενώ υπάρχουν κάποια σενάρια για παρουσία του επίσης σε Ρουμανία και Βέλγιο.Πηγή: sport-fm.gr

«Κάστρο» μέχρι το τέλος!!

Η Τούμπα δείχνει τον τρόπο με τον οποίο πρέπει ο ΠΑΟΚ να παίξει στον επικείμενο επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

«Κάστρο» μέχρι το τέλος!
Ένα… στοιχειωμένο ρεκόρ κατάφερε να ισοφαρίσει ο ΠΑΟΚ με τη χθεσινή του επικράτηση (2-0) επί του Ατρομήτου στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν φέτος να επαναλάβουν την καλύτερη εντός έδρας πορεία της ιστορίας τους, όταν τη σεζόν 1978/79 είχαν 16 νίκες και μία ισοπαλία σε μία σεζόν.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο «Δικέφαλος του Βορρά» πρέπει να εκμεταλλευτεί – εν όψει του επαναληπτικού αγώνα στο Κύπελλο με τον Ολυμπιακό και των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας – το… κάστρο του.

Άλλωστε, και στον θεσμό του Κυπέλλου οι «ασπρόμαυροι» μετρούν μόνο νίκες, αφού στα τρία ματς που έχουν δώσει στην έδρα τους έχουν κερδίσει την Αναγέννηση Καρδίτσας (3-0), τον Ηρακλή (5-1) και τον Απόλλωνα Σμύρνης (3-0).

Κάτι τέτοιο φιλοδοξεί να πετύχει ο ΠΑΟΚ και την Μεγάλη Τετάρτη κόντρα στους Πειραιώτες, ανατρέποντας το εις βάρος του 2-1 του Καραϊσκάκη.

Το θετικό για τους Θεσσαλονικείς είναι πως θα είναι ξεκούραστοι, καθώς στην προσεχή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για την τελευταία αγωνιστική της διάρκειας του πρωταθλήματος, ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν υπολογίζει επτά ποδοσφαιριστές!

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς τους τιμωρημένους Στοχ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρα, Βίτορ, Λίνο, Λούκας και Λάζαρ, με τον Ρουμάνο να απουσιάζει και από έναν αγώνα στα πλέι οφ.

Παράλληλα, στις επόμενες προπονήσεις θα φανεί σε τι κατάσταση είναι οι τραυματίες Χούσεν, Μαντούρο και Μάρτενς. Πηγή: sport-fm.gr

Τρεις μέσα, δύο στην… απέξω!!

Μάβερικς, Σανς και Χοκς είναι σε θέση play offs αφήνοντας στην απέξω Γκρίζλις και Νικς. Ξεπέρασε τον Τζόρνταν ο Ντουράντ, νίκησαν αλλά έχασαν Πάρκερ οι Σπερς.

Τρεις μέσα, δύο στην… απέξω
Λίγα ματς απέμειναν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και μαίνεται η μάχη για τα τρία τελευταία εισιτήρια.

Οι Μάβερικς με 23 πόντους του Μόντα Έλις πέρασαν με 93-91 από το Σακραμέντο και παραμένουν στην έβδομη θέση της Δύσης (47-31), ενώ ακριβώς πίσω τους είναι οι Σανς (46-31) που επικράτησαν 122-115 της Θάντερ με 26 πόντους του Γκόραν Ντράγκιτς. Ο Κέβιν Ντουράντ είχε 38 και έφτασε τα 41 σερί ματς με 25+ πόντους ξεπερνώντας τον Μάικλ Τζόρνταν (είχε 40 την περίοδο 1986/87) και πλέον κυνηγά το ρεκόρ των 46 ματς του Όσκαρ Ρόμπερτσον από τη σεζόν 1963/64.

Ένατοι έπεσαν οι Γκρίζλις (45-32) μετά την ήττα τους με 112-92 από τους Σπερς στο Τέξας. Ο Κώστας Κουφός είχε 8 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 τάπες, 1 κλέψιμο, 1 λάθος σε 17:20, ενώ ο Νικ Καλάθης είχε 4 και 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 λάθος, 1 κλέψιμο σε 17:23. Για τα «σπιρούνια», που αγκαλιάζουν το κορυφαίο ρεκόρ στη σεζόν, ο Καουάι Λέοναρντ ισοφάρισε με 26 πόντους το ρεκόρ καριέρας του, ενώ ο Τόνι Πάρκερ αποχώρησε στο πρώτο δωδεκάλεπτο με σπασμούς στη μέση.

Στην Ανατολή μετά την ήττα (102-91) που γνώρισαν στο Μαϊάμι οι Νικς (33-45), οι Χοκς (34-42) απέκτησαν προβάδισμα για την όγδοη θέση μετά τη μεγάλη νίκη με 107-88 επί των πολύ κακών εσχάτως Πέισερς. Ο Πέρο Άντιτς με 18 πόντους και 6 ριμπάουντ πρόσθεσε μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση.

Οι Μπλέιζερς εξασφάλισαν την πρόκριση στα play offs μετά το 100-94 επί των Πέλικανς με 25 πόντους και 18 ριμπάουντ του Λαμάρκους Όλντριτζ. Οι Ρόκετς με 32 πόντους του Τζέιμς Χάρντεν επιβλήθηκαν των Νάγκετς 130-125 στην παράταση και οι Ουόριορς με 31 πόντους και 16 ασίστ του Στίβεν Κάρι έφτασαν στο άνετο 130-102 επί των Τζαζ.

Αναλυτικά:

Σακραμέντο Κινγκς-Ντάλας Μάβερικς 91-93 Γκέι 32, Κάζινς 28 (10 ριμπ.), ΜακΚόλουμ 8-Έλις 23, Κάρτερ 17, Νοβίτσκι 15, Καλντερόν 14, Ντάλεμπερτ 6 (11 ριμπ.).

Ιντιάνα Πέισερς-Ατλάντα Χοκς 88-107 Τζορτζ 18, Γουέστ 13, Χιλ 12, Μαϊνμί 10, Σκόλα 10-Τιγκ 25, Άντιτς 18, Μίλσαπ 17 (11 ριμπ.), Κόρβερ 11.

Χιούστον Ρόκετς-Ντένβερ Νάγκετς 130-125 (κ.α. 117-117) Χάρντεν 32, Λιν 19, Ασίκ 18 (23 ριμπ.), Πάρσονς 15, Κανάαν 15, Τζόουνς 14, Γκαρσία 11-Φουρνιέ 26, Μπρουκς 24 (15 ασίστ), Μίλερ 19, Φαρίντ 16 (13 ριμπ.), Μοζγκόφ 15, Φόι 11.

Σαν Αντόνιο Σπερς-Μέμφις Γκρίζλις 112-92 Λέοναρντ 26, Τζινόμπιλι 26, Ντάνκαν 13, Πάρκερ 10-Τζόνσον 20, Κόνλεϊ 18, Ντέιβις 9, Κουφός 8, Ράντολφ 8.

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς-Γιούτα Τζαζ 130-102 Τόμπσον 33, Κάρι 31 (16 ασίστ), Γκριν 11, Ιγκουοντάλα 11, Μπαρνς 10, Κρόφορντ 10, Μπόγκουτ 6 (11 ριμπ.), Ο’ Νιλ 7 (10 ριμπ.).

Φίνιξ Σανς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 122-115 Ντράγκιτς 26, Γκριν 24, Τάκερ 22, Μπλέντσοου 18, Μαρκίφ Μόρις 10, Μάρκους Μόρις 10-Ντουράντ 38 (11 ριμπ.), Γουέστμπρουκ 33, Ιμπάκα 11, Τζάκσον 11.

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Νιου Ορλίνς Πέλικανς 100-94 Όλντριτζ 25 (18 ριμπ.), Μάθιους 21, Λίλαρντ 20, Μπατούμ 16 (12 ριμπ.)-Μόροου 17, Ντέιβις 15, Ρίβερς 14, Ρόμπερτς 13, Αζανσά 13, Έβανς 10.

Οι βαθμολογίες του ΝΒΑ Πηγή: sport-fm.gr

Χάνει τις εντυπώσεις…!

Με άσχημη εικόνα πάει να κλείσει μία επιτυχημένη σεζόν για τον Ολυμπιακό με τις τελευταίες του εμφανίσεις να δημιουργούν εκνευρισμό και τα ματς με Απόλλωνα και ΠΑΟΚ να αποτελούν ευκαιρία για… εξιλέωση

Χάνει τις εντυπώσεις…
Έντονος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για τις εμφανίσεις της ομάδας τον τελευταίο μήνα.

Μέσα σε 36 ημέρες οι Πειραιώτες μετρούν πέντε ήττες, αποτελέσματα που χαλούν την εικόνα που είχαν δημιουργήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν με τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και το Champions League.

Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν χάσει από Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα. Μπορεί, όπως αναφέραμε παραπάνω, η σεζόν να είναι επιτυχημένη, όμως εκείνο που μένει είναι οι τελευταίες εντυπώσεις και σε αυτές οι Πειραιώτες... χάνουν.

Η χθεσινή εικόνα των «ερυθρόλευκων» στους «Ζωσιμάδες» ήταν πραγματικά απογοητευτική, κάτι που ανάγκασε τον Μίτσελ να ξεσπάσει για πρώτη φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο και να φέρει τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους.

«Αν ο προπονητής πρέπει να λέει κάθε μέρα στους παίκτες σε ποια ομάδα παίζουν, τότε δεν γνωρίζουν πού βρίσκονται. Για εμάς το σοβαρό δεν είναι η ήττα, αλλά ότι ο αντίπαλος μάς ξεπέρασε σε πάθος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός προπονητής.

Δεν αποκλείεται να υπάρχει και αντίδραση από πλευράς διοίκησης, αφού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται δυσαρεστημένος. Η επικείμενη φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος «καίγεται» για την παραμονή, και ο επαναληπτικός στο Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους παίκτες να εξιλεωθούν.

Για σήμερα (07/04) ο 51χρονος τεχνικός αποφάσισε να δώσει ρεπό στους παίκτες, ώστε να πάρουν «ανάσες» και να ξεκουραστούν εν όψει των δύο παραπάνω αναμετρήσεων.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον, όμως, τι θα τους πει την Τρίτη και πώς θα σχολιάσει την εικόνα που είχαν την Κυριακή το βράδυ στα Γιάννενα. Πηγή: sport-fm.gr

Βήμα για τα πλέι-οφ οι Χοκς!!

Με υπέροχη εμφάνιση του Πέρο Άντιτς οι Χοκς επικράτησαν των Πέισερς με 107-88 και επέκτειναν το προβάδισμα έναντι των Νικς για πρόκριση

Βήμα για τα πλέι-οφ οι Χοκς
Ο Τζεφ Τιγκ σημείωσε 25 πόντους, ο Πέρο Άντιτς 18 και οι Ατλάντα Χοκς πήραν νίκη με 107-88 έναντι των Πέισερς. Τζορτζ με 18 και Ουέστ με 17 ήταν οι πρώτοι σκόρερς για τους ηττημένους.

Το Χιούστον επικράτησε με 130-125 με τον Τζέιμς Χάρντεν να έχει 32 πόντους και 10 ασίστ, αλλά τον Τσάντλερ Πάρσονς να σημειώνει 8 από τους 13 στην παράταση, από τους 15 που σημείωσε στο παιχνίδι. Από την μεριά των Νάγκετς, ο Φουρνιέ είχε 26 και ο Μπρουκς 24.

Παρά τα άθλια ποσοστά του Νοβίτσκι, οι Ντάλας Μάβερικς παρέμειναν στην 7η θέση με τη νίκη 93-91 επί των Κινγκς, με τον Μόντα Έλις να σημειώνει 23 πόντους, ενώ ο Κάρτερ πρόσφερε 17. Οι 32 του Γκέι και οι 28 του Κάζινς δεν ήταν αρκετοί για το Σακραμέντο.

Εύκολη βραδιά είχε το Σαν Αντόνιο με τους Γκρίζλις με 112-92. Λέναρντ και Τζινόμπιλι σημείωσαν από 26, αλλά ο Πάρκερ έφυγε τραυματίας από το γήπεδο. Ο Κουφός είχε 8 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 τάπες, 1 κλέψιμο, 1 λάθος σε 17:20, ενώ ο Καλάθης είχε 4 και 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 λάθος, 1 κλέψιμο σε 17:23.Πηγή: sport-fm.gr

Σοκ για Αρμάνι με Τζεντίλε!

Ο 21χρονος φόργουορντ τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Καντού για την 26η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος

Σοκ για Αρμάνι με Τζεντίλε
Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία αρκετών εβδομάδων, κάτι που αν επιβεβαιωθεί στις εξετάσεις που θα του γίνουν την Δευτέρα 7/4 ή την Τρίτη 8/4, θα είναι σίγουρα μια σημαντική απώλεια για την ιταλική ομάδα.

Στο αγωνιστικό μέρος, η ομάδα του Μιλάνο, με κορυφαίο τον Μος και με τον Γιάννη Αθηναίου, να μην αγωνίζεται καθόλου, επικράτησε 76-71 και κράτησε το απόλυτο στην έδρα της.Πηγή: sport-fm.gr

Αβραμίδης (ΠΑΝ.ΚΙ): «Τέλος στην παραπληροφόρηση»

Δριμεία επίθεση στον Γιώργο Καμίνη, εξαπέλυσε για μια ακόμα φορά ο υποψήφιος Δήμαρχος του ΠΑΝ.ΚΙ, Νίκος Αβραμίδης

Αβραμίδης (ΠΑΝ.ΚΙ): «Τέλος στην παραπληροφόρηση»
Στην ανακοίνωση του, ο υποψήφιος του ΠΑΝ.ΚΙ, ζητά από τον νυν Δήμαρχο, να βάλει τέλος σε δηλώσεις σύγχυσης και παραπληφόρησης.

Χαρακτηριστικά, στην δήλωσή του, o Nίκος Αβραμίδης αναφέρει:

«Προφανώς ο κύριος "Δήμαρχος" αναφέρεται στο κόσμο του Παναθηναϊκού που θέλει να ανατρέψει τα σχέδιά του.
Στο κόσμο που δεν μπορεί να δεχτεί την αμφισβήτηση του ιδιοκτησιακού της Λεωφόρου (γιατί ζητήσατε την αναβολή στην αίτηση ακύρωσης του Ερασιτέχνη Κύριε Καμίνη; Γιατί απλούστατα θα καταλάβαινε και ο τελευταίος Παναθηναϊκός τα σχέδια σας για το γήπεδο μας).

Αυτά τα 9 εκατομμύρια από το "Πράσινο Ταμείο" στα οποία αναφέρεστε ξανά και ξανά, γιατί δεν τα αξιοποιήσατε 3,5 χρόνια που είστε Δήμαρχος;

Γιατί στο ΠΔ που προετοιμάσατε δεν ζητήσατε τη σύμφωνη γνώμη του Παναθηναϊκού όπως απαιτεί ο νόμος (αν την έχετε να την παρουσιάσετε δηλαδή);

Επειδή μιλάτε για απόλυτη υποκρισία, το βίντεο που έπαιξε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σήμερα στα μάτριξ της Λεωφόρου, μήπως το είδατε;

Βάλτε επιτέλους ένα τέλος στις δηλώσεις σύγχυσης και παραπληροφόρησης κ. Καμίνη!
Γήπεδο ΜΟΝΟ στη Λεωφόρο!»

* Αξίζει να σημειωθεί πως και κατά τη διάρκεια του αγώνα, κόντρα στον Λεβαδειακό, δεν ήταν και λίγα τα συνθήματα εναντίον του Γιώργου Καμίνη.

Βίτορ: «Βελτίωση μακριά από την Τούμπα»

Στην ανάγκη να βελτιώσει κατά πολύ την εικόνα του, στις αναμετρήσεις μακριά από την Τούμπα, στάθηκε ο Πορτογάλος στόπερ, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο

Βίτορ: «Βελτίωση μακριά από την Τούμπα»
Ο Πορτογάλος, σημείωσε πως η ομάδα του είχε καλή απόδοση απέναντι στον Ατρόμητο και πως το 2-0 ήταν δίκαιο και μαρτυρά την εικόνα του αγώνα, μιλώντας στη NOVA: «Θεωρώ ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ήμασταν συμπαγείς στην άμυνα, στην αρχή κάναμε κάποια λάθη στην άμυνα και την ανάπτυξη, αλλά θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Ένα όφελος έχει να κάνει με τη βαθμολογική συγκομιδή, αποδεικνύοντας ότι ξέρουμε να εκμεταλλευόμαστε την έδρα μας, όφελος και ψυχολογικό γιατί ο Ατρόμητος που είναι μια πολύ καλή ομάδα θα είναι μπροστά μας και στα πλέι οφ».

Ο Βίτορ πάντως στο τέλος, σημείωσε πως είναι απαραίτητη η βελτίωση της εικόνας, μακριά από την Τούμπα: «Κάναμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα στην έδρα μας, χρειαζόμαστε βελτίωση μακριά απ' αυτή σε κάποια στοιχεία, από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν ακόμη σημαντικότεροι και εξίσου σημαντικοί αν θέλετε αγώνες και για τα πλέι οφ και για τον ημιτελικό του κυπέλλου, όπου θα πρέπει ο κόσμος όπως έκανε όλη τη σεζόν να είναι εδώ κοντά μας για να μας υποστηρίξει».

Μάντζιος: «Κόστισαν οι απουσίες»

Στις πολλές απώλειες που είχε η ομάδα του στο ματς με την Καλλονή, στάθηκε ο Άκης Μάντζιος

Μάντζιος: «Κόστισαν οι απουσίες»
Ο προπονητής του Πανθρακικού, επισήμανε πως η ομάδα του είχε εξ' αρχής δύσκολο έργο, απέναντι σε μια αντίπαλο που είχε κίνητρο, ενώ υποσχέθηκε καλή εμφάνιση απέναντι στον Ατρόμητο, για να κλείσει με θετικό τρόπο η σεζόν.

«Ξέραμε εξ αρχής ότι θα είναι δύσκολο το ματς, γιατί η Καλλονή ήθελε τη νίκη για την παραμονή της. Με τις απουσίες είχαμε ακόμα πιο δύσκολο έργο. Δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ, αιφνιδιαστήκαμε, ισορροπήσαμε, είχαμε κατοχή κάναμε μικροευκαιρίες και είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Ιγκόρ να ισοφαρίσουμε στο ημίχρονο.

Στο β' μέρος δεν έγιναν ευκαιρίες. Πέρα από την κατοχή και την καλή κυκλοφορία, δεχτήκαμε δεύτερο γκολ και εκεί τέλειωσε το ματς. Δώσαμε ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά, που δικαίως είναι στο ρόστερ κι έχουν μέλλον. Πάμε για τη νίκη με τον Ατρόμητο μπροστά στο κοινό μας για να κλείσουμε μια επιτυχημένη σεζόν. Συγχαρητήρια στην Καλλονή».

Μαντζουράκης: «Μπράβο σε όλους»

Πολλά συγχαρητήρια, σε όλους όσους στελέχωσαν την ομάδα, αλλά και σε όσους την βοήθησαν στην παρθενική της χρονιά στην Σούπερ Λίγκα, μοίρασε ο προπονητής της Καλλονής

Μαντζουράκης: «Μπράβο σε όλους»
Ο Γιάννης Μαντζουράκης, υπογράμμισε στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Πανθρακικό, πως αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια γι' αυτό το κατόρθωμα, που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ήρθε με εντυπωσιακό τρόπο.

«Όταν ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια δεν γνωρίζαμε ότι θα μπούμε σε μια τόσο δύσκολη διαδικασία. Πιεστήκαμε, κουραστήκαμε, αλλά από σήμερα μας ξεκουράζει αυτή η εντυπωσιακή κατάληξη. Μπράβο σε παίκτες, επιτελείο, διοίκηση και στον λίγο αυτό κόσμο που πάντα μας συμπαραστάθηκε σ' αυτό το εδώ το γήπεδο» είπε αρχικά.

Οσο για τις μεταγραφές του β' γύρου είπε: «Ολοι βοήθησαν. Στον πρώτο γύρο χωρίς μεταγραφές, καταλήξαμε σε καλή θέση. Αλλά είχαμε ανάγκη από ενίσχυση, γιατί συμπληρώσαμε το ρόστερ και αντεπεξήλθαμε στις δυσκολίες ξεκουράζοντας και κάποιους παίκτες».