Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

Χάμιλτον: «Ήταν πολύ δύσκολο να κρατηθώ μπροστά»

Ενθουσιασμένος, όσο και ανακουφισμένος για τη δεύτερη φετινή του νίκη δήλωσε ο Λιούις Χάμιλτον μετά την επικράτησή του στο Grand Prix του Μπαχρέιν.

Χάμιλτον: «Ήταν πολύ δύσκολο να κρατηθώ μπροστά»
Με ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο ήταν ο Λιούις Χάμιλτον μετά την επικράτησή του στο Grand Prix του Μπαχρέιν. Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes κατάφερε να μείνει μπροστά στη μεγάλη μάχη με τον ομόσταβλό του, Νίκο Ρόσμπεργκ.

«Είναι η πρώτη μου νίκη στο Μπαχρέιν και αυτό είναι κάτι πολύ όμορφο. Έγινε ένας συναρπαστικός αγώνας, ο Νίκο οδήγησε φανταστικά και ήταν πάρα πολύ δύσκολο να τον κρατήσω πίσω μου. Τα πάντα κρίθηκαν στο νήμα, αλλά κατάφερα να πάρω τη νίκη. Ένιωσα μεγάλη ανακούφιση όταν πέρασα τη γραμμή τερματισμού», δήλωσε ο Χάμιλτον, που πάντως παραμένει δεύτερος στη βαθμολογία των οδηγών.

Ασφαλώς ο Χάμιλτον δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την ομάδα του που του παρέχει ένα πολύ «δυνατό» μονοθέσιο. «Νιώθω ευγνώμων απέναντι στη Mercedes που μας έχει φέρει σε αυτό το επίπεδο», τόνισε.

Τέλος, στάθηκε και στην τεράστια ανταπόκριση του κοινού που κατέκλυσε τις κερκίδες. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω ότι πολύς κόσμος παρακολουθεί από κοντά το άθλημα εδώ».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: