Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

«Παίζουμε υπό πίεση»

Την πίεση που υπάρχει στους παίκτες της Βέροιας έφερε ως παράδειγμα ο Ράτκο Ντόσταντιτς, για να δικαιολογήσει την αγωνιστική εικόνα των παικτών του μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου.

«Παίζουμε υπό πίεση»
Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως η σημερινή νίκη δίνει ενδιαφέρον στην τελευταία αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, που περιμένει τη νίκη για να έρθει η παραμονή, ενώ στάθηκε στη συμπαράσταση τω ν φιλάθλων, στεκόμενος στη χημεία που υπάρχει στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά: «Ήταν πολύ σημαντική νίκη. Χωρίς αυτή, δεν μπορούσαμε να μιλάμε για το επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Παίζουν σε δύσκολες συνθήκες και με μεγάλη πίεση. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε στα χέρια μας την παραμονή, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να νικήσουμε. Συγχαρητήρια και στους φιλάθλους. Τους νιώθαμε δίπλα μας.

Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Βρέθηκε η χημεία που χρειάζεται μέσα στα αποδυτήρια. Υπάρχει νόμος, τάξη στα αποδυτήρια. Υπάρχει σεβασμός από τον πρώτο έως τον τελευταίο. Γνωρίζουν ότι μπορεί να αποδώσουν άσχημα, όχι, όμως, και να μην καταβάλλουν προσπάθεια. Υπάρχει αρμονία στα αποδυτήρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: