Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

«Μας εμπιστεύεται ο Μίτσελ»

Τόσο ο ίδιος, όσο και οι υπόλοιποι νεαροί παίκτες του Ολυμπιακού χαίρουν της εκτίμησης του Μίτσελ, όπως τόνισε ο Πραξιτέλης Βούρος, που μίλησε για τα όνειρά του.

«Μας εμπιστεύεται ο Μίτσελ»
Η δουλειά… τώρα αρχίζει για τον Πραξιτέλη Βούρο. Ο νεαρός άσος που αγωνίστηκε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς τους «μικρούς» ο Μίτσελ κι αναφέρθηκε στο όνειρό του να καθιερωθεί με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την χρησιμοποίηση νέων παικτών από τον κ. Μίτσελ: «Σίγουρα ο προπονητής δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά, καθώς και ο Ολυμπιακός για πολλά χρόνια κάνει τεράστιες προσπάθειες και ξοδεύει αρκετά χρήματα για τις ακαδημίες για να επανδρώσει τη πρώτη ομάδα με νέα παιδιά και πιστεύω ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει να βλέπει νέα παιδιά να αγωνίζονται».

Για τις φιλοδοξίες και τα όνειρά του: «Θέλω καταρχάς να πάω στην προετοιμασία, να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό. Η μία εμφάνιση δεν είναι τίποτα, πρέπει να συνεχίσω την σκληρή δουλειά για να ξανακερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή και να αγωνιστώ ξανά με την φανέλα του Ολυμπιακού».

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεν πήγαμε καλά και αυτό το φανερώνει το πρώτο γκολ που φάγαμε στο πρώτο λεπτό από κόρνερ. Ο ΠΑΣ έδειξε ότι ήθελε πιο πολύ το ματς από εμάς. Δεν εκτελέσαμε καλά τις οδηγίες του προπονητή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: