Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Αμπέντ: «Μπορούμε να τους νικήσουμε όλους»

Ομάδα που μπορεί να νικήσει κάθε αντίπαλο στα πλέι οφ έχει φτιάξει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Αμπέντ, που αναφέρθηκε και στο μέλλον του στο «τριφύλλι».

Αμπέντ: «Μπορούμε να τους νικήσουμε όλους»
Με το γκολ του Αμπέντ ο Παναθηναϊκός έφτασε στο 3-1 κόντρα στον Λεβαδειακό κι ετοιμάζεται για τα πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσει ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης.

Μιλώντας μετά το ματς ο Αλγερινός τόνισε πως οι «πράσινοι» μπορούν να τους νικήσουν όλους, ενώ όταν ρωτήθηκε σχετικά με το μέλλον του, ξεκαθάρισε πως είναι ευτυχισμένος στην ομάδα και θα δει τι θα γίνει αφού συζητήσει τόσο με το «τριφύλλι», όσο και με τη Νιούκαστλ στην οποία ανήκει.

Αναλυτικά:

Για τα πλέι οφ:

«Δεν ξέρω αν είμαστε εμείς το φαβορί αλλά σίγουρα έχουμε αποδείξει ότι έχουμε μια ομάδα που μπορεί να τους κερδίσει όλους και για αυτό θα παλέψουμε και στα πλέι οφ».

Για το ματς με τον ΟΦΗ στο Κύπελλο:

«Το πιστεύω με όλη μου την καρδιά ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό αλλά ακόμα έχουμε ένα παιχνίδι για το πρωτάθλημα . αυτές τις ημέρες θα επικεντρωθούμε εκεί και μετά θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας και στο Κύπελλο».

Για την παραμονή του ή όχι:

«Το έχω ξαναπεί ότι είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό δεν είναι όμως μόνο δική μου η απόφαση. Θα μιλήσω τόσο με τους ανθρώπους της Νιούκαστλ όσο και του Παναθηναϊκού και όλοι μαζί θα πάρουμε μια απόφαση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: