Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Έξαλλος ο Μίτσελ!

Έξαλλος ο ΜίτσελΔυσαρεστημένος από την εικόνα της ομάδας του ο Μίτσελ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ισπανός τεχνικός αφού παραδέχθηκε ότι οι παίκτες του δεν είχαν πάθος επεσήμανε ότι οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές είχαν καρδιά και ψυχή και όχι οι ποδοσφαιριστές του.

«Δεν μπορώ να δεχτώ πως αυτό που είδατε σήμερα είναι η δουλειά που έχουμε κάνει δέκα μήνες, δεν μπορώ να δεχτώ πως αυτό που είδατε είναι η δουλειά μου», ανέφερε –μεταξύ άλλων- ο Μίτσελ.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου:

-αν το αν το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από το καλό παιχνίδι του ΠΑΣ ή από την αδιαφορία του Ολυμπιακού:

«Αν θέλουμε να ψάξουμε για δικαιολογίες θα πούμε πως ήταν το πρώτο. Αν θέλω όμως, να είμαι ειλικρινής, θα πω πως ήταν ο δεύτερος λόγος. Για να παίξεις ποδόσφαιρο χρειάζεται πάθος κι εμείς δεν είχαμε.
Αν ο προπονητής πρέπει να λέει κάθε μέρα στους παίκτες σε ποια ομάδα παίζουν, τότε δεν γνωρίζουν πού βρίσκονται. Για εμάς το σοβαρό δεν είναι η ήττα, αλλά ότι ο αντίπαλος μάς ξεπέρασε σε πάθος. Έχουμε χάσει το ενδιαφέρον μας και δεν μπορώ να μιλάω για μπάτζετ. Μπορώ να μιλάω για ψυχή και καρδιά που είχαν οι αντίπαλοί μας και όχι εμείς.
Πιστεύω ακόμα πως είμαστε καλή ομάδα και ως ομάδα πρέπει να παίξουμε στα επόμενα παιχνίδια. Πρέπει να καταλάβουμε πως φταίμε όλοι και όχι ο διπλανός μας. Ο ΠΑΣ ξέραμε πως ήθελε το ματς. Και μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, ενώ εμείς ήμασταν ακόμα στο πούλμαν!
Δεν μπορώ να δεχτώ πως αυτό που είδατε σήμερα είναι η δουλειά που έχουμε κάνει δέκα μήνες, δεν μπορώ να δεχτώ πως αυτό που είδατε είναι η δουλειά μου!»

-για την εμφάνιση του Σάλιακα:

«Θα συνεχίσει μαζί μας»,

-για την κριτική που του ασκείται:

«Μάλλον την αξίζω. Δεν με ενοχλεί η πίεση. Αλλά θα πρέπει να είναι τρελός κάποιος προπονητής να πει στους παίκτες του να παίξουν όπως έπαιξαν σήμερα οι δικοί μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: