Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Σαλπιγγίδης: «Δεν θέλουμε δηλώσεις, θέλουμε την πρόκριση»

Στην σημασία που έχει για τον ΠΑΟΚ να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αναφέρθηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μετά τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο.

Σαλπιγγίδης: «Δεν θέλουμε δηλώσεις, θέλουμε την πρόκριση»
Ώρα για πράξεις στον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, μιλώντας μετά την επικράτηση απέναντι στον Ατρόμητο, τόνισε πως πλέον προέχουν τα αποτελέσματα και έριξε το βάρος στον δεύτερο ημιτελικό απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο «Σάλπι» τόνισε πως είναι ιδιαίτερα σημαντική η επιστροφή της ομάδας στους τίτλους και αναφέρθηκε στη δυναμική της έδρας.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη με τον Ατρόμητο: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό για εμάς και δεν αφήσαμε περιθώριο στον Ατρόμητο. Στο δεύτερο δεν ήμασταν καλοί, είχαμε μερικά ξεσπάσματα μόνο πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ»

Για το αν ήταν κάποιο μήνυμα του ημιτελικού: «Η αλήθεια είναι ότι δε θέλουμε να στείλουμε κάποιο μήνυμα. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να παρουσιάζουμε σταθερότητα ενόψει των κρίσιμων αγώνων που έρχονται».

Για τη δυναμική της Τούμπας: «Φαίνεται από τα αποτελέσματα. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια».

Για το γεγονός ότι πλέον είναι τρίτος σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ: «Είναι ένα στατιστικό. Κάτι το οποίο είναι σημαντικό για εμένα, γιατί ξεπέρασα έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή που έχει την εκτίμηση μου, αλλά και του υπόλοιπου κόσμου».
Για το αν θέλει να κάνει κάποια δήλωση ενόψει ημιτελικού: «Δε θέλουμε να δυναμιτίσουμε την ατμόσφαιρα. Θεωρώ ότι υπάρχει το ματς της Λιβαδειάς. Θέλουμε να πάμε στον τελικό και να πάρουμε έναν τίτλο. Λείπει από την ομάδα και τον κόσμο, όπως και από εμάς. Δεν πρέπει να κάνουμε δηλώσεις, το θέλουμε όλοι και μακάρι να πάμε. Όταν έρθει εκείνη η στιγμή θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση και να πανηγυρίσουμε εμείς»

Για τον Νάτχο: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ποιότητα. Έχει την καθαρή πάσα και θέλουμε να συνεχίσει το κάνει. Θέλουμε όλοι να δίνουν κάτι ξεχωριστό στην ομάδα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: