Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Αδιάφορος; Ποτέ!!

Ικανοποίηση στον Παναθηναϊκό για τη νίκη και την εμφάνιση απέναντι στον Λεβαδειακό. Υψηλό το κίνητρο εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής στην Ξάνθη. Με απουσίες οι «πράσινοι», που βλέπουν και… ΟΦΗ.

Αδιάφορος; Ποτέ!
Ο Παναθηναϊκός συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και προσφέροντας όμορφο θέαμα στους φίλους του επικράτησε 3-1 του Λεβαδειακού στη Λεωφόρο. Το «τριφύλλι» έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο κι έχασε πολλές ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ, ενώ στα «συν» καταγράφεται και η επιστροφή του Πέτριτς, που αν και ακόμη ανέτοιμος, έδειξε κάποια δείγματα της ποιότητάς του και… φορτσάρει εν όψει play offs.

Οι «πράσινοι» θέλουν νίκη και την τελευταία αγωνιστική στην Ξάνθη απέναντι στην τοπική ομάδα που «καίγεται» για τη νίκη για να μην υποβιβαστεί. Με «διπλό» η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα μπει στα play offs στα… ίσα με τον ΠΑΟΚ και έχοντας προβάδισμα ενός και δύο πόντων από Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα. Εκτός μάχης θα είναι σίγουρα οι Ζέκα, Σίλντενφελντ και Μπεργκ, που θα εκτίσουν τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας τους, αλλά επανέρχεται ο Μέντες.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού πιθανώς να προφυλάξει κάποιους παίκτες, αφού τρεις μέρες μετά το παιχνίδι της Κυριακής ακολουθεί ο επαναληπτικός ημιτελικός Κυπέλλου με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο και δεν θέλει να έχει απώλειες.

Τσέκαρε παίκτες ο Νταμπίζας

Ο Νίκος Νταμπίζας βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στο εξωτερικό. Εκεί συναντήθηκε μεταξύ άλλων και με τον ατζέντη Ντάριους Κούντνι, όπως έκανε γνωστό ο τελευταίος μέσω Twitter. Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» είναι πιθανό να βρέθηκε στην Πολωνία, ενώ υπάρχουν κάποια σενάρια για παρουσία του επίσης σε Ρουμανία και Βέλγιο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: