Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Βοηθά την «Κιβωτό του Κόσμου» ο Περπέρογλου!


Βοηθά την «Κιβωτό του Κόσμου» ο Περπέρογλου

Ο Στράτος Περπέρογλου πρόσφερε προς δημοπράτηση μια υπογεγραμμένη δική του φανέλα της Μπαρτσελόνα, με τα έσοδα να διατίθενται για την «Κιβωτό του Κόσμου».











*Πηγή: sport-fm.gr*

Αυτό δεν ήταν τάπα. Ήταν σκαμπίλι!!!


Αυτό δεν ήταν τάπα. Ήταν σκαμπίλι!

Ο Τζέραμι Γκραντ έκανε πέντε τάπες στον αγώνα των Σίξερς με τους Μπουλς. Μια από αυτές έστειλε την μπάλα πίσω από το κέντρο και άλλη μία την «κόλλησε» στο ταμπλό.















*Πηγή: sport-fm.gr*

Η καλύτερη ενδεκάδα των ομίλων του Champions League!


Η καλύτερη ενδεκάδα των ομίλων του Champions League

Δύο παίκτες της Μπάγερν και της Παρί έχει η κορυφαία ενδεκάδα της φάσης των ομίλων του Champions League. Απουσιάζει η… Μπαρτσελόνα.


Η ιστοσελίδα της UEFA ανέδειξε την καλύτερη ενδεκάδα της φάσης των ομίλων του Champions League και η είδηση είναι πως σε αυτή δεν υπάρχει κανένας παίκτης της Μπαρτσελόνα, αλλά δύο της Μπάγερν και της Παρί Σεν Ζερμέν.

Τερματοφύλακας επελέγη ο Κέβιν Τραπ των Παριζιάνων, που δέχτηκε μόλις ένα γκολ, ενώ τον πλαισιώνει ο συμπαίκτης του Τιάγκο Σίλβα. Στα μετόπισθεν βρίσκονται ακόμη ο Αντρέα Μπαρτζάλι της Γιουβέντους, ο Ντιέγκο Γοδίν της Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Νταβίντ Αλάμπα της Μπάγερν.

Η τριάδα του κέντρου αποτελείται από τον Σβεν Κουμς της ομάδας-έκπληξη Γάνδης, μαζί με τον Γουίλιαν της Τσέλσι και τον Ραχίμ Στέρλινγκ της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ την επιθετική τριπλέτα απαρτίζουν οι Τόμας Μίλερ της Μπάγερν, Χουλκ της Ζενίτ και Κριστιάνο Ρονάλντο της Ρεάλ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Θα βγω με τα εσώρουχα αν κερδίσει το πρωτάθλημα η Λέστερ» λέει ο Λίνεκερ!!


«Θα βγω με τα εσώρουχα αν κερδίσει το πρωτάθλημα η Λέστερ» λέει ο Λίνεκερ

Με τα εσώρουχα θα εμφανιστεί δημόσια ο Γκάρι Λίνεκερ αν η Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι κατακτήσει την Πρέμιερ Λιγκ, όπως δεσμεύτηκε μέσω twitter ο βετεράνος ποδοσφαιριστής.

Φρενίτιδα προκαλεί φέτος η Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι που βρίσκεται στα ψηλά της Πρέμιερ Λιγκ μετά και τη νίκη με 2-1 επί της Τσέλσι.

Ωστόσο κάποιοι θεωρούν πως η ομάδα του Ρανιέρι θα ξεφουσκώσει στην πορεία, με τον Γκάρι Λίνεκερ να είναι ένας από αυτούς.

Μπορεί ο βετεράνος ποδοσφαιριστής να μην είπε πολλά, αλλά πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός πως δεσμεύτηκε μέσω twitter να εμφανιστεί δημόσια με τα εσώρουχα σε περίπτωση που η ομάδα του Ρανιέρι κατακτήσει τον τίτλο στο τέλος της σεζόν.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Μώραλης: «Έτσι τους έμαθε ο Ολυμπιακός»


Μώραλης: «Έτσι τους έμαθε ο Ολυμπιακός»

Οι απαιτήσεις των φίλων του Ολυμπιακού είναι δικαιολογημένες, όχι όμως και οι αποδοκιμασίες, όπως δήλωσε ο δήμαρχος Πειραιά, Γ. Μώραλης, στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Τι είπε για Ευρώπη, Σίλβα και Αγγελόπουλους.

Οι τίτλοι και οι επιτυχίες είναι λογικό να έχουν… καλομάθει τους φίλους του Ολυμπιακού, αλλά όχι σε βαθμό να αποδοκιμάζουν την ομάδα τους όπως έγινε από μια μερίδα τους στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, όπως τόνισε ο Γιάννης Μώραλης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο δήμαρχος Πειραιά, που υπήρξε επί σειρά ετών στέλεχος της ΠΑΕ, μίλησε για την κυριαρχία του Ολυμπιακού εντός των τειχών, αλλά και τη διαφορά που υπάρχει ακόμη από μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης.

Παράλληλα εξήρε το έργο του Μάρκο Σίλβα και χαρακτήρισε τη φετινή ομάδα μεταξύ των δύο κορυφαίων του συλλόγου την τελευταία 20ετία.

Τέλος, αναφέρθηκε στη χθεσινή εκδήλωση του Δήμου για τα 90 χρόνια του Ολυμπιακού, την απουσία των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, αλλά και τη συνεργασία Δήμου-Ολυμπιακού σε επίπεδο κοινωνικής προσφοράς.

Αναλυτικά, ο Γιάννης Μώραλης μίλησε στους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο για:

-το αν διέγνωσε δυσαρέσκεια του Β. Μαρινάκη για τις αποδοκιμασίες από τον κόσμο στον αγώνα με τον Παναιτωλικό: «Όχι, χθες ήταν μια μέρα χαράς και δεν χωρούσαν μεμψιμοιρίες. Ο κ. Μαρινάκης είναι έμπειρος παράγοντας και ξέρει ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι πολύ απαιτητικός. Οι ίδιοι οι πρόεδροι τους έμαθαν τους φιλάθλους έτσι κατακτώντας τόσους τίτλους και δημιουργώντας την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει πάντα».

-την ατάκα του Σωκράτη Κόκκαλη για τους οπαδούς των άλλων ομάδων: «Ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει χιούμορ, είναι ατακαδόρος. Μερικές φορές παρερμηνεύεται κιόλας. Χθες απευθυνόταν στους φιλάθλους του Ολυμπιακού που αποδοκίμασαν κάπως την ομάδα την Κυριακή λέγοντας ‘τι να πουν και οι κακομοίρηδες οπαδοί των άλλων ομάδων’. Θα πρέπει οι φίλαθλοι να καταλάβουν ότι σε μια ομάδα υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Οι αποδοκιμασίες εναντίον της ομάδας σου είναι απαράδεκτες».

-τη χθεσινή εκδήλωση για τα 90 χρόνια του Ολυμπιακού: «Τιμήθηκαν άνθρωποι και σύγχρονοι αθλητές του Ολυμπιακού, παράγοντες που αφιέρωσαν τη ζωή τους για να γίνει ο σύλλογος αυτό που είναι. Θυμηθήκαμε τα παλιά, είδαμε καλούς φίλους, γελάσαμε… Ήταν μια ωραία μέρα για τον Ολυμπιακό και για το Δήμο».

-την απουσία των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου από τη χθεσινή εκδήλωση: «Δεν το γνωρίζω. Φαντάζομαι πως θα είχαν κάποια ανειλημμένη υποχρέωση οι άνθρωποι και δεν μπορούσαν να έρθουν. Εκπροσωπήθηκε το τμήμα μπάσκετ, ήταν παρών ο κ. Σφαιρόπουλος, κ. Τόμιτς και κάποιοι αθλητές. Εγώ θα ξεκινούσα θετικά λέγοντας πως ήταν εκεί το μεγαλύτερο μέρος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Ήταν δυνατό να μην προσκληθεί το τμήμα μπάσκετ στη γιορτή των 90 χρόνων του συλλόγου; Η δύναμη του Ολυμπιακού όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι αποτελεί οικογένεια».

-τη συνεργασία Δήμου-Ολυμπιακού: «Το τελευταίο 15μηνο, μετά την ανάληψη της νέας δημοτικής αρχής, έχει δημιουργηθεί ένας πολύ πιο στενός δεσμός του Δήμου με τον Ολυμπιακό λόγω και της παρουσίας πολλών ανθρώπων από την οικογένεια του συλλόγου στο δημοτικό συμβούλιο. Στην παρούσα δύσκολη συγκυρία ο Ολυμπιακός βοηθά με παρεμβάσεις. Είναι μια πολύτιμη συνεισφορά και απόλυτα υγιής. Ο Ολυμπιακός έρχεται να ανταποδώσει όσα πρόσφεραν οι Πειραιώτες στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Στηρίζει 160 άπορες οικογένειες, βοηθά στα συσσίτια και κάνει άλλες πολλές ενέργειες».

-τις ευρωπαϊκές βλέψεις του Ολυμπιακού: «Θα πρέπει να κάνουμε το διαχωρισμό μεταξύ Champions League και Europa League. Αν ο Ολυμπιακός είχε περάσει στο Champions League θα έπεφτε με την Μπαρτσελόνα κι αντιλαμβάνεστε τις διαφορές και τα μεγέθη. Στο Europa League τα πράγματα είναι πιο βατά. Η διαφορά που υπάρχει στην Ελλάδα μεταξύ του Ολυμπιακού και των άλλων ομάδων, υπάρχει αντίστοιχα στην Ευρώπη σε βάρος του Ολυμπιακού. Πάντα η ελπίδα και η προσδοκία είναι να περάσεις στο Champions League, αλλά άποψή μου είναι πως από τη στιγμή που δεν ήρθε η πρόκριση, ο Ολυμπιακός πρέπει να δώσει βάρος στο Europa League, γιατί μπορεί να έχει διάκριση εκεί. Δεν λέω να το κατακτήσει, αλλά μια καλή κι οργανωμένη ομάδα μπορεί να φτάσει στα προημιτελικά ή τα ημιτελικά».

-την κλήρωση με την Άντερλεχτ: «Ακούω να λένε πως η Άντερλεχτ είναι εύκολη ομάδα. Θεωρώ πως είναι φαβορί ο Ολυμπιακός, γιατί έχει μια καλή κι έμπειρη ομάδα, όπως έδειξε και στο Champions League, αλλά δεν θα έχει εύκολο έργο. Θα πρέπει να προσπαθήσει, δεν είναι κάτι εύκολο να αποκλείσει την Άντερλεχτ».

-το αν συμφωνεί με τη δήλωση Ελευθερόπουλου πως ο φετινός είναι ο καλύτερος Ολυμπιακός της 20ετίας: «Πιστεύω πως είναι βαριά κουβέντα από έναν άνθρωπο που έχει ζήσει πολλές καλές ομάδες την τελευταία 20ετία. Δεν ξέρω αν είναι η φετινή είναι καλύτερη ή η δεύτερη καλύτερη ομάδα γιατί υπήρχε και η ομάδα με τον Ζιοβάνι και τα άλλα παιδιά. Το βέβαιο είναι πως τώρα δεν λέει κανείς ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει την καλύτερη ομάδα και το πληρέστερο ρόστερ, ανεξάρτητα από άλλα θέματα που συζητούνται. Γι’ αυτό και ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει τόσες απαιτήσεις».

-την προσφορά του Μάρκο Σίλβα και τις συγκρίσεις με Βαλβέρδε: «Υπήρχε ένα δέσιμο με τον Βαλβέρδε, γιατί είναι ένας σοβαρός προπονητής και άνθρωπος. Ο Μίτσελ πρόσφερε επίσης στον Ολυμπιακό. Είχαμε μια παρένθεση με τον Περέιρα που δεν πήγε καλά, αλλά τώρα με τον Σίλβα έχουμε έναν σοβαρό και καλό προπονητή, που βγάζει μια ωραία και ευγενική εικόνα, κάτι που εκτιμώ ιδιαίτερα. Θεωρώ πως πρέπει να τον κρατήσει για αρκετό καιρό ο Ολυμπιακός. Εγώ θα επένδυα πάνω του. Δεν έχει δείξει τίποτα άσχημο μέχρι τώρα, ούτε στο γήπεδο, ούτε στις προπονήσεις, ούτε στις δηλώσεις του. Εγώ θα ήθελα να μείνει για καιρό, αλλά δεν είμαι πρόεδρος. Καταθέτω απλώς την προσωπική μου άποψη».

-το πώς νιώθει σαν δήμαρχος και μακριά από τον Ολυμπιακό: «Μετά από τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο, το χούι δεν αλλάζει και το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί είναι να βλέπω τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Έχω μια μεγάλη ευθύνη με το Δήμο, αλλά δεν έχω απομακρυνθεί από τον Ολυμπιακό και πηγαίνω σε όλα τα παιχνίδια εντός έδρας. Αυτά που μου λείπουν, γιατί τα είχα συνηθίσει, είναι τα ματς στο εξωτερικό, στα μεγάλα γήπεδα απέναντι στους μεγάλους αντιπάλους».

Ένας τρελός Άγγλος οπαδός του Ολυμπιακού, που έδωσαν νόημα στη ζωή του οι «ερυθρόλευκοι»


Ένας τρελός Άγγλος οπαδός του Ολυμπιακού, που έδωσαν νόημα στη ζωή του οι «ερυθρόλευκοι»

«Ο Ολυμπιακός μου έσωσε τη ζωή», δηλώνει ο Τέιλορ που κάνει τουλάχιστον μια φορά τον μήνα τη διαδρομή Λονδίνο-Αθήνα. «Όνειρο μου να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ», αναφέρει.

Μια ξεχωριστή περίπτωση οπαδού του Ολυμπιακού αποτελεί ο Τέιλορ, ο οποίος κατάγεται από την Αγγλία και ζει εκεί, αλλά έρχεται το λιγότερο μια φορά τον μήνα στην Ελλάδα ώστε να παρακολουθήσει τους «ερυθρόλευκους». Αλλά και σε έκτακτες περιπτώσεις, όπως το μνημόσυνο της Θύρας 7.
«Πριν από περίπου δυόμισι χρόνια έχασα τη γυναίκα μου από καρκίνο. Ήταν Ελληνοκύπρια», είπε στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός μου έσωσε τη ζωή».

Αναλυτικά

«Πριν από περίπου δυόμισι χρόνια έχασα τη γυναίκα μου από καρκίνο. Ήταν Ελληνοκύπρια. Μέσα σε ένα χρόνο επιχείρησα να αυτοκτονήσω, πήγα να τρελαθώ. Αποφάσισα να πάω διακοπές. Πήγα στην Κύπρο, στην Ελλάδα. Αγαπούσα το ποδόσφαιρο και έψαξα να μάθω για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Έμαθα ότι οι καλύτερες ομάδες ήταν ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, αλλά το κόκκινο του Ολυμπιακού νομίζω ήταν η καλύτερη επιλογή», ήταν τα πρώτα λόγια του Φίλιπ Τέιλορ και στη συνέχεια μίλησε για:

-το τι σημαίνει για τον ίδιο ο Ολυμπιακός: «Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός μου έσωσε τη ζωή. Έρχομαι στον Ολυμπιακό και βρίσκω ότι όλοι έχουν φιλότιμο. Το φιλότιμο σημαίνει από την καρδιά σου. Όλοι με υποδέχτηκαν και με άκουσαν γι αυτό πιστεύω στον Ολυμπιακό».

-το πόσο συχνά έρχεται στην Ελλάδα για να δει τον Ολυμπιακό: «Έρχομαι τουλάχιστον μία φορά τον μήνα, μπορεί και δύο. Τον Ιανουάριο ήρθα δύο φορές για να δω αγώνες Σούπερ Λιγκ. Το Φεβρουάριο ήρθα για το μνημόσυνο της Θύρας 7, το οποίο είναι πολύ σημαντικό γεγονός για τον σύλλογο. Τον Μάρτιο ήρθα για το ματς με τον Παναθηναϊκό και τον Απρίλιο για τη φιέστα».

-το όνειρο του με τον Ολυμπιακό: «Το όνειρο μου είναι να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ».

-τα συναισθήματα του όταν πηγαίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Όλοι όσοι δουλεύουν εδώ είναι φανταστικοί. Η μπουτίκ επίσης είναι καταπληκτική, όπως και τα ρούχα του Ολυμπιακού. Είναι μια νέα οικογένεια. Ο Ολυμπιακός μου έσωσε τη ζωή. Όλοι οι άνθρωποι εδώ έχουν φιλότιμο».

Δοκιμάζει στη Λιθουανία ο Μάρκοβιτς!


Δοκιμάζει στη Λιθουανία ο Μάρκοβιτς

Επί λιθουανικού εδάφους θα κριθεί η συμμετοχή του Νίκολα Μάρκοβιτς στον κρίσιμο αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Λιέτουβος Ρίτας.

Με ερωτηματικό τη συμμετοχή του Νίκολα Μάρκοβιτς αναχώρησε η αποστολή του ΠΑΟΚ μέσω Πόλης για το Βίλνιους. Εκεί το βράδυ της Τετάρτης θα κριθεί ουσιαστικά στον αγώνα με τη Λιέτουβος Ρίτας η πρόκριση στους «32» του Eurocup.

Ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ, που δεν έχει ξεπεράσει το μυϊκό σπασμό από τον αγώνα με την Άβτοντορ, θα δοκιμάσει να προπονηθεί απόψε επί λιθουανικού εδάφους και ο Σούλης Μαρκόπουλος θα τον περιμένει.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Νεϊμάρ αποκαλύπτει τη σημασία των 26 τατουάζ του!! (pics)

Τη δική τους ξεχωριστή ιστορία έχουν τα τατουάζ του Νεϊμάρ που αποκάλυψε τι σημαίνουν για τον ίδια αυτά που έχει «χτυπήσει». Συμβολισμοί, συναισθήματα και βιβλικές αναφορές στο κορμί του Βραζιλιάνου.

Ο Νεϊμάρ αποκαλύπτει τη σημασία των 26 τατουάζ του (pics)Κάθε άνθρωπος που αποφασίζει να «χτυπήσει» στο σόμα του κάποιο τατουάζ έχει να σου διηγηθεί μια ιστορία, ένα συναίσθημα, μια προσωπική στιγμή που τον οδήγησε στο να ζωγραφίσει κάποιο σημείο του κορμιού του.

Για το Νεϊμάρ κάθε ένα από τα 26 τατουάζ που έχει αποτελούν κάτι ξεχωριστό και συμβολίζουν κάτι που έχει «σημαδέψει» τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Μπάρτσα.

Σε τηλεοπτική συνέντευξη του ο Νεϊμάρ έδειξε τα τατουάζ του και εξήγησε τις σημασίες και τους συμβολισμούς τους.

Το πιο πρόσφατο δηλώνει τα όνειρα και τους στόχους ενός νεαρού παιδιού από τη Βραζιλία, με τη μπάλα να είναι το όπλο για να πραγματοποιηθούν τα όνειρα.

inner

Το θάρρος και η χαρά είναι δύο βασικά συναισθήματα στο ποδόσφαιρο και κοσμούν τους αστραγάλους του.

inner

Στη γάμπα του απεικονίζεται μια μπάλα με ένα στέμμα με το σύνθημα «να πως μπορούμε να πανηγυρίσουμε τα γκολ»

inner

Όλα περνάνε, γράφει το τατουάζ στο λαιμό του με το Νεϊμάρ να δηλώνει ότι κάθε δυσκολία μπορεί να ξεπεραστεί.

inner

Μια φράση στο στήθος του αποτελεί φόρο τιμής για τον πατέρα του, για τον οποίο ο Νεϊμάρ προσεύχεται πριν από κάθε ματς.

inner

Η λέξη αγάπη...

inner

Η ζωή έχει πλάκα...

inner

Το πρόσωπο της αδερφής του Ραφαέλα.

inner

Η οικογένεια είναι κάτι πολύ σημαντικό για τον Βραζιλιάνο.

inner

Σίγουρα ο Θεός παίζει ρόλο για το Νεϊμάρ που νιώθει ευλογημένος.

inner *Πηγή: sport-fm.gr*

Αποθεώνει Αντετοκούνμπο ο Μπάιρον Σκοτ!


Αποθεώνει Αντετοκούνμπο ο Μπάιρον Σκοτ

Παίκτη με προοπτική All Star χαρακτήρισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο προπονητής των Λέικερς, Μπάιρον Σκοτ, εν όψει του αγώνα με τους Μπακς στο Λος Άντζελες.

Ο Μπάιρον Σκοτ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, εν όψει της επίσκεψης των Μπακς στο LA για την αναμέτρηση με τους Λέικερς.

«Ο Αντετοκούνμπο μπορεί να γίνει All Star, όπως και ο Τζαμπάρι Πάρκερ. Και οι δύο είναι ήδη πολύ καλοί παίκτες. Ειδικά αυτός ο Έλληνας μπορεί με τρεις ντρίμπλες να βρεθεί από τη μια πλευρά του γηπέδου στην άλλη. Τόσο μακρύς κι αθλητικός είναι. Προφανώς έχει βελτιώσει το σουτ του, γιατί αυτό του έλειπε πέρσι και το εκμεταλλεύονταν οι αντίπαλοι. Τώρα μπορεί να σκοράρει και από μακριά, ίσως όχι ακόμη με μεγάλη συνέπεια, αλλά σίγουρα πολύ καλύτερα από πέρσι», τόνισε ο προπονητής των Λέικερς και άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Η ΑΕΚ χρειάζεται όσο ποτέ τους οπαδούς της»


«Η ΑΕΚ χρειάζεται όσο ποτέ τους οπαδούς της»

Κάλεσμα στους φιλάθλους της απηύθυνε η ΑΕΚ για τον αγώνα της Τετάρτης με τη Νεπτούνας, όπου χρειάζεται νίκη σε συνδυασμό με ήττα της Νίζνι ή της Χάποελ για να περάσει στους «32» του Eurocup.

Τη βοήθεια του… κοινού ζητεί η ΑΕΚ εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με τη Νεπτούνας (19:00) στο ΟΑΚΑ για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του Eurocup. Οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να κερδίσουν τους αδιάφορους Λιθουανούς και ελπίζουν παράλληλα σε ήττα της Κράσνι από τη Χάποελ ή της Νίζνι από τη Γαλατάσαραϊ στη Ρωσία για να περάσουν στους «32».

Η ανακοίνωση:

«H «Βασίλισσα» δίνει την Τετάρτη (16/12/15, 19:00) τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς με αντίπαλο τη Νεπτούνας για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup.

H «Βασίλισσα» θέλει τον κόσμο στο πλευρό της για να πανηγυρίσουμε την πολυπόθητη νίκη.

Η «Βασίλισσα» χρειάζεται τον «έκτο παίκτη» της. Χρειάζεται όσο ποτέ τους οπαδούς της για να ξεπεράσει το πιο δύσκολο εμπόδιο της έως τώρα ευρωπαϊκής διαδρομής της και βεβαίως αναμένει ταυτόχρονα και συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται μέσω του aekbc.gr και της viva.gr.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ. ΕΣΥ!

Τιμές εισιτηρίων: 5, 10, 20, 50 ευρώ

Κάντε εγγραφή στην επίσημη σελίδα http://www.aekbc.gr και στα social media της ΑΕΚ και κάντε την ομάδα μας "Βασίλισσα" και στο διαδίκτυο.

https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-eisitiria-agonon-15-16/


**Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι για την έκδοση εισιτηρίων απαιτούνται: Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, Επικυρωμένο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, δίπλωμα ή διαβατήριο)**

ΤΡΟΠΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:
*Από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό γήπεδο Καλαθοσφαίρισης του ΟΑΚΑ, 11:00 - 17:30 (είσοδος VIP, αίθουσα Τύπου, γραφείο OPERATION)
*Online από αυτή τη σελίδα.
*Από τα Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. - 11μ.μ.)
*VivaMall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων)
*Συνεργαζόμενα σημεία Viva (Public, Παπασωτηρίου, SevenSpot, Ιανός, Reload, ΕΚΟ, Shell, BP, MediaMarkt, Mymarket, Metro).
*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96? / λεπτό και από κινητό: 1,09? / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.
*Επιπλέον, εισιτήρια θα πωλούνται και από το Ο.Α.Κ.Α. την ημέρα του αγώνα, 3 ώρες πριν από την έναρξη, από τα Εκδοτήρια του "ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη", Μπάσκετ ParkingP1 & Μπάσκετ ParkingP5 - Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

*Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα θα πρέπει να φέρουν πιστοποιημένο έγγραφο ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).
*Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι δεν παρέχεται δυνατότητα ακύρωσης/μεταβολής των αγορασμένων εισιτηρίων.
*Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας (και τα προσωρινά τυπωμένα ηλεκτρονικά εισιτήρια).
*Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.
*Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά στις θέσεις που αναγράφονται πάνω σε αυτά
».

Απειλεί με αποχώρηση από το βουλγαρικό πρωτάθλημα η Λουντογκόρετς!


Απειλεί με αποχώρηση από το βουλγαρικό πρωτάθλημα η Λουντογκόρετς

Οι πρωταθλητές Βουλγαρίας είναι έτοιμοι να τα βροντήξουν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απροκάλυπτη (όπως υποστηρίζουν) εύνοια της διαιτησίας που απολαμβάνει η Λέφσκι Σόφιας.

Στον σαββατιάτικο αγώνα για το βουλγαρικό πρωτάθλημα και ενώ η Λίτεξ Λόβετς προηγείτο με 1-0 της Λέφσκι Σόφιας, η πρώτη αποφάσισε να εγκαταλείψει το γήπεδο μετά από δύο αποβολές και έναν καταλογισμό πέναλτι εις βάρος της. Η Λέφσκι πήρε το ματς στα χαρτιά με 3-0 και αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και εξόργισε τους αντιπάλους της και υποψήφιους για τον τίτλο.

Ο αθλητικός διευθυντής της Λίτεξ, Στόικο Στοΐλοφ εξήγησε τους λόγους της αποχώρησης: «Υπήρχε τεράστια διαφορά ανάμεσα στις αποφάσεις του διαιτητή. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στο ποδόσφαιρο. Είναι μια φάρσα, μια προσβολή απέναντι στην Λίτεξ και τους οπαδούς της. Αυτό είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου σε όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο της Βουλγαρίας».

Ο ιδιοκτήτης της Λουντογκόρετς Κιρίλ Ντομουσίεφ όμως, σκοπεύει να πάει ένα βήμα παραπέρα και να πάρει την ομάδα μια και καλή από τους αγωνιστικούς χώρους: «Το πιο πιθανό είναι να εγκαταλείψουμε το πρωτάθλημα, αν συνεχιστεί να ευνοείται από τους διαιτητές με τέτοιο τρόπο η Λέφκσι», δήλωσε κατηγορηματικά.

«Γιατί να ξοδεύουμε τα λεφτά μας και να επιτρέπουμε σε ομάδες -που δεν έχουν ούτε τις ικανότητες ούτε το επίπεδο- να διεκδικούν τον τίτλο με τέτοιο τρόπο;» συνέχισε ο Ντομουσίεφ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η απίστευτη γκάφα που χάρισε τη νίκη στη Λιέτουβος Ρίτας!! (video)


Η απίστευτη γκάφα που χάρισε τη νίκη στη Λιέτουβος Ρίτας (video)

Η Τζούκια είχε το προβάδισμα και την κατοχή στο φινάλε της 4ης περιόδου, αλλά ένα απίστευτο λάθος έδωσε στη Λιέτουβος Ρίτας την ευκαιρία να κλέψει, να ισοφαρίσει και να κερδίσει στην παράταση.









*Πηγή: sport-fm.gr*

Ή φεύγει αυτος πια ή οι περισσότεροι παίκτες!!


Ή φεύγει αυτος πια ή οι περισσότεροι παίκτες!

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι για μια ομάδα που μολις πριν έξι μήνες κατακτούσε με περίπατο το πρωτάθλημα και τωρα με εννιά ήττες σε 16 παιχνίδια βρίσκεται μολις ενα πόντο πανω απο τη ζώνη του υποβιβασμού! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος
Πλέον ειναι ξεκάθαρο πως είτε ο Μουρινιο πρέπει να απομακρυνθεί ή οι περισσότεροι απο αυτούς τους παίκτες που σχεδόν επιδεικτικά ειναι προκλητικά αδιάφοροι σε μια σεζόν που ειναι η χειρότερη για την Τσελσι απο το 1978-79! Μια χρονια που στο τέλος της εκείνη η Τσελσι ειχε υποβιβαστεί και φυσικα παρότι θεωρούμε αδιανόητο πως κατι τοσο τρελό μπορει να συμβει στην εποχή μας, η πικρή αλήθεια ειναι πως με εξαίρεση την Αστον Βίλα καμία άλλη ομάδα δεν εχει κανει τοσο κακή εμφάνιση μεχρι στιγμής στο πρωτάθλημα απο την πρωταθλήτρια του 2015!
Ο Μουρινιο παντως πέταξε το γάντι ξεκάθαρα στους παίκτες του με τη δήλωση πως νοιωθει πως τον πρόδωσαν! Αν και ηταν πολυ προσεκτικός στο πως επέλεξε την φράση του στην κάμερα του Sky Sports η ουσία δεν αλλάζει!
Ουσιαστικά τους είπε (σε μια πραγματικα πολυ ανθρώπινη εξομολόγηση on camera) πως είτε αυτος τους ανέβασε πριν λίγους μήνες σε ενα επίπεδο παραπάνω απο την αξία τους οποτε έγιναν πρωταθλητές είτε αυτοι για καποιον λόγο δεν αποδίδουν οπως ξέρουν και μπορούν! Και τους είπε πως πρέπει να προσγειωθούν και να γίνουν ξανα ταπεινοί και να αντιληφθούν κοιτώντας τους παίκτες της Λεστερ πως αυτοι ειναι καλύτεροι τώρα και οι δικοί του να αντιληφθούν πως ειναι στο ιδιο επίπεδο με την Σαντερλαντ ή την Γουότφορντ και όχι πως ειναι παγκόσμιοι πρωταθλητές ή οι παίκτες της χρονιάς! Σκληρές κουβέντες που οριστικά εχω την αίσθηση κόβουν τις γέφυρες συνεννόησης με τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια και προετοιμάζουν την απόλυτη σύγκρουση!
Μην ξεχνιόμαστε, μιλάμε για την ένατη ήττα στο πρωτάθλημα μετα απο 16 ματς δηλαδή όσες εκανε ο Μουρινιο σε δυο ολόκληρες σεζόν στον πάγκο της Τσελσι απο τη στιγμη της επιστροφής στην Αγγλια το καλοκαίρι του 2013!
Οπως πολυ πετυχημενα είπε ο (κορυφαίος σκόρερ της Τσελσι) Φρανκ Λαμπαρντ αναλύοντας το ματς με τη Λεστερ στο στούντιο του Sky Sports, μια κακή χρονια για την ομάδα θα έπρεπε να ειμαι η εκτη θέση αλλα τιποτα πιο κατω και οι παίκτες ειναι αυτοι που πρέπει να κοιτάξουν τον εαυτό τους και να παραδεχτούν πως δεν έχουν αποδώσει οπως μπορούν στη σεζόν που διανύουμε.
Το ερώτημα ολοένα και πιο πολυ ωστόσο γινεται επιτακτικό: μπορει πια ο Μουρινιο που εχει χάσει οπως φαίνεται ξεκάθαρα τα αποδυτήρια να γυρίσει μια κατάσταση που αλλωστε δεν εχει διαχειριστεί ξανα στο παρελθόν;
Και ποσο ειναι διατεθειμένος ο Αμπραμοβιτς να περιμένει ακομα και να βλεπει αυτη την εκφυλιστική αγωνιστική κατάσταση να εκτυλίσσεται; Ή φεύγει οι ένας που συνήθως ειναι η εύκολη λύση ή φεύγουν παρα πολλοί αφου ειναι δεδομένο πως τουλάχιστον επτά με δεκα παίκτες ειναι αυτοι που ο Πορτογάλος αν μείνει στη θεση
του θα ξεφορτωθεί το Γενάρη και το καλοκαίρι! Ετσι κι αλλιώς πρέπει πια να παρθουν αποφάσεις και δεν πρόκειται να ειναι αναίμακτες!

Πηγή: england365.gr

«Φαίνεται από τα ριπλέι ότι είναι φάουλ του Μπερμπάτοφ»


«Φαίνεται από τα ριπλέι ότι είναι φάουλ του Μπερμπάτοφ»

Βέβαιος ότι του έκανε φάουλ ο Μπερμπάτοφ εμφανίστηκε ο Θοδωρής Τριποτσέρης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Δίκαιο το αποτέλεσμα», σχολίασε ο έμπειρος αμυντικός.

Στην πολυσυζητημένη φάση της αναμέτρησης, Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ, που συνέβη ανάμεσα στον ίδιο και τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, αναφέρθηκε ο Θοδωρής Τριποτσέρης μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6.

O Βούλγαρος επιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και ο διαιτητής, Αρετόπουλος υπέδειξε φάουλ. Ο 30χρονος δήλωσε ότι αποδεικνύεται από τα ριπλέι και τις φωτογραφίες ότι ρέφερι της αναμέτρησης έχει δίκιο.

Αναλυτικά μίλησε για:

-την επίμαχη φάση στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων: «Εγώ σηκώνομαι να πηδήξω και νιώθω τα δύο χέρια του στην πλάτη μου. Ήταν κοντά ο διαιτητής και εκτιμώ ότι είναι σωστή η υπόδειξη του. Πιστεύω ότι και τα ριπλέι και οι φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι είναι φάουλ. Επειδή είχα βάλει το σώμα μου σωστά, πιστεύω ότι δεν είχε άλλο τρόπο για να πάρει την κεφαλιά».

-τα παράπονα του Μπερμπάτοφ μετά την υπόδειξη του διαιτητή: «Όσο μεγάλος παίκτης και να είσαι, όταν κρίνεται ένα παιχνίδι στα τελευταία λεπτά αυτή τη στάση που κράτησε ο Μπερμπάτοφ θα κρατήσεις».

-το αν είναι όλες αυτές οι φάσεις φάουλ. Όπως του Μποτία, του Λαμπρόπουλου που δίνονται ως παραδείγματα: «Δεν είναι όλες φάουλ. Για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις πρέπει ο διαιτητής να αποφασίσει στιγμιαία, μέσα σε κλάματα του δευτερολέπτου. Ο πολύς ο κόσμος και εμείς τις κρίνουμε, έχοντας άνεση του χρόνου».

-την προσέγγιση του ματς που έκανε ο Λεβαδειακός: «Ξέραμε ότι έκανε ένα μεγάλο διπλό επί της Ντόρτμουντ. Εμείς προσπαθήσαμε να κλείσουμε τα ατού του. Γνωρίζαμε ότι παίζει πολύ με τον Ροντρίγκες και θέλαμε να τον μπλοκάρουμε. Πιστεύω ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, είχαμε ευκαιρίες με τον Μάντζιο, είχε κι ο ΠΑΟΚ με τον Αθανασιάδη».

-την καλή πορεία του Λεβαδειακού παρά το γεγονός ότι έγινε προετοιμασία υπό αντίξοες συνθήκες: «Δουλεύουμε πολύ με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Ήταν δύσκολο καλοκαίρι, είχαμε 14 παίκτες στην προετοιμασία και οι περισσότερες μεταγραφές έγιναν στο τέλος. Οπότε, είναι λογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα όπως αυτά που είχαμε».

-το αν δικαιολογείται η συχνή κουβέντα για τη διαιτησία: «Πολλοί τα ρίχνουν στη διαιτησία. Γίνονται λάθη και πάντα θα γίνονται, αλλά θα πρέπει και εμείς από την πλευρά μας να βοηθούμε τους διαιτητές. Γίνονται πολλά τραβήγματα και στα κόρνερ και στα φάουλ».

-τον πιο δύσκολο φορ που αντιμετώπισε φέτος: «Θα ακουστεί κάπως, διότι δεν είναι καλός όσο πέρυσι. Εγώ θα σας πω ότι είναι ο Μπεργκ, κι ας μην έχει κάνει καλή σεζόν έως τώρα. Είναι πολύ καλός παίκτης, από τους καλύτερους επιθετικούς του πρωταθλήματος».

Βαρούχας: «Κάνει καθαρό φάουλ ο Μπερμπάτοφ»


Βαρούχας: «Κάνει καθαρό φάουλ ο Μπερμπάτοφ»

Σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στις καθυστερήσεις του αγώνα Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ (0-0) ως επιθετικό φάουλ, όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Σαφής παράβαση επιθετικού φάουλ του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ σε βάρος του Θοδωρή Τριποτσέρη θεωρεί πως υπήρχε στο ακυρωθέν γκολ του ΠΑΟΚ κόντρα στον Λεβαδειακό (0-0) ο Παναγιώτης Βαρούχας. Ο καθηγητής διαιτησίας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και σχολίασε τη φάση για την οποία διαμαρτύρονται οι Θεσσαλονικείς.

«Ο Μπερμπάτοφ κάνει κίνηση, βάζει τα χέρια πάνω στους ώμους του Τριποτσέρη, δεν τον αφήνει να σηκωθεί για να διεκδικήσει την μπάλα και είναι καθαρή περίπτωση φάουλ. Δεν μου αρέσει αυτό που λένε ότι στην Αγγλία θα μετρούσε τέτοιο γκολ. Το ότι αφήνουμε μια παράβαση να συνεχιστεί είναι λάθος. Στην Αγγλία δεν ασχολούνται τόσο πολύ με τις αποφάσεις των διαιτητών. Και ο Λεβαδειακός ζητά ένα πέναλτι για ένα χέρι από κοντινή απόσταση. Αν ήθελε να αδικήσει τον ΠΑΟΚ ο διαιτητής, θα το έδινε», ανέφερε ο κ. Βαρούχας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Και συνεχίζει ο Φέντερερ!


Και συνεχίζει ο Φέντερερ

Θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και η ταυτότητά του θα γράφει «Ετών 35». Ο Ρότζερ Φέντερερ όμως δεν έχει καμία διάθεση να κρεμάσει την ρακέτα του.

Οι 17 κατακτήσεις Γκραν Σλαμ δεν είναι αρκετές για τον Ρότζερ Φέντερερ και φαίνεται πως έχει ήδη καταστρώσει τα μελλοντικά πλάνα του: «Έχω σχεδιάσει το πρόγραμμά μου για το 2016, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και μετά. Σε αυτό δεν συμπεριλαμβάνεται η… αποστρατεία. Δεν έχω συγκεκριμένη ημερομηνία, αν και αυτό θα βοηθούσε στην οργάνωσή μου».

Ο 34χρονος τενίστας πήρε μέρος στο Διεθνές Τουρνουά της Ινδίας, δήλωσε πως περιμένει με ενθουσιασμό να ξαναδώσει το παρών του χρόνου και πως το αυστραλιανό όπεν είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος του: «Μετά από αυτό, θα έχω έναν μακρύ και δύσκολο χρόνος», τόνισε.

Παρ’ όλα αυτά δεν δείχνει να ανησυχεί, καθώς βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα: «Είμαι σε φοβερή φυσική κατάσταση και φυσικά όπως συνηθίζω να λέω, ελπίζω να είμαι εδώ για λίγο καιρό ακόμα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πιτσιρικάς σκοράρει από το κέντρο πριν καν αρχίσει το χρονόμετρο!! (video)


Πιτσιρικάς σκοράρει από το κέντρο πριν καν αρχίσει το χρονόμετρο (video)

Είναι ο ορισμός του γκολ αποδυτήρια. Ένας πιτσιρικάς σε ματς στην Ολλανδία δοκίμασε τα πόδια του με το σφύριγμα της έναρξης και πέτυχε γκολ στα 3 δευτερόλεπτα. Δείτε το εντυπωσιακό γκολ!

Πολλές φορές ακούμε τη φράση «γκολ από τα αποδυτήρια».

Ε λοιπόν ένας πιτσιρικάς στην Ολλανδία απέδειξε σε απόλυτο βαθμό ποιος είναι ο σωστός τρόπος να βάζεις γκολ με το... καλημέρα.

Διότι ο νεαρός Φαμπιάν Ραμαγιάνα σκόραρε από το κέντρο πριν καν βγάλει από στόμα τη σφυρίχτρα ο ρέφερι στο ξεκίνημα του ματς.




*Πηγή: sport-fm.gr*

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Λυκειόπαιδο έκανε «ανεμόμυλο» από τη βολή!! (video)


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Λυκειόπαιδο έκανε «ανεμόμυλο» από τη βολή (video)

Το όνομά του είναι Τζασόν Σμιθ, δεν ξέρουμε αν θα κάνει ποτέ σοβαρή καριέρα, αλλά ο μικρός «πετά». Δείτε το λυκειόπαιδο να κάνει κάρφωμα –«ανεμόμυλο» πηδώντας από τη γραμμή της βολής.

Ποιος Ζακ ΛαΒίν και ποιος Βίκτορ Ολαντίπο… Ο Τζασόν Σμιθ έβαλε τα γυαλιά στους καλύτερους σύγχρονους dunkers του ΝΒΑ με αυτό που έκανε.

Ο 17χρονος, που πηγαίνει στην τελευταία τάξη λυκείου στη Νότια Καρολίνα, πάτησε από τη γραμμή των βολών και έφτασε σε κάρφωμα-«ανεμόμυλο» που… κρεμά σαγόνια.









*Πηγή: sport-fm.gr*

«Μίλησε με Πογέτ η Σουόνσι, αλλά…»


«Μίλησε με Πογέτ η Σουόνσι, αλλά…»

Δημοσίευμα της Mirror κάνει λόγο για επαφή της Σουόνσι με τον Γκ. Πογέτ και πως η πρόσληψή του είναι εφικτή καταβάλλοντας ρήτρα,όμως από την ΑΕΚ διαψεύδουν και οι Ουαλοί πάνε για άλλον προπονητή.

Από πλευράς ΑΕΚ να διαψεύστηκε επίσημα πως υπήρξε πρόταση ξένης ομάδας για τον Γκουστάβο Πογέτ και πως τίθεται θέμα αποχώρησης του, με τους «κιτρινόμαυρους» να ξεκαθαρίζουν πως θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι στον πάγκο.

Η Mirror έχει άλλη… άποψη και αναφέρει πως το Σαββατοκύριακο υπήρξε επαφή του προέδρου, Χιου Τζένκινς, με τον Ουρουγουανό προπονητή και πως είναι εφικτή η πρόσληψή του αν καταβληθεί στην ΑΕΚ ρήτρα 410.000 ευρώ.

Πάντως οι Ουαλοί φέρονται να μην έχουν τον «Γκας» πρώτη επιλογή και στοχεύουν αλλού, με τον πρόεδρο της ομάδας να αναχωρεί για το εξωτερικό (όχι όμως την Ελλάδα) προκειμένου να κάνει συζητήσεις για την υπόθεση.

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα και ο Χόρχε Σαμπάολι λέγεται πως είναι μπροστά από τον Πογέτ στη λίστα της Σουόνσι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Άλαν Σίρερ έγινε δρόμος! (pics)


Ο Άλαν Σίρερ έγινε δρόμος (pics)

Τον Άλαν Σίρερ τίμησε η Μπλάκμπερν για την προσφορά του στο σύλλογο και τη συμμετοχή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1995. Το όνομα του αρχισκόρερ δόθηκε σε δρόμο έξω από το «Ewood Park».

Την ζωντανή ιστορία της τίμησε η Μπλάκμπερν που απέδωσε τα δέοντα στον Άλαν Σίρερ, για την προσφορά του στους «Ρόβερς» και τη συμβολή του στην κατάκτηση του τελευταίου πρωταθλήματος το 1995.

Στο ματς της Μπλάκμπερν με τη Νίτιγχαμ Φόρεστ, ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, επέστρεψε σε γνωστά λημέρια και τιμήθηκε από το σύλλογο του Λάνκασαϊρ.

Το όνομα του Σίρερ δόθηκε σε δρόμο έξω από το «Ewood Park», με τα αποκαλυπτήρια της οδού να γίνονται παρόντος του ανθρώπου που βρήκε δίχτυα με τους «Ρόβερς» την τετραετία 1992-96, 130 φορές σε 171 παιχνίδια.

«Εξαιρετική τιμή για μένα να δίδεται σε δρόμο το όνομα μου. Είναι όμορφο να γυρνάς πίσω» σχολίασε ο Άγγλος «μπόμπερ» στο λογαριασμό του στο twitter.

inner

inner

inner *Πηγή: sport-fm.gr*

Βιεϊρίνια: «Ήθελα να γυρίσω στον ΠΑΟΚ...»


Βιεϊρίνια: «Ήθελα να γυρίσω στον ΠΑΟΚ...»

Μπάλα είναι αμφίβολο αν θα ξαναπαίξει στα μέρη μας. Όμως ο Βιεϊρίνια παραδέχτηκε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 πως νιώθει προ τριών ετών ήταν κοντά στην επιστροφή στον ΠΑΟΚ. «Όλη η ζωή μου στην Ελλάδα», είπε.

Μισός (ίσως και… βάλε) Έλληνας αισθάνεται ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος μπακ-χαφ, που ξεχώρισε με τον ΠΑΟΚ και πλέον διαπρέπει σε επίπεδο Champions League με τη Βόλφσμπουργκ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και παραδέχτηκε πως προ τριετίας είχε βρεθεί κοντά στην επιστροφή του στο «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ αποκάλυψε πως έχει αποφασίσει να ζήσει στην Ελλάδα μετά το τέλος της καριέρας του.

«Δεν ήθελα να φύγω ως αποτυχημένος από την Bundesliga», ανέφερε για το λόγο που δεν επέστρεψε στην Τούμπα. Πάντως δεν έκρυψε την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ, στον οποίο φέρνει γούρι σαν… θεατής, ενώ αναφέρθηκε και στις καλές κληρώσεις Πορτογαλίας και Βόλφσμπουργκ σε Euro 2016 και Champions League αντίστοιχα.

Αναλυτικά ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε στους Αλέξη Σπυρόπουλο και Θανάση Ασπρούλια για:

-το πού θα ζήσει μετά το τέλος της καριέρας του στη Γερμανία: «Θα κάνω διακοπές στη Θεσσαλονίκη στη διάρκεια της χειμερινής διακοπής. Όταν τελειώσω την καριέρα μου στη Γερμανία, θα ζήσω στην Ελλάδα. Όλη η ζωή μου είναι στην Ελλάδα. Έφυγα μικρός από την Πορτογαλία και πέρασα πολλά καλά χρόνια στον ΠΑΟΚ, ενώ παντρεύτηκα Ελληνίδα».

-την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ: «Κάθε φορά που παίζει ο ΠΑΟΚ στη Γερμανία, αν μπορώ πηγαίνω και τον παρακολουθώ. Δύο φορές έχω πάει, τη μία πήρε 1-1 από τη Σάλκε και την άλλη νίκησε 1-0 τη Ντόρτμουντ».

-το αν υπήρξε πραγματικό ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΠΑΟΚ: «Την πρώτη φορά που ακούστηκε ότι μπορεί να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ ήταν αλήθεια. Τότε είχα δυσκολία να παίζω στη Βόλφσμπουργκ. Ο Μάγκατ δεν με χρησιμοποιούσε και δεν ήμουν για δύο μήνες ούτε στην αποστολή. Ένιωθα σαν στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ με ήθελε, είχαμε συζητήσει κάποια πράγματα, αλλά δεν έγινε τελικά. Ήθελα να επιστρέψω, αλλά η Βόλφσμπουργκ δεν ήθελε να με δώσει στην ομάδα από την οποία με είχε αγοράσει λίγους μήνες πριν».

-την κλήρωση της Βόλφσμπουργκ με τη Γάνδη: «Ήθελα να παίξουμε με την Μπενφίκα, αλλά και με τη Γάνδη δεν έχω κανένα παράπονο».

-το αν διανύει την καλύτερη σεζόν του στη Βόλφσμπουργκ: «Κάνουμε μια πολύ καλή σεζόν και η πορεία μας στο Champions League ήταν εξαιρετική μέχρι τώρα, αλλά έχουμε ακόμη δρόμο φέτος. Αν έπρεπε, πάντως, να ξεχωρίσω μια από τις τέσσερις σεζόν που είμαι εδώ, θα έλεγα την προηγούμενη, γιατί κατακτήσαμε το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ».

-το γκολ του στη νίκη επί της Μαν. Γιουνάιτεντ: «Ήταν ένα ωραίο γκολ, βγαλμένο από την προπόνηση. Και φυσικά ήρθε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, όπως η Μαν. Γιουνάιτεντ».

-την καθιέρωσή του σε θέση δεξιού μπακ-χαφ: «Από την αρχή της περσινής σεζόν με είχαν ρωτήσει αν μπορούσα να παίξω και δεξί μπακ, γιατί δεν είχαμε πολλές επιλογές στον πάγκο. Είπα στον προπονητή πως θέλω να βοηθήσω την ομάδα όπως μπορώ. Τα πήγα καλά, τόσο μπροστά όσο και πίσω κι από τότε έπαιζα σαν δεξί μπακ-χαφ μέχρι το τέλος της σεζόν».

-τη δύσκολη καθιέρωσή του στη Βόλφσμπουργκ: «Στην πρώτη μου χρονιά είχα έναν τραυματισμό που με ταλαιπώρησε πολύ. Ήταν μια πολύ σκληρή προετοιμασία αυτή με τον Μάγκατ και ευτυχώς δεν έκανα άλλη μαζί του. Η ένταση δεν είχε καμία σχέση με αυτές που κάναμε στον ΠΑΟΚ. Δεν ήθελα να κάνω επέμβαση, γιατί έτσι θα έχανα δύναμη και εκρηκτικότητα. Έκανα θεραπεία και αφού ξεπέρασα το πρόβλημα σιγά-σιγά άρχισα να παίζω».

-το αν σκέφτηκε να φύγει από τη Βόλφσμπουργκ όταν δεν αγωνιζόταν: «Θα πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου. Εγώ θα μπορούσα να τα είχα παρατήσει και να είχα φύγει από τη Γερμανία, αλλά ήθελα να αποδείξω πως μπορώ να κάνω καλά πράγματα και στην Bundesliga. Είχα τη βοήθεια της γυναίκας μου, αλλά και των φίλων μου που πίστευαν σε μένα. Δεν θα πρέπει στην πρώτη δυσκολία να αφήνεις τα πάντα. Δεν θα πρέπει να αφήνεις άλλους να σε κάνουν να πιστέψεις πως δεν είσαι αρκετά καλός».

-την κλήρωση της Πορτογαλίας στο Euro με Ισλανδία, Αυστρία και Ουγγαρία: «Μάλλον εμείς οι Πορτογάλοι είμαστε τυχεροί (γέλια), γιατί κι εμείς πέσαμε με τη Βόλφσμπουργκ. Για να σοβαρευτούμε, μπορεί από πλευράς ονομάτων ο όμιλος να θεωρείται εύκολος, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Μπορούν να γίνουν εκπλήξεις. Μακάρι να κατακτήσουμε το Euro 2016, όπως η Ελλάδα το 2004».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Χιόνια στο καμπαναριό που... Πρέμιερ Λιγκ σημαίνει!! (video)

Μέσα στις γιορτές κορυφώνεται η δράση στην Πρέμιερ Λιγκ και το Sky Sports για ετοιμάζει ένα άκρως χριστουγεννιάτικο και γιορτινό «promo video» για το σπουδαίο ματς της Άρσεναλ με τη Σίτι.

Χιόνια στο καμπαναριό που... Πρέμιερ Λιγκ σημαίνει (video)Αναμφίβολα το ματς της Δευτέρας στο «Emirates» ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Σίτι είναι αυτό που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 17ης στροφής της Πρέμιερ Λιγκ.

Μέσα στις γιορτές του κορυφαίο κατά πολλούς πρωτάθλημα στον κόσμο φοράει τα γιορτινά του και βάζει τους «πιστούς» του στο κλίμα των ημερών.

Το βίντεο με το οποίο το Sky Sports προαναγγέλλει το σπουδαίο ματς που κρίνει πολλά όσον αφορά την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε το σχετικό βίντεο


*Πηγή: sport-fm.gr*

Αυτοί ξέρουν την Άντερλεχτ!!


Αυτοί ξέρουν την Άντερλεχτ!

Ο Ε. Φερέρα, που έχει περάσει από τη Super League και ο πρώην «ερυθρόλευκος», Κ. Ρουγκάλας συνάντησαν πρόσφατα την Άντερλεχτ και αναλύουν την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους «32» Europa League.

Αποτελούν ιδανικές περιπτώσεις ώστε να αναλύσουν την Άντερλεχτ στο ελληνικό κοινό! Ο Εμίλιο Φερέρα και ο Κωνσταντίνος Ρουγκάλας τη γνωρίζουν πολύ καλά, καθώς ο μεν είναι ο τεχνικός της Λέουβεν που κοντραρίστηκε στις 29 Νοεμβρίου, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League και ο δε που άνηκε μέχρι πρόσφατα στους Πειραιώτες, είναι μια από τις βασικές επιλογές του στην αμυντική γραμμή.

Ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου και του Πανθρακικού, θεωρεί, όπως δήλωσε στον «Γαύρο», ότι η Άντερλεχτ είναι ανώτερη με την προ διετίας ομάδα που ηττήθηκε δις από τους «ερυθρόλευκους» στους ομίλους του Champions League. Από την άλλη ο 21χρονος πορτιέρο εκτιμά, όπως ανέφερε στην ίδια εφημερίδα, ότι αν η τέως ομάδα του εμφανιστεί όπως στα πρώτα του φετινά ευρωπαϊκά ματς, τότε θα πάρει σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς.

Αναλυτικά

«Η αλήθεια είναι ότι αυτήν την περίοδο η Άντερλεχτ δεν βρίσκεται στην ιδανική αγωνιστική κατάσταση όπως φαίνεται και από την τέταρτη θέση την οποία που καταλαμβάνει στη βαθμολογία.. Αυτό όμως δεν λέει πολλά πράγματα και δεν πρέπει να επηρεάζει την κρίση που διαμορφώνει κάποιος για τη δυναμική της. Το βελγικό πρωτάθλημα είναι πραγματικά ανταγωνιστικό και επειδή ο τίτλος κρίνεται στα play off του Απριλίου, οι ομάδες που τον διεκδικούν ξέρουν ότι πρέπει να φορμαριστούν εκείνο το διάστημα.

Είναι δύσκολο για οποιονδήποτε να αντιμετωπίσει την Άντερλεχτ. Εμείς προηγηθήκαμε στην έδρα της, αλλά τελικά ηττηθήκαμε (σ.σ. 3-2). Όπως όλες οι ομάδες αυτού του επιπέδου, έχει τα πάνω της και τα κάτω της, οπότε είναι δύσκολο να γνωρίζουμε από τώρα πως θα παρουσιαστεί την περίοδο που θα παίξει με τον Ολυμπιακό. Αυτά τα παιχνίδια, πάντως, σίγουρα δεν θα είναι εύκολα για κανέναν από τους δύο
», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα ότι θα δώσει τη ρεβάνς στην έδρα του. Εκεί όπου γνωρίζω πολύ καλά πως με τη βοήθεια του κόσμου του μπορεί να νικήσει κάθε αντίπαλο, αλλά αντιμετωπίζει το μειονέκτημα της έλλειψης εγχώριου ανταγωνισμού. Στο ελληνικό πρωτάθλημα πηγαίνει από νίκη σε νίκη, τρέχει σχεδόν μόνος του, εν αντιθέσει με την Άντερλεχτ που δίνει πολύ δυσκολότερα ματς κι αυτό θα τη βοηθήσει από πλευράς ετοιμότητας».

Σχετικά με τις προ διετίας κόντρες των δύο ομάδων, σχολίασε: «Η Άντερλεχτ είναι καλύτερη τώρα. Είναι πιο έτοιμη για να αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις. Δεν έχει αλλάξει ριζικά το ρόστερ της, διαθέτει πολλούς ίδιους παίκτες και επιπροσθέτως, οι νεαροί κουβαλούν δύο χρόνων εμπιερίες. Ο Τίλεμανς, ο Πρατ και Ντεντόκερ έχουν εξελιχθεί πολύ. Δεν υπάρχουν ένας-δύο παίκτες που αν απομονωθούν, αποδιοργανώνεται ολόκληρη η ομάδα. Η Άντερλεχτ έχει ποδοσφαιριστές υψηλής ποιότητας σ’ολες τις γραμμές της. Τον Ντεσάχτ, τον Ντεφούρ, τον Οκάκα, τον Ζιγέ και τον Νάχαρ στα πλάγια… Δεν μπορώ να πω, δηλαδή ότι η ισχύς της βρίσκεται κάπου συγκεκριμένα».

Ο Φερέρα μίλησε και για το πλάνο που ακολουθεί ο Βαν Χόλσμπεεκ: «Στο ξεκίνημα της σεζόν, ο προπονητής της παρέτασσε την ομάδα του με 4-4-2 σε ρόμβο, χρησιμοποιώντας τον Ζιγέ ως αμυντικό μέσο (προτού τον μεταφέρει στα δεξιά της άμυνας), τον Πρατ ως επιτελικό και δύο κυνηγούς εκ των Σουάρεθ, Ιντρίσα Σίλα και Οκάκα. Προϊόντος του χρόνου, όμως έχει αλλάξει το σύστημα σε 4-4-1-1 ή 4-3-3 και η Άντερλεχτ αποδίδει καλύτερα. Γενικώς η ομάδα που έχει λύσεις, διαθέτει πλέον εμπειρία και θεωρώ ότι θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι».

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Ρουγκάλας, είπε: «Αν ο Ολυμπιακός αντιμετωπίσει αυτά τα δύο παιχνίδια όπως εκείνα στο Champions League, νομίζω ότι θα προκριθεί εύκολα! Έχει ποιότητα και σίγουρα μεγαλύτερη εμπειρία απ’ την Άντερλεχτ, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Όπως την παρακολουθώ εγώ, η Άντερλεχτ είναι απείθαρχη ομάδα, που κάνει εύκολα λάθη για το επίπεδο της. Στο παιχνίδι απέναντι μας, παρότι χάσαμε, σκοράραμε δύο εύκολα γκολ με αντεπιθέσεις. Έχει προβλήματα στο κέντρο της άμυνας και εκεί πρέπει να χτυπήσει ο Ολυμπιακός.

Ούτε η επίθεση της τρομάζει, είναι φανερό ότι της λείπει ακόμα ο Μίτροβιτς και προπονητής της χρησιμοποιεί πότε τον Οκάκα και πότε τον Σιλά, δίνοντας την εντύπωση πως δεν εμπιστεύεται κάποιον απόλυτα. Στα θετικά της σημεία είναι η καλή κυκλοφορία της μπάλας, καθώς είναι ομάδα που θέλει να έχει την κατοχή και όλο το παιχνίδι περνάει από τα πόδια του Ντεφούρ. Αν πιεστεί, όμως αντιμετωπίζει προβλήματα και πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός, έχοντας και τη ρεβάνς στην έδρα του, είναι το απόλυτο φαβορί. Αν είναι το ίδιο σοβαρός με τα παιχνίδια που έδωσε στο Champions League, τότε θα πάρει το σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς
».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το διαφορετικό πικ – νικ της Μπάρτσα!! (video)


Το διαφορετικό πικ – νικ της Μπάρτσα (video)

Τρόποι να κάνεις πικ – νικ υπάρχουν πολλοί. Όμως στην Μπαρτσελόνα ακόμα και όταν βγαίνουν για φαγητό στην... εξοχή, δεν αποχωρίζονται τη μπάλα με την οποία κάνουν μερικά «μαγικά».

Τα συνηθισμένα πικ – νικ περιλαμβάνουν φαγητό, ποτό, τραπεζομάντιλο για να στρώσεις κάτω και στο τσακίρ κέφι κανένα επιτραπέζιο ή τάβλι για τους πιο... αθλητικούς τύπους.

Όμως όταν είσαι στη Μπάρτσα δεν μπορείς να πας για πικ-νικ χωρίς τη μπάλα.

Στο βίντεο «πρόμο» για το UEFA Youth League, οι νεαροί αστέρες των «μπλαουγκράνα» βγήκαν για φαγητό στην εξοχή και με την ευκαιρία είπαν να κάνουν μερικά «μαγικά».

Δείτε το σχετικό βίντεο



*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο μουσικός Χάμιλτον!! (video&pics)


Ο μουσικός Χάμιλτον (video&pics)

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, μίλησε για το δεύτερο (που τείνει να γίνει πρώτο) μεγαλύτερο πάθος της ζωής του, τη μουσική, και παρουσίασε μέρος του άλμπουμ του που πρόκειται να κυκλοφορήσει.

Ξεκίνησε ως χόμπι, αλλά πλέον η μουσική αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι του Λούις Χάμιλτον. Ο 30χρονος οδηγός εξομολογήθηκε στην εκπομπή του CBS 60-Minutes Overtime πως στο στούντιο βρίσκει τον πραγματικό εαυτό του: «Εδώ μπορώ να είμαι τρωτός. Να δείξω μια πλευρά του χαρακτήρα μου που δεν βλέπει ο κόσμος».

inner

«Η ιδέα ήταν να ξεκινήσει όλο αυτό ως μια ευχάριστη ασχολία, αλλά έχει φτάσει σε ένα σημείο πολύ σοβαρό, περνάμε πολύ χρόνο στο στούντιο. Όταν δεν προπονούμαι για τους αγώνες, είμαι εδώ», συμπληρώνει.

inner

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής κυκλοφόρησε στην δημοσιότητα μέρος των τραγουδιών του 'J'Adore' και 'Lookin' at You,' μέρος του άλμπουμ του που πρόκειται σύντομα να βγει στην αγορά.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Το παράπονο του Σούλη…!


Το παράπονο του Σούλη…

Μαχητής, όπως πάντα, ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν καταθέτει τα όπλα, έστω κι αν μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 εξέφρασε το παράπονό του για τα πενιχρά οικονομικά μέσα στον ΠΑΟΚ και την απουσία του κόσμου.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν έχει μάθει να «κλαίγεται» και πάντα προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό, με όσα-συνήθως λιγοστά-μέσα διαθέτει. Αυτό πάντως δεν του στερεί το δικαίωμα να εκφράζει το παράπονό του πως θα μπορούσε να προσφέρει πολύ περισσότερα στον ΠΑΟΚ αν είχε μεγαλύτερο διαθέσιμο μπάτζετ και περισσότερη στήριξη από τον κόσμο.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» αναφέρθηκε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 στην ήττα-«αυτοχειρία» από τον Παναθηναϊκό, τις δυσκολίες στο έργο του, αλλά και την ευεργετική για το μπάσκετ άνοδο του συμπολίτη Άρη.

Αναλυτικά, ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε στους Αλέξη Σπυρόπουλο και Θανάση Ασπρούλια για:

-το πώς χάθηκε ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό: «Κάναμε ορισμένα λάθη στο τέλος του αγώνα. Η ομάδα είχε αδυνατίσει, δεν είχαμε επιλογές παρά μόνο περιφερειακό παιχνίδι γιατί είχαν βγει οι ψηλοί μας και χάσαμε πολλά ριμπάουντ. Αυτά είναι στοιχεία που επηρέασαν την εξέλιξη του παιχνιδιού, ενώ δεν είχαμε την ψυχραιμία ή το καθαρό μυαλό για να βάλουμε κάποιες βολές. Είχε συμβεί το ίδιο πράγμα και με τον Ολυμπιακό. Μπάσκετ είναι…».

-το αν μια τέτοια ήττα κάνει κακό στην ψυχολογία: «Πάντα μια νίκη σού δίνει ψυχολογία και μπορείς να δουλέψεις καλύτερα στην προπόνηση. Το ίδιο πρέπει να κάνεις και μετά από ήττες, αλλά υπάρχει μεγαλύτερη πίεση. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και δεν ξέρεις τι συνθήκες υπάρχουν και πώς πρέπει να παίξεις για να πάρεις το καλύτερο αποτέλεσμα».

-το πώς είδε τον Παναθηναϊκό: «Τον Παναθηναϊκό δεν μπορείς να τον παίξεις εύκολα στα ίσα. Κάτι πρέπει να του δώσεις στο ματς. Είναι μια ομάδα που μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην Ευρωλίγκα. Είναι ικανή να προχωρήσει και επειδή έχει δυνατό ρόστερ, ειδικά στη front line, μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στις άλλες ομάδες στο Top 16».

-το πώς κρίνει τον απολογισμό του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα: «Είμαστε μια καινούρια ομάδα, χρειάζεται λίγος χρόνος για να καταλάβουν όλα τα παιδιά τι θέλουμε να κάνουμε. Είχαμε πολύ δύσκολα παιχνίδια, θα θέλαμε πιο εύκολους αντιπάλους για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Ελπίζουμε από εδώ και πέρα να είμαστε καλύτεροι, πιο συγκεντρωμένοι και να αποκτήσουμε την ψυχική ευρωστία για να πάρουμε νίκες».

-το αν πίστευε πως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να διεκδικήσει την πρόκριση στους «32» του Eurocup: «Πάντα πιστεύεις ότι η δική σου ομάδα μπορεί να κάνει κάτι καλό. Ξέραμε ότι οι άλλες ομάδες είναι καλές και δύσκολες, αλλά πάντα σου δίνονται ευκαιρίες και πρέπει να τις εκμεταλλευτείς».

-το τι τον ωθεί να είναι στο κορυφαίο επίπεδο τόσα χρόνια: «Το μπάσκετ είναι δημιουργία και δημιουργία είναι όλη η ζωή. Προσπαθείς να δημιουργείς κάτι καινούριο κάθε χρονιά και αυτό σου δίνει δύναμη να συνεχίζεις σε αυτή την κατάσταση».

-το αν τον έχει κουράσει που δεν έχει τόσο μεγάλο μπάτζετ: «Είναι ένα στοιχείο που σε φρενάρει σε ορισμένους στόχους που μπορείς να βάλεις. Όμως πρέπει με όσα έχεις να πάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να φτάσεις στο καλύτερο δυνατό σύνολο. Χωρίς ιδέες το μπάσκετ δεν προχωρά».

-τη στάση του κόσμου: «Το ποδόσφαιρο είναι το κυρίαρχο στις προτιμήσεις του ΠΑΟΚ. Επειδή ο ΠΑΟΚ έχει πολύ κόσμο, θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερος σεβασμός στην ομάδα μπάσκετ. Ξέρουμε ότι τα αποτελέσματα δεν είναι πάντα καλά, αλλά θα έπρεπε οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να είναι πιο κοντά στην ομάδα».

-την άνοδο του Άρη: «Αυτό που κάνει ο Άρης είναι πάρα πολύ καλό, όχι για τη Θεσσαλονίκη μόνο, αλλά για το ελληνικό μπάσκετ γενικότερα. Μακάρι κι άλλες ομάδες να κάνουν το ίδιο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ήταν επιθετικό φάουλ του Ιντέγε λέει ο παρατηρητής!!


Ήταν επιθετικό φάουλ του Ιντέγε λέει ο παρατηρητής

Επιθετικό φάουλ θεωρεί πως έκανε ο Ιντέγε στην φάση της αποβολής του Κυριακίδη στο Ολυμπιακός – Παναιτωλικός, ο παρατηρητής του αγώνα, που έβαλε χαμηλό βαθμό στον διαιτητή Παπαδόπουλο.

Πολύς ντόρος έχει γίνει για την απόφαση του διαιτητή Παπαδόπουλου να αποβάλει τον Κυριακίδη με απευθείας κόκκινη, στο πρόσφατο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Σύμφωνα με το «Φως των σπορ», ο παρατηρητής διαιτησίας Σταυρός Φλώτσιος θεώρησε ότι ο Μπράουν Ιντέγε είχε κάνει επιθετικό φάουλ πάνω στον Χαντάκια, πριν έρθει σε επαφή με τη μπάλα ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού και χρεωθεί με χέρι, με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Έτσι ο παρατηρητής που θεωρεί λανθασμένη την απόφαση του διαιτητή Παπαδόπουλο, φαίνεται να έχει βάλει χαμηλό βαθμό στον Θεσσαλονικιό ρέφερι, θεωρώντας πως έχει κρίνει λανθασμένα στη συγκεκριμένη φάση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Όλα τα τρίποντα του Κάρι!! (video)


Όλα τα τρίποντα του Κάρι (video)

Καθίστε αναπαυτικά, διαθέστε εννιάμισι λεπτά κι απολαύστε τα 125 τρίποντα του Στεφ Κάρι που οδήγησαν τους Γουόριορς στο 24-0, μέχρι να τους σταματήσουν οι Μπακς του Αντετοκούνμπο.









*Πηγή: sport-fm.gr*

Γιατί... λάκισε ο Ρέντικ από τη συνέντευξη;


Γιατί... λάκισε ο Ρέντικ από τη συνέντευξη;

Ο Τζέι Τζέι Ρέντικ μιλούσε στην τηλεόραση μετά τη νίκη των Κλίπερς επί των Πίστονς, αλλά έφυγε τρέχοντας . Διαβάστε τον απίθανο λόγο...

Ήταν ο κορυφαίος στη νίκη των Κλίπερς επί των Πίστονς, αλλά μετά τον αγώνα έδειχνε ανήσυχος. Ο Τζέι Τζέι Ρέντικ εγκατέλειψε στα κρύα του λουτρού τον ρεπόρτερ που του έπαιρνε δηλώσεις στον αγωνιστικό χώρο και έτρεξε προς τα αποδυτήρια.

Όχι, δεν είχε ραντεβού, ούτε κάποια φυσική ανάγκη. Ο σουτέρ του LA ήθελε να αποφύγει να μπει τελευταίος στα αποδυτήρια, γιατί ένας εσωτερικός κανονισμός της ομάδας προβλέπει πως ο τελευταίος... χορεύει μπροστά σε όλους!





*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Κριστιάνο αγνοεί τον Μαρσέλο!! (video)


Ο Κριστιάνο αγνοεί  τον Μαρσέλο (video)

Στραβό είναι το κλίμα στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την ήττα από τη Βιγιαρεάλ. Βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, δείχνει τον Ρονάλντο να αγνοεί παντελώς τις οδηγίες που του μετέφερε ο Μαρσέλο.

Αρκετός ντόρος έχει δημιουργηθεί για το κλίμα στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την ήττα της «βασίλισσας» από την Βιγιαρεάλ στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, δείχνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αδιαφορεί ακόμα και για τις οδηγίες που του μετέφερε ο συμπαίκτης του Μαρσέλο στο ματς με τα «κίτρινα υποβρύχια».

Στην Ισπανία αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι απογοητευμένος και για αυτό αγνόησε πλήρως τον συμπαίκτη του, αφού γύρισε την πλάτη και έφυγε, παρόλο που ο Μαρσέλο δεν είχε ολοκληρώσει αυτό που ήθελε να του πει.

Δείτε το σχετικό βίντεο



*Πηγή: sport-fm.gr*

«Άκυρο» το τριπλ νταμπλ του Αντετοκούνμπο!!


«Άκυρο» το τριπλ νταμπλ του Αντετοκούνμπο!

Το πρώτο τριπλ νταμπλ της καριέρας του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι σαν να μην έγινε ποτέ! Ένα λάθος της στατιστικής τού «χρέωσε» δύο παραπάνω ασίστ από όσες έκανε απέναντι στους Γουόριορς.

Με τη… χαρά θα μείνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Το τριπλ νταμπλ που κατέγραψε η στατιστική στη νίκη των Μπακς επί των μέχρι το Σάββατο αήττητων Γουόριορς είναι σαν να μην έγινε ποτέ.

Τα επίσημα στοιχεία του ΝΒΑ ανέφεραν μετά το ματς πως ο 21χρονος φόργουορντ είχε 11 πόντους, 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ, ωστόσο μετά από επανεξέταση του αγώνα κρίθηκε πως οι δύο τελευταίες ασίστ δεν έγιναν από τον Αντετοκούνμπο, αλλά από τον Μάικλ Κάρτερ-Γουίλιαμς.

Έτσι από ένα στατιστικό λάθος ο Giannis χάνει το πρώτο τριπλ νταμπλ της καριέρας του, το πρώτο τριπλ νταμπλ Έλληνα παίκτη στο ΝΒΑ, αλλά και το ρεκόρ του νεότερου παίκτη στην ιστορία των Μπακς που κάνει τριπλ νταμπλ.

Δεν πειράζει… Έτσι που παίζει, είναι θέμα χρόνου το τριπλ νταμπλ για τον Αντετοκούνμπο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Απίστευτο σκηνικό σε αγώνα ΝΒΑ: Πέταξε το παπούτσι αντιπάλου εκτός γηπέδου!!


Απίστευτο σκηνικό σε αγώνα ΝΒΑ: Πέταξε το παπούτσι αντιπάλου εκτός γηπέδου

Ο Γουίλ Μπάρτον δεν έβαλε απλώς 23 πόντους στη νίκη των Νάγκετς επί των Ρόκετς. Φρόντισε και να πετάξει εκτός γηπέδου το παπούτσι του πεσμένου Τρέβορ Αρίζα, όταν αυτός το έχασε στη διάρκεια του ματς.








Λίγο νωρίτερα, ο Γουίλ Μπάρτον είχε κάνει αυτό... 




*Πηγή: sport-fm.gr*

Κλήρωση-λαχείο για την Μπάρτσα η Άρσεναλ!


Κλήρωση-λαχείο για την Μπάρτσα η Άρσεναλ

Οι προσευχές των Καταλανών στον προστάτη της πόλης, Σαν Ζορντί, εισακούσθηκαν και δεν εμφάνισε στον δρόμο τους τις Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν.

Από την στιγμή που άνοιξε το μπαλάκι της κλήρωσης και εμφανίστηκε το χαρτάκι με το όνομα “Arsenal” οι της Μπαρτσελόνα φάνηκαν ψύχραιμοι δημοσίως, μέσα τους όμως πανηγύριζαν.

Κυρίως γιατί απέφυγαν δύο ομάδες που δεν θα ήθελαν να συναντήσουν στην συγκεκριμένη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ: την Παρί Σεν Ζερμέν και την φιναλίστ του περσινού τελικού Γιουβέντους. Σύμφωνα με την Mirror, άνθρωπος της ομάδας δήλωσε πως με την αποφυγή των δύο παραπάνω ήταν: «Σαν να γλιτώσαμε από σφαίρα».

Βέβαια η επίσημη θέση της Μπαρτσελόνα, δια στόματος του αθλητικού διευθυντή της ομάδας Ρόμπερτ Φερνάντεζ ήταν πιο πολιτικά ορθή: «(Η Άρσεναλ) Είναι μια πολύπλοκη και δύσκολη πρόκληση. Πρόκειται για μία φοβερή αντίπαλο. Θα πρέπει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Λονδίνο, αυτό θα είναι πολύ σημαντικό».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Με Παναθηναϊκό εκτίει ο Μπουμάλ!


Με Παναθηναϊκό εκτίει ο Μπουμάλ

Χωρίς τον Ολιβιέ Μπουμάλ θα παραταχθεί ο Πανιώνιος στο ματς της 18ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό, αφού ο παίκτης συμπλήρωσε κάρτες και δηλώθηκε εκτίσει την ποινή του απέναντι στους «πράσινους».

Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε απέναντι στην ΑΕΚ ο Ολιβιέ Μπουμάλ που θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής λόγω τιμωρίας.

Ο Καμερουνέζος άσος του Πανιωνίου, θα εκτίσει την τιμωρία του στο ματς με τον Παναθηναϊκό για τη 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, αφού έτσι αποφάσισαν οι «κυανέρυθροι» που επέλεξαν το ματς κόντρα στο «τριφύλλι».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Μπουμάλ που δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον «ιστορικό».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σκαρφαλώνει ο Πόποβιτς!!


Σκαρφαλώνει ο Πόποβιτς

Στην όγδοη θέση των προπονητών με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του ΝΒΑ αναρριχήθηκε ο Γκρεγκ Πόποβιτς των Σπερς.

Οι Σπερς συνέτριψαν 118-81 τους Τζαζ και ο Γκρεγκ Πόποβιτς έφτασε τις 1.043 νίκες στην καριέρα του σκαρφαλώνοντας στην όγδοη θέση της σχετικής λίστας, μπροστά πλέον από τον Ρικ Έιντελμαν.

Ο 66χρονος προπονητής, που έχει το τρίτο υψηλότερο ποσοστό νικών από όσους έχουν καθίσει σε πάγκο του ΝΒΑ για τουλάχιστον 500 ματς (έχει μόλις 475 ήττες), απέχει πλέον 55 νίκες από τον έβδομο Λάρι Μπράουν, παρότι έχει 484 αγώνες λιγότερους από εκείνον.

Ο «Ποπ», που έχει οδηγήσει τους Σπερς σε πέντε πρωταθλήματα, στα 20 χρόνια καριέρας του μόλις σε δύο σεζόν δεν είχε τουλάχιστον 50 νίκες: στην πρώτη της καριέρας του όταν ήταν στον πάγκο για μόλις 64 ματς και το 1998/99, όταν λόγω του lockout η σεζόν ήταν «κουτσουρεμένη».
*Πηγή: sport-fm.gr*