Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

«Δε θα δινόταν αυτό το φάουλ σε άλλη μεγάλη ομάδα»


«Δε θα δινόταν αυτό το φάουλ σε άλλη μεγάλη ομάδα»

O υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, δήλωσε ότι δεν υπάρχει κανένα φάουλ στη φάση του Μπερμπάτοφ.

Για τη φάση του γκολ του Μπερμπάτοφ που ακυρώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό μίλησε ο Κυριάκος Κυριάκος, τονίζοντας ότι κατά τη γνώμη του δεν υπήρχε κανένα φάουλ.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του «Δικεφάλου του Βορρα» χαρακτήρισε το τελικό 0-0 βολικό για κάποιους.

inner

Αναλυτικά:

«Σε περιπτώσεις σαν και αυτές που κρίνεται το παιχνίδι δεν υπάρχει περίπτωση φάουλ. Δε νομίζω ότι θα δινόταν αυτό το φάουλ σε καμία άλλη μεγάλη ομάδα του πρωταθλήματος. Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει κανένα φάουλ, αλλά κυρίως και κατά τη γνώμη του Μπερμπάτοφ που έχει μεγάλη εμπειρία από την Αγγλία δεν υπάρχει φάουλ. Για μένα το μήνυμα δίνεται από τα 3 λεπτά των καθυστερήσεων. Το 0-0 ήταν βολικό για κάποιους.

Μετά από μια υπερπροσπάθεια στη Γερμανία ο ΠΑΟΚ ήρθε εδώ να κερδίσει το παιχνίδι και γιατί δεν είναι εύκολο να κερδίσεις στην έδρα του Λεβαδειακού. Πρέπει να κοιτάμε και τα θετικά. Είναι για πέμπτο παιχνίδι αήττητη η ομάδα. Είναι μέσα στους στόχους, θα ήθελα να επικεντρωθεί εκεί ο κόσμος. Να μη μείνουμε παραπάνω από όσο πρέπει στους διαιτητές. Απορροφάει ενέργεια από την ομάδα, αλλά να μη νομίζουν ότι δε μπαίνουμε σε συγκρίσεις για το πώς σφυρίζονται οι άλλες ομάδες και πως η δική μας.

Πρέπει να πω ότι καταλαβαίνεις πότε έχει πρόθεση ένας διαιτητής. Σήμερα ο Αρετόπουλος και οι βοηθοί του, έδειξαν ότι δεν ήθελε να αδικήσουν. Στο τέλος όμως, πιστεύω ότι μέτρησε η ψυχολογία για το τι είναι πιο βολικό και πιο βολικό ήταν το 0-0. Θεωρώ ότι αν ήταν κάποια από τις δύο πρώτες στη βαθμολογία σε αυτή τη φάση, θα μετρούσε. Προσωπικά εξοργίστηκα περισσότερο για τα τρία λεπτά γιατί του λέγαμε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο να κρατήσει το χρόνο…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: