Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Απειλεί με αποχώρηση από το βουλγαρικό πρωτάθλημα η Λουντογκόρετς!


Απειλεί με αποχώρηση από το βουλγαρικό πρωτάθλημα η Λουντογκόρετς

Οι πρωταθλητές Βουλγαρίας είναι έτοιμοι να τα βροντήξουν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απροκάλυπτη (όπως υποστηρίζουν) εύνοια της διαιτησίας που απολαμβάνει η Λέφσκι Σόφιας.

Στον σαββατιάτικο αγώνα για το βουλγαρικό πρωτάθλημα και ενώ η Λίτεξ Λόβετς προηγείτο με 1-0 της Λέφσκι Σόφιας, η πρώτη αποφάσισε να εγκαταλείψει το γήπεδο μετά από δύο αποβολές και έναν καταλογισμό πέναλτι εις βάρος της. Η Λέφσκι πήρε το ματς στα χαρτιά με 3-0 και αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και εξόργισε τους αντιπάλους της και υποψήφιους για τον τίτλο.

Ο αθλητικός διευθυντής της Λίτεξ, Στόικο Στοΐλοφ εξήγησε τους λόγους της αποχώρησης: «Υπήρχε τεράστια διαφορά ανάμεσα στις αποφάσεις του διαιτητή. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στο ποδόσφαιρο. Είναι μια φάρσα, μια προσβολή απέναντι στην Λίτεξ και τους οπαδούς της. Αυτό είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου σε όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο της Βουλγαρίας».

Ο ιδιοκτήτης της Λουντογκόρετς Κιρίλ Ντομουσίεφ όμως, σκοπεύει να πάει ένα βήμα παραπέρα και να πάρει την ομάδα μια και καλή από τους αγωνιστικούς χώρους: «Το πιο πιθανό είναι να εγκαταλείψουμε το πρωτάθλημα, αν συνεχιστεί να ευνοείται από τους διαιτητές με τέτοιο τρόπο η Λέφκσι», δήλωσε κατηγορηματικά.

«Γιατί να ξοδεύουμε τα λεφτά μας και να επιτρέπουμε σε ομάδες -που δεν έχουν ούτε τις ικανότητες ούτε το επίπεδο- να διεκδικούν τον τίτλο με τέτοιο τρόπο;» συνέχισε ο Ντομουσίεφ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: