Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Αρέσει ο Μπουμάλ!


Αρέσει ο Μπουμάλ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού είναι ο Ολιβιέ Μπουμάλ, που κάνει σούπερ πρωτάθλημα με τον Πανιώνιο. Σκέψεις και για δεξιό μπακ. «Χτυπήθηκε» και ο Ζέκα από γαστρεντερίτιδα.

Την περίπτωση απόκτησης του Ολιβιέ Μπουμάλ εξετάζει σοβαρά ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τη Live Sport. Δεν αποκλείεται, δε, σύντομα να υπάρξει και κρούση για τον ποδοσφαιριστή. Οι προσπάθειες του Πανιωνίου να επεκτείνει το συμβόλαιο του Καμερουνέζου έχουν αποβεί μέχρι τώρα άκαρπες και δεδομένου ότι το καλοκαίρι μένει ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να πωληθεί τον Ιανουάριο για να μπουν κάποια χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Οι «πράσινοι» φαίνεται πως αναζητούν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του 26χρονου άσου, ήτοι ενός μεσοεπιθετικού που θα μπορεί να παίξει στα άκρα, να είναι ικανός στο ένας με έναν και να είναι καλός δημιουργικά κι εκτελεστικά. Για του λόγου το αληθές, ο Μπουμάλ έχει φέτος 4 γκολ και 7 ασίστ στο πρωτάθλημα. Συν τοις άλλοις, οι σχέσεις του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο έχουν ομαλοποιηθεί, όπως φάνηκε και από τις υποθέσεις Ρισβάνη και Ευαγγέλου το καλοκαίρι.

Από εκεί κι έπειτα, όλα είναι ανοιχτά για περαιτέρω ενίσχυση. Στον Παναθηναϊκό εξετάζουν την αγορά για δεξιό μπακ, ενώ παρότι έχουν ψαχτεί για «δεκάρι», δύσκολα θα προκύψει εκεί προσθήκη από τη στιγμή που υπάρχουν παίκτες που έχουν δεδομένες αρετές αλλά δεν έχουν ακόμη προσφέρει για διάφορους λόγους (Αμπέντ, Νίνης, Λουντ).

Εκτός και ο Ζέκα, ευκαιρία σε Νίνη

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τον αγώνα Κυπέλλου με την Κέρκυρα στο Νησί των Φαιάκων την Πέμπτη, αλλά τα προβλήματα δεν είναι λίγα. Πέραν των τραυματιών Μπεργκ και Τελάντερ, που δεν θα προλάβουν ούτε το ματς πρωταθλήματος της Κυριακής με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, από γαστρεντερίτιδα «χτυπήθηκαν» αρχικά οι Στιλ, Κλωναρίδης, Αμπέντ και Κότσαρης, ενώ ακολούθησε χθες το μεσημέρι ο Ζέκα. Ούτως ή άλλως ο Αντρέα Στραματσόνι προτίθεται να κάνει rotation στο συγκεκριμένο παιχνίδι και ο Νίνης, που ήταν εκτός αποστολής στα προηγούμενα ματς, αναμένεται να πάρει ευκαιρία μετά από καιρό, πιθανότατα ως βασικός.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: