Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Ή φεύγει αυτος πια ή οι περισσότεροι παίκτες!!


Ή φεύγει αυτος πια ή οι περισσότεροι παίκτες!

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι για μια ομάδα που μολις πριν έξι μήνες κατακτούσε με περίπατο το πρωτάθλημα και τωρα με εννιά ήττες σε 16 παιχνίδια βρίσκεται μολις ενα πόντο πανω απο τη ζώνη του υποβιβασμού! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος
Πλέον ειναι ξεκάθαρο πως είτε ο Μουρινιο πρέπει να απομακρυνθεί ή οι περισσότεροι απο αυτούς τους παίκτες που σχεδόν επιδεικτικά ειναι προκλητικά αδιάφοροι σε μια σεζόν που ειναι η χειρότερη για την Τσελσι απο το 1978-79! Μια χρονια που στο τέλος της εκείνη η Τσελσι ειχε υποβιβαστεί και φυσικα παρότι θεωρούμε αδιανόητο πως κατι τοσο τρελό μπορει να συμβει στην εποχή μας, η πικρή αλήθεια ειναι πως με εξαίρεση την Αστον Βίλα καμία άλλη ομάδα δεν εχει κανει τοσο κακή εμφάνιση μεχρι στιγμής στο πρωτάθλημα απο την πρωταθλήτρια του 2015!
Ο Μουρινιο παντως πέταξε το γάντι ξεκάθαρα στους παίκτες του με τη δήλωση πως νοιωθει πως τον πρόδωσαν! Αν και ηταν πολυ προσεκτικός στο πως επέλεξε την φράση του στην κάμερα του Sky Sports η ουσία δεν αλλάζει!
Ουσιαστικά τους είπε (σε μια πραγματικα πολυ ανθρώπινη εξομολόγηση on camera) πως είτε αυτος τους ανέβασε πριν λίγους μήνες σε ενα επίπεδο παραπάνω απο την αξία τους οποτε έγιναν πρωταθλητές είτε αυτοι για καποιον λόγο δεν αποδίδουν οπως ξέρουν και μπορούν! Και τους είπε πως πρέπει να προσγειωθούν και να γίνουν ξανα ταπεινοί και να αντιληφθούν κοιτώντας τους παίκτες της Λεστερ πως αυτοι ειναι καλύτεροι τώρα και οι δικοί του να αντιληφθούν πως ειναι στο ιδιο επίπεδο με την Σαντερλαντ ή την Γουότφορντ και όχι πως ειναι παγκόσμιοι πρωταθλητές ή οι παίκτες της χρονιάς! Σκληρές κουβέντες που οριστικά εχω την αίσθηση κόβουν τις γέφυρες συνεννόησης με τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια και προετοιμάζουν την απόλυτη σύγκρουση!
Μην ξεχνιόμαστε, μιλάμε για την ένατη ήττα στο πρωτάθλημα μετα απο 16 ματς δηλαδή όσες εκανε ο Μουρινιο σε δυο ολόκληρες σεζόν στον πάγκο της Τσελσι απο τη στιγμη της επιστροφής στην Αγγλια το καλοκαίρι του 2013!
Οπως πολυ πετυχημενα είπε ο (κορυφαίος σκόρερ της Τσελσι) Φρανκ Λαμπαρντ αναλύοντας το ματς με τη Λεστερ στο στούντιο του Sky Sports, μια κακή χρονια για την ομάδα θα έπρεπε να ειμαι η εκτη θέση αλλα τιποτα πιο κατω και οι παίκτες ειναι αυτοι που πρέπει να κοιτάξουν τον εαυτό τους και να παραδεχτούν πως δεν έχουν αποδώσει οπως μπορούν στη σεζόν που διανύουμε.
Το ερώτημα ολοένα και πιο πολυ ωστόσο γινεται επιτακτικό: μπορει πια ο Μουρινιο που εχει χάσει οπως φαίνεται ξεκάθαρα τα αποδυτήρια να γυρίσει μια κατάσταση που αλλωστε δεν εχει διαχειριστεί ξανα στο παρελθόν;
Και ποσο ειναι διατεθειμένος ο Αμπραμοβιτς να περιμένει ακομα και να βλεπει αυτη την εκφυλιστική αγωνιστική κατάσταση να εκτυλίσσεται; Ή φεύγει οι ένας που συνήθως ειναι η εύκολη λύση ή φεύγουν παρα πολλοί αφου ειναι δεδομένο πως τουλάχιστον επτά με δεκα παίκτες ειναι αυτοι που ο Πορτογάλος αν μείνει στη θεση
του θα ξεφορτωθεί το Γενάρη και το καλοκαίρι! Ετσι κι αλλιώς πρέπει πια να παρθουν αποφάσεις και δεν πρόκειται να ειναι αναίμακτες!

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: