Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Ερυθρόλευκη προσφορά στον τηλεμαραθώνιο της Unicef!


Ερυθρόλευκη προσφορά στον τηλεμαραθώνιο της Unicef

Το ποσό των 30.000 ευρώ προσέφερε ο Ολυμπιακός στον τηλεμαραθώνιο της Unicef ο οποίος είναι αφιερωμένος στα παιδιά – πρόσφυγες.

Αναλυτικά αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού...

Η οικογένεια του Ολυμπιακού δείχνοντας για ακόμα μια φορά την στήριξη και την συμπαράσταση της στο έργο της UNICEF και στην προσπάθεια που γίνεται για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά όλου του κόσμου, ήταν παρούσα και στον φετινό Τηλεμαραθώνιο της UNICEF.

Σε ζωντανή σύνδεση από το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, όπου έλαβε χώρα η εκδήλωση του Δήμου για τα 90 χρόνια του Θρύλου, ο Πρόεδρος της ομάδας, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, ο εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών, Κώστας Φορτούνης και ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Γιάννης Μώραλης μίλησαν για το σπουδαίο έργο της UNICEF και την συνεργασία της ομάδας μας με τον Παγκόσμιο Οργανισμό. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός προσέφερε συνολικά στον Τηλεμαραθώνιο το ποσό των 30.000 ευρώ, με την Διοίκηση της ομάδας, όπως ανακοίνωσε ο κ. Μαρινάκης, να προσφέρει 20.000 ευρώ και τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου 10.000 ευρώ.
Ο Πρόεδρος των Πειραιωτών τόνισε: «Είμαστε χαρούμενοι που για άλλη μία φορά βρισκόμαστε στο πλευρό της UNICEF για να βοηθήσουμε τα παιδιά-πρόσφυγες αυτή την φορά. Όπως ξέρετε η συνεργασία μας ξεκίνησε το 2013, μέχρι τώρα έχουν εμβολιαστεί πάνω από 1.000.000 παιδιά στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο και αυτό για εμάς αποτελεί μία μεγάλη νίκη, μία μεγάλη δικαίωση στο ότι θέλουμε να βοηθάμε ενεργά την UNICEF για το λειτούργημά της. Ακόμα μία φορά σήμερα είμαστε στο πλευρό σας για τα παιδιά-πρόσφυγες και ο Ολυμπιακός προσφέρει 30.000 ευρώ, 20.000 από την Διοίκηση και 10.000 από τους παίκτες, σε αυτή την προσπάθεια και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Είμαστε κοντά σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: