Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Απολογία σε Κοντονή, αναμονή για έφεση!


Απολογία σε Κοντονή, αναμονή για έφεση

Ο Παναθηναϊκός απολογήθηκε στον Σταύρο Κοντονή για τα επεισόδια της Λεωφόρου και περιμένει την Τετάρτη την εκδίκαση της έφεσης για την ποινή που του είχε επιβληθεί πρωτόδικα για το ντέρμπι.

Την απόφαση του Σταύρου Κοντονή περιμένουν στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» απολογήθηκαν στον υφυπουργό για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν έγινε ποτέ κι ελπίζουν να μην υπάρξει βαρύ πρόστιμο και από την κυβέρνηση, κάτι που είναι δυνατό βάσει του νέου αθλητικού νόμου. Συγκεκριμένα προβλέπεται ποινή από 10.000 μέχρι 1 εκατ. ευρώ, το οποίο δεν έχει σχέση με το πρόστιμο 190.000 ευρώ που έχει επιβληθεί στην ΠΑΕ από το πειθαρχικό όργανο της Super League. Υπενθυμίζεται πως ήδη ο κ. Κοντονής έκανε χρήση της συγκεκριμένης διάταξης επιβάλλοντας πρόστιμο 10.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των οπαδών του κόντρα στην ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, την Τετάρτη (μετά την απεργία των δικηγόρων μια εβδομάδα πριν) θα εκδικαστεί η έφεση του Παναθηναϊκού για την τιμωρία, που τους είχε επιβληθεί από το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League: 190.000 ευρώ, τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των Θυρών, απώλεια του αγώνα στα χαρτιά και αφαίρεση των τριών βαθμών. Στον Παναθηναϊκό ελπίζουν να αλαφρύνουν τη θέση τους με μείωση των αγωνιστικών της ποινής και του προστίμου, ενώ ελπίζουν πως ο αγώνας μπορεί να οριστεί ακόμη κι αν παραμείνει η ποινή αφαίρεσης βαθμών.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: