Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Κανονικά το Κύπελλο!


Κανονικά το Κύπελλο

Σε συμφωνία ήρθαν ΠΣΑΠ, ΕΠΟ, Super League και Football League για την επανασύσταση του εγγυητικού ταμείου κι έτσι ανεστάλη η απεργία των ποδοσφαιριστών.

Το τριήμερο που διανύουμε θα διεξαχθούν, όπως είχε εξ αρχής προγραμματιστεί, οι αγώνες του Κυπέλλου, καθώς ο ΠΣΑΠ αποφάσισε να αναστείλει την αποχή που είχε κηρύξει για τα μέλη του μετά τις εγγυήσεις που έλαβε από τις υπόλοιπους εταίρους στη συνάντηση που έγινε την Τρίτη.

Στη σύσκεψη του συνδικαλιστικού οργάνου των παικτών μαζί με την ΕΠΟ, τη Super League και τη Football League αποφασίστηκε η επανασύσταση του εγγυητικού ταμείου. Ο ΠΣΑΠ είχε καταγγείλει πως οι εταίροι δεν χρηματοδοτούσαν, όπως είχαν συμφωνήσει, το εν λόγω ταμείο, που είχε αποφασιστεί να συσταθεί προκειμένου να έχουν εξασφαλισμένοι οι παίκτες ένα μίνιμουμ των οφειλομένων προς τα πρόσωπά τους.

Πάντως η πλευρά του ΠΣΑΠ επιφυλάσσεται για το μέλλον και περιμένει να δει αν θα γίνουν πράξη οι δεσμεύσεις που έλαβαν οι άλλες πλευρές, ειδάλλως θα προχωρήσει σε κινητοποιήσεις.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Διονύσης Δημόπουλος, έδειξε πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της συνάντησης. «Υπήρξε πνεύμα αλληλεγγύης. Δώσαμε από κοινού λύσεις στο πρόβλημα. Το εγγυητικό ταμείο θα λειτουργήσει άμεσα και θα βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές», τόνισε.

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης είπε πως «… ως τις 20 Ιανουαρίου θα ολοκληρωθούν οι επαφές του ΠΣΑΠ με τους δύο συνεταιρισμούς».

Υπενθυμίζεται πως αν μια ομάδα δεν κατέβαινε στο Κύπελλο, θα τιμωρείτο με αφαίρεση τριών βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα και ένα βαρύ πρόστιμο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: