Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

Μαρινάκης: «Συνεχίζω χωρίς κούραση ώστε ο Ολυμπιακός να κατακτά μεγαλύτερες κορυφές»


Μαρινάκης: «Συνεχίζω χωρίς κούραση ώστε ο Ολυμπιακός να κατακτά μεγαλύτερες κορυφές»

Υπόσχεση για περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες για τον Ολυμπιακό από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην εκδήλωση του δήμου Πειραιά.

«Τώρα είναι που ο Ολυμπιακός θα σταθεί ακόμα πιο κοντά σε αυτή την προσπάθεια. Τα 90 χρόνια είναι λίγα για την δόξα του συλλόγου. Για αυτή την πόλη θα συνεχίζει να αγωνίζεται και εγώ ως ηγέτης της θα συνεχίζω χωρίς κούραση, ώστε να κατακτά ο Ολυμπιακός μεγαλύτερες κορυφές. Να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε»...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποσχέθηκε νέες, περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες του Ολυμπιακού στην ομιλία του στην εκδήλωση του δήμου Πειραιά στο Δημοτικό Θέατρο. Ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων –πάντως- στάθηκε και στα άλλα τμήματα του συλλόγου τα οποία φέρνουν επιτυχίες όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Αναλυτικά η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Ο Ολυμπιακός και ο Πειραιάς ταξιδεύουν μαζί. Χαρακτηρίζονται από την προσπάθεια το πάθος και τις αμέτρητες χαρές, αλλά και την ευλογία του Κυρίου. Έχει ως λιμάνι το ο πρώτο λιμάνι της χώρας. Με νίκες στα στάδια αλλά και στη ζωή, που κάνει υπερήφανους όλους. Από την πρώτη ανάσα του Ολυμπιακού ο Πειραιάς ήταν η αφετηρία των ονείρων μας. Από αυτό τον γεμάτο με ενέργεια τόπο οι αθλητές κουβάλησαν την ιστορία του.

Ο Ολυμπιακός είναι ο σύνδεσμος στις καρδιές των Πειραιωτών. Είναι ο αθλητικός σύλλογος που σημαίνει πολλά περισσότερα από κατακτήσεις και νίκες. Είναι μια προσπάθεια που υψώθηκε στον Πειραιά και κατέκτησε τον κόσμο, ακόμα και τώρα σε μια δύσκολη συγκυρία για την χώρα μας. Η μεγάλη μας αγάπη γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγαλουργεί. Σαρώνει τους τίτλους στην Ελλάδα και συντρίβει τα ιστορικά ρεκόρ. Κατακτούν όλες οι ομάδες ευρωπαϊκούς τίτλους. Η καρδιά του ερασιτέχνη Ολυμπιακού χτυπάει πιο δυνατά από ποτέ.

Όλοι δίνουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε πρωταθλητές ακόμα και σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Ολυμπιακός διαφημίζει την χώρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτή είναι η αποστολή μας να σηκώσουμε την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός βοηθάει τον κόσμο. Συναντάς το ανθρώπινο πρόσωπο. Μέχρι τώρα έχουν εμβολιαστεί πάνω από ένα εκατομμύριο παιδιά και αυτό είναι μια νίκη για τον Ολυμπιακό.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής μας προσφοράς αποφάσισα να πάρω ακόμα πιο ενεργά μέλος στα κοινά του Πειραιά, την πόλη που αγάπησα από μικρό παιδί και την έδρα που έχω τις επιχειρήσεις μου. Μπήκα στη μάχη με τον Γιάννη Μώραλη και με μια ομάδα άξιων ανθρώπων ώστε να παλέψω για το παρόν και το μέλλον του Πειραιά. Θα ήμασταν όλοι καλύτεροι εάν ο Πειραιάς ευημερούσε. Υπήρχε η έλλειψη εμπιστοσύνης και οράματος.

Επίσης, ήταν εμφανής η απουσία ευκατάστατων Πειραιωτών και φορέων. Στην κατεύθυνση αυτή επειδή πάντα πιστεύω ότι οι πράξεις μετράνε και όχι τα λόγια, αλλά και για αν ανοίξουμε τον δρόμο σε άλλους αναλάβαμε ως Ολυμπιακός την πρωτοβουλία, ώστε να συμβάλουμε για την ομάδα και για τα παιδιά.

Ευχαριστώ για την βράβευση, αλλά ό,τι κάνω είναι μέσα από την καρδιά μου και χωρίς επιβράβευση. Συνεχίζω να τηρώ τις υποσχέσεις μου. Τώρα είναι που ο Ολυμπιακός θα σταθεί ακόμα πιο κοντά σε αυτή την προσπάθεια. Τα 90 χρόνια είναι λίγα για την δόξα του συλλόγου. Για αυτή την πόλη θα συνεχίζει να αγωνίζεται και εγώ ως ηγέτης της θα συνεχίζω χωρίς κούραση, ώστε να κατακτά ο Ολυμπιακός μεγαλύτερες κορυφές. Να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε. Ζήτω ο Πειραιάς, ζήτω ο Ολυμπιακός μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: